VVD – veren in eigen anus

screenshot_77

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Regelmatig zie je de VVD zichzelf op allerlei mediaplatforms op de borst slaan over hoe goed ze het de afgelopen 8 jaar allemaal gedaan heeft. Als iemand daar, vanuit mijn optiek, gewoonweg realistisch op reageert of zelfs kritische vragen of eisen durft te stellen, wordt dat steevast  afgedaan als NEGATIEF en komt er, zoals van VVD-zijde verwacht, inhoudelijk geen, of slechts een ronduit kinderlijk antwoord. Zo ging er afgelopen week een filmpje viraal over Leen, een man van in de 50 die eindelijk weer een baan had gevonden. Dat had de VVD met haar beleid toch maar even mooi geregeld, want Leen had een stapje terug gedaan om er nu twee vooruit te kunnen zetten.

En dat is opmerkelijk, want blijkbaar weet de VVD nu al dat Leen de komende jaren twee stappen vooruit gaat zetten, terwijl de Prinsjesdag-beloftes/voorspellingen/leugens van afgelopen september  binnen een week al achterhaald waren. Sterker nog, waar Leen i.p.v. een vast contract eerst 3 keer een jaarcontract zou hebben gekregen, hebben de heren en dames binnen de VVD er met een werkelijk briljante ‘oplossing’ zelfs twee jaar van weten te maken en heet Leen, volgens een van de mensen die er kritisch op reageerden, na twee jaar gewoon weer ‘de Sjaak’.

Ook dat juist de VVD er verantwoordelijk voor is dat heel veel oudere werknemers hun baan verloren hebben en er zowel qua salaris als pensioen financieel dik op hebben moeten inleveren, schoot bij de VVD in het verkeerde keelgat. Wat negatief! Ze zouden juist blij moeten zijn dat ze weer een baan krijgen en aan de economie mee mogen werken want ‘het gaat weer goed met Nederland’…

Ook een reactie dat de regering op een achterbakse manier miljarden uit de pensioenpot heeft gestolen en het haar dus wel èrg goed uitkomt dat deze oudere werknemers tegen minder salaris weer een baan ‘krijgen’ viel niet in goede aarde. Deze persoon ziet het echter precies goed. Minder salaris betekent minder pensioenopbouw en minder pensioenopbouw betekent minder pensioenuitkering. En dat scheelt veel geld voor de door de regering voor miljarden leeggeroofde pensioenpot. U krijgt, net als bij het alsmaar duurder wordende zorgstelsel, dus wederom een sigaar uit eigen doos (en let op, want premier Rutte is nu de verkiezingscampagne is begonnen ineens zeer verontwaardigd over de gevolgen van zijn eigen kabinetsbeleid en wijst nu met een beschuldigende vinger naar de verzorgingstehuizen). Alleen worden die sigaren wèl steeds dunner, krijgen ze een steeds smeriger smaakje en worden ze voor u elk jaar nog duurder ook. …Want het geld voor het koningshuis, andere lidstaten, de door Saoedi-Arabië richting Europa ‘gestuurde’ vluchtelingenstroom en de wachtgelden voor de vele corrupte en criminele politici in Den Haag en Brussel moeten tenslotte èrgens van betaald worden.

screenshot_78Haaks op deze ‘positieve’ VVD-campagne staan de Verenigde Staten en Rusland die zich, als ik dit moet geloven, lijken op te maken voor een Derde Wereldoorlog. Alweer, denk ik dan, want dat deden ze 30 jaar geleden ook al. Niks nieuws onder de zon dus. Wat me echter wél verbaast, is dat het front wederom in Europa zal liggen. Lekker veilig voor het altijd brallende en narcistische, zogenaamd ‘rijke’ Amerika. En Europa trapt er wéér in, want de VS heeft het grote geld… (in de realiteit staat heel Amerika op de rand van het faillissement, maar virtueel bulken ze werkelijk van het geld) en dus moeten en zullen we daar achteraan rennen alsof het een loopse American Stafford is.

Daaraan gekoppeld vroeg ik afgelopen week aan een van de landmacht-officieren die ik in mijn vriendenkring heb wat we nu eigenlijk in o.a. Mali te zoeken hebben? Het kost tenslotte  mensenlevens en bakken vol geld (wat er helemaal niet is), maar blijkbaar draven we overal op waar de VN en Amerika ons willen hebben.

Het antwoord was voor mij even verrassend als schokkend. Dat Nederland daar militairen stationeert, heeft alles te maken met de VN. Of eigenlijk meer nog met het feit dat meneer Koenders een hoge VN-functie ambieert. Ook de overige Europese politici kijken echter met de tong uit de bek en kwispelende staart richting Amerika om achter de stok aan te rennen die de VS/VN waar dan ook ter wereld heen gooien. De VS/VN (ik zie ze persoonlijk als één geheel/instrument dat de wereld wil regeren) bemoeit zich namelijk bij voorkeur met ‘brandhaarden’ die ver genoeg van hun eigen continent afliggen, maar die ze wèl zelf hebben aangestoken, en ‘wij’ mogen ook meespelen…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in establishment, Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

11 reacties op VVD – veren in eigen anus

 1. Marlies zegt:

  Uitstekend artikel.

  Like

 2. Pingback: VVD – veren in eigen anus - Ik zeg NEE tegen EU

 3. Drs.P. zegt:

  Heel goed gezien allemaal, behalve de wijzigingen in de flexwet, die zijn door nsb-stasi-nazi-rat Asscher uitgevoerd. Nu dus voor Leen over 2 jaar de zak inplaats van over 3 jaar en dan mag hij pas na 6 maanden weer terug naar hetzelfde bedrijf inplaats van na 3 maanden zoals voorheen.
  De VVD is de partij van de smerige gore zakkenvullers en voor de werkgevers van de grote bedrijven en daarom snap ik ook niet dat “gewone” mensen daarop stemmen!!!
  Wat de USA betreft, het zijn de Khazaren die achter de schermen aan de touwtjes trekken, de gewone man heeft geen enkele invloed in de politiek. Ook mombama is een trekpop eerste klas.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Drs.P. 18.18. uur. Geheel met U eens. Maar onze suffe zombie-bevolking/kiezers, gaan helaas toch weer de “sprookjes”, van Rutte- de lying Dutchman- geloven hoor. Want deze domme schapen, meh,meh, geloven ALLES wat het rode/politieke STASIJOURNAAL hen wijsmaakt, werkelijk alles. En de RODE HOND met zijn peilingen, zal wel zorgen dat door zijn manipulatie de VVD stijgt en de PVV zakt. Het is om te kotsen!

   Like

 4. Drs.P. zegt:

  Ook dit is de smerige zakkenvullende VVD, zakken vullen over de ruggen van de bevolking, hangen moeten ze allemaal:
  http://www.beursbox.nl/nieuws-beleggen/hoe-ziet-nederlandse-corruptie-er-uit-tom-lassing.html

  Geliked door 1 persoon

 5. Veren in eigen anus met als enig oogmerk de kool en de geit te kunnen blijven sparen; dat is in ieder geval duidelijk.

  Like

 6. willz zegt:

  Uitstekend artikel. +++
  ‘k Ben oud genoeg om het allemaal te hebben meegemaakt en was in dienst bij de KM.
  Nu, in dit ongure en leugenachtige geopolitieke klimaat, zou ik never ever meer solliciteren bij defensie.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Zou je niet integer kunnen zijn zonder het te weten?
  Ik denk dat het mogelijk is.

  Like

 8. wauso zegt:

  Leen IS nog meer de Sjaak, want hij krijgt na 2 jaar werken maar 3 mnd. W.W. (hij voldoet niet aan de 4 uit 5 eis) ! Ook kijkt men niet meer naar de verdiensten van het laatste 1/2 jaar, maar naar die van het gehele jaar en deelt die door 52 om de W.W. te berekenen.
  Die Socialistische Elite Hoer van een Asscher (zijn Opa liet de treinen naar het Oosten goed vullen met Joden) IS van mening dat Leen dan meer zijn best doet om werk te vinden !

  Like

 9. Giny zegt:

  Daar heb ik niets meer aan toe te voegen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s