Oproep: Nationale Collectieve Aangifte & Aanklacht tegen:

screenshot_75

De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst, VVD, PvdA, D66, CDA, GroenLinks & DENK…

Beste Medeburgers,

Ondanks het besef dat een aangifte of aanklacht gerechtelijk bewust wordt tegengehouden door de elite kunnen we massaal een statement maken en de verkiezingscampagne van de politieke partijen VVD, PvdA, CDA, D66, GroenLinks & DENK negatief beïnvloeden in het voordeel van de oppositiepartijen die deze aangifte & aanklacht kunnen inzetten in de strijd om onze democratie te herstellen!

Daarom roept N.D.B.O. op om samen geschiedenis schrijven door een Nationale collectieve aangifte & aanklacht incl. schadeclaim in te dienen tijdens de verkiezingscampagnes tegen: De Staat der Nederlanden, Belastingdienst, NPO (Media) en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK inclusief de vertegenwoordigde leden in ambtelijke functie. Zodat we het schandalige ondemocratische wanbeleid van de afgelopen jaren volledig afstraffen en de verantwoordelijken aansprakelijk stellen voor het overtreden van onze democratische rechten & wetten!

Vooropgesteld dient de Staat der Nederlanden te allen tijde zijn eigen samenleving, cultuur, democratie en rechtstaat te dienen en te beschermen. Het verlenen van gerechtelijke immuniteit aan “KvK ingeschreven Regeringspartijen die door burgers worden gerund”, is in strijd met de Nederlandse democratie, strafrecht en is in geen enkele vorm dienend voor de Nederlandse samenleving. Met als resultaat dat er ondemocratische wanbeleid gevoerd kan worden, doofpotten worden gecreëerd, er sprake is van een bevordering van corruptie en belangenverstrengeling. De regering kan onder geen beding boven de wet staan, die als enigste de bevoegdheid heeft om zichzelf te vervolgen. Tevens hebben wetten en verdagen die niet in een verkiezingsprogramma van de regering worden gepresenteerd, geen enkele democratisch bestaansrecht.

KLIK HIER! AANGIFTEMODEL…

* VUL HET AANMELDINGSFORMULIER IN VIA: http://bondoverheidszaken.nl

Tevens is de Democratische Bond voor Overheidszaken een NATIONALE COLLECTIEVE AANKLACHT INCLUSIEF SCHADECLAIM aan het voorbereiden tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK! (Speciaal tijdens de verkiezingscampagnes!)

Om de aanklachten te kunnen financieren vanwege de advocaat- & gerechtskosten, hopen wij “met een kleine bijdrage” op uw steun… VOOR MAAR € 0,75 per maand kunnen wij Nationale collectieve aanklachten starten, om een einde te maken aan het ondemocratische wanbeleid. ALS COLLECTIEF STAAN WE STERK! N.D.B.O. zal in collectief verband aangiftes, aanklachten, petities & moties indienen, gesteund door de beste juristen en de nodige media aandacht zullen de zaken serieus genomen worden. Als individu staat u vaak machteloos en zijn de advocaat- & gerechtskosten te hoog!

De Nationale collectieve aangifte & aanklacht wordt mogelijk gemaakt door de Democratische Bond voor Overheidszaken & EU Tribunal.

* De Democratische Bond voor Overheidszaken biedt vele mogelijkheden van actie voeren namens de belangen van alle Nederlandse burgers, bekijk onze website voor meer informatie: www.bondoverheidszaken.nl

Persbericht:

http://denhaagfm.nl

https://ejbron.wordpress.com

Facebook:

https://www.facebook.com/NDBONederland/

* De Nationale collectieve aangifte tegen: De Staat der Nederlanden, NPO (Media), Belastingdienst en politieke partijen PVDA, VVD, D66, GROENLINKS, CDA & DENK is ook ingediend & aangenomen bij het EU Tribunaal: www.eutribunal.com

Persbericht:

www.express.co.uk

https://eunmask.wordpress.com

https://ejbron.wordpress.com

Facebook:

https://www.facebook.com/EUTribunal.NL/

Met vriendelijke groet,
Bondsvoorzitter & Co-Founder EU Tribunal
Dhr. J. Zwarts


screenshot_76

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Oproep: Nationale Collectieve Aangifte & Aanklacht tegen:

 1. joopklepzeiker zegt:

  UHHH ?

  Indien u DENKT dat dit succesvol kan zijn tekenen en opsturen , indien niet, niet doen .

  Like

 2. BertG. zegt:

  Leuk bedacht allemaal.
  Maar welke onafhankelijke rechters zouden daar dan over moeten oordelen?

  Like

  • Steven zegt:

   De bekende demonen66 rechters natuurlijk!!

   Like

   • danny zegt:

    Steven, weten we gelijk hoe deze demonen66 rechters hier in staan.

    Like

   • exmarineman zegt:

    Lijkt mij dat dit dan thuis hoort bij het Europese en/of Internationale Hof van Justitie in Luxemburg/Straatsburg meen ik. Er is namelijk ook sprake van overtreding van het VN Handvest en wel vwb alle overdrachten van soevereiniteit aan de EU/EC als organisatie hetgeen NIETis toegestaan zonder de bevolking daarover te consulteren en te bevragen. Aaangezien het referendum over deGrondwet(Verdrag van Maastricht) doorons duideijk is afgewezen heeft Balkenende(CDA) het Verdrag van Lissabon toch ondertekent en dat dus ZONDER ons te consulteren over de zgn gewijzigde Grondwet die ook geen Grondwet meer mag heten. En dat betekent eigenijk automatisch dat ALLE daarna gesloten overeenkomsten door alle kabinetten niet rechtmatig zijn en ongrondwettelijk, dus ook de invoering van de euro, het EMS en de miljardensteun aan o.a. Griekenland, de controle op/over onze pensioenfondsen enz enz

    Like

   • danny zegt:

    Ex marineman.
    Scherp.
    Klopt.
    Het hoort dan ook gelijk thuis bij de Verenigde Nazi’s.
    Het hoogste juridische orgaan van de wereld mijns inziens en tevens de meeste foute en oneerlijkste orgaan ter wereld, komt alleen maar op voor de Islam en haar aanhangers en de multinationals.

    Like

 3. BertG. zegt:

  We hebben “nog” de vrijheid om dit soort initiatiefen te bedenken en uit te mogen voeren.
  Als je het maar lang genoeg volhoud en voldoende medestanders vind.
  Net zo als het “recht” om een demo te houden ergens, nadat alle vergunningen kloppen.

  Verder ben ik het helemaal met je eens, doe iets.
  Helaas wonen wij hier in NEDERLAND.
  Elke rechter staat op dezelfde loonlijst. Met een groot portret boven ze kop van ze baas.
  Willem de overbodige hoeft volgens dat zelfde volk, nog steeds geen belasting te betalen.
  Daar heeft hij recht op (iets met een gouden kut waar je maar net uit moet rollen)
  Het hangt er dus allemaal van af wie JOU uitbetaald en waar het vandaan komt, wat betreft een uitspraak ergens over. Als het al zover komt.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 17.59. uur. Precies Bert. Daarom ben ik ook terughoudend, om – hoe sympathiek dit initiatief ook is- er aan mee te werken. Ik ben te lang belazerd geworden, door onze o zo “fijne politici”. En onafhankelijke rechters, forget it, daar zitten allemaal D66 rechters, en ander LINKS spul. Ik wacht wel af.

   Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Die land en volksverraders in politiek Den Haag lachen ze zich een slag in het rond als ze die aanklacht lezen, spijtig maar het is een volkomen kansloze missie, over het oekraine referendum is ook weer druk gekonkeld in de achterkamertjes, in Den Haag trekken zich geen reet aan van wat er onder de bevolking leeft.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ C.A. Barstow: 18.27. uur. Helaas is dat de werkelijkheid. Ze hebben gewoon lak aan ons.

   Like

  • danny zegt:

   Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald C.A. Barstow.

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Ja !
   En allen die hebben getekend en ingestuurd zijn nu lekker bekend , en dat voor een nutteloze actie.

   Had ik het niet al eerder gehad over nutteloosheid en gevaarlijk zijn ?

   Kijk die aanklacht is tegen een volkomen corrupte regering (tenminste volgens die aanklacht )en systeem en daarbij ga je dus een aanklacht indienen.

   Dat noem ik knap denk werk , echt waar !

   Je zou haast gaan vermoeden dat er wat meer achter die aanklacht zit, zeg maar een lokkertje .

   Like

   • danny zegt:

    Joop heb je nu echt de illusie dat je niet bekend bent onze overheid.
    hoe naief ben je dan Joop.
    Ze weten heel veel van ons , maar moet dat je dan maar tegenhouden.

    Like

   • danny zegt:

    Zou kunnen Joop, maar dat kan jij, maar ook ik niet hard maken.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    @danny

    Ik naief ?

    Geen enkele illusie !

    En ja en heel veel is al bekend maar nog niet dat je ze gerechtelijk wil aanpakken , je profileer je zo wel heel erg, en geheel nutteloos .

    Like

 5. BertG. zegt:

  Hoeveel petities zijn er al niet geweest die het zelfde doel hadden.
  En weet je wat nou zo raar is, ik hoor er verder nooit meer wat over.
  Zullen het opgeven hebben misschien, je weet het niet.

  Like

 6. danny zegt:

  Schitterende juridische tekst.
  Als juridisch adviseur en tegenstander van dit kabinet, heb ik uiteraard deze aangifte getekend en verstuurt.
  Met alle plezier.
  We gaan wel zien wat deze aangiften gaan opleveren.
  Het is in ieder geval een goed en duidelijk signaal, die wij afgeven, dat wij dit kabinet en de genoemde partijen niet meer tolereren, zolang zij zich niet met onze wetten en normen en waarden conformeren.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Waar ben jij juridisch adviseur van ?

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Ga jij deze mensen die aan deze actie meegedaan hebben ook juridisch adviseren als ze van hun bed gelicht worden als er stront aan de knikker komt ?

    Ik naïef ??

    Like

   • danny zegt:

    .
    ‘Ga jij deze mensen die aan deze actie meegedaan hebben ook juridisch adviseren als ze van hun bed gelicht worden als er stront aan de knikker komt’

    wellicht Joop, de tijd zal het bepalen.

    Like

 7. Duchesne zegt:

  Ik heb ze al beoordeeld en gevonnisd. Alleen de datum om de sanctie uit te voeren is nog wat wazig, net als wie eerst en wie laatst.

  Leuk trouwens dat de politiek praat over het Oekraine referendum en dat ze met de oppositie gaan praten over hoe verder. Volgens mij was er geen oppositie betrokken bij het referendum en zijn de nee stemmers uit alle lagen van de bevolking en van alle politieke voorkeuren te vinden. Alleen is het erg lastig voor alle partijen dat te erkennen du men maakt er een jullie tegen ons spelletje van in de kamer. maar het Nee tegen annexatie van Oekraine is gewoon de wens van het volk en dat is dat. Net als de Krim gewoon bij Rusland wilde horen zoals ze altijd al deden, met een gat van 25 jaar waarbij ze ineens tweederangs burgers werden.

  Verraad is de laatste decennia de leidraad geweest van de Nederlandse politiek, verraad en moord en geweldadig anders denkenden de kop indrukken.
  Daar helpt geen rechtbank meer aan met rechters die tot de terreur partijen behoren, gaat gewoon niet meer om recht te vragen en te krijgen. De cirkel van de dictatuur is gesloten, heel efficient en heel stiekem, en ze zijn allemaal corrupt.

  Een burgeroorlog is als een regenbui in een droge zomer, alle stof en vuil word verplaatst en weggespoeld en er verzuipen veel andere dingen en ineens komen er plantjes naar boven die opbloeien. Ach, beter een veld vol bloemen dan een gemaaid gazon.

  Like

  • -Bob tijs zegt:

   Goed verwoord, met een glimlach gelezen. Het heeft er inmiddels alle schijn van dat de politiek er is om een banencarrousel in stand te houden t.b.v politici, op kosten van de belastingbetaler Ze doen het voorkomen betrouwbaar te zijn. Kijk ook eens op de Side van irmaschiffers

   Like

 8. Tistochwat zegt:

  Klik om toegang te krijgen tot aangifte-tegen-de-staat-der-nederlanden.pdf

  “Ondertekende verklaard”
  “ten aller tijde”

  En dat moet ik ondertekenen, met die taalfouten?

  “VOOR MAAR € 0,75 per maand”

  Dan heb je wel héél veel leden nodig om een advocaat, die zo’n 200 euro per uur kost (en dan heb je niet eens de duurste), te kunnen betalen.
  Wel een leuk initiatief; dapper ook, maar ik denk dat er niets mee wordt bereikt.

  Like

 9. danny zegt:

  Zou kunnen Tistochwat. Ik weet het ook niet en snap ik heel goed dat velen van jullie geen vertrouwen hebben in deze aangifte.

  Misschien zijn we allemaal murw geslagen door dit soort initiatieven, dat we er bij voorbaat al weinig vertrouwen in hebben.
  Ik moet zeggen dat ik het ook allemaal nog moet zien, of dat deze aangifte zal eindigen in een positief resultaat .

  Like

  • BertG. zegt:

   Als ik er van overtuigd zou zijn dat wij een echte onafhankelijke rechtspraak zouden hebben, dan had ik mij gisteren hier nog voor ingeschreven, bij wijze van spreke.

   Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    De trias politica is al heel lang geleden verkracht daarna vermoord en stilletjes begraven .

    Like

   • exmarineman zegt:

    Ja Bert ik snap het wantrouwen in ons rechtssysteem het OM en alles en iedereen wat en die er een boterham aan verdient zelfs de advocatuur. De zaak’Demmink en ook de deal van die VVD’er zegt al genoeg. Maar de ministers van justitie zoals o.a. Hirsch Ballin en Donner hadden moeten weten dat zowel volgens het VN-HANDVEST als ook onze eigen Grondwet, elke zeggenschap en/of soevereiniteitsoverdracht aan een land en/of organisatie (zoals de EU) niet kan en mag ZONDER het mandaat en dus instemming van de Nederandse bevolking niet kan, mag en dus niet is toegestaan. Het 1e referendum is daar duidelijk in geweest en dus zijn wij zonder ons mandaat en dus illegaal de EU binnengesmokkeld. Alle overeenkomsten, beleidsbeslissingen gebaseerd op EU-regels zijn dus illegaal en onrechtmatig.

    En daarom ook hoort die zaak niet bij Nederlandse rechters te worden beoordeeld maar moet die aangifte gedaan worden bij het Internationale Hof van Justitie en/of Europese Hof te Straatsburg en/of te Luxemburg. Daar kan zelfs onze Hoge Raad geen besluit over nemen. Indienen bij het OM kan wel, maar die zal weinig anders kunnen dan het doorverwijzen naar genoemde Organisaties..

    En dat gaat natuurlijk jaaaarrrren duren, maar het feit dat er zo’n zaak loopt zal de politicien het kabinet en Bilderbergers belemmeren in hun politieke besluiten en zal het hoogstwaarschijnlijk ook tot meer referenda gaan leiden…….

    Like

 10. exmarineman zegt:

  Zoals ik hierboven elders al heb gezegdis hetiets voor de lange adem en hoort het ook niet thuis in Nederland maar voor het Internationale Hof van Justitie te Luxemburg (of is het Straatsburg)? Er is namelijk ook sprake van soevereiniteitsoverdracht ZONDER onze toesteming endat is in strijd met het VNHandvest….. Maar aan de andere kant is het signaal dat wordt afgegeven ook belangrijk denk ik zo.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   1) Hebben WIJ als volk ooit dat internationale gerechtshof erkend voor binnenlandse aangelegenheden ?
   2) Dat internationale hof is net zo politiek corrupt.
   3) Een signaal afgeven over iets wat al bekend is .
   4) we krijgen nog niet eens een referendum van ons in werking
   5) de VN , nu valt mijn bek echt open hoor , een van de drijvende krachten achter
   deze ellende .

   En ik zou naïef zijn !!!

   Like

   • danny zegt:

    @Joop

    Mijn antwoorden op jouw vragen?
    1. nee dat hebben wij nooit
    2. ben ik met je eens
    3 Heb je gelijk in, maar ben van mening, dat je toch moet blijven proberen. als je het op
    een democratische wijze voor elkaar wilt krijgen, dan kan ik je nog niet garanderen of je
    het voor elkaar krijgt.
    4.Dat krijgen we zo wie zo, met de policor niet in werking. Misschien krijgen we het voor
    voor elkaar als het merendeel van bevolking straks bij de verkiezingen massaal op PVV
    en VNL gaan stemmen, maar dan schuilt er natuurlijk wel manipulatie van de
    verkiezingsuitslag als het de
    policor niet bevalt.
    5. zeker heb je gelijk in, maar toch blijven proberen bij VN, Kan je gelijk zien hoe daar
    vanuit de Verenigde Nazi”s op gereageerd wordt. Die gaan ook nog wel een keer van
    hun arrogante standbeeld vallen.

    Ben misschien een beetje voorbarig geweest.
    Mijn excuses hiervoor Joop.

    Overigens ik heb ook de waarheid niet in pacht.
    Die indruk wil ik ook niet wekken hier.

    Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  @danny
  Fully accepted .
  No hard feelings , but the old dog barks once in a while a bit .

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Dan moet de organisatie deze aanklacht opnieuw opstellen en aangeven dat deze aanklacht ingediend wordt bij het Europese Hof Straasburg of/en het Internationale Hof van Justitie. En ga af van dat onzinnige bedrag, maak er 5 eur. van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s