Duitse minister van Financiën Schäuble: “De afgrenzing is toch hetgeen ons kapot zou maken, wat ons in inteelt zou laten degenereren.”

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble (CDU), zou Europa zich ondanks de aanhoudende asielcrisis niet moeten afsluiten. Veelmeer zouden migranten, expliciet moslims, aan de openheid van de samenleving bijdragen. Bovendien zou Europa zonder immigratie “in inteelt degenereren”.

Duits - Zuerst

“Kijkt u maar eens naar de derde generatie van de Turken, juist ook de vrouwen. Dat is toch een enorm innovatief potentieel”, citeert de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” de minister. Tegelijkertijd waarschuwde Schäuble voor de gevolgen van een Europese politiek van afgrenzing: “De afgrenzing is toch hetgeen ons kapot zou maken, wat ons in inteelt zou laten degenereren.”

Om de aanhoudende stromen asielzoekers desondanks in te dammen, stelde de CDU-politicus investeringen in de crisisregio´s van Afrika en het Midden-Oosten voor: “Eén ding is toch duidelijk voor de toekomst: we zullen meer in Irak moeten investeren, in Syrië en in Libië, en we zullen in de sub-Sahara meer voor de ontwikkeling moeten betalen.”

Screenshot_37Op de woorden van Schäuble (kleine foto) over inteelt kwam duidelijke kritiek uit de gelederen van de AfD jeugdorganisatie “Junge Alternative”. De deelstaatorganisatie Hessen riep de minister ertoe op om onmiddellijk af te treden: “Met zijn schandalige en mens-verachtende uitspraken over de gesteldheid van de autochtone Europese volkeren heeft de minister zichzelf definitief op een zijspoor gerangeerd. Indirect beschuldigt Schäuble de naties van Europa ervan uit gedegenereerde inteeltvolkeren te bestaan, want in hun geschiedenis vond in lange periodes slechts een zeer geringe tot geen immigratie van buiten Europa plaats. Deze belediging van onze voorouders en hun erfgoed is voor ons onacceptabel. Wie is er eigenlijk een schande voor Duitsland? Wij zeker niet. Meneer Schäuble, treed alsjeblieft af!”

Vooral de omstandigheid dat de toegenomen volkeren van Europa in een bijna drieduizend-jarige geschiedenis van het Avondland prestaties betreffende de beschaving en de cultuur hebben geleverd waartoe incestueuze gemeenschap niet in staat geweest zouden zijn en wereldwijd hun gelijke zoeken, schijnt teveel te zijn voor de historische horizon van de CDU-politicus. Het waren juist etnisch-cultureel homogene volkeren die door hun innerlijke samenhang historische uitdagingen het best de baas werden met veel aanpassingsvermogen.

Ook de partijleiding van de AfD uitte zich over de onhoudbare these van Schäuble: “We degenereren als we onze grenzen niet voor iedereen openen? Interessant meneer Schäuble. In Europa wonen ongeveer 742 miljoen mensen. Hoe je dan kunt spreken van inteelt weet vermoedelijk alleen onze minister van Financiën.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Duitse minister van Financiën Schäuble: “De afgrenzing is toch hetgeen ons kapot zou maken, wat ons in inteelt zou laten degenereren.”

 1. Drs.P. zegt:

  Afknallen die rat van een Schäuble is de enige oplossing!!
  Zwaar geestelijk gehandicapt en totaal handelingsonbevoegd, wat doet zo’n zware autist op die hoge plaats??? T zal wel door zijn vriendjes van die “fijne” merkel pishoer gristen-nsb-er partij komen!!

  Geliked door 2 people

 2. Ron zegt:

  Sinds de middeleeuwen is de bevolking in nederlandse steden tussen de 10 en 1000 keer groter geworden.
  Laten we even een soort gemiddelde nemen van 100 keer.
  Dan zouden we toen zo’n 170 duizend inwoners gehad moeten hebben.
  Die hebben zich goed kunnen vermenigvuldigen, gemiddeld zonder problemen.
  Al zou de Nederlandse bevolking een factor 100 krimpen, dan nog kan deze bevolking zich zonder inteeltgerelateerde problemen voortplanten.

  Schauble lalt maar wat uit zijn nek om de foute beslissing van merkel goed te praten.

  Like

 3. carthago zegt:

  Als iemand zoiets schandaligs zegt moet die diarree wel uit de bakkes van een inteelt geval zijn, hij stond voor de spiegel blijkbaar. Wat een schoft. Hij kan maar beter op bezoek gaan in lourdes en met zijn rolstoel het water ingehesen worden, ofschoon ik vermoed dat hij er alleen met nieuwe banden uit zal komen.

  Geliked door 2 people

 4. elisah zegt:

  Gewoon schunnig de opmerkingen van die demente bejaarde Schäubele, hij spreekt waarschijnlijk over de ervaringen met zijn eigen familie.

  Like

 5. Thom zegt:

  De CDU bestaat uit louter gekken. Een gemeenteraadslid van het CDU heeft samen met anderen een gestoorde Irakees die in een winkel iemand bedreigde aan een boom vast gebonden tot de politie kwam. Nou moet de CDU-er zijn excuses aan de gek aan gaan bieden anders wordt hij geschorst.
  http://www.lindanieuws.nl/nieuws/duits-gemeenteraadslid-bindt-vluchteling-aan-boom/
  Deze partij bestuurt Duitsland en maakt voor ons de dienst uit.
  Nou moeten alle verplegers in inrichtingen zeker iedereen die ze ooit in een dwangbuis hebben gestopt die lui hun excuses gaan aanbieden, zeker? Of geldt die regel alleen voor moslim kolonisten?

  Like

  • Ron zegt:

   De partij wilt dat hij excuses aanbiedt, de duitse politie vindt zijn actie juist zinvol en noodzakelijk.
   Die politie daar geeft dus toch blijk dat ze af en toe goed kunnen nadenken, misschien door schade en schande wat wijzer geworden sinds 1 januari.
   Dat kunnen we van de rest van die CDU niet zeggen. Die zijn nog steeds te stom om voor de duvel te dansen.

   Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Een van de loslopende gevaarlijke gekken, en ook nog in het landsbestuur .

  Opsluiten wegens direct gevaar voor de volksgezondheid !

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Afvoeren in een wit jasje ook wel dwangbuis genaamd .

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Deze man is natuurlijk totaal verkalkt!

  Hij verwart de inteelt-volkeren die Duitsland binnenstromen met zijn eigen volk!…
  Triest en onverantwoord. Deze man moet onmiddellijk aftreden!

  Geliked door 1 persoon

 9. Mirjam zegt:

  Ik sta er niet meer van te kijken dat zo’n iemand in de Duitse regering zit. Echt niet. It’s a mad, mad, mad, mad world….

  Like

 10. Ik vind het nog enigszins verwonderlijk, dat het van een CDU-man afkomstig was: Het lijkt me een typische uitspraak voor iemand van Die Grünen.
  Alhoewel: Die Rena Netjes indertijd met haar “Al dat handen schudden is toch maar onhygiënisch” (of zoiets) was ook van het CDA. Precies zo’n soort uitspraak.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  [quote] Bovendien zou Europa zonder immigratie “in inteelt degenereren”. [/quote]

  Tuurlijk joh! Allemaal gaan fokken met geïmporteerde inteelt-mohammedanen!

  Wat een gevaarlijke gek!

  Like

 12. Pieter zegt:

  Z’n cijferhoofd is op hol geslagen, wellicht gedegenereerd door inteelt in zijn eigen familie.
  Al die islamieten binnenhalen dat veroorzaakt bewezen inteelt Herr Schauble, maar daarover spreekt u niet.
  Vuile nazi wil ons besmetten met inteelt, maar de islamieten zullen hier zeker niet aan mee werken want zij houden inteelt en achterlijkheid zoveel mogelijk verborgen achter hun voordeurtjes.
  Pas als Duitsland geislamiseerd is zullen zij zich met de kuffars mengen en inteelt verspreiden.
  Dan bent u al lang dood Herr Schauble en hoeft u niet te zien dat uw plannetje verkeerd heeft uitgepakt.

  Like

 13. Hoe ziek van geest moet je wel niet zijn voor dit soort uitlatingen.Opsluiten in een cel en de sleutel weggooien,

  Like

 14. Jean zegt:

  Verkankerde hersens kunnen veel schade berokkenen kijk maar naar die Duitse idioot.
  Zouden daar nu echt geen pilletjes voor zijn?

  Like

 15. Schäuble gaf even een staaltje van de denkwijze van zijn soort. Een soort waarmee de hele politiek en ambtenarij vergiftigd is. Een denkwijze die totaal niets meer met deze samenleving te maken heeft maar uitsluitend met geperverteerde machtswellust, als dat al niet dubbelop zou zijn. Geld interesseert deze varkens helemaal geen zak. Ze hebben een flinke klap van de molen gehad toen ze vroeger in hun studententijd Bierkeldertje speelden. Wij hebben er hier ook een zooi van die nodig iets om de nek moeten hebben.

  Like

 16. Wolfgang Schäuble een diep gelovige, zure en gefrustreerde Nazi.

  In 1990, een week na de eenwording, probeerde een gestoorde man hem te vermoorden. Sindsdien zit Schäuble, vader van vier kinderen, half verlamd in een rolstoel. Hij heeft vaak pijn. Tweemaal is hij tijdens nachtelijk euroberaad in Brussel naar een ziekenhuis gebracht. Hij wordt geregeld geopereerd. Een gedisciplineerd man is de diepgelovige Schäuble altijd geweest – de consumptiemaatschappij maakt mensen volgens hem lui en verwend. Kennelijk dicteerde hij daags na de aanslag in bed alweer een boek aan medewerkers. Hij beweegt zichzelf voort, staccato, met krachtige armbewegingen. Ook voor medewerkers is hij veeleisend. Twee jaar geleden droogde hij een woordvoerder die vergeten was cijfermateriaal uit te delen, zo ongenadig af dat dit een hit werd op YouTube. >>> http://www.nrcreader.nl/artikel/865/portret-wolfgang-schauble-ik-ga-naar-huis-ik-vertrek

  Geliked door 1 persoon

 17. Marc zegt:

  Gevaar door inteelt? Dat is rassenpolitiek!

  Like

 18. Avidia zegt:

  Je weet toch gewoon niet wat je leest, zou hij zelf een inteelt geval zijn?

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Wat een lachertje die uitspraak Schäuble, ze halen nu juist de inteeld binnen !!
  Het soort infantiele zoals Schäuble helpen een land en het volk naar de verdommenis !

  Like

  • elisah zegt:

   Ja, om een ras te verbeteren moet je nou net géén volk met een laag IQ , hoge graad aan gewelddadigheid en een vijandige religie, binnenhalen.
   Dan zou men eigenlijk meer Aziaten moeten lokken naar Duitsland.

   Like

 20. louis-portugal zegt:

  En dan te bedenken dat er bij het CDU stemmen opgaan om hem tot de toe komstige prtesident te maken nadat de gauckler ermee stopt.

  Like

 21. fleckie zegt:

  Uit ‘HET INTIEME DAGBOEK’, van EVA BRAUN,uitg.ond..’CONFIDENTIA’- Den Haag.pag.108,
  9Sonthofen was de beroemdste instelling voor het opvoeden v.d.nieuwe Duitse Elite/…………………
  ‘De universele DUITSER wordt te SONTHOFEN gefabriceerd’……….1942………………………………….
  ‘Het bezoek aan SONTHOFEN loonde de moeite wel. Wat een prachtjongens groeien daar op. Een enkele blik op die gezichten en in die ogen is meer dan voldoende om u te doen begrijpen,dat hier een volk beziggehouden is op te groeien en zich te ontwikkelen dat de ,,meester der wereld zal worden. Het is buitengewoon dat de grote Ley op zo.n idee gekomen is. Dr.Wiedermann is de vriendelijkheid in persoon geweest tijdens hij he SONTHOFEN heeft laten zien…………..-Wij, Mauretaniers, heeft hij mij uitgelegd,wij zijn reeds een uitverkoren ras. Alleen die mannen komen bij ons die honderden malen,ja nog meer,het gevaar onder de ogen hebben gezien en reeds menigmaal in het aangezicht van de dood stonden. ……….”.Wanner wij zullen beginnen met het vormen van een nieuwe categorie chefs, uitgaande van de beste BIOLOGISCHE RASSEN van Duitsland, dan zullen wij tot buitengewone resultaten komen”………..IK wist natuurlijk in de verste verte niet,wat dat waren, de Mauretaniers……………De Mauretaniers zijn personages uit een boek van Ernst Junger,”de marmerrotsen”,. Iedereen leest dit boek. Ik weet niet hoe men het boek vindt, maar ik heb het niet uitgelezen, het is mij te ingewikkeld. Terwijl de ene helft van de mensen spreekt over “Marmerrotsen”, discussieert de andere helft over”De Staat van Lycurgus” van Schiller. Ook dat werk heb ik gelezen en die lectuur heeft mij tot wanhoop gebracht. Die geschiedenissen van bloedbaden, van afgeslachte zuigelingen, zijn gewoonweg ontzettend afschuwelijk, gruwelijk,in een woord. Het is niet mogelijk er ook maar enige gelijkenis in te vinden of overeenkomst te ontdekken met ons huidig tijdperk. Waar vermoordt men zuigelingen ,bij ons?…SONTHOFEN heeft zijn eigen begraafplaats, welke Wiedermann mij eveneens liet zien. Daar ik vond dat er veel begraven lagen,maakte de dokter mij duidelijk…:”De eisen die hier worden gesteld zijn enorm, de buitengewone inspanning die van onze jongelui gevergd wordt,is bijna bovenmenselijk en hetgeen hun opgelegd wordt is zeer moeilijk te volbrengen;alleen de ..werkelijk goeden komen er door en bezwijken niet. Zij zijn dan ook tot alles in staat en kunnen de strijd aanbinden met de dood en met de duivel. Wij voeden hier op en vormen hier,vergeet dat niet, de werkelijk universele mens, zoals die sinds Leibnitz,ter wereld niet heeft bestaan;zelfs Leibnitz was nog slechts geestelijk universeel,terwijl onze jongelui het zowel lichamelijk als geestelijk zullen zijn. Evenwel,het sterftecijfer is zeer hoog in het eerste jaar;het vertegenwoordigt 37 procent…”………….
  Ik heb de reis er goed afgebracht. Een keer was ik een beetje onpasselijk,maar niemand heeft het in de gaten gehad;ik heb moedig alles ingeslikt,zodat ik volstrekt niets heb overgegeven,denkende aan”hem” en aan die knappe jongens die op SONTHOFEN worden opgevoed en meer te verdagen hebben dan dat.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 22. fleckie zegt:

  In ‘DER SPIEGEL’ no 25 1997, , stond een artikel …….KINDER fur FUHRER und…..STASI’………..
  Die Zucht arischer Herrenmenschen im “LEBENSBORN’ war eine der makabersten AUSGEBURTEN ..natonalsozialistischen..RASSENWAHNS. Die DDR schlug aus der NAZI-Hinterlassenschaft Kapital…Die STASI raubte..”LEBENSBORN”-KINDERN ihre Biographien, um ihre Agenten im Westen zu plezieren-getart mit einer scheidbare prefecten Legende………………..
  Der Genozid gehort zum Nazi-Rasswnwahn wie der ..”LEBENSBORN”. Wurde auf der einen Seite”Lebensunwertes LEBEN” vernichtet,SOLLTE auf de anderen Seite die Arische Elite gezeigt werden…………Die Erbauer des sozialistischen deutschen Teilstaats waren Stolz darauf,dem nationalsozialistischen Terrorregime stets PAROLI geboten zu haben., der Antifachismus gehote zu den Essentials der Kommunisten. ……….Und doch bediende sich die neuen Machthaber in Deutschland Ost ohne Skrupel eines aus MENSCHENVERACHTUNG geborenen Erbes der NAZI, um ihre Macht zu sicheres,der Uberlebenden aus Heinrich HIMMLERS LEBENSBORN, nach dem Motto: im Kampf gegen den Klassenstreit is jeder Mittel erlaubt…………Im Dezember 1935 grundete der vom Rassenwahn besessene Reichsfuhrer SS,Heinrich Himmler, den LEBENSBORN e. V. Ziel des Vereins: von ausgewahlten arischen HERRENMENSCHEN Kinderen zeugen zu lassen, die dem nationalsozialistischen Menschenideal entsprechend. Ausserdem SOLLTE der Vereinigte in GANZ EUROPA geeigneteren Kinderen germanischer Typs eensamenwerking und in eigens eingerichtete LEBENSBORN-HEIMELIJK im REICH verdringen,um sie dort im NS-Geist aufzuziehen………………..Adolf Hitler,mit der Himmlerschen Wahnidee konfrontiert,hatte gezogert. Als aber der Rassenfanatiker vorrechnete,sein Lebensborn konnte dem REICH spater eine “ARMEE von 400.000 Mann’fur den Kampf um die WELTHERRSCHAFT bescheren,war der Fuhrer Uberzeugungstaters. Er schwarmte, notierte sein Protokollant Henri PICKER,”man MUSSERT uberall dorthin,WO die zusammensetzung der Bevolkerung blutsmassig schlecht sei. Elitetruppen zur Auffrischung bringen . Schon in 10 bis 20
  Jahren werke sich das segensreich aus”. ……….LEBENSBORN operierte unter strengsten GEHEIMHALTUNG. Um den Vereinigte aus dem NSDAP-Parteiapparat herauszuhalten,verlepte Himmler die Munchner Zentrale in ein Haus, das Thomas Mann afgenomen worden war. Auf das Postchekkonto 26699 mussten alle SS-Fuhrer Zwangsbeitrage uberweisen. ……….Mit dem Geld wurden alleen in Deutschland neuen Kinderheime errichtet, die “SCHWARZWALD” hiessen oder “KURMARK”-und dem Rassenwahn diensten. Bis KRIEGSENDE kamen in DLD rund 1100 Lebensborn-Kinder zur Welt, gezeugt vor allem von ANGEHORIGEN der SS. Er freu sich, loste Hitler deren Eifer,dass geramde SS-Elitetruppen ihre Verpflichtung Kinderen in die Welt zu setzen, als volkische Verpflichtung betrachteten………..Wem die baby’s gehorten, stelletje die einer TAUFE ahnliche Fahnenweihe klar. Dabei wurde der Saugling unter eine Hitler-Buste gelegd,ingebed von Lorbeerbaumen, der SS-Fahne und einem Foto der Nutter. Zu Haynschen Variationen des Deutschlandliedes beruhrte der Heimleiter das Neugeborene mit dem SS-Dolch und sprach Satze wie”Ich gece DIR den Namen Hartmut, Werde ein harter Mann”…………Rekutriert wurde der Nachschub fur die Lebensborm-Heime ausser durch FREIWILLIGEN an der Heimatfront Bei den unterjochten europaischen Volkern:Der “Eindeutschung RASSISCH wertvoller Kinder”FIELEN Kinder in Frankreich, den Benelux-Staaten, Danemark und Polen zum Opfer:.Sie wurden ihren Eltern entrissen und in Heimelijk nach Deutschland verschleppt. Ausgesuchten wurden die Jungen und MADCHEN nach sogenannten Ariertabellen der SS, Wichtiges Kriterium war die Distanz zwischen STIRN und Hinterkopf. ……….<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 23. fleckie zegt:

  PS……Op 17.10.2014, staat onder ;Socialistische massamoordennaars’KINDERBORDELEN en SLAVENFABRICATIE’.

  Like

 24. Duitse minister van Financiën Schäuble: “De afgrenzing is toch hetgeen ons kapot zou maken, wat ons in inteelt zou laten degenereren.” Hiermee ontspoort de Nazi minister van Financiën Schäuble volledig, het is al lang en breed bekend dat voor een gezonde ‘Genenpool’ 20.000 mensen nodig zijn. Begrijp de Duitsers ook helemaal niet meer dat ze deze lamme Nazi minister nog het voordeel van de twijfel geven om de import van deze etnische aanranders, schurken, struikrovers, stadsanarchisten, verkrachters en ander moslim ongeregeld blijven voorstaan, hetzelfde geldt ook voor Nederland mijns inziens…

  Like

  • Harry zegt:

   Uit angst voor inteelt zou ie de Duitsers willen mengen met criminele geestelijk gehandicapten en overgepigmenteerde luiwammesen met een IQ van 70 of zo ?

   Die politiek- correcten hebben toch een vreemd gevoel voor verrijking en gezond fokken .

   Zou ie denken dat , omdat ie zelf niet meer op eigen benen kan staan dat ze daar binnenkort anders allemaal last van hebben ?

   Waar maakt die lamzak zich eigenlijk druk over ?
   Als het aan zijn soort ligt , lopen er in Duitsland straks alleen nog maar koppensnellers rond .
   Hij is nog erger dan hitler , die probeerde anderen uit te roeien , niet z’n eigen soort .

   Geliked door 1 persoon

 25. Judas fahrenheit zegt:

  De generatie van Schauble is levenslang gehersenspoeld over het nationaal sociale verleden van het derde rijk , die man schaamt zich om Duitser te zijn, evenals Mutti Merkel met haar xenomane christen religieuze excuus.
  Het experiment wat nu plaats vind met het Duitse volk zou niet misstaan in de goelag!

  Like

 26. Pingback: Oost-Europa blijft een bolwerk van het Avondland | E.J. Bron

 27. Pingback: De schurft is terug | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s