FOTOSHOPPER Partij van de Arbeid

screenshot_102

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER Partij van de Arbeid

  1. Tom Hendrix zegt:

    Laat dat toch WAAR worden! Nog liever vandaag dan morgen.

    Geliked door 1 persoon

    • Jan zegt:

      En nu heb je de typische reactie van socialisten: De ander heeft schuld, Monasch:

      PvdA-top voelt zich ‘genaaid’

      Alles wijst erop dat Jacques Monasch een breuk met zijn PvdA heeft geforceerd, zeggen zijn ex-partijgenoten. Zij weten het zeker: hij heeft de lijsttrekkersstrijd gebruikt om zijn eigen partij te lanceren.
      ….
      Zo wilde hij veel minder vluchtelingen toelaten en noemde hij hoofddoeken een vorm van vrouwenonderdrukking. ,,Hij zei ineens dingen over integratie die ik hem in de fractie nooit heb horen zeggen”, schampert een oud-collega.

      Sterker nog, vanuit de fractie wordt benadrukt dat niemand zoveel ‘comfort’ is geboden als Monasch. Zo stond zijn medewerker tot zijn volle beschikking, werd hij helemaal vrijgelaten voor bijeenkomsten met zijn achterban in Friesland en stemde hij meermaals tegen de fractie in, zonder dat dit chagrijn opleverde. ,,Juist Jacques kreeg alle vrijheid”, aldus een insider.
      …..
      http://www.ad.nl/nieuws/pvda-top-voelt-zich-genaaid~a6f2455f/

      Like

  2. Trek nou de stop er maar helemaal uit, KLAAR.

    Geliked door 1 persoon

  3. Partij van de Afgrond, Achteruitgang en van Allochtonen

    Geliked door 1 persoon

  4. Rot nou maar meteen helemaal op Partij van de Arabieren.!!!!

    Like

  5. Jan zegt:

    Diederik Samsom heeft geen strategie voor de verkiezingscampagne, zegt hij zelf

    In Brasserie de Poort in Leiden komen woensdagavond Leidse sociaaldemocraten samen om te praten met PvdA-lijsttrekkerskandidaat Diederik Samsom. Deze avond wordt georganiseerd door de PvdA-jongeren uit Leiden en de Leidse PvdA-afdeling. Het effect is voorspelbaar: er zijn vooral jongeren en senioren aanwezig. Volgens Samsoms woordvoerder is dit met vijftig man “een gemiddelde opkomst”. Dit geheel in tegenspraak met de observatie van Samsom zelf dat een soortgelijke avond in Amsterdam maar vijf mensen trok. Samsom: “de grootste afdeling van het land.”

    De PvdA-voorzitter uit Leiden is verrast door de Amerikaanse verkiezingen, meldt hij: “Dat is een understatement.” Zijn dochter heeft Clinton nog geholpen in Colorado. Dit heeft kennelijk niet geholpen. Diederik heeft gedroomd van de VS. Hij droomde “dat het goed kwam”. Er zijn volgens hem overeenkomsten tussen de VS en Nederland. Arbeiders in de VS stemden niet op Clinton want zij hebben niet geprofiteerd van de TOEGENOMEN WELVAART. Deze burgers hebben “de bus gemist”, zo meldt Diederik. Ze gaan er niet op vooruit en anderen wel.

    http://politiek.tpo.nl/2016/11/10/diederik-samsom-geen-strategie-verkiezingscampagne-zegt-zelf/

    Samsom weet dus niet eens wat er met de lonen in de VS zijn gebeurd. Die zijn op het niveau van 1990, ja, van NEGENTIENNEGENTIG, Samsom!!!
    Toegenomen welvaart! Het staat er echt. ‘Onze’ koninklijke parasieten profiteren ook van de ‘toegenomen welvaart’, stupide Rode Gardist.

    Average Family Today Has Less Income Than When Obama Took Office
    http://www.cnsnews.com/commentary/daniel-mitchell/average-family-today-has-less-income-when-obama-took-office

    During the Obama years, the number of Americans below the poverty line is up 3.5 percent. Real median household income: down 2.3 percent. Americans on Food Stamps — 33 million then, 46 million now: up 39.5 percent.

    http://www.nationalreview.com/article/435093/barack-obama-economy-jobs-ugly-truth

    Like

Plaats een reactie