Politie heeft alles onder controle: Thomas Strobl (CDU) raadt zelfverdediging af

screenshot_97

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De minister van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg, Thomas Strobl (CDU), overigens de schoonzoon van de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble, is van mening dat er geen reden is om je te bewapenen, want de politie is verantwoordelijk voor de binnenlandse veiligheid en die doet uitstekend werk. Bovendien raadt Strobl het dringend af om je te bekwamen in zelfverdediging.

Met andere woorden: een armlengte afstand, belletjes en een fluitje volstaan volledig om de aanvaller in bedwang te houden en te wachten totdat er een keer politie aankomt; meestal te laat of überhaupt niet meer, ze stelt alleen nog een onderzoek in als het echt niet anders kan, anders wordt alles in de doofpot gestopt. In welk parallel universum leeft Strobl, die waarschijnlijk niet afziet van zijn persoonlijke lijfwacht en gepantserde limousine? Inmiddels weet een groot deel van de burgers dat de openbare orde überhaupt niet meer door de politie gehandhaafd kan worden. En hoe je kunt vertrouwen op de politie hebben we wel gezien in de Oudejaarsnacht in Keulen en elders.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Politie heeft alles onder controle: Thomas Strobl (CDU) raadt zelfverdediging af

  1. Steven zegt:

    Ze zijn totaal mesjogge geworden hier in Europa…wat een volk zeg..de rest van de wereld zal ons wel uitlachen..en terecht!!

    Like

  2. Duitsland is een zielig land geworden die eigenlijk geen grote bek meer behoort te hebben.

    Like

    • volksrechter zegt:

      Nee nee, Duitsland is nu bezig hetgeen ze zelf in ’40-’45 hebben uitgespookt met de joden, namelijk het Europees volk laten vernietigen door de import van de islam, zodat later niet zij verantwoordelijk worden voor eventuele genocide maar de vluchtelingen, een Duitser blijft een Duitser, alleen zoekt hij nu andere soldaten voor hun ideeën.

      Like

  3. Feniks.......... zegt:

    Tja, wat is mijn mening inzake dit.,

    DE schoonzoon van Schaubele, waarschijnlijk goed beschermt,
    iemand die kennelijk niet op de hoogte is en die niet weet hoeveel vrouwen en kinderen in Duitsland seksueel worden aangevallen En worden gemolesteerd?
    Maakt hem dit mede verantwoordelijk?
    Voor de seksaanvallen van kinderen en vrouwen?
    Tis zomaar een vraag…

    Like

  4. Mary zegt:

    Ha in Duitsland is peperspray legaal en de meeste hebben dat direct bij de hand en vele andere zaken die ter verdediging kunnen dienen en gelijk hebben ze!!!!! Dat dat gajes rondloopt met de meest uiteenlopende wapens is iets waar ze zich maar mee bezig moeten gaan houden en zo lang ze dat niet doen fijn bewapenen zou ik zeggen, op de politie hoef je al helemaal niet te rekenen.

    Like

  5. tinekevanschagen zegt:

    Met andere woorden.Laat je toch lekker naaien,
    Deze jongens “verdienen” het
    Wat een afgrijselijke wereld is dit toch geworden!!

    Like

  6. Bang als de gevestigde orde is dat de bevolking zich tegen hén zal keren… Maar helaas kerel, die dag nadert met rasse schreden.

    Like

  7. Jackie2015 zegt:

    Inderdaad op de politie kan men niet meer vertrouwen met betrekking tot de zo genoemde “migranten”

    Like

  8. Sjaak zegt:

    Jij kann me de kloten kussen, vuile stinkende systeemrat !
    Ik heb meer dan 5 x op jullie waardeloze nietsnutten moeten
    wachten bij de inbraken die van de tyfusroemenen en Albaner
    bij mij gebeurt zijn ! Buiten een waardeloos papiertje is daar niks
    bij uit gekomen ! Ik heb nu mijn basebalknuppel achter de voordeur
    staan ! En overal heb ik Kameras aangebracht die bij de minste
    beweging het op mijn I Phone melden !
    En jij en je hele mafia Parasiten clan kunnen mij ,,mal am Arsch lecken ”
    Und jetzt verpiss dich du belasting vretend Arschloch !

    Geliked door 1 persoon

  9. Jan zegt:

    ‘….want de politie is verantwoordelijk voor de binnenlandse veiligheid en die doet uitstekend werk’ en dat meent die gelobotomiseerde linkse ook nog; laat zien hoe ziek van geest hij nog is

    Direct lik op stuk geven:

    Strobl is net als Schäuble islamofiel en heeft een dubbele agenda: Duitsland omvormen naar een multikultimaatschappij, lees: hel, en aan de macht blijven zodat eigen kas gevuld blijft, dit alles ten koste van land en volk (maar daain was een socialist nog nooit geïnteresseerd, immer het doel telt).

    Schäuble noemde de islam een verrijking is voor Duitsland, want zo Schäuble, de Duitsers waren namelijk aan het degenereren vanwege hun afgrenzing (niet nader gedefinieerd natuurlijk, gewoon iets roepen is genoeg voor een islamofiel): “De afgrenzing is toch hetgeen ons kapot zou maken, wat ons in inteelt zou laten degenereren.”

    Duitse minister van Financiën Schäuble: “De afgrenzing is toch hetgeen ons kapot zou maken, wat ons in inteelt zou laten degenereren.”

    Like

    • elisah zegt:

      Wat een waanzinnige gedachte, dat we in het Westen gedegenereerd zouden zijn door inteelt, terwijl we in Europa wel het hoogst ontwikkeld en meest intelligent zijn.
      Waar deze zieke geest zijn perverse ideeën vandaan meent te kunnen halen, is een dubieus raadsel. Als een gewoon mens dit zou zeggen, dan zou hij al in de Klapsmühle zitten voor idd een lobotomie.

      Like

      • BertG. zegt:

        Hij dacht waarschijnlijk dat inteelt vrij normaal is onder de Duitse bevolking omdat ze eigen familie 1 groot incest gebeuren is geweest.
        Dus hij weet niet beter dan dat dat normaal is, zelf ook getrouwd met ze nicht.
        Kijk maar goed naar ze kop, daar kan je het nog wel terug aan zien.

        Like

    • fleckie zegt:

      Op de Duitstalige site 9.11.2010 staat te lezen een PERZISCHE uitspraak: ” Verflucht .sei .diese .Welt .,diese Zeit .und dieses Schicksal . dass …UNZIVILISIERTE ARABER gekomen sind, um mich..zum..MUSLIM..zu..machen’.

      Like

  10. BertG. zegt:

    Over welke politie zullen ze het daar nou hebben.
    Ik ben ze in geen jaren meer ergens tegen gekomen behalve op tv in series of opsporing verzocht.

    Like

  11. Tom Hendrix zegt:

    En geloof maar dat deze Strobl/CDU en al dat politieke zooitje, ZELF WEL BESCHERMD worden. Wat een stelletje gore verraders van: CDU/CSU,SPD,B90/Die Grünen,FDP,Die Linke.

    Like

  12. Cathja zegt:

    Als het gaat om zelfverdediging mag je wat mij betreft heel ver gaan. Iedereen heeft met zijn poten van je af te blijven. Niemand heeft het recht je te betasten, of (veel) erger.
    Bega je de stommiteit om je aan een ander mens te vergrijpen, dan zul je de gevolgen daarvan moeten ondervinden.
    De politie komt echt niet opdagen als ik in de problemen zit. Te weinig mankracht en er is weinig eer te behalen aan het verdedigen van de gewone burgers.

    En dus is het doodnormaal dat ik mijzelf bescherm. En ik maak zelf wel uit hoe ik dat wil doen.

    Like

  13. edwin vissers zegt:

    laagvliegendestrondbaviaan
    lasagnelul
    labbekak
    labellopotjes pijper
    lafaard
    lafbek
    lamagezicht
    lambak
    lambal
    lamlul
    lampekap
    lampenhoer
    lamstraal
    lamzak
    lampelul
    landloper
    langharige beftekkel
    langstaart
    lantaarnpaalhoer
    lantarenslet
    lapzwans
    latexnicht
    lauwbikker
    lauwwaterdrinker
    lavabosmoel
    lawaaipapegaai
    leeg broekje

    Like

    • Golden Girl zegt:

      Edwin, oké nu de letter M

      Like

      • Tistochwat zegt:

        Kapitein Haddock kan er ook wat van:

        Maatje, Makako’s, Maloot, Mameloek, Mamelukken, Maniak, Maskerade-Inca’s, Maskeradevrijbuiters, Massa smerige beesten, Mau-Mauer, Megacycle, Melkmuil, Mensaap, Menseneter, Menseneters, Miereneter, Misbaksel, Mislukte acrobaat, Mislukte handelaar in tweedehands vogelmest, Mislukte infanteristen, Misselijke kerel, Monster, Monsters, Moordenaars, Mormel, Mormelhond, Mormels, Mossels, Muilezels.

        Nachtuilen, Nietsnutten, Niksnut, Nogaspekulanten, Nogavreter.

        https://janhee.home.xs4all.nl/haddock.html

        Like

  14. Golden Girl zegt:

    Stroble en zijn lieve schoonvader Schauble zijn van het zelfde soort, die zijn gek op vluchtelingen.
    Dus niet je zelf verdedigen, je laten bespugen, verkrachten, grote bek van de nieuwkomers krijgen, en wat al niet meer, maar vooral niets doen….
    ik heb een ijzeren pijp bij de voordeur staan, pepperspray mag hier niet, een klein busje haarlak helpt ook, bij ons in de supermarkt loopt sinds kort een heel boos kijkend Afrikaantje, neemt stel gratis koffie is daar gratis voor klanten, en meneer loopt zonder iets te kopen doodleuk de winkel weer uit

    Like

  15. Tom Hendrix zegt:

    O ja, met dit soort verraders van politici, gaat geheid de islamisering van Europa lukken. Arm nageslacht, van ons! Verraden door smeerlappen van LINKS, en huichelaars van liberale, en christendemocratische origine.

    Like

  16. ieznogoedh zegt:

    Schäuble, een zwaar gefrusteerd mannetje die de Duitse vrouwen niet meer kan neuken omdat hij rolstoelfahrer is. Dus wraak op al die Duitse vrouwen die hij niet meer kan bedienen. Het is immers hun schuld dat hij niet meer kan.
    Dus, zoals elke linksdenker (en zoals elke mislim) is alles en iedereen schuldig behalve hijzelf en dat schreeuwt om wraak.
    Jammer dat die verwarde man in 1990 zijn schedel heeft gemist en slechts zijn kaak en ruggegraat wist te treffen.

    Like

  17. joopklepzeiker zegt:

    Een lange sok met een stuk ouderwets huishoudzeep ( dat is keihard ) erin doet wonderen .
    Je mag toch wel onder het wandelen je sokken voorwassen ?

    Like

Plaats een reactie