Moskeebaas: tuigjeugd Maassluis schuld van te weinig jongerenwerk

screenshot_99

(Door: Annabel Nanninga)

 Maar natuurlijk

De burgers van PvdA-bestuurd Maassluis gaan al geruime tijd gebukt onder terreur door Marokkaanse jongeren. De lokale omroep WOS berichtte over deze terreur door Marokkaanse jongeren, en werd prompt herhaaldelijk bedreigd door deze Marokkaanse jongeren.

Gelukkig weten wij nu dat de terreur niet komt door Marokkaanse jongeren of door slap PvdA-bestuur, maar door gebrek aan een jeugdhonk en aan jeugdwerkers. Dat zegt voorzitter van de Ibrahimmoskee Ismail El Hadioui in het AD (foto boven).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Barbarisme, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, PvdA, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Moskeebaas: tuigjeugd Maassluis schuld van te weinig jongerenwerk

 1. Hendrik zegt:

  Ja maar als ik geen jeugdhonk krijg ga ik ook de buurt slopen, dat is toch LOGISCH!

  Like

 2. Anna zegt:

  Natuurlijk zielig doen slachtoffer rol…. Dat is immers de islam eigen…..

  Like

 3. Ntuurlijk het is altijd de schuld van een ander ,maar nooit van de moslim

  Like

 4. A.J. de Koning zegt:

  Ik heb de voorzitter van de moskee een mail gestuurd dat het in de eerste plaats de schuld van de ouders is die zich niets van hun kinderen aantrekken en ze geen opvoeding geven en ze de baas laten spelen. Ik ben van een generatie toen er nog geen jeugdwerk of jeugdhonk bestond en we waren ook geen lieverdjes maar we kregen een opvoeding en wisten ons heel goed bezig te houden zonder andere mensen lastig te vallen.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ik heb ook nog nooit een jeugdhonk bezocht of een jeugdwerker gezien, mijn tienerkinderen trouwens ook niet, ik zou niet weten waarom zoiets nodig zou zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Wegens een chronisch gebrek aan verstandelijke vermogens kunnen die arme stakkers zichzelf niet bezig houden .
    Daarom moeten ze vermaakt worden .
    Het is me een raadsel hoe ze dat gajes in de moskee rustig krijgen .
    Zelfs een buurthuis van gewapend beton zonder deuren zouden ze nog verzieken , maar er is er geen één die zelf een spijker recht in de muur kan slaan .

    Dus welke ondernemer is achterlijk genoeg om van dat tuig in dienst te nemen ?

    Like

  • tovenaar zegt:

   Hoe oud ben jij dan? Al in 71 had je in Maassluis de Toverbal een door de jongeren zelf afgedwongen jeugdhonk, daarnaast had je de toevlucht en Ozoblue. In Maassluis is nooit een gebrek geweest aan jeugdhonken.

   Like

  • Ronald Haas zegt:

   ik zelf kom ook uit de tijd dat er geen jeugdhonken of iets dergelijks was voor de jeugd in de zestigerjaren voetbalde wij op straat deden tikkertje of wat voor spelletjes dan ook altijd met veel leeftijd genootjes en ja belletje trekken vonden wij ook leuk maar we vernielde nooit iets en beledigde ook niemand ,wij hadden een strakke opvoeding waarbij normen en waarde geleerd werden en zijn daardoor allemaal goed terrecht gekomen en nu lees ik dat er weer een zielepiet van een voorzitter moskee bestuur dat het onze schuld is dat ze geen honk hebben als ze dat zonodig moeten hebben gaan te toch in hun moskee met de pet rond en hoeveel van die honken hebben ze zelf al gesloopt ,het is zo makkelijk om altijd maar de schuld bij anderen te leggen want hun zijn allemaal van die brave jongens die nooit iemand kwaad doen of beledigen vind ze echt zielig hoor,……………maar niet heus .

   Like

 5. Mary zegt:

  Een interview in een maandblad met een vrouw uit Marrakech zestien jaar geleden, het ging over de stad en het land in het algemeen totdat de vrouw opmerkte “wij horen dat mensen uit de bergen hier die in jullie land wonen onze naam ten schande maken, stuur ze maar terug, wij weten hier wel hoe je ze aan moet pakken”. Deze vrouw had zo gelijk.

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Spijker en kop! Zij verpesten het inderdaad telkens weer voor de ander en het wordt tijd dat die andere ‘zij’ er wat van gaan zeggen. ‘Zij’ zijn het immers die telkens opnieuw moeten vechten om het opgebouwde te verdedigen. ‘Zij’ zullen het moeten doen, want als wij er wat van zeggen zijn we racist, xenofoob, nazi, en meer van dat fraais.

   Aan de andere kant, de wereld zag er zestien jaar geleden heel anders uit…

   Like

  • hendrikush zegt:

   Mohammed Rabbae, oud -voorzitter en -kamerlid bij Groen Links, stelde in die zelfde periode: Het is jullie eigen schuld dat de Marokkaanse jeugd hier zo uit de hand loopt.
   Jullie moeten ze veel harder aanpakken.

   Like

 6. Claudia M. zegt:

  Maar natuurlijk…, het zal eens niet onze schuld zijn! Ik ben er klaar mee; niks pleur op! Lazerstraal als de sodemieter terug op naar je eigen enclave; ik ben er echt helemaal klaar mee! Het is altijd de schuld van de ander, nu weer te weinig jongerenwerkers. Als de vaders hun toges eens uit het theehuis trekt en eigen jong zo onderhand eens gaat vertellen dat je overal je best moet doen om wat te bereiken, misschien heel misschien gaan er dan eens een paar meer aan de slag. Trap je kind naar school! Alle geboden kansen ten spijt, wordt er hier geen enkele meter gemaakt. Een enkeling, die het blijkbaar wel door heeft, daargelaten.

  Q; “Dat zijn er een stuk of zeventig en zij moeten langs al die huizen om hier te komen. Een enkeling trapt wel eens een bloempot om, ja.”

  Niets, enkeling! Het is een doorlopend proces waarvan het omtrappen van een bloempot – wat ook niet hoeft, blijf met je groezelige tengels van andermans zaken af! – nog wel het minst erge voorbeeld is. Er is een jihad van autobranden in Nederland.

  Overal kom je klanten tegen die op straat lopen te rochelen, zeg er wat van en jij hebt een probleem.
  Regelmatig word ik als vrouw op vervelende manier bejegend, meestal voor ze voorkant gezien hebben, wat een bijzonder ongemakkelijke situatie oplevert. Ze verwachten, vrees ik toch iets jonger…, maar ja… en dan word ik n.b. van middelbare leeftijd alsnog een hoer of slet uitgemaakt?

  Ik ben ook jarenlang de Oud Loosdrechtsedijk van begin tot bijna eind op en af gegaan; ik heb nog nooit iets van een ander gesloopt en wij hadden zeker geen jeugdhonk!

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Daar trapt toch geen hond meer in? De islam is het probleem.
  Zonder moskee en zonder islam zou de jeugd er een stuk beter aan toe zijn.
  Geen knuffels dus, geen jeugdhonk, geen jongerenwerker. Sluiten de mosketen en iedereen met een strafblad het land uit. Zo simpel kan het zijn.

  Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  Als goed mosliem zoek hij de schuld natuurlijk altijd bij anderen, uiteraard geen enkele zelfreflectie.

  Like

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Als pubers een bloempot om-bonken
  ligt dat aan ’t gemis van Jeugdhonken
  zei ene Ismail El…
  (waar vandaan snap je wel)
  en op dat moment was hij niet dronken ! 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Hoezo ?
  Jullie hebben toch tientallen van jaren de mogelijkheden
  gekregen je te integreren ! Bij alle andere mensen uit
  Italien, Portugal, China, Spanje enzv. heeft het wel funtioneert !
  Het komt door jullie debiele achterstand van jullie ouders,
  waarvan de meeste naar tientallen jaren nog niet eens
  een paar woorden Nederlands spreken !
  En dat heeft zich voortgezet bij jullie kankerkoppen met
  jullie geitenneukerhollands en jullie IQ van een baksteen !
  En nu oprotten en wegwezen !

  Like

 11. Ze horen door hun islamitische geloof dagelijks; ‘terroriseer uw vijanden, dood hen, snij hun hoofden eraf, de eigendommen van de goddelozen behoort tot de buit van Allah, enzovoorts’.

  Geliked door 1 persoon

 12. Ja, verwacht er dan ook íemand, dat zo’n moskeebaas zal zeggen: “Ja, er is inderdaad een probleem, want een groot deel van onze jeugd ontbeert enerzijds behoorlijke communicatie met de opvoeders en wordt anderzijds te veel over het paard getild, in die zin, dat ze wordt bijgebracht, dat ze geen respect hoeven te hebben voor ongelovigen:?” Al weet-ie dat in feite donders goed, dan zegt-ie het nóg niet hardop, zo slinks zijn ze heus wel! En tegelijkertijd de gemeente der “ongelovigen” maar weer een jeugdhonk aftroggelen, dat vervolgens weer door hun lieverdjes kan worden gesloopt; hoort er allemaal bij!

  Geliked door 1 persoon

 13. Pieter zegt:

  Welja, geef ze een jeugdhonk en een islamitische jongerenwerker, kunnen ze zich lekker gestigmatiseerd voelen zonder werk, maar de imam staat achter ze.
  Nee, het probleem is : een islamiet kan van uit zijn geloof niet integreren en samenleven.
  Dom dat zoveel mensen (Jesse Klaver o.a.) dat niet willen begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Door hun ouders worden ze niet opgevoed, die spreken amper goed Nederlands. Spijbelen en willen niet naar school en werk lukt ze helemaal niet. De overheid mag daar weer voor opdraaien en de schuld wordt weer bij ons gelegd en we mogen er aan mee betalen.

  Like

 15. Alphons Mantel zegt:

  Een moslim mag liegen tegen niet-moslims en daar maakt men elke dag gebruik van

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Deze jongeren krijgen hier dezelfde, nee, zelfs meer kansen dan de Nederlandse blanke jongeren. Ze worden overal naar voren geschoven, alleen in hun eigen ‘stal’ ontbreekt het aan de juiste opvoeding. Dat dit thuis niet gebeurd, is het teken dat deze ‘ouders’ niet zijn geïntegreerd in de Nederlandse samenleving en ze, inderdaad, parallel naast die van ons hun eigen identiteit en cultuur blijven doorvoeren. Daardoor worden deze jongeren op een verkeerd spoor gezet, waardoor ze met hun eigen basiscultuur opvoeding, de Nederlandse cultuur willen domineren.

  Ze zijn eigenlijk gewoon Marokkanen/Turken of waar ze dan ook vandaan komen, die geestelijk in hun eigen cocon cultuur van hun afkomstland leven, hier in Nederland ‘denken’ te horen en ook echt denken dat ze Nederlanders zijn, omdat ze toevallig hier geboren zijn en wonen. Maar in hun opvoeding hebben ze geleerd, dat hun volledige loyaliteit bij hun afkomstland moet liggen en niet aan Nederland. In feite hinken ze op twee gedacht: ze vinden zichzelf Nederlanders, want ze zijn hier geboren, ze vinden dat ze dezelfde rechten hebben, maar natuurlijk niet de plichten, want de plichten en het gehoorzamen en navolgen van die plichten, zijn alleen gereserveerd voor hun afkomstland. Ze vegeteren hier alleen maar en maken ge- en misbruik van al het goede dat Nederland hen vrij beschikbaar stelt door ons soft en dom regeringsbeleid.

  Gisteren was weer het programma Opsporing Verzocht op de buis en de hele tijd waren de ‘daders’ van ‘buitenlandse afkomst’ en ‘licht tot donker getint’. Geen verrassing meer, want dit al jaren zo. Het gaat niet om discriminatie of racisme, nee, het gaat om de waarheid. Het overgrote gedeelte van de buitenlanders integreren niet en accepteren onze cultuur niet als die van hun, dus ze zijn vreemdelingen in ons land, die toevallig hier geboren zijn. Nooit Nederlanders, omdat ze het niet begrijpen, wegens hun slechte opvoeding en wegens hun gebrek aan verstand, maar vooral omdat ze het niet kunnen. Hun loyaliteit ligt in hun afkomstland en nergens anders. Of ze daar nu onderdrukt zouden worden of niet, of ze daar geen vrijheid hebben of niet. Ook al is het een mythe en staat het alleen op papier, ze zijn allen trouw aan de basis van hun opvoeding, hun afkomstland.

  Like

 17. Flo zegt:

  Sodemieter op met die ismael hadoei en zn maroc ratten tuig!!!

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 19. Gerrit Tienkamp zegt:

  Je kunt iedereen wel de schuld geven, maar dat tuig luisterd toch niet.
  Dat is de taak van hun eigen ouders.
  De oude generatie is hier gekomen als gastarbeider, maar heeft nooit z’n jas uit getrokken, en de meesten stuurden hun kinderen de straat op waar we nu de gevolgen an zien.

  Like

 20. Wachteres zegt:

  Het tuig heeft een jeugdhonk gehad, dat hebben ze vakkunig gesloopt en alles wat erin hoorde is gestolen.

  Maar ja, we moeten natuurlijk meteen met iets nieuws klaarstaan.

  Like

 21. Mirjam zegt:

  Vroeger had je het opvoedingsgesticht voor jongeren. Als ze zich misdroegen, konden ze daar naar toe. Ik ben er zelf voorstander van dat dit terugkomt, zij het in de betere versie.
  Eigenlijk hebben de ouders deze kinderen, misschien hoe lief ze ze ook hebben, verpest. De ouders zijn zelf niet geïntegreerd en spreken/lezen de Nederlandse taal ook gebrekkig.
  Ze hebben hun kinderen ook niet kunnen helpen met het correct uitspreken/schrijven en lezen van onze taal en ook dus niet met huiswerk etc.
  De kinderen praten hetzelfde als hun ouders, gegarandeerd en dat is treurig. Tevens hebben onze vroegere regeringen hier ook veel steken laten vallen, dat ze toestonden dat de ouders niet naar behoren integreerden. Maar in feite was het ook niet de bedoeling dat deze mensen hier zouden blijven. De regering had er rekening kunnen mee houden dat ze nooit meer weg zouden gaan en dat dit met hun nageslacht zou gebeuren. Links maakt meer kapot dan ons lief is…ook vroeger al. Links is het synoniem van de dorpsgek.

  Like

 22. Dick zegt:

  Het is niet moeilijk, Meedoen of opzouten en lekker terug naar Marokko kijken of je daar de boel kan verkloten.

  Like

 23. J.Kwak zegt:

  Maassluis doet al niks voor ons echte Nederlanders, maar dit zijn gewoon een stelletje Marokkaanse criminelen. Dit zijn geen Hollanders want anders gedragen zij zich wel zo. Ook de ouders zijn heen haar beter van dat tuig. Opvoeding ho maar.

  Like

 24. Sjaak zegt:

  Met Ons Samen Leven Is Moeilijk

  Like

 25. M zegt:

  Wordt tijd dat de jongeren normaal Nederlands gaan praten zodat ze een normale baan kunnen krijgen en een toekomst op kunnen bouwen.

  Like

 26. Michel zegt:

  Ach is de Marokaanse jeugd weer achtergesteld?
  Ligt het weer aan anderen?
  Het gespuis moet worden verbannen naar hun eigen land, kunnen ze vande vrijheid die ze hier hadden alleen nog dromen.
  Maar weet je, mensen die dit zeggen worden al snel uitgemaakt voor racist.
  Weg ermee, zou ik zeggen

  Like

 27. Nee de Schulz van hem en de Imams en de ouders

  Like

 28. Janny Heger zegt:

  Hoe bedoel je te weinig jeugdwerkers, wij en onze kinderen zijn ook opgegroeid zonder deze figuren en heel goed zonder crimineel gedrag te ontwikkelen opgegroeid. Waar zijn de ouders van deze jongens in dit verhaal, kunnen Marokkaanse ouders geen kinderen opvoeden met ze ook normen en waarden bij te brengen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s