VIDEO Viktor Orbán: “Brussel houdt Europa voor de gek door voor migranten aparte deals te sluiten met steden” (12-09-2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO Viktor Orbán: “Brussel houdt Europa voor de gek door voor migranten aparte deals te sluiten met steden” (12-09-2016)

 1. Thom zegt:

  De man is zeer indrukwekkend. Het is heel wat anders dan Lulletje Rozenwater Rutte.
  Hij geeft Schultz ook flink onder uit de zak, met zijn opmerking over de linkse Schultz wil afspraken met steden maken als het met landen niet lukt. Neen met Orban zijn ze nog niet klaar, dat is geen watje net als Rubberen Rutte.Hoe kan ook maar iemand in dit ooit zo dappere land op zo’n halve zachte stemmen? Dan mankeer je toch iets in je hoofd?

  Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Inderdaad, maar volgens de pollsters is de VVD momenteel weer de grootste partij, dus een volgende ronde voor “watje”? WIE stemt er in godsnaam nu nog op de VVD?

   Like

   • Mirjam zegt:

    Geloof die ‘pollsters’ in de VVD of waar dan ook, niet. Die poll’s worden vaak ook politiek gestuurd en door de linkse media de ether in gestuurd om de burgers te beïnvloeden. Dit heet sturende verkiezingsretoriek: herhaal maar steeds iets, dan wordt het wel gelooft. De media, eveneens hun journalisten en bedrijven die de poll’s uitvoeren (en door wie worden ze betaald en geeft hen de opdracht om dit te doen?) zijn afhankelijk van het salaris dat ze van de staat krijgen.

    Uiteindelijk is de belastingbetaler de kostgever voor deze groep, want de burger betaald het en de ironie is dan ook nog, dat we ervoor betalen om belogen en bedrogen te worden. Cést tout.

    Geliked door 1 persoon

 2. Rini Willems zegt:

  We willen, dat Victor Orban in Nederland een premier is in plaats van Rutte!

  Like

 3. tinekevanschagen zegt:

  We worden niet anders dan belazerd door Rutte en de hele godvergeten kliek!!!!!
  Als ik er aan denk dat hij het weer gaat worden voor de aankomende vier jaar….
  Dan is Nederland voorgoed,maar dan ook voor goed naar de kloten.
  Ik vind het zeer verdacht dat ie zo ineens weer zo stijgt in de peilingen……
  Een avondje “Zomergasten” en iedereen is weer in de ban van de VVD?
  Nederland wordt wakker!!!en kom GVD van die bank af!

  Geliked door 2 people

 4. Ron zegt:

  Geweldige toespraak waarbij hij al het linkse gekonkel ontmaskert.
  Alleen jammer dat hij dat EU leger zo ziet zitten. Ik ruik daar namelijk een paard van Troje dat tegen de autochtone bevolking ingezet gaat worden. Even een gokje:
  Duitse soldaten tegen Nederlandse autochtonen (waar kennen wij dat van), Franse soldaten tegen Spaanse autochtonen, Nederlandse soldaten tegen Poolse autochtonen, Oekraïnse soldaten tegen Franse autochtonen en Turkse soldaten tegen Duitse autochtonen, enzovoorts.
  En allemaal doen ze wat Brussel wil, niet wat de afzonderlijke regeringen van staten willen als dat van Brussel zou verschillen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Steven zegt:

  Nederland zal de burgers ook wel voor de gek houden over wat hier werkelijk binnen wordt gehaald. Hele steden worden gevuld met die haatkijkers, maar als je de autoriteiten moet geloven zijn het er niet zoveel..en het neemt steeds verder af hoor.

  Like

 7. Annette zegt:

  Wat een held! Daar kunnen wij hier in Nederland alleen maar jaloers op worden. God, als ieder Europees land zo’n leider had…. dan zaten we nu niet zo in de shit. Het is echt niet zo dat ik blind ben voor de grote problemen in de wereld, maar als het zo doorgaat dan is Europa straks echt verloren. Eigenlijk zie ik het zo, dat wij met onze hulptroepen, inentingsprogramma’s enz. zelf indirect de oorzaak zijn van deze ellende. Verklaar… Oorspronkelijk kregen ouders in Afrika 10 kinderen, waarvan er door ziekte en gebrek en honger hooguit 2 over bleven. Verschrikkelijk triest, zal ik niks van zeggen. Maar nu krijgen ze evengoed 10 kinderen en door alle hulp die we zelf gegeven hebbben…. blijven ze alle 10 in leven. Dat kon alleen maar mis gaan. En wij zitten en komen nog veel meer met de gebakken peren. Verantwoord ouderschap wil ook zeggen dat je niet meer kinderen krijgt dan je financieel aan kan. Daarom kan ik mij ook vinden in het vooropgezette doel om zonder wapens gewoon met aantallen soldaten de wereld te veroveren. Duurt misschien wat langer maar gaat absoluut werken. Ik zou ook graag zien dat mensen die van buiten komen geen stemrecht meer zouden krijgen en ook zeker niet een plaats in de Tweede Kamer. Je ziet wat voor een ellende je daarmee binnenhaalt. Het idee dat die Kuzu schurk hier maar zijn grote bek op kan zetten jaagt mijn bloeddruk omhoog. Mensen die never nooit dit land hebben opgebouwd kunnen hier onze maatschappij gewoon maar afbreken. Ik voorzie dat binnen 10 jaar (misschien zelfs eerder) de bevolking in opstand zal komen. Zeker gezien het feit dat je op de politie ook niet meer hoeft te rekenen. Neem ik ze niet kwalijk hoor…. als je met 2 man naar een groep van 30 moet. Misschien moeten ze een paar flinke honden met grote bekken meenemen, zal vast wel schelen. Daar schijten ze sowieso voor in hun broek. Veel meer honden inzetten. Wel zorgen dat deze honden natuurlijk niet de dupe worden. Daarvoor houd ik veel te veel van deze trouwe dieren.

  Like

 8. Maar helaas, wij moeten het doen met waterhoofd Rutte en die belazerd flink de kluit.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Prima speech van Dhr. Orban. Echter op 1 punt, ben ik het niet met hem eens. Dat betreft de EU/EUSSR, de EUSSR dient kapot gemaakt te worden, omdat juist de EUSSR, de oorzaak is van alle ELLENDE, met de Euro, de islamisatie, en de massa-immigratie. En van onze NSB regering verwacht ik helemaal niets!

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Wat Orban zei, over dat Brussel (Schultz) afspraken wil maken met steden binnen de landen, als het met de landen op zich niet lukt, over de emigratie, krijgt nog een zwaardere ondertoon in wat hij precies zei: de steden die een LINKS bestuur, dus ook burgermeesters, hebben. Dáár wil hij afspraken mee maken, de vuile smeerlap (sorry dat ik het zo zeg). Eens te meer een bewijs dat de hele zooi daar niet te vertrouwen is en nooit zal zijn.

  Ik wordt zo kotsmisselijk van die linkse stiekeme achterbakse duivelse aard.
  Orban is een pracht president en Hongarije mag vol met trots zijn dat het zo’n leider en beschermer heeft. We moeten uit de EU en de hele zooi in Brussel mag niets meer te zeggen en te beslissen krijgen. God zegen Orban, Farage en een ieder die de weg naar de waarheid leidt en bewandeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s