Omgekeerde wereld . . .

oie_m5fxu7odjqis

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “boorzalf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Omgekeerde wereld . . .

  1. Karen zegt:

    Bizar eigenlijk dat iedereen die dit leest het belachelijk zal vinden maar dat er velen zijn die het andersom heel normaal vinden dat dit dus hier in Nederland wel zo gaat met de buitenlanders.
    En eigenlijk moet er nog bij dat we in SA kerken gaan bouwen en de anders gelovigen gaan terroriseren zoals de mohammedanen de Joden terroriseren en bedreigen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Steven zegt:

    PRECIES….En volgens mij gaat dat nog lukken ook!

    Like

    • Lukken? In SA bedoelt U toch zeker niet? Want dát weten we allemaal wel beter!

      Geliked door 1 persoon

      • Marlies zegt:

        SA is het meest verdorven, meest corrupte land waar ik ooit heb gewoond Ik voel voor geen enkel land zo’n grote walging. Als je nagaat, dat er een niet-Jood verklaring nodig is om überhaupt binnen te komen; 200 pasfoto”s meenemen is niets, want op ieder vod van een formulier moet je als buitenlander een pasfoto plakken (en zie ons: miljoenen “vreemdelingen” komen ons continent binnen ZONDER papieren!!); de poort tot onze courtyard was dicht-gecement omdat ik in mijn eigen, duur betaalde tuin aan het zonnen was in n.b. een jurk met korte mouwen, gezien door bouwvakkers verderop. Ik kan er wel een boek over schrijven. Er is maar één oplossing voor dat land. En Israël heeft die oplossing.

        Geliked door 1 persoon

  3. Zo kan je het ook zien, maar je verdwijnt wel meteen in hun gevangenis.

    Geliked door 1 persoon

  4. bedonderde burger zegt:

    En vergeet niet dat we die jurkdragers in elkaar gaan rossen, hun vrouwen verkrachten, het land plunderen, ze naar willekeur vermoorden omdat zij ongelovige honden zijn en eisen dat ze ophouden met ons te stigmatiseren door te stellen dat wij allemaal zo zijn….

    Geliked door 1 persoon

  5. bedonderde burger zegt:

    En vergeet niet dat we ze in elkaar gaan rossen, hun vrouwen verkrachten, het land plunderen, ze naar willekeur vermoorden omdat zij ongelovige honden zijn en eisen dat ze ophouden met ons te stigmatiseren door te stellen dat wij allemaal zo zijn….

    Like

    • Thom zegt:

      Nou die vrouwen verkrachten daar doe ik even niet aan mee. Ik ben daar lang geleden in de buurt geweest. Man, man, man die vrouwen zijn echt niet om met een tang aan te pakken. De meesten zijn moddervet en onbeschoft, ongelofelijk. Ze hebben echt geen leuk smoeltje. Ik snap nou waarom de terroristen zo gebrand zijn op de 72 maagden want als je de vrouwen daar bekeken hebt hoef je zo nodig niet meer.

      Geliked door 2 people

      • BertG. zegt:

        Ook die vrouwen zijn een gevolg van eeuwenlange inteelt.
        Dan blijft er weinig leuks meer over.

        Like

      • Marlies zegt:

        De vrouwen van de “betere klasse” zijn wel degelijk slank en zeer aantrekkelijk. Alleen zie je die niet op straat, maar worden in hun limousine met begeleiding naar de duurdere shops gebracht. Hun kleding onder de zwarte lappen is beeldschoon: haute couture.

        Like

      • elisah zegt:

        Die betere klasse heeft ook een abonnement op de plastisch chirurg, vandaar dat die vaak minder lelijk zijn, bijna geen enkele rijke vrouw heeft daar bijv nog haar natuurlijke neus.

        Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    En daar gaat gelijk je kop eraf….zeker weten!

    Like

  7. Cathja zegt:

    Ja, en dit gebeurt op zeer grote schaal in Europa! De meeste landen pikken het ook nog dat hun cultuur en leefgewoonten worden ondergraven door vreemdelingen die hier niets te zoeken hebben.
    Als ik denk aan het partijprogramma van DENK, een partij die niets te zoeken heeft in de Tweede Kamer, dan wordt het glashelder dat moslims buitengewoon brutaal zijn. Ze willen zelfs de straatnaamborden van onze zeehelden verwijderen, want die zeelui waren ‘fout’! Je moet de brutaliteit toch maar hebben om in een land waar jij niets te vertellen hoort te hebben, de bevolking wel even gaat ‘onderwijzen’ wat in het verleden verkeerd is gegaan! (Zullen we het ook eens uitgebreid over de genocide op de Armeniërs gaan hebben?)
    “De brutale mens heeft de halve wereld’, zeggen ze wel eens, maar daar ben ik het niet helemaal mee eens. Moslims streven naar wereldheerschappij. Wij zullen hen moeten gehoorzamen, en anders is er geen leven voor ons meer mogelijk. Aan die totale heerschappij wordt hard gewerkt.

    Mijn boosheid hierover kent inmiddels geen grenzen meer!

    Geliked door 1 persoon

  8. Republikein zegt:

    Wat vinden we hier van?
    De in China levenslang gestrafte Ilham Tohti heeft de belangrijkste mensenrechtenprijs gekregen, de Martin Ennalsprijs. Tien mensenrechtenorganisaties zoals Amnesty International en Human Rights Watch kennen de prijs jaarlijks toe.

    De 46-jarige hoogleraar Tohti wordt door de jury geprezen voor zijn jarenlange vreedzame inzet voor de rechten van de Oeigoerse minderheid in het westen van China. Tohti is uit op verzoening en begrip tussen de Oeigoeren en de Han-Chinezen in de regio Xinjiang. Ook in zijn gevangenschap blijft hij een toonbeeld van gematigdheid en verzoening, vindt de jury.

    Zijn ze al binnen?

    http://nos.nl/artikel/2137141-mensenrechtenprijs-voor-levenslang-gestrafte-oeigoer.html

    Like

    • Marlies zegt:

      Die aanslagen in het Westen van China waren toch gepleegd door die niet-zo-vreedzame Oeigoeren. Begrip van de Han-Chinezen? Forget it. De Chinese overheid beseft heel goed, dat een tegemoetkoming aan de Oeigoeren een tegemoetkoming kan betekenen aan dissidente Chinezen en wat er dan volgt, is moeilijk onder controle te houden bij een bevolking van anderhalf miljard.

      Like

Plaats een reactie