Duitse politie voert grote antiterreuractie uit

screenshot_48

Er zijn op dit moment meerdere politieoperaties aan de gang in heel Duitsland, zo melden de Duitse media. Sinds 6 uur worden er op minstens twaalf plaatsen huiszoekingen uitgevoerd. Spil in het terreuronderzoek zou een 28-jarige met Tsjetsjeense roots zijn die een aanslag plande en aanhanger was van terreurgroep Islamitische Staat (IS).

De operaties vinden onder meer plaats in de deelstaten Thüringen, Hamburg, Noordrijn-Westfalen, Saksen en Beieren. Er zijn minstens vijftien politievoertuigen en een explosievenhond ingezet.

In Suhl (Thüringen) zou volgens de Duitse radiozender MDR al iemand zijn opgepakt. Bij een van de invallen zouden de agenten ook een verdacht wit poeder hebben gevonden, al werd geen van beide al door de politie bevestigd. Het is ook nog niet duidelijk om welke stof het precies gaat. ‘Al gaat het niet om drugs’, aldus MDR.

Lees verder>>>
(h/t “classified”)
de-standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Duitsland, Islam, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op Duitse politie voert grote antiterreuractie uit

 1. joopklepzeiker zegt:

  citaat :De acties zouden volgens Die Welt kaderen in een onderzoek naar een 28-jarige man met Tsjetsjeense roots die ervan verdacht wordt een zeer gewelddadige aanslag te hebben voorbereid. Een concreet gevaar zou er echter niet geweest zijn.

  Ikkes :Het is niet te geloven, welke idioot krijgt dit opgeschreven of het moet een officiële verklaring zijn, dan begrijp ik de idioterie wel .
  Of moet ik dit nu ook uitleggen ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Dit is allemaal dweilen met de kraan letterlijk open. Neem nou afgelopen week : alleen al in die week werden er meer dan 10 duizend ‘vluchtelingen’ en neucqtnegers ‘gered’ voor de kust van Libië. Ze werden overgebracht naar Italië. Dat is natuurlijk vragen om problemen.

  Geliked door 1 persoon

 3. danny zegt:

  Gvd had nog zo gezegd geen tereur vandaag.
  Weer nie luisteren haatbaarden.
  Nie zo handig hè
  Deze wordt ook genoteerd
  Lijst wordt steeds groter.
  Zie jullie dood naderen
  Hahaha
  Kk haatbaarden.
  Lol

  Like

 4. Cathja zegt:

  Nu is het iedere keer nog ‘nieuws’, dit soort acties van de politie, maar we staan aan de vooravond van een tijdperk waar terrorisme helaas geen nieuws meer is, maar dagelijkse werkelijkheid. En nog steeds wordt er niet ingezet op gedwongen massale terugkeer van honderdduizenden misdadigers in spé. Kennelijk hebben we nog niet genoeg rampen meegemaakt, of men vindt dat we ‘er maar aan moeten wennen’.

  Dat Merkel nog steeds als de machtigste vrouw van Europa beschouwd wordt, vind ik onbegrijpelijk! Zij had al lang afgezet moeten worden, en haar straf moeten krijgen om alles wat ze Duitsland, maar ook Europa heeft aangedaan!

  Like

 5. Elena zegt:

  Wat is de islam toch een verrijking voor Duitsland en de rest van Europa.

  Like

 6. Steven zegt:

  Eerst iedereen binnen halen en dan achter de FEITEN aanhollen.
  Dat is water dragen naaar de ZEE!!

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Vanuit de linkse, politiek correcte hoek wil men nog wel eens als begripvolle verdediger van ”de rechten van de voortdurend verdrukte en onbegrepen moslims” optreden.
  Het heet dan, dat de ontvangende, westerse maatschappij te weinig rekening houdt met de ”kwetsbaarheid” van de nieuwe medebewoners van het land.
  Kortom, men roept in het Westen de agressie bij moslims zelf op, die dan ”natuurlijk” wel van zich moeten bijten.

  De totale onzin van opvatting wordt in het over empathische.Duitsland bewezen. Geen land is zo echt vriendelijk en gastvrij ten opzichte van de niet-westerse migranten die in grote aantallen het land binnenkomen.
  Geen land zet zich zo in voor de verbroedering met die migranten .
  Als er ergens een land bestaat dat aanspraak op sympathie en dankbaarheid van de moslims zou moeten kunnen rekenen, dan is het wel in het ”Wir schaffen das” land.

  Maar wat zie wij? de enige terroristische dreiging volgt na de andere in het overgedienstige land dat Duitsland heet en zichzelf zo karakterloos en misselijkmakend zelf islamiseert.
  Op de een of andere manier geloven de fundamentalisten op hun beurt dat hun Allah het land van de gastheren en -vrouwen binnenkort op een dienstblad zal aanreiken.
  Duitsland heeft slecht wat extra zetjes in de gewenste richting nodig….

  Het Westen zou eens wakker moeten worden en gaan beseffen dat moslimgeweld niet het begin is van een islamitische verovering, maar de afsluiting ervan. De moslims zullen nu pas ophouden wanneer de laatste knikkende knieën van de angstig geworden Duitsers het begeven en zij zich op grote schaal neerwerpen, met het gezicht gekeerd naar Mekka.
  Nog hier en daar wat hoofden van willekeurig gekozen burgers laten rollen en de islamitische bekeringsdrang kan de veroveringspoging als geslaagd worden beschouwd. Het is een kwestie van tijd.
  Maar ja, wie wil nu in dit vrolijke verhaal geloven?
  Het is beter met elkaar de kop in het zand te steken, niet waar?

  Slechts degenen die met open ogen in de wereld staan en bereid zijn hun land met hand en tand te verdedigen kunnen de dans ontspringen en orde op zaken stellen.

  Like

  • elisah zegt:

   De zelfkastijding van de Duitsers moet een keer ophouden, het loopt momenteel meer uit op automutulatie. Misschien kan men medicatie aan het drinkwater toevoegen om daar de boel weer helder te krijgen.

   Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Ze hebben het maar druk mee en Merkel zegt hen dat “wir es schaffen’.

  Like

 9. Golden Girl zegt:

  best wel rustig dagje vandaag, antiterreuractie Duitsland, brand in de Jungle Calais, alles wat die lui kunnen is zich voortplanten en alles vernietigen

  Like

 10. jackholland zegt:

  2016 : computers,vooruitgang, robots ,nanotechnologie ,plannen naar mars reizen enz enz,EN WAAR IS HEEL DE WERELD NU MEE BEZIG ?
  Juist met shit,terreur ,idioterie, achterlijkheid ,rekening houden met een achterlijke woestijn cultuur van 1300 jaar terug die er heilig in geloven dat ene rovende moordende pedofiel genaamd mohammed op een gevleugeld paard heeft rond gevlogen.
  Als men bang is voor een levensgevaarlijk afrikaans virus dan worden mensen die verdacht zijn van het dragen van het virus in quarantaine gehouden of geweerd dit ivm de veiligheid van de mensen in het westen.

  Iedere moslim is drager van het levensgevaarlijke virus genaamd islam. (levensgevaarlijk voor het westen omdat het westen volgens islam verderfelijk is en moslims streven naar wereldheerschappij inclusief verovering van het westen)
  En wat doet het westen ? we importeren bewust tegen beter weten in massa s dragers van het islamvirus .
  Knettergek zijn we hier .

  Like

 11. Sjaak zegt:

  Politie begroet met !
  Du schoenen uittrek
  en vrijmaken nek !

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Allemaal de schuld van madam Merkel, de rode communiste, en de laffe christendemocraten en de roden van de SPD. Ziehier de gevolgen van het verraden van de eigen bevolking van Duitsland en Europa. Maar deze Merkel, deze marionet, voert de orders uit van; Bilderberg, de linkse plutocraat Soros, en de NWO en Illuminati. Het is besloten om de Europese bevolking te vernietigen. Politici zijn verworden tot handlangers van de duivel zelf.

  Like

 13. Maar hoe lang blijven wij toekijken, is het dan alleen Geert die wakker is en hoelang moet hij dan nog blijven waarschuwen.?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s