Grensbewaking, waarom is dat zo moeilijk?

screenshot_45

(Door: H. Numan)

Europa wordt overstroomd met kuddes kansloze vluchtelingen die hier graag hun geit willen parkeren. Anderen voelen er niet veel voor om tussen heidense dhimmies te gaan wonen, maar ze willen wel graag gratis op vakantie naar Nederland. Met een douceurtje van € 1950,- voor thuis en een gratis vliegticket terug slaan ze dat prachtige aanbod zeker niet af. De oplossing is o zo simpel… Gewoon onze eigen grensbewaking herstellen. Probleem opgelost. Tocht gebeurt dat niet, en het lijkt wel of het voorstellen om grensbewaking te herstellen hetzelfde is als Westerbork heropenen. Waarom?

Eerst even de technische kant van het verhaal. Grensbewaking wordt door twee instanties gedaan: de Koninklijke Marechaussee en de douane. De eerste controleert personen, en is onderdeel van het ministerie van Defensie, de tweede controleert goederen, is onderdeel van de belastingdienst en dus het ministerie van Financiën. Het enige dat gedaan moet worden is meer marechaussees en douaniers opleiden en inzetten. Dat zou binnen 2 tot 3 maanden kunnen gebeuren, en zodra de grens enigszins normaal beheerd wordt, kunnen we de opleiding verlengen naar 6-12 maanden. Zo lang duurt een opleiding tot marechaussee of douanier. Maar het linkerdeel van de Kamer, gesteund door het midden en rechts, is faliekant tegen. Die lijken te denken dat het bewaken van de grenzen hetzelfde is als het bewaken van een concentratiekamp. Links en midden gaan voor dat concentratiekamp, rechts gaat voor economisch niet rendabel; het is veel te duur. Dat is complete nonsens, maar het verkoopt aardig. De kiezers slikken het, en daar gaat het om.

Dat VVD/D66 ‘kost te veel geld’ argument is complete kul. Er is wel geld genoeg beschikbaar om Marokkanen elk € 1950,- vakantiegeld  en een gratis ticket te geven, of zoals in Oosterwijk € 10.000,- per asielzoeker, omdat die nu eenmaal geen genoegen nemen met een Ikea interieurtje, maar niet om de grens te bewaken? Daar moet wat anders achter zitten. Voor de VVD en de 66 dhimmies is dat Europa. Beiden willen Nederland opheffen als onafhankelijke staat, en provincie worden in een grote centrale Europese natie. Je eigen grenzen bewaken zaagt de stoelpoten onder dat plan vandaan. Vandaar dat ze redenen zoeken om het niet te doen. “Te duur” doet het altijd aardig, en beiden proberen zich zo redelijk mogelijk voor te doen, dus gaan we daarvoor.

screenshot_44

Linkse grenscontrole 1948-1989

Links en midden gaan voor ‘de Nederlander bestaat niet’, ‘grenzen en naties zijn achterhaald’ en ‘mededogen’. Onze bidlippen van de CU en het CDA lopen over van menselijk mededogen. Zolang u dat maar betaalt. En als u toch bezig bent: voor het zingen gaat u de kerk niet uit, en blijf onze schooltjes (en madrassa’s) wel doorbetalen. Links heeft haar eigen ideeën en wanen. Die lopen te jeremiëren over concentratiekampen, één Europa, en hoe meer mohammedanen des te beter. Daar hebben ze hun redenen voor. Midden moet u even vergeten. In deze discussie staan de bidlippen langs de zijlijn te juichen voor hun grootste vijanden.

Echt links, dat zijn de voormalige Maoïstische (SP) en Communistische (GL) partijen, weten donders goed dat ze volstrekt kansloos zijn om te regeren in een goed lopend land met een stabiele economie. Enkel als er grote politieke wanorde is en enorme armoede zijn de mensen wanhopig genoeg om op die partijen te stemmen. Dus hebben beiden geen enkel belang bij een redelijke oplossing. Ze hebben wanorde, armoede en chaos nodig. Van harte welkom, wir schaffen das!

Iets minder extreem links, dat zijn de PvdA, D66 en het CDA, zijn de partijen die gratis baantjes uitdelen. De welbekende Melkert-banen. Zij zijn er in twee smaken: de baantjes waar je dankbaar voor moet zijn, en de betere baantjes. Mensen die gedwongen worden om schoon te maken, bejaarden te verzorgen, of als BOA te werk gesteld worden zijn de mensen die dankbaar moeten zijn dat ze dankzij … (vul maar in) een baan gekregen hebben. Wees blij dat je een baan hebt! De betere banen zijn de management banen (chef schoonmaak, hoofd boa, etc.) en natuurlijk de hordes welzijnswerkers, buurtwerkers, wijkcoördinatoren, begeleidingswerkers, culturele trainers, tolken, asieladvocaten en noem ze allemaal maar op. Die baantjes zijn vrijwel uitsluitend en alleen voor mensen die niet enkel stemmen op een linkse partij, maar er ook actief lid van zijn. Voor sommigen is dat een leuke vrije tijdsbesteding, voor anderen een opstapje naar de politiek.

En nu komt het. Het oude gezegde luidt: Wie betaalt, die bepaalt. Marechaussees ontvangen hun wedde van het ministerie van Defensie. Douaniers ontvangen hun salaris van het ministerie van Financiën. Melkert- en leuke sociale banen worden betaald …. via de gemeente. Marechaussees en douaniers zijn van nature conservatief. Dus als de PVV haar zin krijgt en er 10.000 man bijkomen, zijn dat in principe 10.000 PVV, VVD of CDA stemmers. Verder moeten ministeries transparant zijn. In ieder geval transparanter dan gemeentes. Even iets regelen is een flink stuk moeilijker te doen via het ministerie dan via een stadhuis.

screenshot_46Die leuke baantjes worden uitgedeeld via de gemeente, en daar hebben de linkse partijen alle controle over. Een pot dikke erwtensoep is een stuk transparanter dan welke gemeente dan ook. De landelijke politiek kan met een stalen gezicht zeggen: weten wij hier niks van, dat is een taak voor de gemeente. Op die manier heeft links er een compleet gratis ambtenarenapparaat bij geregeld zonder er iets voor te moeten doen, politiek 100% correct, volledig betrouwbaar en zonder het te hoeven betalen. Dat doet u. “Rechts”, of wat daar voor doorgaat (VVD en D66) doen de boekhouding en de accountancy, dus die graaien ook een paar centen mee.

Als de PVV haar zin zou krijgen, gaan de grenzen dicht. Om dat te kunnen doen, hebben we meer douaniers en waarschijnlijk ook marechaussees nodig. Met eigen grenzen gaan we een stukje onze eigen weg, en dat is niet richting Europa. Als we 10.000 man voor de grensbewaking in gaan zetten, moet dat ergens van betaald worden. Dat betekent vrijwel zeker 10.000 Melkert-baantjes minder, en dat moeten we natuurlijk niet willen met z’n allen.

Denk daar even aan als u Buma of Segers hoort zeveren over menselijk mededogen. Of als u Obama Klaver hoort zeggen ‘ja, nou en?’ Of Rutte en Pechtold die zeggen dat grensbewaking veel te duur is.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", EUSSR, Illegalen, Immigratie, kwaadaardige opzet, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Grensbewaking, waarom is dat zo moeilijk?

 1. Guardiacivil zegt:

  Conclusie oppleuren met deze partijen en dit kabinet

  Like

 2. danny zegt:

  Europa ,zal ten kosten van alles en zijn originele bevolking geïslamiseerd en geafrikaniseerd worden.
  Daar horen natuurlijk geen gesloten grenzen bij.
  Dat is allang bepaald door de policor, EU- bonzen, VN ,VS en Bilderbergkliek.

  Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  @ Numan, helemaal mee eens voor 500%, maarrrrrrr men wil gewoonweg niet!!
  Waar een wil is, is een weg is het gezegde en dat is ook zo, dus de enige conclusie die getrokken kan worden uit wat er momenteel gaande is, is dat men wil gewoonweg niet wil!!
  Wat men wel wil is dit ons NL helemaal naar de kloten helpen, dat is het enige dat het addergebroed van links tot rechts wil!!
  Verder zitten er behalve een paar uitzonderingen alleen maar zeverzeikerts, jaknikkers en een 5e colonne in de 2e fucking slaapkamer dus daar zullen we eerst vanaf moeten zien te komen!!!

  Geliked door 2 people

 4. Hendrik zegt:

  Heel Europa moet dicht. Als fraulein Merkel heel de wereld uitnodigd en dat blijft doen dan kunnen wij wel gesloten grenzen hebben maar dan moeten we ook nog dijken aanleggen aan de duitse kant van NL, die dobbernegers spoelen anders ondanks gesloten grenzen Nederland in………

  Geliked door 1 persoon

 5. Tom Hendrix zegt:

  Tja, op zich ben ik ook voor het sluiten van de grenzen. Dat kan ook, maar dan moeten we uit de RODE EUSSR, en het Schengen Verdrag opzeggen. En dat wil LINKS en de kliek van VVD,CDA,D66,CU,SGP niet. Zolang de zombie kiezers van Nederland deze partijen massaal blijven steunen, gaat het niet gebeuren meneer Numan.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De hoofd schuldige zitten in Brussel, de open grenzen idioten, die op hun beurt weer aanbeden worden door de Haagse Eurofiele landverraders, zij verkwanselen onze welvaart, cultuur, veiligheid en welbevinden !!

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  Het is voor honderd procent te danken aan de EU. Zij vereist vrij verkeer voor personen. Ook voor terroristen, terugkerende Syrie gangers, illegalen, IS strijders, asieleisers, criminelen en ander pluimage van bedenkelijk allooi.

  Referenda worden aan de laars gelapt en wij betalen het gelag. Letterlijk.

  Ik hoop dat die ellendige en onmogelijke Unie, die afschuwelijke Brusselse giffabriek, zo snel mogelijk tenonder gaat.

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Grenzen dicht is een goed idee!
  Oww, dat was toch geregeld met de €U?
  Het duur betaalde Frontex bewaakt onze €uropese buitengrenzen….
  Nee, inplaats van de grenzen bewaken doen ze hun best om als veerdienst zoveel mogelijk uiitkerings migranten over te zetten en €uropa binnen te jagen.
  Wie in Libië of Syrië gaat pootjebaaien maakt veel kans door Frontex gered te worden…
  Tja, zo moeten dus gewoon onze grenzen dicht!

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Grenzen bestaan niet, maar net over de grens is de benzine stukken goedkoper. Raar.
  Grenzen moeten hersteld worden.
  Ja maar dan staat het transport stil en gaat verlies lijden.
  O ja?
  Vrachtwagens zijn langer dan ooit.
  Chauffeurs worden lager betaald dan ooit
  Chauffeurs zijn geen vaklui meer en niet zelden rijden de wagens op gladde banden.
  Waar gaan die winsten dan naar toe?
  En dan heb ik het niet over onze eigen truckers, de eigen rijders. Die gasten gun ik een vlotte doorstroming en een goede boterham.
  De elite heeft veel voordelen van een Vierde Rijk zonder grenzen en wij niet.
  Tijd om de grenzen te herstellen, de NSB er uit te gooien en de invasie te stoppen.
  We zijn Nederland. We kunnen niet zonder dijken, we kunnen niet zonder grenzen.

  Like

 10. ieznogoedh zegt:

  De grensbewakers kosten niets maar betalen zichzelf.
  Immers, elke parasiet die aan de grens weer wordt teruggestuurd kost Nederland geen retourticket, geen oprotpremie en geen uitkering voor de rest van zijn leven en dat van zijn nageslacht.
  Daarenboven kan worden bespaard op gevangenispersoneel, want veel geringer aanbod van gevangenen en dan niet te vergeten het flink omlaag gaan van de zorgkosten, zowel op lichamelijk als op geestelijk vlak. Inteelt heeft zo zijn negatieve gevolgen op het nageslacht.
  Verder geen advocaatkosten meer en de IND kan flink worden ingekrompen.
  Ook minder kosten voor herstel van schade aan de openbare ruimte en natuurlijk lagere zorgkosten omdat autochtonen minder stress hebben.
  Vast en zeker heb ik nog wel enige kostenbesparende factoren vergeten.
  Kortom, win win win.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  Een grens hebben, of een grens stellen betekent; Tot hier, en niet verder. Nu er geen grenzen meer zijn is de weg vrijgemaakt voor de Sharia. Wijlen Hans Jansen zei ooit; Wie Islam zaait, zal Sharia oogsten. En het is de politiek uit Brussel, en onder meer Den Haag, die de Islam aan het uitzaaien is !

  Like

 12. Grensbewaking is niet moeilijk voor de geen die dit willen, maar onmogelijk voor de geen die het niet willen.

  Like

 13. Bob Fleumer zegt:

  .De wederopbouw van Nederland kan pas beginnen nadat we uit de EU zijn gestapt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s