Wanhoop bij Franse politie: ‘Criminelen hebben wijken overgenomen’

screenshot_87

(Door: Emile Kossen)

Nadat vier agenten in een Parijse voorstad werden bekogeld met molotovcocktails proberen Franse politici de problemen in achterstandswijken te bagatelliseren. Politieagenten vertellen een ander verhaal: ‘Frankrijk zit vol met no-go zones.’

De vier agenten waren zaterdag in de wijk La Grande-Borne, een voorstad van Parijs berucht om zijn criminaliteit, drugshandel en armoede, om een beveiligingscamera te installeren. Zeker tien jongeren kwamen kijken en gooiden brandbommen naar de agenten en hun auto’s. Twee agenten raakten zwaar gewond.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Wanhoop bij Franse politie: ‘Criminelen hebben wijken overgenomen’

 1. Golden Girl zegt:

  net een olievlek, die wordt ook groter en groter, Europa ga zo door, kan me voorstellen dat je als politie agent afhaakt,

  Like

 2. Het is daar oorlog, kan alleen bestreden worden door het leger.

  Like

 3. GT zegt:

  Nu ,hadden jullie de afgelopen 20 jaar eens geluisterd naar mensen, en niet naar die linkse fascisten had het niet zo,n vaart gelopen je moesten je kapot schamen, en die Hollande gelijk afzetten onmiddellijk, het is oorlog in Europa dringt het met de heren een klein beetje door?

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Wie volgt?
  Alle Europese landen kijken elkaar aan. Wie staat er als eerste op. Overal waar moslims in enige omvang zijn neergestreken ontstaan deze ‘no-go-zones’. Het is niet enkel een Parijse aangelegenheid en ook niet alleen een Franse.
  De media doen mee met de politici om het te verzwijgen en in ieder geval te bagatelliseren. Er is maar één oplossing. Tot het besef komen dat moslims in de westerse samenleving niet thuis horen en uitzetten. ALLEMAAL !!! Moskeeën en Islamitische scholen en organisaties sluiten.
  Wie de koran als lijfblad en instructieboek hanteert is dus in opdracht tot criminaliteit geroepen.
  Als het vandaag niet is dan morgen. Overmorgen kan te laat zijn.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Liked by 2 people

 5. joopklepzeiker zegt:

  Gaat al heel lang zo , niks nieuws .

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Er zijn in Frankrijk al meer dan 750 no-go areas, en in de hele EU al meer dan 900..

  En onze ‘elite’ laat dat rustig doorgaan. Bang voor de islam en bang voor geweld waar ze tegen op moet treden.

  Het is logisch dat in die wijken contacten ontstaan met IS en aanhang. Ondertussen komt er steeds meer van dat tuig binnen en de vraag is dus niet of er een [burger]oorlog uitbreekt, maar wanneer.

  http://hollandais.en-france.nl/751-no-go-areas-in-frankrijk-politie-machteloos/

  [Een artikel uit 2011!]

  http://www.express.co.uk/news/world/657520/Europe-no-go-900-EU-areas-police-lost-control

  Like

  • elisah zegt:

   Echt verschrikkelijk en dat allemaal omdat ze het probleem verwaarloosd hebben, ze hen altijd met zijden handschoentjes aan behandeld hebben en hen nooit tegen de haren in hebben durven strijken.
   Inmiddels zullen ze wel met tanks en het leger een wijk in moeten trekken om hem schoon te vegen. Frankrijk is net als een zgn baldame, van buiten mooi maar van binnen verrot.
   De middelbare scholieren hier, met Frans in hun pakket, moeten verplicht deelnemen aan een reis naar Parijs en dat zit me helemaal niet lekker.

   Like

 7. fransdewitf zegt:

  En geloof me dat gaat overal in Europa gebeuren.

  Like

 8. Lee zegt:

  Stem dan Front National de volgende verkiezingen! Dat is de enige legale manier om iets tegen de ongewilde invasie te doen. Kijk eens naar Calais. Wat daar gebeurt gaat werkelijk alle perken te buiten en niemand doet iets. Burgers en chauffeurs worden bedreigd en geven het langzaam op. Het is ook daar al 5 over 12.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Het franse vreemdenlegioen 2 dagen inzetten !
  Maar wanneer je met een president opgescheept zit (Hollande!)
  die niks anders te doen heeft als tegen Putin zijn EU afval in richting
  Rusland af te laden, kann dat nooit en te nimmer nog iets worden met
  kikkervreterland Frankrijk !

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Dat weten de lezers van J.E. Bron al lange tijd -lees jaren-
  Wat weer typerend is aan dit bericht is dat de politieke elite er -zoals gewoonlijk- alles aan doet om het goed te praten.
  Maar is het niet gewoon verschrikkelijk dat agenten in de brand worden gestoken en dat dan de politiek met kut-smoesjes aan komt?
  Stel je nu eens voor dat Roderick in een villa wijk wordt aangehouden voor het op de stoep fietsen en dat daarna de buurt de agenten in hun wagen bekogeld met molotovcocktails waarna de buurtbewoners de deuren van de in brand staande politieauto blokkeren om te voorkomen dat de agenten uitstappen.
  Resultaat twee agenten levensgevaarlijk verbrand.
  Kunt u zich dat voorstellen? Zou er geen razzia in de wijk worden gehouden om de daders op te sluiten? Desnoods de hele wijk?
  Waarom komen deze islamitische kankergezwellen komen er mee weg?
  Het wordt tijd de de Fransen de wapens oppakken en die wijk intrekken om ze een lesje te lezen.

  Wat ik ook niet begrijp is dat deze agenten niet een half dozijn van die islamitische lamzakken als dolle honden afgeknald hebben.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Dat mogen ze niet Sabeltant, want dan krijgen ze op hun flikker van de linkse kerk
   hun moeten in bescherming worden genomen,das de opdracht!
   Ons mogen ze wel afknallen….ja,dat dan weer wel……

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sabeltant: 14.31. uur. Het is heel evident om te weten welke de oorzaken zijn, aan deze ellende- de instroom van de islam, en de massa-immigratie- .
   Dat zijn: ” De Resolutie van Straatsburg”, en ook: ” Het Coudenhoven-Calergi-plan”. En welke partijen, welke marionetten, lenen zich daarvoor? In Nederland: de PvdA,D66,CDA en de VVD. En in Frankrijk, vergelijkbare partijen, alsook in de rest van Europa.

   Like

 11. Thom zegt:

  Wat ligt de Franse premier Valls nou te kletsen en de zaak te ontkennen door te zeggen dat de politie overal in Frankrijk de het voor het zeggen heeft. Er zijn in Frankrijk en overzeese gebiedsdelen al jaren meer dan 750 no-go zones. De linkse Mitterand en Holande hadden het te druk met wegkijken en hun maïtresses en hebben alles op hun beloop gelaten. Bij Sarkozy bleef het bij woorden, maar om Ghadaffi door secretary of state Bilhilly Clinton af te laten zetten, had hij wel tijd. De vraag blijft hoe de Gaulle op zo’n situatioe gereageerd zou hebben, maar ik vrees toch wel anders dan de huidige feitenontkenners.

  Like

 12. SeeMore zegt:

  In Zweden dus ongeveer hetzelfde verhaal:
  http://www.elsevier.nl/buitenland/article/2016/02/wanhoop-bij-zweedse-politie-rechtsstaat-staat-op-instorten-2763067W/
  In Nederland zal het niet veel anders zijn of binnenkort worden…

  Like

 13. Witte raaf zegt:

  Eigen schuld,
  dit hebben ze zelf laten ontstaan!!

  Like

 14. Ron zegt:

  Dan zullen de Franse agenten nu ook keuzes moeten gaan maken. Gaan ze de orders van hun politiek correcte bazen opvolgen of gaan ze nu zelf nadenken wat ze zouden moeten doen om hun eigen volk te beschermen.
  Bang om ontslagen te worden zijn ze natuurlijk allemaal, dus verzet tegen hun politiek correcte bazen zal stiekem en achterbaks moeten gaan plaatsvinden. Bijvoorbeeld net de andere kant op kijken als zo’n lichtgetintiër die zijn handen niet van meisjes en vrouwen af kan houden eens een echte autochtone oplawaai krijgt. Actiever verzet kan zelfs gebeuren als er gebruik wordt gemaakt van voetbalsupporters. Deze hebben net kortgeleden hun free-fight trainingskamp gehad dus zijn reeds bereid een of meerdere oplawaaien te verkopen indien nodig.

  Like

 15. Steven zegt:

  Oplossing: GEWOON SCHIETEN!!!

  Like

 16. joopklepzeiker zegt:

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @joopklepzeiker: 15,45. uur, Deze Gabriël is dus net zo schofterig als een PvdA er Riessen, die Wilders vermoord wil zien en zijn stemmers gedeporteerd. Ziehier FASCISTISCH LINKS!!

   Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  Proposal to “Ensure Continuation of the German People” REJECTED as “Racist and Nazi” in Parliament

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @joopklepzeiker: 16.01. uur. De RODE FASCISTEN willen de waarheid niet horen. Socialisten zijn met afstand de grootste verraders van eigen volk en vaderland. Mag men verdorie niet voor eigen volk zijn? Neen voor de roden, en de huichelaars van christendemocraten en liberalen, mag eigen volk barsten.

   Like

 18. louis-portugal zegt:

  Ze moeten vooral de agenten straffen die eens verkeerd naar een moslim KIJKEN of misschien zelfs een tik geven.
  Ook in de V.S. gaat het hardstikke lekker met agenten die vervolgd worden als ze een crimineel doodschieten.
  Ik zit echt te wachten op de eerste burger die uit zelfverdediging een moslim overhoop schiet..

  Like

 19. willz zegt:

  Wat in Frankrijk, Zweden en Duitsland al werkelijkheid is moet in alle EU-landen ook gebeuren vlgs het hulpje van Jan Kloot Juncker. Weg met de nationaal staten, of vlgs Timmergans ‘de monocultuur’. Zie:
  https://michael-mannheimer.net/2016/10/11/sozialistischer-eu-spitzenpolitiker-monokulturelle-staaten-ausradieren/

  Like

 20. Claudia M. zegt:

  Dit gebeurt door heel Europa en door de ongebreidelde import, met dank aan Merkel en de EU, gaat dit alleen nog maar erger worden. Ook in Nederland zijn er allang buurten waar je als Nederlander beter niet kunt rondwandelen, zeker niet als het donker wordt en als vrouw alleen al helemaal niet!

  Ook hier wordt al jarenlang de boel gebagatelliseerd, onder het tapijt geveegd en in de diepe stinkende lijkenkast geflikkerd. Klauwen met geld zijn er al tegen aan gegooid met resultaat nul komma nu repetent. Als er nu geen kentering komt, gaat het niet meer goed komen. Ik vrees voor de toekomst.

  Like

 21. Pieter zegt:

  Zielig voor de agenten ik heb de beelden gezien, maar welke gek stuurt slechts 4 manschappen vijandelijk gebied in !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s