Establishment zat verkeerd met blindelings volgen Clinton

screenshot_24

(Door: Afshin Ellian)

De Amerikaanse verkiezingen krijgen een bizarre wending. Hillary Clinton dreigt de laatste restjes van haar geloofwaardigheid te verliezen, nu zij draait over haar ziekte.

De Clintons worden in Amerika beschuldigd van corruptie door misleiding van anderen en misbruik van hun posities. Eigenlijk hebben Bill en Hillary een moeizame relatie met de waarheid.

Dat blijkt onder meer uit de Email-affaire, de aanslag op de Amerikaanse ambassade in Benghazi en de kwestie rond de Clinton Foundation. Maar ook tijdens de verkiezingscampagne in 2008 werd zij door het campagneteam van de toenmalige presidentskandidaat Barack Obama betrapt op ernstige leugens. Bij een bezoek aan de Balkan in de jaren negentig van de vorige eeuw zou zij in een vuurgevecht zijn terechtgekomen. Daar bleek niets van te kloppen.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Censuur, Desinformatie, Elite, establishment, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Establishment zat verkeerd met blindelings volgen Clinton

  1. Ik hoop als zij weer de strijd gaat voeren, dat zij een dubbele klaplong krijgt.

    Geliked door 2 people

    • Je mag mensen niet iets als de vinketering toewensen hoewel dat een denkbeeldige makke is maar voor Trillery maak ik graag een uitzondering. Ik zag iemand op een Amerikaanse zender die beweerde dat het verschijnselen des gonorroeha en syphillus waren uit de tijd dat iemand (uit Dobberland?) haar nog wou doen en daar loop je dementia paralytica van op. Levensgevaarlijk kudtwijf en de club die daar dan weer achter zit en aan de touwtjes trekt is nog een graadje erger. Ik hou m’n hart vast voor Ome Trump.

      Like

  2. Jan zegt:

    CBS Evening News edits out Bill Clinton saying Hillary “frequently” had dizziness

    Like

  3. Jan zegt:

    President Obama defends Hillary Clinton’s transparency. http://washex.am/2cjs4P8

    video/1

    Like

  4. joopklepzeiker zegt:

    Email Bombshell: Hillary Clinton ‘Could Barely Climb The Podium Steps’

    One of the biggest bombshells in the leaked Colin Powell emails is the news that Democratic senator Sheldon Whitehouse informed a Democratic donor that Hillary’s health is so bad that she “could barely climb the podium steps” during an event they both attended.

    http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/09/14/email-bombshell-hillary-clinton/

    Like

  5. 4sjun zegt:

    Weekend at Hillary’s

    Zo’n pathologisch liegend sujet als Hillary Clinton met zeker geen wereldleider worden. Daarom is de tijd aangebroken om ook Amerikaanse collega’s vrienden en kennissen voor te gaan lichten over de CNN en ABC bias en familie, collega’s en vrienden en kennissen Europa over elke partij en daarbij angehauchte media die zich met het corrupte duo Clinton verbindt.

    Like

  6. 4sjun zegt:

    Hillary Suicide? Soros Death Deal (Clinton To Vanish)!

    Like

Plaats een reactie