VIDEO – Interview met Franse schrijver Philippe de Villiers: “Hollande heeft zich neergelegd bij de kolonisatie door de islam”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “joopklepzeiker”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, gezond realisme, Islamisering. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO – Interview met Franse schrijver Philippe de Villiers: “Hollande heeft zich neergelegd bij de kolonisatie door de islam”

 1. Jean zegt:

  Wat die waardeloze hollande doet interesseert ons geen reet zolang wij maar blijven rechtstaan en die perverse barbaarse smeerlapperij islam blijven bestrijden “met alle middelen”.
  NOOIT zullen wij die zwijnerij tolereren noch respecteren in ONZE gemeenschap.

  Like

 2. Ongelovige zegt:

  Akelig wijf en slechte regie.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, zeg dat wel! Het eerste, wat mij óók opviel!
   Als een interviewer degene, die tegenover hem zit herhaaldelijk in de rede probeert te vallen, is er ofwel sprake van on-professionaliteit, ofwel van een opzettelijke strategie.
   Mocht dat laatste hier van toepassing zijn, dan is ze toch mooi niet in haar opzet geslaagd, want deze monsieur de Villiers liet zich door dit takkenwijf níet van zijn a propos afbrengen!

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  LINKS, en deze Hollande is LINKS, is de grootste 5e colonne van de islam. Dus verwonderen doet deze kwestie mij niet meer.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De islam is geen geloof, de islam is een wrede onmenselijke ideologie.

  Like

 5. Thom zegt:

  Hij zegt in wezen hetzelfde als wat Wilders altijd zegt nl. er zijn gematigde moslims maar er is geen gematigde islam. Le Pen zal geen president worden zegt hij, want de kandidaten van zogenaamd links en rechts zullen hun kiezers oproepen om niet op Le Pen te stemmen. Ik ben benieuwd of ze ook allerhand vuiligheid over Le Pen gaan rondbazuinen net als over Trump. Waar Bill Clinton als baas van het Witte Huis zich door zijn personeel af liet zuigen wordt Trump beschuldigd van de vreselijkste dingen. Als je als leraar met je vrouwelijke leerlingen doet wat Clinton met zijn stagiaire deed word je buiten geschopt en krijg je nooit meer een bewijs van goed gedrag.

  Like

 6. Annette/Gerald zegt:

  Ik heb met veel interesse het interview gevolgd. Het is inderdaad zeer opvallend hoe die interviewster probeert hem constant in de rede te vallen. Niks nieuws onder de zon. Dat heb ik al zoveel gezien in praatprogramma:s. Iemand uit laten praten is er niet bij. Maar hij blijft rustig zijn verhaal vertellen. Ik hoop dat er binnenkort een Nederlandse vertaling van dat nieuwe boek komt, dan koop ik het direct. Heb trouwens net het boek uitgelezen van Machteld Zee, Heilige Identiteiten. Een geweldig boek! Juist omdat het door de zogenaamde experts werd verketterd, zelfs zonder het nog maar gelezen te hebben, was voor mij aanleiding dit boek aan te schaffen. Trouwens ook het boek Vrouw in het Blauw was meesterlijk geschreven. En zo wordt steeds meer duidelijk welke verkeerde kant dit allemaal op gaat. Ik hoop dat er mogelijk nog een kentering komt maar ik ben wel pessimistisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s