Innsbruck: Somaliër wilde patiënte in het ziekenhuis verkrachten

screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Een 18-jarige Somaliër werd maandagmorgen in de universiteitskliniek van Innsbruck gearresteerd, omdat hij geprobeerd had een patiënte te verkrachten. Volgens de politie lukte het de vrouw om op de alarmknop te drukken. De dienstdoende verpleegster trok de dader van de 29-jarige weg en alarmeerde de politie.

kronen-zeitung

Zoals blijkt uit het onderzoek tot nu toe zou de Somaliër tegen 06.30 uur de psychiatrische afdeling van de universiteitskliniek Innsbruck zijn binnengeslopen. Daar had hij toen geprobeerd zich te vergrijpen aan een patiënte.

Het onderzoek is nog niet afgesloten. De 18-jarige werd gearresteerd en afgeleverd bij de gevangenis van Innsbruck.

Bron:
www.krone.at
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, Somalië, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Innsbruck: Somaliër wilde patiënte in het ziekenhuis verkrachten

  1. Guardiacivil zegt:

    In veel ziekenhuizen zoals in Spanje loopt bewaking rond net zo als ze dat gewend zijn in Amerika, waarom niet in alle ziekenhuizen, zou toch beter voor de veiligheid zijn binnen Europa.

    Like

  2. Republikein zegt:

    Schadevergoeding voor die vent, hij meldde zich niet voor niets bij die afdeling.
    Prettig gestoord.

    Like

  3. Het lijkt wel of die parasieten hoe langer hoe gekker worden, die deinzen nou nergens meer voor terug.

    Like

    • ieznogoedh zegt:

      Nou, ze denken inmiddels dat ze het al helemaal voor het zeggen hebben want dat krijg je als hun aantal boven een bepaald percentage komt.
      Nu maar hopen dat deze aanhanger van de religie van vrede en verrijking niet wordt vrijgesproken. Immers, het is heel goed mogelijk dat hij niet begreep dat die vrouw helemaal niet verkracht wilde worden. Dat is volgens de laatste berichten inmiddels de norm in Oostenrijk.

      Like

  4. kruisridder zegt:

    Maar ook hier zal de rechter zeggen dat die Somalier dacht dat die vrouw zin in seks had omdat ze op haar bed lag en dat die man het niet begreep.

    Like

  5. kruisridder zegt:

    Wijze raad: Direct bij aankomst bij de grens een noodhospitaal in met dat ongedierte en ontmannen.

    Geliked door 1 persoon

    • ieznogoedh zegt:

      Precies! Vluchteling? Prima, en wees welkom maar wel eerst even castreren voordat je binnen mag. En nee, niks midicinaal castreren, gewoon lekker ouderwets met een (niet al te scherp?) mes.
      Gewoon het hele zaakje eraf, dan is er ook geen probleem meer met op de bril pissen.
      Misschien daarna direct door naar Zweden. Daar moeten mannen tegenwoordig geloof ik per definitie zittend plassen, want allemaal gelijk.
      Scheelt ook een gigantisch bedrag aan Kindergeld en er komen geen verdere generaties die zich gaan misdragen.,

      Geliked door 2 people

  6. fleckie zegt:

    Die SOMALIER was nu toch in de buurt van artsen: ( waarom hebben ze die jonge man niet ‘bevrijd’ door medicinale castratie’ , van zijn aandrang om zich ook nog te bevrijden van zijn ‘overmoed’ om een ziekenhuis binnen te dringen. (Wanneer gaat men nu eens beseffen, dat dat in hun ‘ verkrachtings-cultuur’ ligt besloten? ……….( Die ‘ VERGEWALTUNGS-KULTUR,’ op de Duitstalige site TANGSIR ,( RAPE- CULTURE op Wiki, ) legt uit, wat dit inhoudt, ( al is o.a.Turkije als voorbeeld genoemd). …………………..De ‘nog-slapenden’ met klein-of eigen kinderen, mogen/moeten nu toch zeker wakker worden?…zo langzamerhand?

    Like

  7. Steven zegt:

    We halen eerst al dat verkrachtingsvolk naar binnen..staan met bordjes “RAPEFUGEES WELCOME” en moeten daarna achter de feiten aanhollen.
    In een normaal denkend land probeert men problemen voor te wezen of te ontlopen….in dit DEBIELE Europa halen we eerst de problemen naar binnen en proberen het tegelijkertijd weer te bestrijden. DOM VOLK!

    Like

  8. Tom Hendrix zegt:

    Alweer een “verwarde man”, volgens LINKS….natuurlijk!

    Like

  9. Bas zegt:

    Deze Somaliër moet snel voor een korte medische ingreep tussen zijn benen naar hetzelfde ziekenhuis.

    Like

  10. elisah zegt:

    Ik herinner me een triest verhaal van een meisje dat na haar operatie ineens zwanger bleek te zijn.
    Ze had geen seks gehad en het was een raadsel hoe het arme kind zwanger geworden was.
    Toen de baby geboren was, bleek het ook nog een kleurtje te hebben, hetgeen het raadsel nog groter maakte.
    Na veel speurwerk kwam men er achter dat de narcotiseur uit het ziekenhuis zich vergrepen had aan het meisje toen ze onder narcose was. De betreffende arts was in de tussentijd al weer terug gekeerd naar zijn thuisland, ik meen, Pakistan of India.

    Like

  11. volksrechter zegt:

    Ik begrijp niet,
    dat er met al die gevallen van verkrachtingen (en dat zijn er al wat ondertussen) dat er geen ene vent als hij dit ziet het lef heeft om zo een verkrachter of handtastelijke debiel ineen te stampen ?

    Like

    • volksrechter zegt:

      Daarbij nog even meegeven dat justitie en wetten me gestolen kunnen worden !

      Like

    • Drs.P. zegt:

      Zouden we heeeeel graag doen, maar zie eerst maar eens te achterhalen wie het is en waar deze rat woont. En als je dan gepakt wordt ga je voor jaren de bak in als autochtoon!! Het beste is om dit soort ratten helemaal te laten verdwijnen, maar het zijn er zo onnoemelijk veel en het worden er steeds maar meer, meer, meer!!!

      Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie