Intensievere begeleiding statushouders in Arnhem

screenshot_82

ARNHEM – Arnhemse asielzoekers met een verblijfsvergunning (statushouders) gaan eerder, intensiever en langer begeleid worden. De gemeente gaat teams maken die statushouders begeleiden op het gebied van zorg en werk.

„We willen dat nieuwe Arnhemmers snel een bijdrage gaan leveren aan de stad”, zegt wethouder Vluchtelingenbeleid Anja Haga (ChristenUnie). „Dat is goed voor henzelf. En ook voor de stad. Om geen tijd te verliezen is in Arnhem gekozen voor een nieuwe aanpak van statushouders, waarbij zowel diensten binnen de gemeente, als externe partners betrokken zijn.”

Lees verder>>>
(h/t “Bolo”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, ChristenUnie, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialisme, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Intensievere begeleiding statushouders in Arnhem

  1. danny zegt:

    Hier gaan uw belastingcenten o.a. heen. sick.
    Totale geldverspilling.

    Like

    • Driek zegt:

      Een intensievere begeleiding en verzorging voor onze bejaarde medeburgers lijkt mij een beter plan. Ik word hier werkelijk niet goed van. Kunnen al die statushouders niet heel snel terug naar bedoeïenenland, inclusief vluchtelingenbegeleidster Anja Haga? Ik kan het woord ‘vluchteling’ niet meer aanhoren. Ja, hier gaat ons belastinggeld naartoe, beste danny.

      Like

  2. danny zegt:

    off topic:
    http://www.telegraaf.nl/buitenland/26779629/__Terrorist_vast_met_verlengsnoer__.html

    Dat noemt zich dan terrorist hahahha.
    Maar wie zegt dat ik die twee ‘landgenoten’ van deze amateur vertrouw.

    Like

  3. tinekevanschagen zegt:

    Dit gaat toch allemaal je verstand te boven……….?
    Ze lachen zich helemaal de beroerte ……en alles gratis….belangeloos…voor niets!
    Deze kut politici hebben liever dat wij aan de cholera liggen!
    Hoezo godverdomme de rekening eerlijk verdelen……
    Ik kan amper de maandlasten betalen!

    Like

  4. ReaGluurder zegt:

    ’t Is net als met een sterfgeval, het duurt even voor men het besef heeft dat het onomkeerbaar is. Zo gaat/is het ook met terminaal NL. Als men in de periferie in ’t snotje krijgt dat het echt ‘5 voor 12’ is, gaat de beer los. Kan dus nog wel even duren.

    Like

  5. Drs.P. zegt:

    En de gristenunie vaart er wel bij, men is zoooooo goed denk men, domme kudtpartij van guttmenschen. Ga eerst maar eens voor de dakloze NL-ers zorgen inplaats van al die asielratten in de watten te leggen met je kolere CU club!!!

    Geliked door 1 persoon

  6. Pieter zegt:

    Daarom gaan asielzoekers en statushouders zsm naar grote steden als Amsterdam en Den Haag want daar worden zij niet achter de broek gezeten en kunnen lekker samenklonteren binnen hun
    ,milieu’ en een leventje leiden als een luis op een zeer hoofd.

    Like

  7. Helena zegt:

    Errenem is naar de knoppen!! In deze eens zo mooie stad stikt het van zgn ‘kansenpareltjes’ die vooral doen aan proletarisch winkelen vanuit de azc’s en de buurt onveilig maken, en ze worden daarvoor ook nog beloond met een ‘status’. Het welkomstcomité van weleer begint nu ook wakker te worden maar beetje te laat.

    Like

  8. Thoth zegt:

    „We willen dat nieuwe Arnhemmers snel een bijdrage gaan leveren aan de stad”, zegt wethouder Vluchtelingenbeleid Anja Haga (ChristenUnie). „Dat is goed voor henzelf. En ook voor de stad. Om geen tijd te verliezen is in Arnhem gekozen voor een nieuwe aanpak van statushouders, waarbij zowel diensten binnen de gemeente, als externe partners betrokken zijn.”

    Tuurlijk. Daarna zijn er minimaal 60% tot 70% in de bijstand, tot z’n leven lang. En dat gaat maar door. Ik ben blij dat ik Nederland verlaat wanneer ik ongeveer 66 ben…

    Like

  9. fleckie zegt:

    ben wel benieuwd wanneer het ..timide zijn, en het ‘zieligheids-aroma ‘ verdwijnten, of ‘ versleten’ zijn.

    Like

  10. boorzalf zegt:

    Begeleiden naar Saoedi-Arabië, daar is ruimte en geld zat en werk natuurlijk. En niet te vergeten woonruimte.

    Like

  11. Drs.P. zegt:

    Op hun website ook gekotst op de politiek correcte guttmensch, maar dat mocht blijkbaar niet!!
    Niemand die kijkt naar het grote plaatje voor de komende 25 jaar. Want dat betekent dat ieder jaar het dubbele aantal parasieten begeleid moet gaan worden. Domme wereld vreemde CU debielen!!

    Like

  12. Steven zegt:

    Wat ik nog steeds NIET snap is dat vluchtelingen eigenlijk nooit meer weg hoeven. Ook al wordt het volgende week weer veilig in hun eigen landen.
    Een vluchteling vertrekt na enige tijd weer…dit is gewoon een BEWUSTE volksverhuizing!!

    Geliked door 1 persoon

    • danny zegt:

      @Steven

      Als je de Straatburgse resolutie van 1975 en het olie voor moslim-immigratie verhaal er op na slaat, snapt u, waarom we in de huidige situatie zitten, zoals die nu is.

      De Resolutie van Straatsburg

      Olie voor moslim-immigratie

      De verantwoordelijken zijn de socialisten, liberalen, conservatieven, multinationals, de Bilderbergkliek en in mindere mate de stemmers.

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @danny: 09.11. uur. Helemaal goed. Zo lopen de hazen, mede door de verraderlijke partijen, te weten: VVD,PvdA,CDA,D66. Deze partijen hebben sinds 1972, Nederland naar de kloten geholpen. En de stomme kiezer blijft er maar op stemmen. Helaas pindakaas!

        Like

    • paulzwueste zegt:

      Steven.

      Het is nog véél gekker.
      Die immigranten zijn helemaal geen “vluchtelingen, dus mogen ze hier helemaal niet zijn!
      Het zijn voor praktisch honderd procent regelrechte dieven, verkrachters en profiteurs die gewoon ’n gratis en makkelijk leven willen met pensioen en alles er op en er aan, zonder daar één dag voor te willen werken.
      Nu mogen ze natuurlijk hun hele familie laten overkomen. Dat wisten we van te voren en de overheid heeft schijt aan onze mening.
      De overheid laat ze doelbewust hierheen komen.

      Iedereen weet dat dit de regelrechte ONDERGANG van Europa IS!
      Het volk zal pas de straat op gaan als alles kapot geslagen moet worden…

      Geliked door 2 people

  13. koddebeier zegt:

    Het mag de Nederlandse belasting betaler wat kosten deze “verrijking”.

    Like

  14. Vluchtelingen worden gekoesterd.

    Like

  15. Tom Hendrix zegt:

    Ik word geloof ik een beetje misselijk……

    Like

  16. sjuad kirosati zegt:

    Uiteindelijk zullen deze zittende Kamer clowns afgeschminkt worden, gewoon vervloekt dus tot in hun graf en ver daarna.

    Like

  17. Yvonne zegt:

    compleet gestoord, ze WILLEN niet, is weggegooid geld, ik zat poos geleden zonder werk, moest ik op een cursus 1 x in de week, 8 weken lang moesten we plaatjes knippen en tekenen, een medewerker zei dat die cursus 5000,= oude guldens per persoon kostte, we waren met 8 personen, jawel 40.000 guldentjes naar de klote, was pas dat asielzoekers vrijwilligers werk zouden gaan doen, het merendeel gaf aan dat ze depressief waren, dat wordt ik inmiddels ook van wat er allemaal gaande is in Europa

    Geliked door 1 persoon

    • danny zegt:

      @ Yvonne
      idd compleet gestoord.
      Je moet maar denken je was weer ff van de straat en het kostte ons allemaal een prikkie van onze belastingcenten, die ik liever aan jou besteed ,dan aan de meeste kansloze zogenaamde ‘depressieve vluchtelingen’.
      Maar ik snap dat je er hopeloos van word.
      Ik denk dat wij dat hier allemaal wel eens worden.

      Like

      • Golden Girl zegt:

        Danny, vandaag reactie gelezen op artikel dat een Duitser wil inzamelen voor duitse arme mensen, ene Mamaa enz schreef dat hij/zij vrijwilliger is in een azc, en meer vluchtelingen wil, die persoon kreeg van E.J.Bron een pittige reactie terug

        Like

      • BertG. zegt:

        Golden Girl, bij Fenixx heb ik ‘r zelf Calais sletje genoemd.
        Afgelikte boterham en alles wat jij nog meer kan verzinnen, ik zeg alles.

        Like

  18. Flo zegt:

    Ook Anja Haga gaat er aan, ze weet het nog niet, de gristelijke trut…… Op een gruwelijke manier zal zij worden verkracht en vermoord door een door haar gepamperde status houder.
    Slaap zacht Anja…

    Like

    • danny zegt:

      @Flo
      zou Anja Haga dat ook weten, met haar Judassenhoofd.
      ik zeg maar zo, eigen schuld, dikke bult.
      No mercy on her.
      Als je niet rationeel ‘politiek incorrect’ wil zijn, kan men eventueel , verkracht en vermoord worden door zijn eigen gepamperde statushouder en kan dat je ondergang worden
      Nogmaasl no mercy on her.
      Wij hier weten toch allemaal beter, dus vind ik dat zij ook deze mogelijkheid heeft.
      Moet men niet huilie hulie gaan doen als het mis gaat.

      Like

Plaats een reactie