Minder, minder, minder!

screenshot_77

(Door: “Landerdoek”)

Stel je eens voor: Maurice de Hond pakt zijn microfoon en gaat de straat op om een onderzoek in te stellen of de burgers graag meer Marokkanen in het land zouden willen. Dan is er zeker niets aan de hand; het is een onderzoek. Later, als hij een groepje studenten ziet staan, dan vraagt hij ze tegelijk of ze meer Marokkanen zouden willen. Sommige zeggen ja en anderen nee. Nog steeds een prima zaak. Hij wordt een beetje moe van steeds dezelfde vraag en gaat nu een podium op de Dam opzetten, waar hij via speakers aan een hele massa burgers vraagt of ze graag meer Marokkanen zouden willen. Het publiek blijft stil en zegt niets. Oké, prima.

Wilders, die toevallig langs loopt, pakt dezelfde microfoon en vraag nogmaals: “Willen jullie meer of minder Marokkanen?” Het publiek schreeuwt: “Meer, meer, meer!”. Wilders staat voor lul en loopt boos weg. Voor de rest is er niets aan de hand. Teleurgesteld stapt Wilders op een podium van Pegida en vraagt nogmaals of het publiek meer of minder Marokkanen wil. Het publiek juicht: “Minder minder minder!”. En nu wordt hij vervolgd.

screenshot_78

Dus als Maurice de Hond een onderzoek doet dan is er niets aan de hand, maar als Wilders een onderzoek doet, dan wordt zijn onderzoek onderzocht. Daarbij gaat het er niet om wat Wilders toen in Den Haag aan het publiek vroeg, maar hoe het publiek reageerde. Als het publiek geen reactie had gegeven, of als het “Meer meer meer!” had geschreeuwd, dan zou er niemand van wakker liggen behalve Wilders zelf. Dus is het het publiek dat fout is, o.a. omdat het zo enthousiast was, en omdat het drie keer “Minder” zei i.p.v. netjes één keer. En daar is maar één oplossing voor: laat Geert Wilders met rust. Pak alleen zijn miljoenen aanhangers op en sluit die voor een jaar op. Of minder Marokkanen automatisch minder criminelen betekent, en dus een veiliger Nederland, daar gaat het nu even niet om.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Minder, minder, minder!

 1. Steven zegt:

  Maar precies als in het verhaal beschreven gebeurt ook in Nederland.
  Selectief strafsysteem heet dat. Als ze al de pest aan je hebben dan hang je bij het minste geringste al aan de galg. In zo’n rechtstaat leven we tegenwoordig

  Like

 2. Onze rechtsstaat begint inderdaad steeds kolderieker te worden

  Like

 3. tjonge zegt:

  hoewel ik het een domme uitspraak vond/vind, weet je natuurlijk dat het niet om de uitspraak gaat maar om de persoon tot een beroepsverbod proberen te dwingen
  .
  offtopic, heb het al vaker gezegd maar gaat nu ontzettend opvallen (of mij alleen ?), ongeacht welke zender je ook bekijkt op de tv (npo kijk ik niet eens meer), het neger/allochtoon gehalte in de reclames nemen met de dag toe.
  ook de folders/kranten kleine media geloven eraan.
  zo zie je maar weer, zelfs de reclame-zendtijd heeft de overheid volledig onder controle, dat kan niet anders !

  Like

  • linda texel zegt:

   @ tjonge; was mij ook al opgevallen, dacht nog dat het aan mij zelf lag ( een beetje overgevoelig geworden door Sylvana) . Ook komen uit alle hoeken en gaten plotseling hoofd doeken opdagen.
   Het wordt ons met geweld door de strot geduwd, vluchten kan niet meer.

   Liked by 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Misschien staat er wel ergens een pot subsidie als je aangeeft dat je een neger/allochtoon heb verwerkt in je reclame.
   Zou mij werkelijk niet meer verbazen als er zo iets bestond.

   Like

  • ieznogoedh zegt:

   Is mij ook al opgevallen.
   Een hand zie je een broodje kaas smeren.
   Die hand blijkt van een neger te zijn en vervolgens laat een klein negertje zien dat hij al zelfstandig kan eten.
   Dit is slechts een van de vele voorbeelden.
   Als de linkse kerk haar zin krijgt, zijn er binnenkort helemaal geen blanke kindertjes meer te zien. Niet in de reclame en niet op straat.

   Liked by 1 persoon

  • Ongelovige zegt:

   Inderdaad, valt mij ook al langer op. Straks ook nog verplichte hoofddoekjesquota in iedere kwis of serie? In de VS is het overigens al heel lang verplicht om genoeg kleurlingen in series te verwerken. Gek genoeg geldt dat niet voor de makers ervan.

   Like

 4. Janszn zegt:

  Alleen linkswelgevallige uitspraken komen niet voor de rechter. Welkom in NK, pardon NL

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Binnenkort is er ook in ons land de mogelijkheid een politicus te vervolgen voor zijn politieke ideeën.
  De rechters laten asielzoekers die verkrachten lopen, omdat bijvoorbeeld de identiteit niet vastgesteld kan worden, en juist de enige persoon die tegen deze discriminatie van Nederlanders is wordt voor het gerecht gesleept.
  Onze rechterlijke macht is een farce.
  De arrogantie om tegen elk eergevoel in toch een zaak te beginnen is betreurenswaardig.
  Ik heb het vertrouwen in de politiek en de rechterlijke macht al lang verloren.
  Verdachten mogen nooit in de krant, geen foto want dan moeten ze afgedekt of geblurd zijn.
  En wat met Wilders? Triomfantelijk vertonen alle media de grootste foto’s die ze kunnen vinden.
  Het is een grove schande. Ze zijn de weg compleet kwijt.
  De daders worden door de rechterlijke macht tot helden verheven.
  En we weten allemaal waar het eindigt. Jaarlijks tientallen aanklachten van bepaalde bevolkingsgroepen die zich gekwetst voelen en de een na de andere persoon voor de rechter slepen terwijl in de moskeeën en islamitische scholen de haat naar het westen ongestoord gepropageerd kan worden.

  Liked by 1 persoon

  • Ron zegt:

   De rechtelijke macht is inderdaad een farce. De Trias Politica bestaat niet meer.
   De rechterlijke macht is totaal vervreemd geraakt van de bevolking en de realiteit. Rechtspreken daar lijkt het al lang niet meer op.
   Misschien heef de rechterlijke macht weer contact met de bevolking en realiteit nodig om goed recht te kunnen spreken.
   Dat zal de rechterlijke macht dan wel spoedig zelf moeten doen, want het gewone volk kan hen niet bereiken. Ze zitten immers afgeschermd.
   Doet deze macht dat niet dan zal het gewone volk na verloop van maanden met de voeten gaan stemmen. Dan zullen rechters en andere magistraten niet meer zonder tientallen beveiligers om zich heen kunnen leven.
   Weten ze bijvoorbeeld ook meteen een beetje hoe Wilders zich al tien jaar voelt.
   Dat beschouwen we dan ook meteen maar als contact met de realiteit maken.

   Liked by 1 persoon

 6. Antivenin zegt:

  Misschien kunnen ze Wilders geestesziek verklaren en in een psychiatrische inrichting stoppen op last van de Staat? Deden ze vroeger in de USSR ook, daar had je ook van die neprechtszaken om politieke tegenstanders van het toneel te verwijderen…

  Like

 7. ildiko zegt:

  het is bijna ZEKER dan thuis bij deze rechters hetzelfde minder minder heerst, maar deze lafaards durven en mogen niet toegeven.

  Like

 8. Don Tessers zegt:

  Oplossing? Alle normaal denkende Nederlanders elke dag aangifte doen van miskleunen van deze regering, miskleunen van locale overheden, miskleunen van OM. Bestook elke dag met nieuwe aangiftes de politiebureau,s. Dit kost alleen tijd. Er is genoeg om aan te geven en ze compleet gek te maken. Zo ondermijn je vanzelf het systeem en de rechtstaat op een zelfs gerechtvaardige wijze, want elke aangifte is er een op waarheid beruste waarneming of persoonlijke ondervinding.

  Like

 9. Peter Rissing zegt:

  Een goede redenatie Landerdoek.
  Maar daarnaast moet je ook niet het winstbejag van de D66-ers uit het oog verliezen.
  Elke rechtszaak levert declareerbare uren voor de witte pruiken op.
  En omdat zij door niemand anders dan hun door eigen peer-club gecontroleerd kunnen worden hebben zij het ‘recht’ (?) voor hen zelf.
  Macht corrumpeert nu eenmaal, en als je in een burka zonder hoofddoek je werk doet sta je gevoelsmatig en ideologisch dicht bij de groep waar dragen van de complete burka usance is.
  En die ideologie -vergeet niet dat al die rot-Turkjes en Marokkaantjes grotendeels de islam aanhangen- zijn een bron van voornoemde declareerbare uren (á € ???,00 per uur).
  De oncontroleerbare, voor 80% in burka gehulde rechterlijke elite, weet waar het ‘beleg op hun brood’ vandaan komt.
  Minder Turken (70% van de jongeren onder hen onderschrijft het gedachtegoed van ISIS), minder Marokkaantjes en minder wat ander exotisch volk, betekend dat het ‘juridisch apparaat’ enorm zal moeten/kunnen bezuinigen, wegens zeer veel minder declaraarbare uren.
  Potverdomme, overtreffende trap!
  Gebruik ik in één zin vier keer het woord ‘minder’.
  Nu ja, waar het op neerkomt is dat Nederlanders zijn begiftigd met ‘op de cent zijn’.
  Daarom is ons kleine landje zo een belangrijke handelspartner, internationaal gezien.
  De voornoemde D66-ers (wie de schoen past trekt hem aan) hebben diezelfde genen.
  Oh-jee, nu wordt ik ook nog racistisch, want er zijn representatief weinig Turks/Marokkaans/e.d.
  binnen ons juridisch (inclusief politie (hoe zou dat nu toch komen)) apparaat.
  Anyway, waar het op neerkomt, ‘minder,minder,minder’ in de criminele statistieken nadrukkelijk aanwezige Marokkanen, Turken, e.d. = minder declareerbare uren = minder inkomen/D66-ers.
  Gewoon zakelijk gezien, waarom zouden die D66-ers in hun eigen bron pissen?
  Dat doen de meeste politici toch ook niet.
  Sterkte Wilders.

  Like

 10. Rik Vande Woestyne zegt:

  Zijn miljoenen aanhangers een jaar opsluiten ? Dat ga je eerst een hoop Marokkanen moeten lossen want anders is er geen plaats !

  Like

 11. Het is toch ongelooflijk dat je al op een vraag in het openbaar een veroordeling aan je broek kunt krijgen.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Wilders heeft het volle recht om het publiek te vragen of ze meer of minder Marokkanen willen hebben?. Zijn vraag is gebaseerd op puur realiteit. De persoonlijke ervaringen van duizenden of wel tienduizenden mensen over heel Nederland die DAGELIJKS ten prooi vallen aan Marokkaans geweld. Pak paar afleveringen van OPSPORING VERZOCHT en zoek op YouTube het woord “Marokkanen”. In no-time stroomt een lawine van materiaal waar de ene video nog schrikbarender is als de ander. De meeste ISIS supporters in Nederland zijn Marokkanen. De meeste terreurdreiging komt uit deze groep. De moordenaar van Theo van Gogh is een Marokkaan. Samir A. die terreurdaden plande in diverse plekken in Nederland is een Marokkaan. De voorbeelden zijn ontelbaar. Kortheidshalve, Marokkanen zijn een zeer GEVAARLIJK ELEMENT IN ONZE SAMENLEVING. Het is geen kwestie van meer of minder Marokkanen, maar helemaal geen Marokkanen!!!

  Wilder is de enige persoon die durft dit thema openlijk aan te snijden. De rest van de politici ziet twee beren broodjes smeren. …

  Like

  • elisah zegt:

   Het is gewoon een groot toneelstuk, een grote farce.
   Dit wordt allemaal in scene gezet om de man en zijn partij kapot te maken, ook omdat ze de hete adem van zijn stemmers in hun nek voelen.
   Dit heeft niet veel met rechtspraak te maken, het wordt alleen als middel gebruikt om hem te bestrijden, zwart te maken, uit te putten en uit te schakelen.

   Like

 13. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 14. Bob Fleumer zegt:

  Als de rechtelijke macht zich tegen de eigen bevolking keert heeft zij het recht verloren om over ons te oordelen.

  Liked by 1 persoon

 15. paulzwueste zegt:

  Een héél groot toneelstuk…?
  Vandaar dat Wilders voor het feit dat hij voor het “minder” zou te willen zorgen,
  absoluut niet kan worden veroordeeld.
  Waarom dan dat toneelstuk?
  Omdat de overheid wil laten zien dat ze het heel belangrijk vinden dat er geen moslims in Nederland worden gediscrimineerd, dit doordat er een hype ontstond om massaal aanklachten in te dienen.

  Angst ligt aan de basis van dit proces.
  Als Wilders straks zal worden vrijgesproken hoopt de overheid de indruk te hebben gewekt
  de moslims in NL te beschermen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s