Hoogleraren Paul Cliteur en Tom Zwart opgeroepen als getuigen in Wilders-proces

screenshot_8

Cliteur: vervolging Wilders is ‘zeer zorgwekkend’

De Haagse rechtbank heeft de hoogleraren Paul Cliteur en Tom Zwart opgeroepen om volgende week donderdag en vrijdag als getuige-deskundigen te worden gehoord in de strafzaak tegen Geert Wilders (PVV). Dit op verzoek van Wilders, meldt NRC Handelsblad.

De Leidse rechtsgeleerde en filosoof Paul Cliteur noemt de berechting van politicus Geert Wilders wegens discriminatie “zeer zorgwekkend”. Hij vergelijkt de zaak met de vervolging van actrice Brigitte Bardot en de schrijvers Oriana Fallaci en Michel Houellebecq.

Het NRC citeert Cliteur “Europese natiestaten zijn bezig met de vervolging van mensen die religiekritiek en vreemdelingenvrees hebben. Er zou eens goed over moeten worden nagedacht of dit eigenlijk wel moet gebeuren. Het is maar zeer de vraag of het opportuun is mensen te vervolgen die ook al target zijn van terroristische organisaties”.

De andere getuige-deskundige is Tom Zwart, hoogleraar mensenrechten in Utrecht. Die zei in Vrij Nederland over de kwestie: “Strafrechtelijke binnendoortjes om Wilders te corrigeren zijn niet de oplossing. We hebben gekozen voor een democratie en dat betekent dat je elkaar bestrijdt met woorden en argumenten en niet met dagvaardingen en pleitnota’s.”

Het proces tegen Wilders begint op maandag en het vonnis zal er naar verwachting medio december liggen.

pvv-nieuwBron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Justitie, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, Overheid, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Hoogleraren Paul Cliteur en Tom Zwart opgeroepen als getuigen in Wilders-proces

 1. joopklepzeiker zegt:

  We gaan het meemaken, alle weddenschappen zijn open !

  Heer bron zou een polletje geen goed idee zijn ?

  Like

 2. Karen zegt:

  Is het erg naïef als dit soort berichten mij weer wat hoop op een goede afloop voor Wilders (en voor ons!!!) geven?

  Liked by 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Och, wat héét…..Maar het is waar, dat het OM/ Rechterlijke Macht hiermee althans weer een vinger hebben gegeven, waar ze dat eerst categorisch weigerden.
   Kón ook niet anders, want het vertoonde àl te veel gelijkenis met een schijnproces (wat het misschien wel ís, maar wat niet mag ópvallen.)

   Like

  • Robby E. zegt:

   Ik ben bang van wel Karen.
   Als witten die een paar schroeiplekken op de gevel van een moskee hebben veroorzaakt tot maar liefst 4 jaar cel worden veroordeelt, is het duidelijk dat rechters niet eens meer proberen te verbergen aan wiens kant zij staan!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Helemaal niet!
   Cliteur en Zwart zijn hoogleraren met een gevestigde reputatie.
   Hun woorden zullen bij politiek-correct als een bommentapijt inslaan.

   Al te lang werd in Nederland, de vrijheid van meningsuiting in de boeien geslagen.
   Door die situatie heeft politiek-links-correct, in hechte samenwerking met groepen binnengestroomd terroristisch getint gepeupel, de mogelijkheid gekregen om alles wat hier blank is te gijzelen en voor zichzelf een volkomen absurde maatschappelijke status te creëren.
   Als Wilders wordt vrijgesproken, (en dat gaat zeker gebeuren) zal dit ’n indrukwekkende nederlaag betekenen voor links en het Multi-culti-gespuis.

   Een van de gevolgen zal zijn dat multiculti nog harder zal roepen gediscrimineerd te worden en in een Nazistaat te moeten leven.
   Nog vaker zal men te horen krijgen dat multiculti overweegt hierdoor het land te verlaten
   om zodoende sentimentele emoties op te wekken bij idealistische linkse dwazen.

   Ik stel daarom voor alvast stickers te laten drukken met de tekst:

   “Overweegt u óók het land te verlaten? Laat u vooral niet tegenhouden !”
   Vereniging ten behoeve van het méér en méér bevorderen
   van minder en nòg minder Marokkanen !”

   Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   Zeker te weten naief meis.
   Barbertje zal hangen; want volgens heel policor Nederland zal Wilders hangen, terecht of niet doet er niet toe.

   Like

  • Henk Hellwich zegt:

   Ja, alles tendeert ernaar dat er en veroordeling MOET komen. Ook al zal die zijn 1 uur schoffelen (uitmondende in doodstraf).
   Onze “Gutmenschen” willen eindelijk boter bij de vis.

   Like

   • Henk der Niederlander zegt:

    Het gaat nog niet eens over schoffelen of gevangenisstraf maar volgens mij eerder om de veroordeling op zich, want als Ik me niet vergis mag een veroordeelde geen lid zijn van de regering.
    Dus ook een manier om Wilders uit te schakelen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Mijne heren.
    Nu rekent u toch buiten de waard. In dit geval het Nederlandse volk.

    Als Wilders zou worden veroordeeld, en zijn functie als Parlementariër niet meer mag uitoefenen, zal dat voor blijvend grote onrust in de samenleving zorgen.
    Rellen en betogingen zullen tot de orde van de dag gaan behoren.
    Wilders zou bovendien niet werkeloos toekijken.
    Een veroordeling van Wilders zal ook in het buitenland niet zonder slag of stoot worden geaccepteerd. Ook in Europa zal de onvrede en onrust stijgen.

    De voorwaarde voor revolutie is het besef bij het volk dat de democratie monddood is.
    In Nederland is dat gevoel bij de burgers momenteel sterk aanwezig.
    Referenda die niet worden opgevolgd.
    Nationale feesten (Zwarte Piet) die moeten worden geschrapt.
    ’n Parlementair die in nu de gevangenis zou worden gezet en uit zijn functie worden ontheven zal gegarandeerd de aanleiding zijn voor grote maatschappelijke onrust.

    Dit zijn toestanden die in apenlanden gewoon zijn, maar in West-Europa gelukkig niet kunnen.
    En inderdaad, zoals Joop schrijft. De verkiezingen komen er bovendien ook aan.

    Liked by 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Ik vermoed ook een vrijsprak, niet omdat ze dat zo graag willen maar uit tactische overwegingen er komen verkiezingen aan .

   Like

 3. Ongelovige zegt:

  Erg als je als politieker alleen nog de mening vd meerderheid mag verkondigen. Racisme en discriminatie mag blijkbaar alleen als je moslim bent.

  Like

  • elisah zegt:

   Hij verkondigt de mening van de meerderheid van Nederland, men kijkt vaak alleen naar de Randstad, waar de Nederlander steeds meer in de minderheid komt, door de vijandige invasie van Nederland-haters.
   We zijn geen provincie van Marokko, hier zijn we in Nederland en wie hier wil wonen zou Nederlander moeten zijn, en niet een persoon die de eeuwig de Marokkaan wil blijven uithangen. Voor Marokkanen is genoeg plaats in Marokko, wie voor Nederland kiest, kiest er automatisch voor om Nederlander te zijn, zoniet, …..daar is de deur.

   Like

 4. Een hele goede uitspraak Tom Zwart. We hebben gekozen voor een democratie, wat betekent dat je elkaar bestrijdt met woorden en argumenten en niet met dagvaardingen en pleitnota’s.

  Like

  • Henk Hellwich zegt:

   Is je nog steeds niet opgevallen, dat dat niet voor iedereen geldt!
   En Wilders kun je m.i. niet als “iedereen” in de politiek zien. Als je naar zijn uitspraken in de PVV periode kijkt, dan blijkt dat vrijwel alle “niet politiek correcte uitspraken” waar onze 2e kamer over in oproer is geraakt, allemaal zijn uitgekomen.
   Ik vind dat hij jammer genoeg de zaken niet zo goed verwoord als Pim Fortuyn, maar ik blijf op de PVV stemmen ook al is hij niet instaat de PVV kwalitatief goed naar voren te laten komen.
   Ik denk dat het ligt aan zijn lijden aan de bedreigingen door de Islam. En voor die bedreigingen zijn veel politici en journalisten heel snel gezwicht. En niet alleen in Nederland, maar in de hele EU.

   Like

   • Innez zegt:

    Weet je wat zo ellendig is? Mensen zien helemaal niet dat we bedreigd worden. Elke keer als we laten zien dat moslims heel foute personen zijn die doodleuk beweren dat christenen de joden hebben vervolgd, ook tijdens de holocaust. Het is zo jammer dat Wilders niet leefde toen Hitler nog leefde. Wilders had dan direct tegen Hitler gezegd dat hij de moslims moest uitroeien.

    Like

   • Guardiacivil zegt:

    Dan was Wilders met sneltreinvaart naar de gaskamer vervoerd.

    Like

 5. Ron zegt:

  In ieder geval wel fijn dat deze twee hoogleraren hun zegje als getuigen mogen doen.
  Hoogleraren weten in het algemeen meer van de materie als de eerste de beste openbare aanklager of een paar rechters.

  Like

 6. Reint Meijer zegt:

  Deze twee mensen zijn wel van behoorlijk kaliber en geven mij weer hoop. Ook in een eventueel Hoger Beroep en cassatie bij de Hoge Raad en wellicht nog bij de EU-Hof voor de rechten van de Mens.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Vreemdelingenvrees…? Ik heb geen vreemdelingenvrees, ik heb vrees voor wat bepaalde vreemdelingen mee brengen en dat is inderdaad vaak, een voor mij achterlijke cultuur. Een cultuur waarin o.a. een vrouw aangezien wordt voor een half of zelfs geen persoon. Om maar helemaal niet te spreken over andersdenkenden of voelende. Waarin bijzonder onhumane straffen op het recept staan. Dat wij hiermee dagelijks geconfronteerd worden.

  Wij hadden dit station al voor een heel groot deel gepasseerd, maar nu komt islam met al hun achterlijkheden en dat wordt ons [censuur] ook nog eens opgedrongen. Alles, maar dan ook alles wordt voor deze klanten uit de kasten gehaald en wij moeten ons aanpassen!

  Aanpassing wordt verlangd van de bezoeker, de gast. Dit is ons land, onze normen, waarden en cultuur. Dat je de eigen wilt behouden, prima, maar dan binnenshuis in eigen omgeving. Ik wil er niet mee lastig gevallen worden en dat geldt voor al het geloof.

  Dit hele proces zie ik als een grote gotspe! Mijn stem heeft Wilders al zolang hij er is, gekregen en zal hij behouden. Dit proces is opnieuw een inbreuk op onze vrije meningsuiting! Dat kutvolk moet oprotten, niet wij!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Tom Zwart?
  ZWART? Mag dat wel?
  Hij had beter Tom de Wit kunnen heten of is dát nou juist weer fout?

  Vroeger had je nergens gezeur over; ook niet over zulke kinderboekjes:

  Tegenwoordig hebben klaagnegers zo’n kort lontje en van die lange tenen.
  En vooral hebben ze een grote brutale bek.

  Ik word toch ook niet kwaad als ze mij een “kaaskop” noemen?
  En ik word toch ook niet wild woest als ze mij nog steeds uitmaken voor slavenonderdrukker/slavenhandelaar/slavenhouder (of wat dan ook uit het verre verleden)?
  Nou ja, IK heb nooit slaven gehad en ik heb er ook nooit één cent aan verdiend. Mijn grootouders en overgrootouders waren straatarm, dus waar hebben we het over…
  Kortom: ik word doodziek van al dat gezanik over “discriminatie”, “racisme”, “islamofobie”, “xenofobie” en andere idioterie.
  Ga toch verdorie terug naar je eigen gezellige zandbak en naar je eigen lommerrijke klapperboom, lastige zeiko’s!

  Liked by 1 persoon

 9. danny zegt:

  In ieder geval twee zeer deskundigen Zwart en Cliteur.
  Cliteur weet in ieder geval hoe het is om bedreigd te worden.
  Heeft Wilders wel wat aan.
  Zal de policor oren laten klapperen.

  Like

 10. trol044 zegt:

  Als in ons land de pure NL bevolking nog zou wonen zonder alle mislukte importzooi, dan zou er 99% minder criminaliteit , overvallen, oplichtingen, en verkrachtingen plaats vinden en zouden de gevangenissen leeg zijn. Hoe duidelijk kan iets zijn !

  Like

 11. http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1204806/2008/11/29/De-vrijheidsmisvatting.dhtml
  o.a: Het antwoord luidt dat de Mensenrechtenraad het epicentrum is geworden van een beweging die onder het mom van het bestrijden van ’islamofobie’ en ’godslastering’ de vrijheid van meningsuiting wil beknotten. In deze tijden van rellen over cartoons en teddyberen is dit misschien geen verrassing. Maar wat voor sommigen wel een schok kan zijn is dat deze lobby aanzienlijk terrein heeft gewonnen bij de Verenigde Naties – soms zelfs met de zegen van organisaties die zich juist verplicht hebben de universele rechten van de mens te handhaven, waaronder eerst en vooral het recht op vrije meningsuiting.

  Sinds 1999 heeft de OIC – met steun van Rusland, China, Cuba en de zogeheten niet-gebonden landen – de strijd tegen de godslastering hoog op de VN-mensenrechtenagenda gezet. De OIC heeft resoluties ingediend die zowel islamofobie afkeuren als oproepen tot inperking van de vrije meningsuiting, onder het mom van respect voor religieuze overtuigingen. Tijdens de achtste zitting van de Mensenrechtenraad in maart 2008 ging de club nog verder door ook de vrije meningsuiting in de raad zélf te beknotten. Het mandaat van de Speciale Rapporteur voor Vrije Meningsuiting werd zo aangepast dat het nu ook omvat: de wereld controleren op ’misbruik’ en op uitingen die godsdiensten beledigen – dit in verband met het uitkomen van Geert Wilders’ film ’Fitna’. Vervolgens publiceerde een regionale vergadering in het Nigeriaanse Abuja eind augustus een verklaring die staten oproept „zich te onthouden van halsstarrig vasthouden aan vrije meningsuiting [*] met absolute minachting voor religieuze gevoelens.” Dit alles ter voorbereiding van de VN-conferentie tegen racisme die in april 2009 in Genève gehouden zal worden, en die een vervolg is op de antiracismeconferentie in Durban in september 2001. Godslastering is teruggekeerd op het politieke wereldtoneel.

  Al deze gebeurtenissen zijn onderdeel van een grotere beweging die eropuit is om een systeem van geïslamiseerde mensenrechten af te dwingen. In 1990 namen de OIC-lidstaten hun eigen mensenrechtenverklaring aan, de zogeheten ’Caïro Verklaring van de Mensenrechten in de Islam’. Hoewel het document enkele zinsneden overneemt van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, is het nieuwe ervan dat het deze rechten ondergeschikt maakt aan het islamitisch recht. De Verklaring van Cairo stelt: „Op alle in deze verklaring vastgelegde rechten en vrijheden is de islamitische sharia van toepassing” en „De islamitische sharia is de enige referentiebron voor de uitleg van of toelichting op ieder artikel in deze Verklaring”.

  Waar de Universele Verklaring vrijheid van godsdienst en geweten garandeert – waaronder ook het recht op blasfemie, ketterij en afvalligheid – zegt de Verklaring van Caïro: „Het is verboden om enige vorm van dwang uit te oefenen op de mens, of zijn armoede of onwetendheid te gebruiken om hem te bekeren tot een andere godsdienst of tot het atheïsme.” Artikel 22 van de Verklaring van Caïro suggereert dat juist de islam, en niet individuele gelovigen en ongelovigen, bescherming verdient. Er staat:

  (a) Iedereen heeft het recht zijn mening vrijelijk te uiten op een wijze die niet in strijd is met de beginselen van de sharia.

  (b) Iedereen heeft het recht te verdedigen wat juist is, en te verbreiden wat goed is en te waarschuwen tegen wat verkeerd en zondig is volgens de normen van de islamitische sharia.

  (c) Informatie is van wezenlijk belang voor samenlevingen. Informatie mag niet gebruikt of misbruikt worden op een wijze die heilige verplichtingen en de waardigheid van de profeten kan aantasten, morele en ethische waarden kan ondermijnen, of de samenleving kan doen uiteenvallen, corrumperen of schaden, of haar geloof kan verzwakken.

  De OIC beweert dat de Verklaring van Caïro een aanvulling is op de Universele Verklaring. Toch bevat deze onmiskenbaar tegengestelde normen. Kennelijk is ’universeel’ voor sommige mensen niet inclusief genoeg.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ik heb van pallets een schavot gefabriceerd, kan ik die alvast naar buiten rollen? Moet m nog wit schilderen, kleur van onafhankelijk en eerlijk en rein, buiten droogt ie beter.

  Liked by 1 persoon

 13. Tom Hendrix zegt:

  En wanneer wordt de PvdA er, Riessen, gedagvaard wegens het oproepen tot moord op Wilders? Iemand….. Die komt ermee weg omdat het een RODE is, het hele O.M, Justitie en Politie, is overgenomen door D66 en Links!

  Liked by 1 persoon

  • Henk der Niederlander zegt:

   Nooit zal dat gebeuren Tom en puur en alleen omdat Riessen een politiek correct statement af gaf.

   Like

  • fleckie zegt:

   NW.ISR.WEEKBLAD 28.10.2016….UITNODIGING: zondagavond 6 November 2016. ………………..BIJEENKOMST met een lezing door professor Afshin Elian, een PERZISCH-NEDERLANDSE rechtsgeleerde, filosoof en dichter. Hij is expert in het internationale publiekrecht en rechtsfilosofie. Momenteel werkt hij als wetenschappelijk directeur METAJURIDICA aan de Universeit van Leiden. …..Tevens is hij columnist bij Elsevier.Het onderwerp van de lezing is: …”DE TOEKOMST van het JIHADISME in het MIDDEN-OOSTEN”………..Plaats: JCC, Van der Boechorststraat 26, Amsterdam…………..
   Aanvangstijd:20.00 Uhr……Toegangsprijs…€-5,00………..De zaal gaat om 19.30 uur open.
   …..De bijeenkomst zal tot omstreeks 21.30 uur duren………..Wanneer u deze bijzondere bijeenkomst wilt bijwonen, wordt u verzocht dat VOOR 1 November op te geven via……..
   info@bnaibrith-amsterdam.org.

   Like

   • fleckie zegt:

    Op de Duits-talige site..TANGSIR…staat op 10.11.2010, een …ZEER …interessant Artikel:’ …..’ WEM. GEHÖRT DIE STADT…JERUSALEM.’?.

    Like

   • fleckie zegt:

    UNESCO HERSCHRIJFT…3000… jaar geschieden ist. Door de redactie van Nw.ISR.Weekblad 28.10.2016………..In ISRAEL is met woede en verbijsteringgereageerd op het besluit van de VN-ORGANISATIE voor Onderwijs,wetenschap en cultuur om de TEMPELBERG niet länger te erkennen als een JOODS heiligdom. ………………de UNESCO refereert voortaan Alleen nog aan de TEMPELBERG bij zijn arabische naam :Haram al-sharif, , het edele heiligdom’. Een door 7 arabische landen ingediende resolutie hiertoe werd aangenomen met 24 stemmen voor en 26 onthoudingen. Slechts 6 landen -de VS,..het Verenigd Koninkrijk,..Duitsland,..Estland,..Litouwen,..en Nederland-stemden tegen. Onder de onthoudingen waren veel Europese landen, zoals Frankrijk,..Italie,..Spanje,..en Zweden. Opvallend was dat ook Rusland zijn stern verleende aan de resolutie warme de VN” de geschiedenis wil herschrijven, feiten verdraaien, en een droombeeld verzint”, zoals Isaac Herzog, leider v.d.Israelische Arbeidspartij , het uitdrukte. ……….Rechtse Israelische politici gingen verder. Minister van Onderwijs Naftali Bennett(Het JOODSE Huis) besloot alle samenwerking met de UNESCO te verbreken en Minister van Landbouw Uri Ariel van diezelfde partij schreef in een brief aan Benjamin Netanyahu dat het tijdens was de JOODSE AANWEZIGHEID op de TEMPELBERG’ te versterken’. De premier zelf reageerde met bijtende spot op de affaire: Dit is alsof je zegt dat China gene relatie heeft met de Chinese Muur of Egypte met de piramides”,aldus Netanyahu, die de UNESCO verder verwees naar de triomfboog An Keizer Titus in Rome. HIEROP is een MENORA afgebeeld die de Romeinen in het jaar..70.. buit maakten NA HET BELEG VAN JERUSALEM.”Binnenkort zal de UNESCO wel verklären dat Keizer Titus zich schuldig maakte aan zionistische propaganda”, spotte Netanyahu.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Like

 14. Tistochwat zegt:

  Ik kwam op You Tube een documentaire tegen over Geert Wilders. Hij zou de gevaarlijkste man van Europa zijn. Wat zijn het toch ellendelingen die dit durven te beweren!
  Ik kon het niet opbrengen om er verder naar te kijken toen ik een brutale moslima met een kopvod de mohammedanen hoorde vergelijken met de Joden tijdens de holocaust.
  De stakkers zouden ook gehaat en vervolgd worden #$!$%^&^%$#!#$%^^&&!!!

  DE VUILE, SMERIGE ROTZAKKEN; HOE DÚRVEN ZE DIE VERGELIJKING TE MAKEN TERWIJL ZE ZELF BRULLEN DAT DE JODEN AFGEMAAKT MOETEN WORDEN!

  En het “Gutmenschliche” stompzinnige klootjesvolk slikt die vergelijking voor zoete koek!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 18.56. uur. Beste Tistochwat, het is ook om te janken. En dit alles is mogelijk gemaakt door geheel LINKS, en laffe politici van: VVD,CDA,D66,CU,PvdD,SGP.

   Like

 15. fleckie zegt:

  ONBETWISTBAAR….Beide Amerikaanse presidentskandidaten ,Hillary Clinton en Donald Trump, veroordeelden de UNESCO-resolutie en ook het hoofd v.d. organisatie zelf bleek er ongelukkig mee”Het erfgoed van Jerusalem is onbetwistbaar.”, liet de Bulgaarse Irina Bokova weten. Jerusalem is de op twee(Mekka en Medina) na de heiligste plaats binnen de islam ,omdat de profeet Mohammed vanaf de Tempelberg op zijn vliegend paard BURAQ de hemel bezocht zou hebben.Zelfs als dit echt is gebeurd, Volgens de islamitische overlevering in het jaar 620 , betekent het dat de eerste moslim voet heeft gezet in Jerusalem een kleine tweeduizend jaar nadat de Joden zich er vestigden. …..Opvallend is dat het Israelische ministerie van Buitenlandse Zaken niet helemaal ontevreden was met de UNESCO-resolutie en de uitslag v.d.stemming. In tegenstelling tot een eerdere versie uit april van dit jaar staat er een zin in de nieuwe resolutie waarin wordt erkend dat Jerusalem van religieus belang is voor alle drie de monotheïstische godsdiensten, dus ookmde Joodse. Bovendien onthielden zich ditmaal 10’landen van stemming die in april nog VOOR hadden gestemd. Lobbywerk van het ministerie van Buitenlandse Zakenmovertuigde o.a. Frankrijk,..Zweden,..India en ARGENTINIE,zij het niet voldoende om expliciet tegen de voorgestelde geschiedvervalsing te stemmen….>>>>>( wordt vervolgd>>>>>

  Like

 16. fleckie zegt:

  Vervolg’tegen ‘voorgestelde geschiedvervalsing te stemmen’ NIW 28.10.2016……Leugens en PROVOCATIE’…..De palestijnse Autoriteit,zeer verheugd met het behaalde succes bijnde UNESCO,lijkt nu meer historische gebeurtenissen met terugwerkende kracht naar haar hand te willen zetten. PA-president Mahmoud Abbas richt zijn pijlen op de BALFOUR DECLARATION, de brief uit 1917 waarin de Britse minister van Buitenlandse Zaken,Arthur Balfour, zijn steun uitsprak voor de creatie van een’ nationaal tehuis’ voor het Joodse volk in( het huidige Israel). Riyad al-Malki ,de palestijnse minister van Buitenlandse Zaken,zei maandag tijdens een bijeenkomst van de Arabische Liga in Mauritanië dat Balfpur’mensen die ergens niet thuishoren iets gaf dat niet van hen was’. …..Natuurlijk is de Balfour-verklaring in de loop van de 20e eeuw door een groot aantal nieuwere verdragen en (VN-) resoluties juridisch irrelevant geworden en experts zien de kans dat de Palestijnen succes behalen bij internationale gerechtshoven als uiterst gering. Volgens de Israelische minister van Openbare Veiligheid,Gilad Erdan(Likoed), gaat het Abbés en de OA erom de Joodse staat te delegitimeren’. Erdan:” Alles is kosjer op ABU MAZENS pad van leugens en provocatie”.

  Like

 17. fleckie zegt:

  Op de site van Likoed Nederland kan men o.a. Ook nog lezen: 13.12.2015…..’AMNESTY..VERBONDEN..MET…HAMAS….EN….MOSLIMBROEDERSCHAP’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s