Omroep West & WOS bedreigd vanwege benoemen ‘Marokkanen’ bij straatterreur Maassluis

screenshot_63

‘Westlandse achterlijke racistische boeren!’ – Autoruiten auto Omroep West ingegooid

Bij de lokale omroep van de gemeente Westland (WOS) zijn naar aanleiding van de berichtgeving over straatterreur door Marokkaanse jongeren in Maassluis zaterdag twee dreigmailtjes binnen gekomen. Ook werden de ruiten ingegooid van een auto van Omroep West (mediapartner van WOS), meldt Omroep West.

Een van de dreigmailtjes lijkt afkomstig te zijn van “antiracisten”, die zich vooral boos maken over het eerlijke en transparante benoemen van de afkomst van de straatterroristen (Marokkanen, een feit) door WOS. Een ander mailtje lijkt van de straatterroristen zelf afkomstig.

Zo staat er in één mailtje:

Lees verder>>>
(h/t “Witte raaf”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marokkanen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Persvrijheid, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Omroep West & WOS bedreigd vanwege benoemen ‘Marokkanen’ bij straatterreur Maassluis

 1. volksrechter zegt:

  De waarheid die word verteld is altijd kwetsend voor links en hun Marokkaanse vriendjes waar ze hun wiet en drugs van kopen………………

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  Het zijn Marokkanen, het blijven Marokkanen en ik zou niet weten hoe we deze Marokkanen anders zouden moeten omschrijven als kut-Marokkanen.
  Jammer dat ze de wijk niet hun gang hebben laten gaan om deze kut-Marokkanen eens een lesje te leren.

  Like

  • mahoog zegt:

   Ik heb in de jaren 1995/96 veel op Casablanca gevaren als hoofd machinekamer op een maroccaans container scheepje.Niets in de weg….ging soms een biertje en een wisky drinken aan de wal met enige bemanningsleden allen maroccanen.Schijnbaar is het fout gegaan met immigranten veelal uit het rifgebergte aldaar.Dus conclusie; niet ALLE maroccanen zijn onhandelbaar, hoewel het daar op wèl gaat lijken daar bnij jullie.Mart Brasil.

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Je moet het tuig ook Kudtmarokkanen noemen. Dat mag wel, dat is in linxe kringen bon ton.

  Geliked door 1 persoon

 4. Karen zegt:

  Tja ze zijn dan ook niet slim zeg, hoe vaak moeten we het nou nog zeggen? Zit er heel af en toe 1 tussen die wat goeds doet dan noem je natuurlijk zijn Marokkaanse achtergrond. Als de andere 99, 9% van dat tuig doet waar ze goed in zijn, te weten de boel terroriseren, mensen beroven en bedreigen dan ga je toch niet zeggen dat het Marokkanen zijn of criminelen met een Marokkaanse achtergrond. Wel nee dan is het gewoon Nederlands tuig, heeft niets met Marokko te maken.

  Like

 5. Armani zegt:

  Het word met de dag gekker in ONS land , MAROKKAANSE jongeren die hele buurten terroriseren , en je zou er niet bij mogen zeggen dat het Marokkaanse jongeren zijn ? ik zou zeggen gooi dan dat 1e paspoort dat jullie krijgen direct na jullie geboorte ook direct weg , want als je in Nederland bent geboren , is het toch belachelijk dat jullie het Marokkaans paspoort als 1e accepteren ,terwijl je hier bent geboren , en af en toe op vakantie gaan naar Marokko, verder is het zo dat de Echte Nederlandse jongeren hier niet de boel verzieken , je zegt toch ook niet Nederlandse plofkrakers die van uit Utrecht het grensgebied in Duitsland terroriseren , zijn toch ook allemaal mensen waarvan de 1e paspoort Marokkaans is , en tot slot hoe dom ben je als je na minimaal 15 jaar hier geboren ,nog niet bent geïntegreerd , ik zou zeggen maak je schoolopleiding af , zorg dat je werkt vind , dan spreek je van integratie , en doe je dat niet , en trap je alleen maar rotzooi , sodemieter dan op uit ons land , en neem een enkele reis naar Marokko , daar worden ze wel klaar met je , daar hoef je niet te flikken wat je nu hier doet

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Precies Armani, en dat is dan ook de reden dat ze hier blijven… ze worden niet aangepakt dus ze blijven het monopolie op geweld houden en daar kickt dat gajes op! Ik ben het helemaal met u eens hoor, maar zolang we nog met dit “politiek correcte” kabinet zitten opgescheept zal er helaas niets veranderen. De hoop is gevestigd op de verkiezingen volgend jaar maar dan moet er wel massaal op de PVV gestemd worden en zelfs in het stemhokje is de gemiddelde Nederlander daar nog te schijterig voor.

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   De Marokkaanse jongeren zijn onderdeel van het onzichtbare leger die als doel heeft zoveel mogelijk terrein d.m.v. straat- en andere terreur te winnen. Het doel is etnische zuivering van zoveel mogelijk buurten waar zij en de Turken de meerderheid vormen. De instructies komen uit de moskeeën en ouders geven de instructies door aan hun zoons. Niets is hier onschuldig! …De keuze op (vooral)minderjarige jongeren is om de schijn te houden dat het om jongeren baldadigheid gaat. Dan wordt er ook vanuit de politie niets aan gedaan. De keuze valt meestal op steden met burgemeesters die afkomstig zijn uit de schijthopen van de PvdA en D66.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En weer is het de LINKSE SA, die geweld gebruiken. LINKS heeft het monopolie op geweld, altijd en overal!

  Geliked door 1 persoon

 7. Dan hebben wij het toch over NSB ‘ ers die we in WO II ook hadden, die zijn echt nooit weggeweest en het stelletje KUT MAROKKANEN, daar gaat het dan om.

  Like

 8. Een weldenkend mens weet genoeg.Binnenkort de SCHOONMAAK

  Geliked door 1 persoon

 9. elisah zegt:

  Hoogste tijd voor de Westlanders om massaal aangifte te doen van discriminatie, intimidatie en bedreiging.
  Wat voor een hallucinerende psychotische debiel schrijft zoiets achterlijks, nou nou nou, zou het een ontspoorde Nederlander met marokkaanse achtergrond zijn….?

  Like

  • elisah zegt:

   Zojuist op het journaal gezien dat marokkaanse buurtvaders gaan surveilleren, dus dan mag het ineens wél, andere buurtbewoners mogen dat niet, dat riekt alweer naar discriminatie van Nederlanders.

   Like

 10. Waarom ze kwaad zijn? Nou, precies, zoals ik op het andere “Maassluis-topic al suggereerde: Je mag niet eens meer het woord ‘Marokkanen’ laten vallen. Van wie niet? Nou, van húllie dus niet. Weten we meteen, waarom Geert nu voor de rechter staat: Niet om dat ‘minder, minder,’ zoals we de hele tijd dachten, maar om dat “Marokkanen.” LOL!
  Maar, alle gekheid op een stokje: Denkt de politie híer nog wat aan te gaan doen, naast dat afkondigen van die noodverordening, of…..hoe zit het?

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Theresa Geissler Men kan de Marokkanen vergelijken met de Wehrmacht eenheden die een week voordat de oorlog in Denemarken uitbrak als toeristen naar het land kwamen. Zij hebben in hotels en andere accommodaties gelogeerd. Op een ochtend kwamen de aardige jonge Duitse toeristen naar beneden, gekleed in uniformen compleet met wapens. Zij vertelden aan iedereen ter plekke dat Denemarken wordt op die bewuste dag bezet en men kan beter met hen samenwerken. Echter het verschil tussen de Wehrmacht soldaten en de Marokkanen is als volg: de Wehrmacht soldaten hebben voor hun verblijf betaald (aan te nemen met vals geld). De Marokkanen plus hun kameraden binnen de vluchtelingenstroom zijn gewend aan jarenlang PARASITEREN op de kosten van hun gastheren cq. slachtoffers . Bij de Marokkanen groeit al een derde generatie van honderdduizenden PARASIETEN. De zgn. Vluchtelingen volgen nog. Verschil nr. 2) wat moest eigenlijk in ons voordeel werken is: de Wehrmacht heeft de toedracht tot het laatste moment weten geheim te houden. De Marokkanen zijn al vanaf de jaren ’80 bezig (familiehereniging) met hun taak als 5de colonne. In de laatste 15 jaar zijn ze overgegaan tot het gebruik van fysiek geweld tegenover AUTOCHTONE NEDERLANDERS en niet moslims om de plannen voor ETNISCHE ZUIVERING in de praktijk te brengen. Dat doen ze met groot succes. Tienduizenden en misschien wel honderdduizenden Nederlanders zijn hun huizen en buurten verjaagd waar ze generaties lang hebben gewoond. Iedere dag opnieuw vallen slachtoffers die NIEMAND WIL HELPEN. De overheid, voor wie ze belasting betalen, gedraagt zich net als de Duitse politie tijdens de Christal Nacht van november 1938. Completen wijken worden in rap tempo geïslamiseerd. Wie dezelfde zijn gebleven, zijn de COLLABORATEURS van toen en nu. De mensen van Vidkun Quisling, Anton Mussert, de Belgische Leon Degrelle (Rex) en veldmaarschalk Phillippe Petain werkten precies op dezelfde wijze waarin de LANDVERRADERS ANNO NU het doen. Ze gaven alle nodige assistentie aan de vijand. Echter het verschil tussen de moderne NSB’ers en de oude is: Toen kwamen de collaborateurs uit een of hooguit twee partijen …Tegenwoordig bestaat het verraad tegenover eigen volk en eigen land uit HET HELE POLITIEKE BESTEL. De NSB beschikte over 5 jaar om het land te verraden. De verraders anno nu zijn met de oppermacht van het moderne VICHY (genaamd EU) al tientallen jaren aan de macht en zijn ijverig bezig de islamitische vijand een vrij spel te geven. Als er niet snel een kentering op het slachtveld zal komen, is het met ons gedaan.

   Like

 11. Willie zegt:

  Och, gewoon die kerels(en links-wijven opzoeken op een donker avondje en hun t pak rammel van hun leven(???) geven. Iets anders helpt niet : een koekje van eigen deeg zou ik zeggen ?

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  De zogenaamde “antiracisten” zijn de fascisten van links, uit weet wel de lui die zich socialist noemen.

  Like

 13. ron soeverein mens zegt:

  Het zijn Westlanders vaak boeren en tuinders. Ik zou zeggen met tractoren en dorsmachine door de allochtone wijk en met de riekvorken alles uitmesten en bij de laffe gemeente raad een gierkar leegspuiten zodat ze ook in de stront zitten. Keihard en meedogenloos aanpakken want op de politie hoef je niet te rekenen

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Jezus jongens WAT BEN IK TOCH TROTS OP JULLIE!!! APPEN TROTS! Westlanders hebben ballen. Het prachtige groene dorp Wateringen wordt de laatste 3 jaar volgepropt met moslims: Turken, Marokkanen en asiel vullis (autochtoon gezin mag 10 jaar en meer op een huis wachten). Het is echt tijd om te laten zien dat “Kaas is de Baas” (demonstratie in ’s Gravenzande tegen het AZC). De gemeenteraad is laf en buigzaam. Ze schijten kleuren van angst. Laat ze maar lekker bang zijn ook voor hun eigen hardwerkende bewoners. Genoeg is genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s