“In zo’n land wil ik niet leven” . . .

screenshot_115

(Door: Wim van Schaik)

“In zo’n land wil ik niet leven” is het ultieme statement om aan te geven dat de gang van zaken in het land je helemaal niet aanstaat. Politici gebruiken het graag, maar ze verbinden er nooit consequenties aan. Het is alleen verbale verontwaardiging, zodat het pappen en nathouden door kan gaan. Nooit pakken ze hun koffers om te vertrekken uit het land waar ze niet wonen willen. Daarom is “In zo’n land wil ik niet wonen” niks anders dan vrijblijvend, moreel superieur doen.

Linkse dwingelanden, maar zij niet alleen, etaleren zich graag als de betere mens. Ooit dreigde Ed van Thijn zijn lidmaatschap van de Partij van de Arbeid op te zeggen als zijn illegale protegé Gümüş geen verblijfsvergunning zou ontvangen en uitgezet zou worden. Maar toen Gümüş werd uitgezet, bleef Van Thijn gewoon lid. De partij die voor zijn vette banen moest zorgen de rug toekeren? Hij zou wel gek zijn…

Na de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen (2012) riep Rutte: “In zo’n land wil ik niet wonen”. Maar wie toen dacht dat er forse maatregelen zouden volgen om het Marokkanenprobleem aan te pakken, had het mis. De PVV stond helemaal alleen in het zogenoemde ‘Marokkanendebat‘, dat door Geert Wilders was aangevraagd: totale onwil om het probleem te zien, laat staan het aan te pakken. Ondanks die stoere taal van Rutte veranderde er niets.  De problemen met Marokkaanse jeugd zijn inmiddels alleen maar toegenomen, maar Rutte is nog steeds niet vertrokken…

Nu waren het weer Buma en Zijlstra die tijdens de Algemeen Politieke Beschouwingen om het hardst riepen: “In zo’n land wil ik niet leven!” Wat is hun schrikbeeld? Ze willen niet leven in een land waarin haatzaaiers en geweldpredikers worden aangepakt. Nee, ze willen een land dat tolerant is voor de intoleranten. Dat moslims ontziet, omdat ze moslim zijn. Een land dat afziet van zijn vrijheden. Dat diep buigt voor de ideologie van de haat. Ze willen wonen in een land waar de democratie democratisch om zeep kan worden geholpen. Dat is volgens deze verdwaasden, die steunen op een virtuele meerderheid, de kracht van de democratie. Verdedigen van je waarden? Onvrijheid en onderdrukking bestrijden? Dat is dictatuur, werd Wilders verweten. Je reinste new-speak.

Het zou voor deze politici een teken aan de wand moeten zijn dat in Europa de  no go zones in rap tempo toenemen. Dat er her en der al oorlog is. Kijk naar Zweden. Vraag het de inwoners van Calais. En dichterbij, vraag het de inwoners van de relwijken in Ede, Zaandam, Maassluis, Veghel, Gouda, Almere, Helmond enz. Zij moeten dagelijks inleveren op vrijheden die in dit land vanzelfsprekend zouden moeten zijn. Dat is het land dat ons opgedrongen wordt…

Eigenlijk vreemd als volksvertegenwoordigers in de ik-vorm spreken. Alsof zij voor zichzelf op die blauwe stoelen zitten. (Is bij de meesten ook zo.) Wat interesseert het de kiezer nou in wat voor land Rutte of Buma of Zijlstra willen wonen? Laat politici zich eens afvragen in wat voor land hun kiezers willen wonen! Of ze in dit toch al propvolle land willen wonen met meer of minder Marokkanen, meer of minder moslims, meer of minder inwoners. Maar nee, eenmaal gekozen en ‘democratisch’ verscholen achter hun handvol leden, wordt aan de kiezer niets meer gevraagd. En al helemaal niet in wat voor land zij (niet) willen wonen…

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op “In zo’n land wil ik niet leven” . . .

 1. Karen zegt:

  Meneer van Schaik wat heeft u dit fantastisch verwoord!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nou, volgens mij schrijft hij toch ’n beetje onzin.

   Rutte roept: In zo’n land wil ik niet leven.
   “Ondanks die stoere taal veranderde er niets….”

   Dat is niet waar.
   Wat enige tijd later gebeurde…
   De PVV- kiezers roepen MINDER MAROKKANEN
   Wilders zegt oké, dan zorgen we er voor en krijgt prompt een proces aan zijn broek.

   Dat betekent dat de overheid de Marokkanen niet het land uit gooit… integendeel ze echter zelfs publiekelijk in bescherming neemt tegen Wilders die ze het land wil uitzetten.

   Dat is een verandering ten slechte als ik het wel heb…

   Liked by 1 persoon

   • Karen zegt:

    Ik denk dat het een kwestie is hoe je het leest. Misschien was het voor u duidelijker geweest als de heer van Schaik aan er veranderde niets had toegevoegd ‘ten goede’? Echter als ik dan de volgende zin lees “de problemen met de Marokkaanse jeugd zijn inmiddels alleen maar toegenomen” is het voor mij wel duidelijk wat hij wil zeggen. M.i. doet u meneer van Schaik wel een beetje tekort door te zeggen dat hij toch een beetje onzin schrijft.
    Maar gelukkig mogen wij hier op meneer Bron zijn site voor onze mening uitkomen en zeggen wat we denken
    Overigens ben ik het v.w.b. dat proces helemaal met u eens!!!

    Liked by 1 persoon

 2. dees zegt:

  De “kopstukken” in de politiek hebben geen principe, geen moraal en zijn in feite totaal rot , gelukkig heeft het domme deel van het volk geen notie en blijft ze maar kiezen.

  Liked by 1 persoon

 3. Wanneer krijg ik die duizend euro die Minister-President Mark Rutte mij beloofd heeft? Of belooft ie bij de volgende verkiezingen twee duizend euro per werkende Nederlander? Of wel drie duizend euro?

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Buma is een of andere mafkees van de partij van vleesch noch visch, een kleurloze grijze muis club van Christenen Dienen allah.
  En wij autochtonen willen niet in een land leven zoals ons vaderland zich nu ontwikkeld!!
  Een land van stelen en roven van de laatste cent van de autochtoon en weggeven aan de allochtoon die dan ook weer de autochtoon aan het terroriseren is.
  Wim, een heel goed stuk, maar tegelijkertijd nogal frustrerend omdat de vreemde clubjes in den Haag compleet geschift zijn en de burgers het gevoel hebben in een open psychiatrische inrichting te leven, iets in de trant van: “politiek recht is krom en politiek krom is recht”

  Liked by 1 persoon

 5. Hendrik M. zegt:

  De meeste mensen snappen niet dat politici vaak gewoon mensjes zijn die in plaats van lid worden van een sportclub of zo, bij gebrek aan capaciteiten maar lid werden van een politieke partij.
  De minkukels der gemeenschap in de politiek; het blijkt iedere keer weer…

  Liked by 1 persoon

 6. Tom Hendrix zegt:

  De politieke kongsi, met voorop de roden van de PvdA,SP, de Groenen, en laffe verraders van partijen als het CDA, D66,VVD, hebben gewoon schijt aan de gewone Nederlandse burger. Het interesseer deze charlatans en marionetten van Bilderberg en de NWO geen zier, dat de gewone Nederlander uitgeknepen wordt, terwille van de massa-immigratie en de islamisering.

  Liked by 2 people

 7. Als Rutte in zo’n niet kan leven; DAN PLEURT HIJ TOCH GEWOON OP. Zijn wij ook gelijk van hem af.

  Like

 8. Mirjam zegt:

  Dit is wat er nu weer op de Nederlandse burger zijn/haar schouders wordt gelegd: het betalen van rente over de leningen die Nederland aan Griekenland heeft verstrekt en die zij nu niet kunnen terugbetalen:

  http://politiek.tpo.nl/2016/09/28/nederlandse-leningen-aan-griekenland-leveren-minder-op/

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 10. Drs.P. zegt:

  De MSM is ook helemaal gek geworden wat betreft wie Nederlander/Hollander is en ja, in zo’n land met dit soort corrupte fucking vreemde “hollanders” wil ik niet meer leven:
  http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/26701931/__Matchfixingrel_Hollands_viertal__.html

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Nederland bereikt langzaam maar zeker het punt, om te zeggen “In zo’n land wil ik niet leven” . . .
  Hongarije lijkt me een mooie optie !!

  Like

 12. Its better in the Bahamas! 😅😅

  Like

 13. Steven zegt:

  De meeste mensen kunnen niet WEG omdat ze daar de middelen en het geld niet voor hebben om Nederland een middelvinger op te steken en nooit meer terug te komen.
  Deze groep is gewoon overgeleverd aan al die RATTEN die de EU een superstaat aan het maken zijn en vervolgens vol laten lopen met islamieten!
  Zweden en Duitsland zijn via sneaky TV spotjes mensen al duidelijk aan het maken dat er veel gaat veranderen, en dat JIJ als autochtoon zich min of meer maar moet gaan aanpassen wat dat LINKSE tuig hier naar binnen aan het harken is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s