En de eerste leugen is alweer een feit: Zorgkosten veel duurder!

screenshot_87

Zorgverzekeraar DSW verhoogt de premie voor de basisverzekering met 9,25 euro per maand. Dat is aanzienlijk meer dan de gemiddelde premiestijging van 3,50 euro waarvan minister Schippers uitging bij de presentatie van haar begroting vorige week. DSW komt traditiegetrouw als eerste met de premie voor het nieuwe jaar. Die premie is al jaren lang trendsettend gebleken voor de andere zorgverzekeraars.

Lees verder>>>
nos

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, PvdA, Rutte, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

23 reacties op En de eerste leugen is alweer een feit: Zorgkosten veel duurder!

 1. exmarineman zegt:

  hahaha mag ik even smakelijk lachen……nou beter is het om te huilen. En ben nu benieuwd naar de nieuwe inkomensplaatjes van het NIBUD! Gemiddelde koopkracht”verbetering” van 1% en voor AOW/gepensioneerden 0,6%……. maar daar blijft dus niet veel van over € 3,50 * 12 = € 42,00 per jaar terwijl de ziektekostenverzekeringspremie + € 9,25 * 12 = € 111,00 per jaar * 2 = € 222,00 per gezin/echtpaar.. Daar gaat dus je een deel van je “winst” van ….. En dan hebben we het nog niet over de accijsverhogingen enz enz.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ze hebben liever dat wij ons bij ziekte maar niet meer laten behandelen, opdat dat wij maar eerder dood gaan lijkt wel.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  jan L. betaalt ook de premies van de 750.000 of zo “NL’ers” die verdommen te betalen of de premies niet hoeven te betalen!! Maar Jan L. vindt het allemaal wel goed. dom en ingedut als ie is!

  Like

  • BertG. zegt:

   Maak er 2 miljoen van, dat klinkt nog erger.

   CBS-cijfers:
   Vandaag kwam het ook het Centraal Bureau voor de Statistiek met cijfers over het aantal wanbetalers. Volgens het CBS waren er eind 2014 298.000 mensen die zes maanden of meer achterliepen met het betalen van hun zorgpremie.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat getal van 298.000 slaat helemaal NERGENS op.
    Natuurlijk zijn het veel meer wanbetalers. Wanbetalers? NOOIT betalers moet je zeggen!

    En denk je nou echt dat al die zogenaamde vluchtelingen die inmiddels zijn binnengestroomd zorgpremie betalen… Waarvan?
    Daardoor wordt de premie elk jaar verhoogd…!
    En dat zal nog jaren door blijven gaan.

    Belachelijk! Dat Nederlanders dit blijven pikken!

    Like

 4. Elena zegt:

  tsja….wij mogen financieel opdraaien voor 1 miljoen niet werkende asieleisers en illegalen.

  Like

 5. Onno zegt:

  Psychopaten aan de top. Willem van Oranje massamoordenaar. Prins Bernhard de smerigste verrader die ooit op aarde heeft rondgelopen. Dat is een slim plan……om kaalgestolen en vermoord te worden.

  Volgens de onvermijdelijke ex ambassadeur Koos van Dam, is zoiets inderdaad pragmatisch. Als dan je kinderen maar naar school kunnen, i.p.v. zoals in Aleppo tot hompen gillend vlees te worden gebombardeerd.

  Nu zijn (hun onacceptabele aberratie verhullende) psychopaten altijd erg pragmatisch (en kenmerkend schaamteloos beloningsgericht……Oranje boven) ingesteld en ze hebben ook nogal eens (maar niet altijd) een spraakgebrek (dat niet lijkt voort te komen uit een fysieke afwijking aan het verhemelte e.d.!) zoals bijv……..Koos van Dam, Winston Churchill en Cees Fasseur.

  Daarom moeten we gaan TESTEN.

  Voor je het weet zeggen de gruwelmoordenaars van Dresden (dan wel hun psychopathische opvolgers die in de USA/GB een staat in de staat of ‘deep state’ vormen en daar inmiddels -voor de democratie onaantastbaar- alle touwtjes die er toe doen in handen hebben) dat Putin in Aleppo een klip en klaar oorlogsmisdrijf begaat, terwijl daar toch heus de door de USA/GB ondersteunde rebellen, zich oorlogsmisdadig tussen de bevolking hebben gemengd en die bevolking zo als schild gebruiken.

  Geliked door 2 people

 6. anna zegt:

  ik wil die 9,25 wel betalen maar dan ook de pil van Drion in het pakket ….

  Like

 7. volksrechter zegt:

  Ze zijn allemaal uw zakken aan het leeghalen, want zij willen niet inbinden met de crisis.
  Banken, verzekeraars, politici enz….een pot krapuul erger dan de maffia.

  Like

 8. Pieter zegt:

  Asielophalers krijgen alles gratis !
  Nooit zullen zij werken, dat is al statistiek, dus leven altijd van ons als bloedzuigers die je niet dood mag slaan, gaan op vakantie in eigen land en laten zich daar begraven ook.
  Zelfs in de dierenwereld komt zulk parasitisme niet voor.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Niemand had verwacht dat Schippers of wie dan ook in de kamer, werkelijk de waarheid zou zeggen. Dit is een loze belofte kabinet, veel papier, veel beloven en geen waarheid. En als het dan ook al een inschattingsfout zou zijn geweest, dan had ze niet voor haar beurt moeten spreken, maar wachten tot de feiten op tafel zouden liggen.

  De instroom van de ‘vluchtelingen’ en de ‘immigranten/asielzoekers’ hebben, volgens mij, de zorgverzekeringen weer op angst gejaagd, waardoor ze de beslissing hebben genomen om het zekere voor het onzekere te nemen, dat, na jaren van reserves opbouwen, ze weer in hun nakie zouden komen te staan, doordat de vluchtelingen instroom meer zorggeld gaat kosten.

  En daar moeten de Nederlanders weer voor op draaien, logisch…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s