Wissel bij de VN: Guterres wil wereldwijde herverdeling van “vluchtelingen”

screenshot_124

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe secretaris-generaal van de VN, de Portugese socialist António Guterres, heeft een voorstel betreffende de “vluchtelingen”politiek voorgelegd dat niet alleen instemming zal vinden. Volgens het model van de Brusselse “herverdeling”-politiek van “vluchtelingen” heeft Guterres zich nu tegenover het blad “Focus” uitgesproken voor een wereldwijde verdeling van “vluchtelingen”.

duits-zuerst

Landen zoals Libanon, Turkije of Jordanië, argumenteerde de nieuwe chef van de VN, zouden bevrijd moeten worden van de enorme druk door de “vluchtelingen”stromen. Letterlijk: “We moeten ze veel meer dan tot nu toe ondersteunen en de vluchtelingen wereldwijd verdelen.” Daarvoor zou een groots opgezet en efficiënt verdeelsysteem noodzakelijk zijn.

Niet alleen Europa, maar ook Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Australië zouden “vluchtelingen” uit de grote crisisregio´s moeten opnemen. Guterres wees daarbij op het voorbeeld uit de jaren-70, toen de “boat people” uit Vietnam wereldwijd geholpen zouden zijn.

De voormalige socialistische minister-president van Portugal sprak zich uit voor een mentaliteitsverandering bij de VN, en liet zich tegelijkertijd zien als klimaatgelovige: “de organisatie zou zich er veel meer dan tot nu toe voor moeten inzetten dat crises helemaal niet zouden kunnen ontstaan. “De diplomatie dient conflicten te verhinderen, maar we moeten ook de levensomstandigheden, de veiligheid en de mensenrechten bevorderen en de gevolgen van de klimaatverandering beperken.” Dat betekent dat Guterres veel te doen zal hebben.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Wissel bij de VN: Guterres wil wereldwijde herverdeling van “vluchtelingen”

 1. Pleur ze lekker naar die islamitische landen, niet meer bij ons in onze westerse cultuur.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Het grote plan ontvouwd zich, en wat nu ?

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Helaas weer een nieuwe gore slinkse lulmetvingers op een belangrijke plaats. Waar haalt men toch al dit soort ratten vandaan?? Straks wordt ieder land door de VN gedwongen om meer, meer, meer klote booslim parasieten op te nemen en Joop, je hebt helemaal gelijk, dit is weer een stukje verder in het grote plan om de gehele wereld te islamiseren met parasieten. De VN is zeker en vast op weg naar een soort van wereldregering, dus met andere woorden, de VN is eigenlijk de NWO club van de bankiers en Khazaren.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Het kan hen niet snel genoeg gaan lijkt het!
   Ze drammen alles zo snel er door heen,om dat ze bang zijn dat de bevolking in opstand
   komt.wat nu?…….das een goeie…..wist ik het maar!

   Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  Nog zo’n DWAAS die van plan is elk land met mossels vol te proppen in de hoop dat ze zich als ratten vermenigvuldigen!

  Geliked door 1 persoon

  • A.J. de Koning zegt:

   Nou en dat zullen ze doen hoor, je moet maar eens op straat kijken, je kunt geen moslima tegenkomen die als ze met een man loopt niet een of meerdere kinderen bij zich heeft en meestal nog een in de kinderwagen ook.

   Like

   • piet travestiet zegt:

    ja en het ergste is dat die kinderen meestal perfect turks of marokaans praten maar geen nederlands…..

    Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Overigens heeft goedgelovig Duitsland er al 1 miljoen binnengehaald en die minstens honderden miljoenen pakken “wij EU” er ook nog eens erbij? U, met of zonder geloof, is nog gekker dan de paus.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Weer een nieuwe debiel erbij, stuur ze maar naar Portugal, linkse randdebiel !!

  Like

  • fleckie zegt:

   Ook naar BRAZILIË, , RIO de JANEIRO bijvoorbeeld, ( daar worden ze dan vanzelf… …..’gedecimeerd ) ‘, ….en …..het zijn dezelfde ..getinte’.. mensen.. meestal.,…spreken ze
   zelfs ..nog…PORTUGEES.

   Like

 6. ieznogoedh zegt:

  Telkens weer als ik dit soort berichten lees, komt weer de publicatie over de Dr Lyle Rossiter in mijn gedachte. Hier is die dan nog maar een keer, ik blijf het volhouden.

  Top psychiater: Links denkenden hebben psychologische stoornis

  In Nederland zijn er nogal wat ‘linkse’ en/of ‘progressieve’ partijen, wier neurotische gedachtegoed volgens dr. Rossiters visie zowel irrationeel, kinderlijk als meedogenloos is.

  Lyle Rossiter is al ruim 40 jaar een gecertificeerde forensische en klinische psychiater en heeft in opdracht van talloze publieke instellingen, rechtbanken en advocaten al meer dan 1500 patiënten behandeld en ruim 2700 civiele en criminele gevallen onderzocht. De veteraan-psychiater legt in zijn boek glashelder uit waarom het socialisme niets anders dan een psychologische stoornis is.
  ‘Op basis van opvallend irrationele overtuigingen en emoties ondermijnen moderne socialisten op meedogenloze wijze de belangrijkste principes waar onze vrijheid op gebaseerd is,’ aldus Rossiter. ‘Zoals verwende, boze kinderen rebelleren ze tegen de normale verantwoordelijkheden van volwassenen en eisen ze dat een ‘ouderlijke’ overheid van de wieg tot aan het graf voor hen zorgt.’
  Voor het hele artikel: http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/01/top-psychiater-links-denkenden-hebben-psychologische-stoornis/

  Enfin. dat deze socialist een psychologische stoornis heeft, moge duidelijk zijn.
  Echter, als het hem lukt om de wereldpolitiek mee te krijgen met dit onzalige plan dat uiteindelijk alleen maar kan eindigen in de wereldheerschappij van de mislims, kan je niet anders dan concluderen dan dat zo ongeveer alle politici aan diezelfde geestelijke stoornis lijden. Dat komt dan misschien omdat ook “rechtse” politici inmiddels tot de linkse kerk behoren, maar dat alleen weten te verbergen omdat ze anders weten dat ze helemaal buiten spel zullen komen te staan en ja, dan wordt de buidel niet meer gevuld met belastinggeld.
  Alleen de “populistische” politici zijn kennelijk nog gevrijwaard van deze stoornis. Een stoornis die je zo langzamerhand doet denken aan de vele SF-films waarin te zien is dat de mensheid wordt wegevaagd door een virus dat mensen in zombies veranderd.
  Misschien is het daadwerkelijk een van de vele plagen uit de doos van Pandora. Een virus dat tot nu toe nog niet geïdentificeerd is.
  Het kan eigenlijk bijna niet anders, want zoveel achterlijkheid is echt niet menselijk meer.

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Tja, wat verwacht je anders van een socialist. Die lui denken niet na.

  Like

 8. Hendrik zegt:

  Laat hun Arabische broeders ze maar opvangen

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Nadat ze in eigen land helemaal niets klaar spelen, d.w.z. wel veel kinderen verwekken, maar niet kunnen voeden, moeten wij dit alles maar op gaan vangen? Ik dacht het niet, ga maar rap over geboortebeperking praten daar, want er zit niemand te wachten op het compleet ongeschoolde geboorteoverschot uit Afrika en het Midden-Oosten

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Hij vergelijkt het islamitisch veroveringsleger van vandaag met de boatpeople van weleer die gevlucht waren voor het naderende communisme nadat de Amerikanen in Zuid Vietnam de benen genomen hadden. De boatpeople waren in dit verhaal geen moslims. Dat is het grote verschil. De boatpeople zijn achteraf overal waar ze opgevangen werden goed geïntgreerd en bovenal waren het echte vluchtelingen en geen islamitische veroveraars die onmwille van economische redenen hun mislukte moslim landen verlaten . Een land zal gek zijn honderduizende moslims op te vangen. Stuur ze naar islamitische landen dan hebben ze ook geen probleem met integreren.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Hij won de verkiezingen na het stoppen van Cavaco Silva (port.. CDA).
  Hij werd na 4 jaar herkozen en liet net als boef Socrates. na 2 jaar de boel in de steek.
  en ging naar New York waar hij later Lubbers opvolgde.
  Cavaco Silva bouwde tegen de zin van de socialisten een hardnodige nieuwe brug (Vasco da Gama)over de Taag ook met het oog op het nieuwe vliegveld dat in de toekomst uit Woonwijken in Lissabon weg moest naar een terrein van de staat aan de overkant.
  Toen hij M.P was werd bekend dat het vliegveld niet aan de overkant maar 50 km. verder naar het noorden zou worden gebouwd.
  Iedereen was ertegen omdat
  1 de grond op plaatsen tot 20 m opgevuld moest worden.
  2 het vliegveld achter een berg lag waardoor zeer gevaarlijk door valwinden zoals we al bij Faro /Martinair) hadden gezien.
  3 De grond was van boeren.
  4 het was veel verder van Lissabon.
  Later bleek dat socialist Mario Soares (vriend van J. d. U uit buitenveldert) samen met marxit-leninist Chisano dos Santos (met 20 miljard een van de hele rijken in de wereld) de benodigde gronden van de boeren gekocht hadden toen niemand er nog iets van wist.
  Lekkere “frisse” (zeer corrupte) mensen dus.
  Hij ziet er nu echt uit als een volgevreten socialist.

  Like

 12. Kees zegt:

  In het Midden Oosten zitten landen die barsten van het geld en van de ruimte. Dan is het vluchtelingen probleem toch al voor een groot deel opgelost!

  Like

 13. Republikein zegt:

  Deze gore slinkse lulmetvingers, om drs P. te citeren, heeft zins kort zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Republikein zegt:

  Sinds kort, excuus.
  Enfin, zijn zinnen zijn kort, dat dan weer wel.

  Like

 15. Jan zegt:

  Rode Antonio Guterres: Coservatief stemmen is een virus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s