Ik ben een racist

screenshot_51

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Ik vind Morgan Freeman en Idris Elba de beste film acteurs ter wereld …maar toch ben ik een racist. Ik vind Beyonce en Jennifer Lopez de mooiste vrouwen ter wereld …toch ben ik een racist. Veel zwarte muzikanten maken geweldige muziek …maar toch ben ik een racist. Met alle culturen, van welke afkomst dan ook, heb ik altijd in wederzijds respect kunnen samenwerken, zonder enig probleem … Maar toch ben ik een racist.

Wat is de definitie van racist?

”Mensen met racisme hebben een ongegronde en onberedeneerde hekel aan mensen van een ander ras. In het ergste geval slaat ‘een hekel hebben aan’ door tot haat zaaien, discriminatie en het gebruik van geweld. Mensen die zo’n hekel aan buitenlanders hebben, worden vaak racisten genoemd.”

Wat maakt mij dan een racist?

Ik heb een bloedhekel aan mensen die zich niet willen aanpassen, die tot in de derde generatie de taal niet fatsoenlijk (willen) spreken, die in het bijzijn van collega’s of in het openbaar Arabisch blijven spreken en die zich heel bewust afscheiden van de rest van de bevolking. Aan etnische bevolkingsgroepen die wijken of gebieden claimen en auto’s in de fik zetten, omdat het buurthuis gesloten wordt en denken met geweld en intimidatie ‘respect’ af te dwingen. Mensen die de toverwoordjes “racisme” en “fascisme” te pas en te onpas tevoorschijn halen en zelfs om wederzijds begrip vragen voor hun gedrag. Ik heb dus een bloedhekel aan hun GEDRAG, Niet aan hun afkomst, cultuur of huidskleur. Toch maakt mij dit tegenwoordig een racist…

De definitie van racist lijkt mij dan ook als geen ander op te gaan voor mensen als Silvana en die DENK(DOM!) sukkels met hun achterlijke aanhang die overal racisme en haat in (willen!) zien, maar geen oordeel wensen te geven over de genocide op de Armeniërs en de Koerden, laat staan over de huidige absurde toestanden in Turkije of de onderdrukking van vrouwen en andere rassen door de islam.

De woorden racist en ongelovige raken mij inmiddels niet meer. Verre van dat zelfs. Ik zie ze, zoals ze gebruikt worden door een dergelijk dom en haatdragend volk wat denkt mij hiermee de mond te kunnen snoeren of als persoon te kunnen verlagen t.o.v. hun achtergebleven ‘geloof’, als een absolute eer voor mijn patriottisme. Ik ben en voel mij een zoon van het Germaanse, heidense volk dat hier al eeuwen leefde voordat de sprookjes van het christendom (het eindigt niet voor niets met die laatste 3 letters) en de islam uit een waterpijp werden gezogen.

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, en dat is precies wat de Europese overheid doet door dergelijk asociaal en gewelddadig gedrag van deze zichzelf afzonderende culturen te belonen met het geven van gratis geld en buurthuizen, die ze daarna opnieuw weer leeg kunnen roven en plunderen. Allemaal zaken die bewezen zijn en op beeld zijn vast gelegd.

Ter contrast: Motorclubs (het zijn geen bendes) worden overal geweerd en, tot nog toe nog nooit bewezen, gecriminaliseerd. Zij krijgen geen clubhuizen en hen wordt overal de toegang ontzegd, alleen maar omdat ze opvallend bepaalde kleuren dragen op een leren vest en daarmee gemakkelijk herkenbaar zijn en van de ene op de andere dag allemaal crimineel werden gemaakt door het duo list en bonnetjesbedrog van Justitie. Doen ze het tovervest echter weer uit, dan zijn ze ineens niet crimineel meer een kunnen ze overal naar binnen, alsof ze daarmee als persoon als bij toverslag veranderd zouden zijn. Begrijp me niet verkeerd, ook bij motorclubs zitten enkele domme c.q. criminele sukkels die het met hun machogedrag en gedragsstoornis voor hun eigen en andere clubs hebben verpest. Toch zie je deze clubs geen rotzooi trappen, geen auto’s in de fik steken, geen weerloze mensen bedreigen en intimideren, geen ouderen beroven en in elkaar slaan en geen hele buurten terroriseren omdat ze hun zin niet krijgen en zich, maar dan wèl terecht, gediscrimineerd voelen.

Door:
Drs. E.N.Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, discriminatie, gezond realisme, Patriottisme, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ik ben een racist

 1. Thom zegt:

  Wat een domme constatering. Natuurlijk is bijna elke blanke man een racist, want de meesten gaan het liefste naar de zwarte hoeren.

  Like

  • boorzalf zegt:

   Is dat zo? ze zijn allemaal rose aan de binnen kant.

   Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    En dat roze proberen ze dan ook nog eens te verbergen aan de binnenkant van hun van hun handen, de onderkant van hun voeten en de binnenkant van hun…..
    Ja, zo kannie wel weer.

    Hèhè, moet dat nou zo nodig…?

    Like

  • elisah zegt:

   Bijzonder, dat je zo openhartig bent…

   Like

  • Eric zegt:

   Je spreekt hier duidelijk voor jezelf

   Like

  • Ik heb ruim de helft van de zwarte meiden uit de Antillen en Suriname die in Nijmegen kwamen studeren ontmaagd, dus ik weet waar ik het over heb. De rest heb ik eigenlijk ook wel gedaan maar dat telde toen niet want die waren al geen maagd meer. Een geweldige saamhorigheid tussen de meiden want de ene vriendin nam de andere mee en sprak troostende woorden tijdens de operatie. Nooit meegemaakt dat er eentje jaloers was. Alleen jammer dat ik een zeer gevoelige klaas heb die er af en toe uit zag alsof ie door een concertina was gerold tijdens een oefening ‘hoe loop ik het simpelste vol in de bajonet van de vijand’. Dus op zeker moment ben ik op onderzoek uit gegaan en na enkele verkenningen kwam ik er achter dat zwarte meiden geen RVS-pannenspons op de doos hebben maar gewoon kleine vlijmscherpe concertina’s in haarlook. Dus om nu te zeggen dat de meeste mannen naar de zwarte hoeren gaan lijkt me sterk overdreven. Want wat moet je tegen je vriend zeggen als je als homo niet uit de kast wil komen dat je eigenlijk geen homo hebt? Dat je per ongeluk op het werk een kuikenversnipperaar het hof hebt gemaakt? Ik denk, ik zeg ’t maar even vanwege de discussie.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het verschijnsel van de vlijmscherpe concertina is vooral bekend geworden tijdens de eerste wereldoorlog.
    Ik wist niet dat er in die tijd al zoveel zwarte meiden studeerden in Nijmegen maar het kunnen natuurlijk ook vrouwelijke Bosjesmannen zijn geweest die in het kader van een tentoonstelling over waren gebleven. Dat gebeurt vaker.
    Een uitstekend voorbeeld hiervoor is de bekende “Hottentottententententoonstelling” in 1918 waarbij duizenden Hottentotten over bleven die zich toendertijd vanwege het algemeen belang roze lieten schilderen.
    Persoonlijk heb ik op de Huishoudschool de beste ervaring opgedaan met RVS-pannensponsen. Het materiaal was toen nog je dàt.
    Je had toen ook nog bustehouders met baleinen van walvistand.
    Probleem hierbij was onder de juiste hoek de sluiting te kunnen openen zonder dat de helft van je gezicht werd weggeslagen.
    Maar dan had je ook wat… en daar kon je jaren later nog over meepraten zonder dat de echtgenoot kwam vragen wat die concertina daar onder in de gang deed.
    Had jij die meegenomen of wassie van z’n dochter die de laatste tijd wel heel erg wijdbeens de afwas deed.

    Liked by 1 persoon

   • Nu ik mijn ode aan de concertina nog eens teruglees zie ik dat ik het in het juiste tijdperk had moeten zetten. Het was ruim na de 2e wereldoorlog en nadat ik als Chef Rijbewijzen en andere Springmiddelen bij het 41 Geniebataljon te Seedorf was afgezwaaid mijn verkering uitmaakte en naar de Wilde Wijven toog. En dat was in Nijmegen met als mijn grootste leveranciers de Pabo op de Groenewoudseweg en de Radboud Universiteit. Ooit is er nog een halve bemanning van de Middelbare Meisjes School aan de orde maar dat is een ander verhaal en ze waren ook stukken jonger. Nee, niet zó jong.

    Een concertina is een rol prikkeldraad die sterk lijkt op de trekharmonica https://nl.wikipedia.org/wiki/Concertina en het lijkt er op dat ik nu met geheimhoudingseed aan het uitlekken ben want deze vakterm onder de echte soldaten staat niet op Wikipedia. Daar wordt het dan ook scheermesprikkeldraad genoemd http://www.giga-gaas.nl/prikkeldraad/ en dat woord had ik moeten gebruiken. Kort gezegd, voor een beter begrip: Die zwarte dames hadden scheermesjes op hun kudt.

    En die pannespons had niks met huishouden maar misschien meer met de koude keuken te maken want die was de eerste verdachte. Niet die keuken maar die paanenspons. Ik hoop toch zo dat het nu duidelijk is.

    Like

   • Theoden zegt:

    Negers, moslims en Aziaten hebben in Europa niets te zoeken. Ze zijn allemaal hoeren, want ze krijgen allemaal ons belastinggeld, en doen daar niets voor terug, alleen rotzooi en whitegenocide. De “goede” zijn op 1 hand te tellen en het buitenlandse eten is ook niet te vreten. Een kookboek is effectiever.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik was in mijn diensttijd bij de Pioniers ingedeeld dus ik weet het een en ander van concertina’s, slagpijpjes, TNT afzetten en kachelpijpen gevuld met springstof die je in elkaar moest schuiven met een slagpijpje in de laatste buis.
    In de film “Saving Private Ryan” van Spielberg zie je mij redding brengen door als laatste man die versperring bij die bunker op te blazen met zo’n “Bungalow Torpedo”.
    Als Pionier had je ’n gemiddelde levenstijd van 3 minuten. De commandant was echter vergeten om af te tellen. Vandaar. Ik zei nog, niet vergeten af te tellen…
    Kom daar tegenwoordig maar eens om.
    Zodus Breinbrouwsel, heel toevallig had ik inzicht in de terminologie die je gebruikte
    vandaar dat ik niet begrijp dat je geen slagpijpjes gebruikte om die concertina’s te verwijderen. Die meiden zijn wel wat gewend.

    Goed ze lopen ’n tijdje voorover maar na ’n week ruik je alleen nog maar de kruitlucht.

    Liked by 1 persoon

   • Ik was in die tijd nog zo viriel dat ik geen slagpijpje nodig had voor mijn bangalore. En na de aanval verbood ik sowieso aan iedereen die ook maar in de buurt stond te kijken het gebruik of voorhanden hebben van een concertina. Omstreeks die tijd begonnen ook de andere meiden wereldwijd de vaak onschuldige concertina af te scheren en zag je alleen nog maar kale kano’s. Niet dat ik nu beweer dat het aan mij te danken is dat de geschoren bidmatjes hand over hand toenamen maar ik heb er wel de hand in gehad.

    Liked by 1 persoon

 2. Alphons Mantel zegt:

  al deze kosten en risico’s zijn veroorzaakt door de omvangrijke paspoortafgifte aan buitenlandse moslims

  Like

 3. Motorman zegt:

  Het feit dat je racist bent maakt je niet strafbaar. Dat ben je enkel als je racistische daden stelt.

  Like

 4. D.DAY zegt:

  Een goed geschreven stuk van drs. E.N. Schilder.

  Like

 5. erik zegt:

  “zoon van het Germaanse, heidense volk dat hier al eeuwen leefde voordat de sprookjes van het christendom (het eindigt niet voor niets met die laatste 3 letters) en de islam uit een waterpijp werden gezogen.”
  Over dom gesproken, schrijver van dit verhaal is blijkbaar vergeten in welke sprookjes de germanen geloofden (er zijn trouwens van die domme figuren die de germaanse goden willen doen herleven!)
  De hele tegenwoordige westerse democratische samenleving en welvaart kon er alleen maar komen door op het Joodse geloof gebaseerde christenDOM !
  Of wil je terug naar de tijd dat ze elkaar met knuppels de hersens insloegen? (;

  Inderdaad is het woord racist het meest misbruikte woord van vandaag de dag. Veel negers en andere bevolkingsgroepen passen zich gewoon aan en hebben nergens last van en ook veel van hen die het moeilijk hebben om zich aan te passen roepen bij het minste of geringste: ik word gediscrimineerd, dat verschilt echt van persoon tot persoon.

  Like

 6. Eric zegt:

  Wat een vreemde maar vooral DOMME reacties geven sommige mensen hier toch. Volgens mij bedoeld dhr. Schilder dat hij juist géén racist is en zich ook niet zo voelt maar dat dit woord bewust tot in het belachelijke misbruikt en uitgebuit wordt door enkele bevolkingsgroepen. Nergens schrijft hij dat hij terug wil naar de tijd van de Germaanse goden. Mijns inziens geeft hij, en dat deed hij al eerder, aan dat welke religie dan ook, (dus ook het germaanse geloof) allemaal bullshit is. Gelukkig in andere bewoordingen maar hij heeft groot gelijk. De grootste shit en ellende komen voort uit religies en hun geïndoctrineerde hersenloze volgers. En Erik, religie heeft helemaal niets met handelsgeest of welvaart te maken. Over dom gesproken, denk eens na over de betekenis van hoe iets geschreven/bedoeld kan zijn voordat je reageerd.

  Like

  • Erik zegt:

   Ik ben het eigenlijk met het grootste gedeelte van de brief eens hoor en ik begrijp echt wel zijn bedoeling met het woord racist in deze brief, ik zeg ook niet voor niets dat het woord racist het meest misbruikte woord is van deze tijd, maar het steekt mij (als christen) dat het christendom weer beledigt moet worden, de opmerking draagt niks bij aan de inhoud van de brief, het is mijns inziens een onnodige sneer richting christenen.

   Opmerking terzijde:
   De ‘motor clubs’ die in het nieuws komen hebben meestal niet zo’n goede naam, dat weet u ook wel en ze beschadigen de naam van de gewone motorclubs.
   De, laat ik maar zeggen, criminele motorclubs hebben een anarchistische inslag en willen hun eigen gang kunnen gaan in onze maatschappij (drugshandel, mensenhandel, moord en doodslag als het hun zo uitkomt) dus praat me niet van hells angels, satur… etc etc.
   (Het zijn net mannen die niet uit hun pubertijd gekomen zijn)

   Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Toch zie je deze clubs geen rotzooi trappen, geen auto’s in de fik steken, geen weerloze mensen bedreigen en intimideren…”

  Zoek eens op wat er met de Yab Yum is gebeurd. Hells Angels. Geen weerloze mensen bedreigd en geïntimideerd?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ben het eens met de scribent, dat de gedragingen, van vele immigranten uit Noord-Afrika, en vele zgn. vluchtelingen, weerzinwekkende proporties heeft. Maar de linkse kerk, en de politiek-correcte huichelaars, blijven dat gedrag maar goedpraten.

  Like

 9. De mens voelt zich alleen op z’n gemak in zijn eigen cultuur met frietje oorlog, beierende kerkklokken, zwarte piet en oliebollen. Al miljarden jaren wordt terecht iedere vreemdeling of elk zich vreemd gedragend persoon met argusogen bekeken en vaak met pek en veren weer de woestijn in gestuurd of wegens engheid opgehangen.

  Dat is een zelfverdedigingsmechanisme dat blijkbaar elk organisme bezit. Nee, herstel, niet alle organismen. Er zijn creaturen die hun hele bekabeling op destructie van zichzelf, hun naasten en trouwens de hele wereld hebben geprogrammeerd. We denken dat het een aangeboren ziekte is zoals een soort op hol geslagen virus dat met welkomstborden de schimmels staat binnen te lokken.

  Of het is oorspronkelijk een reddingsmechanisme van Moeder Natuur of de Heer God, zo u wenst, dat er voor zorgt dat populaties die te groot worden aan de vinketering of revoluties sterven. Maar als het te hard gaat en de zieken in de populatie gaan overheersen grijpt er een automatische rem in en gaan de gezonde groepen in zo’n populatie binnen een zeer kort tijdsbestek over tot zelfverdediging en worden de zieken, de virussen en de nog aanwezige schimmels uitgeroeid tot de geschiedenis zich weer eens herhaalt.

  Like

  • Wat mij opvalt is dat rascisme aan een kleurtje wordt gelinkt. Dat is gek want kleurtje is alleen maar een aanwijzing net als een snorretje, een gestrekte rechterarm, een grote kuil op het strand of een mogelijke vrouw met baard.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De vrouw met de drie borsten heb ik zelf op het strand gezien toen dat nog kon.

    Tegenwoordig kennen ze dat verschijnsel niet meer met die monokinies.
    Men gaat zelfs zo ver dat het programma; “Boer zoekt vrouw” vrouwelijke deelneemsters zoekt die uitsluitend in Boerkini voor de camera willen.
    Triest en uitzichtloos.

    Vroeger toen er nog overal nog zeemeerminnen rondzwommen was het veel gezelliger.
    Je hengelde hier en daar nog ’s wat op waar je in kon komen.
    Kom er nu maar eens om.

    Liked by 1 persoon

   • Ooit eens een poging gewaagd om in een gehengelde te komen maar ik kwam mooi niet. Kwam misschien door de vislucht.

    Liked by 1 persoon

 10. Jan Flier zegt:

  Erik:
  “De hele tegenwoordige westerse democratische samenleving en welvaart kon er alleen maar komen door op het Joodse geloof gebaseerde christenDOM !
  Of wil je terug naar de tijd dat ze elkaar met knuppels de hersens insloegen?”

  We hebben een geweldig voorbeeld in Nederland van ontwikkeling van een volk, waarbij niet direct het op het Joodse geloof gebaseerde christendom een grote rol speelde. Namelijk de Friezen, zij wonen daar al zo’n 2000 jaar en beheersten tot ca 700 de kust tot diep in Frankrijk en dat voornamelijk door handel te drijven en niet iedereen de hersens in te slaan. Dat deden de Noormannen na ca 800. Haersrma Buma (CDA) en Halbe Zijlstra (VVD) zijn Friezen. Standvastige kerels zou ik zeggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s