Italië: “Migranten” eisen designerkleding van Armani en Hugo Boss

screenshot_93

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals Lorenzo Chinalleto, de voorzitter van de sociale coöperatie “Onlus”, tegenover de pers verklaarde, gingen deze week in Venetië Afrikaanse “migranten” de straat op en blokkeerden het verkeer, omdat ze . . . designerkleding wilden!

Chinalleto, wiens coöperatie “migranten” in hotel Byron in de provincie Venetië verzorgt, zei verder dat de “migranten” ontevreden reageerden toen ze kleding van de katholieke liefdadigheidsorganisatie Caritas en andere hulporganisaties kregen, omdat het daarbij niet om merkkleding ging.

Chinalleto letterlijk:

“Ze kwamen met het idee naar Italië dat hier hetzelfde systeem voor asielontvangst als in Noord-Europa bestaat. Toen ze aankwamen, gaven we hen kleding, normale kleding.”

“Ze willen echter merkkleding zoals Armani en Boss en vroegen om schoenen van Pirelli. Dat zijn hun merken. Toen ze bij ons aankwamen, hadden ze geen kleding, maar ze hadden allemaal een smartphone.”

 Veertig van de in Hotel Byron ondergebrachte “migranten” gingen de straat op om hun ontevredenheid tot uitdrukking te brengen en blokkeerden daarbij het verkeer. Op een maandag voor het hotel opgenomen video zie je hoe de demonstranten in het Engels brullen dat ze geen pasta willen eten. De “migranten” komen overwegend uit Senegal, Nigeria, Somalië, Mali en Ghana, zoals “Il Gazzettino” berichtte.

De “migranten” komen in Italië vaak in het nieuws, omdat zij protesteren tegen de levensomstandigheden in het land, dat onlangs door meerdere aardbevingen werd getroffen.

In mei hield een groep “onbegeleide minderjarigen” een gewelddadige demonstratie om weggebracht te worden uit Fondachelli Fantina, omdat er in de plaats “te weinig recreatiemogelijkheden” zouden zijn. Nadat ze het ontvangstcentrum compleet verwoest hadden, zodat het niet meer gebruikt kan worden, werden ze door de minister van Binnenlandse Zaken overgeplaatst naar een luxe hotel.

In juni protesteerden migranten, die in een kleine plaats op Sardinië waren ondergebracht, meerdere dagen lang, omdat zij beter eten wilden, een tv op iedere kamer en een bus om hen dagelijks naar de hoofdstad van het eiland, Cagliari, te brengen. De spanningen bereikten het kookpunt, toen de “migranten” met stokken begonnen te slaan.

screenshot_92

De regionale directeur van de “populistische” actiepartij op Sardinië, Marcello Orrù, becommentarieerde de controverse als volgt:

“Het is absoluut onacceptabel dat wij deze mensen nog steeds moeten verdragen, die het door ons aangeboden welkom niet willen, hun eten niet en ook niet hun gratis onderbrenging in het hotel. En die dan protesteren om een tv op de kamer te krijgen en een gratis bus om ze iedere dag naar Cagliari te brengen.”

“Het is heel eenvoudig om ons te beschuldigen van racisme en xenofobie, maar wij weigeren deze enorme onrechtvaardigheid tegenover het volk van Sardinië te accepteren. Deze jongens zijn gespierd en hebben allemaal de nieuwste iPhone.”

“Ik zeg dat als ze een tv op hun kamer willen hebben en misschien ook een masseuse, dat men ze ter plekke naar een schip moeten brengen en terug naar Afrika. En wel zonder enkele reis.”

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com/london
Door: Virginia Hale

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Italië: “Migranten” eisen designerkleding van Armani en Hugo Boss

 1. Eduard uit Breda zegt:

  Terug sturen is de beste oplossing
  en nooit meer binnen laten in de EU
  DNA en vinger afdrukken vast leggen in openbaar EU archief

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Tsja Eduard, dat DNA vastleggen is een leuk idee maar is duur en dan vooral het volgende onderzoek om vast te stellen of deze verrijkers al eens eerder zijn teruggestuurd.
   Goedkoper en veel makkelijker te identificeren is gewoon een flinke tatouage “REFUSED” op het voorhoofd. Dan kunnen ze thuis ook laten zien dat het ze wel gelukt is om hier te komen maar dat het blijven niet lukte. Het schrikt anderen wellicht af.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  De passende wasmaschine ?

  Smerige teringratten terug in het hol waar jullie zijn uit gekropen !

  Like

 3. Mary zegt:

  Ik zou zeggen geef ze helemaal niets, geen eten, geen drinken niets!!!!!!, ben je snel van ze af, willen ze dan nog niet weg kunnen die Italianen ze het prima “duidelijk” maken heb ik laatst gezien in een filmpje over een Italiaanse buschauffeur die zo’n stuk ellende aanpakte, is de enige manier en dat massaal, kijken hoe hard ze gaan rennen.

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Trap dat volk terug op een zinkend schip!

  Like

 5. Jan zegt:

  Geef ze eens ongelijk. Debiel links heeft de kat op het spek gebonden

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Per direct afknallen die achterlijke tering neuqnegerts, dat zal nu en ook in de toekomst de enige oplossing blijken te zijn!! Of gewoon ’s nacht het hele stel leipo’s laten verdwijnen om nooit meer terug te vinden!

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Miljoenen arme Italianen, sommigen zoeken nog naar bruikbaar voedsel
  in…………..

  Like

 8. Golden Girl zegt:

  wel ja Armani kleding en Hugo Boss , met hoe meer ze zijn gaan ze belachelijke eisen stellen, niets is goed genoeg, een echte vluchteling is blij met wat ze krijgen, ik zal de dag zegenen dat ze weg zijn uit Europa, maar dat zal wel niet gebeuren, er zullen altijd wel van die gestoorden zijn die het nog voor ze gaan kopen ook.

  Geliked door 1 persoon

 9. Max zegt:

  Ze zijn tenslotte niet voor niets naar Italie toegevlogen…
  ff vraagje tussendoor…
  Weten jullie hoe het nu bij Jalta is?
  In mijn opinie een barba-truuk om kritische mensen achter een betaalmuur te krijgen.
  Zijn die mensen daar al bevrijd of gelukkig afgesloten?
  Ik las net dat ze nog lekker anti-PVV zijn…
  http://jalta.nl/politiek/islamisering-of-islamofobie-martijn-de-koning-tegen-pim-fortuyn/

  Like

 10. elisah zegt:

  Wat een bizarre waanzin, waar halen zulk soort parasitaire onmensen het lef vandaan om zich zo wanstaltig laag te misdragen?
  Dit heeft in de aller verste verte niets te maken met vluchten of asielzoeken, er is totaal geen waardigheid, fatsoen, beleefdheid, dankbaarheid of ook maar enige schaamte te bekennen, het is zelfs volkomen onbekend bij dit soort volk.

  Like

  • BertG. zegt:

   Moet je je nou toch voorstellen, ben je altijd gewend om met Hugo Boss, Armani pakken te lopen met bijhorende Pirelli of Prada schoenen, daar waar je vandaan kwam, die door diepe ellende en met 1000den Km. wandelen door de woestijn zijn versleten, en dan komen ze hier met kleding van het leger des heils aandraven.
   Altijd gewend om in 3sterren restaurants te eten en hier geven ze je diepvries maaltijden.
   Dan gaat er wel wat verontwaardiging ontstaan, want dat is nou niet precies waar ze op had gerekend en wat ze ook was beloofd.
   En dan kan je wel eens boos worden en iets wat dwingend overkomen.
   Wij begrijpen ze gewoon helemaal verkeerd, en dat moet nou maar eens afgelopen zijn.

   Like

   • mahoog zegt:

    Tuig met het laagste IQ kun je alles wijsmaken.Wie betaald de boot/vliegreis en de smartfoon Soros?? e.a?Vraagt niemand dat zich af?Dit is duidelijk georganizeerd door jullie ”bovengestelden”.

    Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Laten we maar gewoon afwachten. De oplossing komt vanzelf. De burgers worden met de dag bozer en wanhopiger. Als de overheden niets doen zullen de burgers zich organiseren. En die slaan de beestmensch helemaal verrot. Voor een enkeltje Afrika is het dan te laat. Hen rest slechts de kringloop des levens. In het gunstigste geval in een compostvat dus.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   J den H, dat is het juist, we wachten idd af, maar bijna niemand doet iets, die lui lachen zich suf wat wij pikken, ze kijken hoever ze kunnen gaan

   Like

 12. Nog geen honderd jaar geleden liepen ze in blote kont door de bossen. Een paar trappen onder hun reet en terug naar herkomst.

  Geliked door 1 persoon

 13. danny zegt:

  ik wil ……….
  Ik wil alle ongenodigde gasten en onaangepaste moslims het land uit!

  Like

 14. Jade zegt:

  Het wordt gvd steeds gekker…

  Like

 15. Juan Pan Blanco zegt:

  Afrika is demografisch naar de kloten .. op naar de 5 miljard, daar kunnen wij niks aan doen én die negers hebben vreemde waanideëen, wij kunnen dit niet langer aan of ons eigen continent gaat kopje onder. Keiharde grens bouwen, niet langer reddingsschepen inzetten vanwege het aanzuigeffect en vooral direct met scherp schieten, doen ze ook in andere “verenigde” staten-landen-republieken. Keihard optreden NU

  Like

 16. Steven zegt:

  Als ze een flatje krijgen gaan ze straks ook weer demonstreren en eisen dat ze een villa met zwembad willen…want daarvoor kwamen ze immers naar Europa!

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  De dankbaarheid van deze migranten/invasoren! Fijn hé, dat we ze door de strot geduwd krijgen, door toedoen van LINKS en de politiek-correcte partijen!

  Like

 18. Witte raaf zegt:

  Idioterie ten top natuurlijk maar
  de uitspraak van de nieuwe mobiele telefoontjes viel mij het meeste op,hoe komen die gasten allemaal aan een nieuwe moderne telefoon die ik niet kan betalen!?
  Kan niet anders dan uitgedeeld-gekregen maar door wie en wanneer!?
  Bij aankomst hier of bij vertrek uit land van herkomst!?

  Like

 19. ieznogoedh zegt:

  “Ik zeg dat als ze een tv op hun kamer willen hebben en misschien ook een masseuse, dat men ze ter plekke naar een schip moeten brengen en terug naar Afrika. En wel zonder enkele reis.”

  Vooral dat laatste vind ik een goed idee: ZONDER enkele reis.
  Halverwege de Middellandse zee dan maar?

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Laad het hele zooitje in landingsvaartuigen en drop ze op de Afrikaanse kust !!

  Like

 21. BertG. zegt:

  Ik heb nooit geweten dat er zoveel vestigingen van Armani, Hugo Boss en Pirelli daar waren in Afrika.
  In dat geval zouden wij ook zeuren om een Blokker, Hema of V&D als je dat gewend bent.

  Like

 22. joopklepzeiker zegt:

  Het valt nog wel me, ze vragen nog niet on zijden overhemden van Gentiluomo .

  Like

  • BertG. zegt:

   Als je pak van Hugo Boss of Armani ergens ophaalt, dan zit dat er bij.
   Zijn ze nou echt zo achterlijk, die Italianen dat ze dat niet begrijpen.
   Dus daar hoef je niet om te vragen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ze kunnen ’n peniskoker van het vel van Juncker en Schultz, met daarop de kop van Verhofstadt getatoeëerd, krijgen!

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Mag toch echt zeggen dat ik wat ervaring heb/had met kleding van Hugo Boss, maar zijden overhemden van Gentiluomo moest je toch echt apart kopen .

    Like

 23. Bas zegt:

  Dit soort eisen komen pas hogerop als migranten de dienst auto met chauffeur van de verantwoordelijke minister of bewindspersoon wil gebruiken om in te rijden. Dan pas worden ze hogerop echt wakker en moeten ze er wel iets tegen doen. Tenminste, daar gaan we reëel gezien van uit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s