Amerikaanse kiezers behoedden hun land voor een linkse dictatuur

screenshot_144

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Ook de Amerikanen zijn het establishment van politici beu, dat zich gedraagt als feodale absolutisten.

Het hele Amerikaanse establishment schreef en filmde tegen Trump. Bijna alle zenders brachten anti-Trump propaganda, 24 uur per dag. De “Washington Post” en de “New York Times”, beide spreekbuizen van Amerikaans links, bijna alle radiozenders, bijna alle intellectuelen, bijna alle acteurs en zangers (Madonna beloofde tijdens haar laatste concert iedere mannelijke concertbezoeker te pijpen mocht Clinton winnen) stonden aan de kant van de Clintons. En dus, slechts weinig Europeanen weten het, links.

Want de Amerikaanse Democraten zijn de linkse partij van de VS, want het door haar gebruikte Engelse woord “liberal” betekent in het Nederlands niet, zoals altijd (bewust?) verkeerd wordt vertaald, “liberaal”, maar “links”.

Deze linkse misleidingsmanoeuvres (Taqiyya) zijn nog een overeenkomst van de westerse socialisten met die kracht die zij wereldwijd, ook in de VS, naar de mond praten en ondersteunen: de islam.

Het politieke establishment, dat zichzelf steeds meer als een naar wereldheerschappij strevende kaste zag, kreeg, om het met Michael Moore te zeggen, de middelvinger

Aan het internationale netwerk van politici, dat zichzelf tot op de dag van vandaag zo vast in het zadel zag zitten dat het zo´n verkiezingsuitslag niet voor mogelijk kon houden, werd getoond dat de democratie nog functioneert”, schrijft Lengsfeld terecht. En eveneens terecht benadrukt ze dat “de verbazing van het politieke establishment alleen maar te vergelijken is met de verbazing van de communistische nomenklatoera, toen die in 1989/1990 werd weg gegvaagd.”

Omgekeerd geredeneerd, betekent dit dat de communisten weliswaar in de Sovjet-Unie uit de macht gezet werden, echter in de westerse landen des temeer betekenis en invloed konden winnen.

Dit is de vermoedelijk gevaarlijkste ontwikkeling na 1945. Want met het krachtiger worden van het socialisme kwamen besmettelijke ziektes zoals gender-politiek, de-nationalisering van de westerse wereld, de islamisering van het Westen, een historisch unieke massa-immigratie van grotendeels islamitische volkeren naar westelijk halfrond – en de vernietiging van een gezonde vaderlandsliefde onder de westerse volkeren.

In de VS hebben de linksen hetzelfde doel als in Duitsland en Europa: de vernietiging van de westerse burgerlijke samenleving

Alle zojuist genoemde punten hebben hetzelfde doel: de vernietiging van het gehate westerse burgerdom. Alle andere, door linkse naar voren gebrachte argumenten van hun politiek (voor humanisme, tegen racisme, tegen homofobie) zijn pure misleidingsmanoeuvres.

Want het gaat de linksen – net als de islam – maar om één ding: het verkrijgen van wereldheerschappij. En dat kan alleen via de volledige vernietiging van de hoekstenen van de westelijke samenlevingen zoals: vaderlandsliefde, familieliefde, vrijheid en democratie.

De EU en Merkel voeren dit, door het neo-marxisme van de Frankfurter Schule gepropageerde vernietigingsprogramma, op dit moment uit.

De vertegenwoordigers van de Frankfurter Schule ontwikkelden hun ondermijnende ideologie op Amerikaanse universiteiten

De Amerikaanse Democraten doen dit op hun eigen heel Amerikaanse manier. Wat zij gemeen hebben met de theses van de “Frankfurter Schule”: deze werden door hun vertegenwoordigers Marcuse, Adorno en Habermas op Oost-Amerikaanse universiteiten ontwikkeld en gedoceerd, toen zij in de VS in ballingschap leefden voor de nazi-barbarij.

Nergens anders is de ondermijnende werking van het neo-marxisme op dit moment actiever dan in de VS. En nergens heeft deze ondermijnende werking ideologisch meer ingang gevonden dan bij de Amerikaanse Democraten.

Ook dit wordt door linksen in hun artikelen nooit genoemd. We weten waarom . . .

(Michael Mannheimer, 10-11-2016)

Val van de muur in de VS

(Door: Vera Lengsfeld)

Het gebeurde zoals Michael Moore in zijn film “Trumpland” voorspeld had: “Trump´s election is going to be the biggest fuck you ever recorded ini human history and it will feel good.”

Amerikaanse democratie functioneert nog

Het politieke establishment, dat zichzelf steeds meer als een naar wereldheerschappij strevende kaste zag, kreeg, om het met Michael Moore te zeggen, de middelvinger. Beschaafder uitgedrukt: Aan het internationale netwerk van politici, dat zichzelf tot op de dag van vandaag zo vast in het zadel zag zitten dat het zo´n verkiezingsuitslag niet voor mogelijk kon houden, werd getoond dat de democratie nog functioneert. Vermoedelijk geen enkele presidentskandidaat, zelfs Ronald Reagan niet, heeft tegen zo´n antipropaganda en valse peilingen de strijd gewonnen.

Links Amerikaans politiek establishment net zo verbaasd als de Sovjet-Russische nomenklatoera in 1989

De verbazing van het politieke establishment is alleen maar te vergelijken met de verbazing van de communistische nomenklatoera, toen die in 1989/1990 werd weggevaagd.

Hoe diep de sprakeloosheid zit, werd duidelijk aan de hand van het voorbeeld van de ARD-correspondent in New York, Markus Schmidt, die na de verkiezingsoverwinning van Donald Trump nog verklaarde dat de verkiezingen langs gender- en rassengrenzen zouden zijn gewonnen. De blanke mannen en werkelozen zouden op Trump hebben gestemd, de zwarten, Hispanics, de ontwikkelden en de vrouwen op Clinton.

(Dat Hillary Clinton dan de verkiezingen met een twee derde meerderheid had moeten winnen, viel de journalist niet op. Zulke verwoestingen kunnen door ideologische vooroordelen aangericht worden in het denken).

Trump´s verkiezingsreactie was volledig anders dan verwacht: bescheiden, deemoedig, dankbaar, ver weg van alle Trump-gehuil

Al in de eerste minuten na de verkiezing heeft Donald Trump laten zien dat men geen lid hoeft te zijn van een netwerk van politici om als verstandig staatsman op te treden. Hij heeft zijn aanhangers laten wachten tot het telefoontje van Hillary Clinton kwam om hem met zijn verkiezingsoverwinning te feliciteren.

Toen hij daarna in het openbaar verscheen, was zijn optreden fijn, bescheiden, deemoedig, dankbaar, ver weg van alle Trump-gehuil.

Hij bedankte als eerste Hillary Clinton voor alles wat zij de afgelopen decennia voor het land gedaan heeft, en voegde er aan toe dat het zijn wens zou zijn het verscheurde land weer te verenigen. Hij zou de president van alle Amerikanen willen worden. Hij verzocht iedereen die niet op hem gestemd had uitdrukkelijk om hun hulp en ondersteuning. Zijn verkiezingsstrijd zou geen klassieke verkiezingsstrijd geweest zijn, maar vanaf het begin een beweging voor een betere toekomst.

Hij zou er voor willen zorgen dat de staat weer de wil van het volk dient en garandeert: “serve the people it will”. Trump wil de Amerikaanse droom vernieuwen, het “potentieel van de mensen tot bloei” brengen. De vergeten mensen zouden niet langer vergeten worden. Amerika zou weer worden opgebouwd, de geruïneerde infrastructuur zou weer worden vernieuwd. De veteranen, van wie hij velen in de verkiezingsweken persoonlijk zou hebben leren kennen, zouden eindelijk de erkenning moeten krijgen die ze verdiend zouden hebben.

Ook wat betreft de buitenlandse politiek sloeg Trump verzoenende tonen aan: “Wij willen goed omgaan met iedereen die bereid is goed om te gaan met ons. We zullen eerlijk met hen omgaan”, beloofde Trump, “geen conflicten, maar partnerschap”.

Dank aan de verkiezingshelpers: “Ik houd van dit land”

Tot slot bedankte hij speciaal zijn verkiezingsondersteuners. Eerst zijn patchwork-familie, want behalve zijn vrouw hadden al zijn kinderen uit eerdere huwelijken hem geholpen. Politiek zou gemeen en hard zijn, zij zouden echter altijd achter hem hebben gestaan.

Daarna bedankte hij behalve Rudolph Giuliani, de voormalige burgemeester van New York, ook Ben Carson, de zwarte neurochirurg Ben Carson, die zich als eerste mede-sollicitant in de voorverkiezingen voor Trump had uitgesproken.

Behalve zijn ondersteuners, waartoe ook 200 generaals en admiraals behoorden, bedankte Trump de politieagenten, wier werk te weinig gewaardeerd zou worden.

Nu, beëindigde hij zijn korte toespraak, zou er “goed werk gedaan moeten worden. Ik zal jullie niet teleurstellen!” Na acht jaar moet iedereen kunnen zeggen dat er iets gebeurd is waarop ze trots kunnen zijn.

“De verkiezingsstrijd is afgelopen, het werk voor de beweging begint. Ik houd van dit land.”

Na deze verstandige rede was het gevit van de ARD-verkiezingsronde, die alleen maar uit aanhangers van Clinton bestond, gewoon vreselijk en pijnlijk. Zo gedragen zich alleen de slechtste verliezers.

De gevolgen van de overwinning van Trump voor de VS en de wereld

Wat betekent de verkiezing van Trump voor Duitsland, afgezien van de “totale verbazing, sprakeloosheid en radeloosheid”?

Als Clinton gekozen zou zijn, zou dat automatisch het vierde kanselierschap voor Merkel hebben betekend. Dat is nu helemaal niet zeker meer. Bondskanselier Merkel en haar kamp zouden er goed aan doen naar de signalen te luisteren die uitgingen van de Amerikaanse verkiezingen.

Niet alleen de Amerikanen zijn een establishment van politici beu, dat zich gedraagt als feodale absolutisten.

Ik was, nadat ik hem in de voorverkiezingen zelf had meegemaakt, in het begin heel erg tegen Trump. Ik ben van mening veranderd toen ik enkele weken geleden zijn toespraak over buitenlandse politiek hoorde. Iedere keer als er applaus klonk dat overging in Trump-Trump-geroep, stopte de kandidaat zijn aanhangers en ging hij door.

Ik dacht dat ik liever een president heb die zich niet baadt in applaus dan een kanselier die voor zichzelf een tien minuten durend applaus bestelt en laat uitvoeren.

Bondskanselier Merkel, het is tijd om te vertrekken.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, dictatuur, Donald Trump, gezond realisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Patriottisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Amerikaanse kiezers behoedden hun land voor een linkse dictatuur

 1. Pieter zegt:

  Alarmerend. De ban op moslims is van de website Trump gehaald.
  https://www.powned.tv/artikel/trump-website-moslimban-welke-moslimban

  Geliked door 1 persoon

  • ongesgoolde zegt:

   “een totale ban op moslim-migratie naar de Verenigde Staten”

   In de context, eerste 34 seconden :

   Hele ouwe truc en werkt nog steeds en komt hier op neer neer :
   “The Donald” is eigenlijk een zwarte Piet.

   Like

  • carthago zegt:

   Is al weer teruggeplaatst zoals andere artikelen. Waarschijnlijk een website reset.

   Like

 2. Sjaak zegt:

  Echt de moeite waard om dit te bekijken ! Een lesje aan Merkel !

  Like

 3. Johan zegt:

  Voor Madonna is het wel een meevaller dat Trump gewonnen heeft. Het bespaart de trut vele duizenden blowjobs.

  Geliked door 1 persoon

 4. Philippine zegt:

  Geweldig!

  Like

 5. Jan zegt:

  Linksmens na verlies:

  Geliked door 1 persoon

 6. Flem zegt:

  Yes!!!!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  In de kwaliteitskrant van de linksmens, The Guardian roept schrijfster Monisha Rajesh op Trump te vermoorden

  http://www.mediaite.com/online/journalist-deletes-account-after-tweeting-time-for-a-presidential-assassination/

  ‘Very Unfair’: President-Elect Trump Rips Protesters ‘Incited by the Media’ on Twitter:

  Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the media, are protesting. Very unfair!

  — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 11, 2016
  http://www.mediaite.com/online/very-unfair-president-elect-trump-rips-protesters-incited-by-the-media-on-twitter/

  Like

 8. Jan zegt:

  O’Reilly zegt hetzelfde als de Normalisten, wij dus: Het gaat linksvolk in Amerika slechts om de vernietiging van de westerse civilisatie:

  O’Reilly Goes Off on Anti-Trump Protesters: They Want Our System ‘Destroyed’
  ..
  He started by wondering if there’s “a civil war brewing” and declaring that a lot of these people “don’t respect an honest election” and “want our system destroyed.”

  He brought up some of the more horrifying things some of these protesters have said, decrying the “agitators who want to hurt you if you do not believe the way they do.”

  http://www.mediaite.com/tv/oreilly-goes-off-on-anti-trump-protesters-they-want-our-system-destroyed/

  Like

 9. Jan zegt:

  Obama, de eeuwige asociaal kan niet tegen het verlies van de socialisten en zegt fotoreportage met Trump af

  ….
  “The Obamas canceled a photo-op of the current and future first couples outside the south entrance of the White House. In his first visit to the White House after the 2008 election, Mr. Obama and first lady Michelle Obama posed for the cameras alongside President George W. Bush and first lady Laura Bush. The decision not to participate in this tradition illustrates how bitter the campaign was, particularly for Mrs. Obama who delivered some of the most emotional arguments against electing Mr. Trump.”
  ..
  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/classless-obamas-cancelled-photo-op-white-house-welcome-president-elect-trump-wife-melania/

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Prima verwoord in het artikel. Ik ben het er helemaal mee eens.

  Like

 11. Dat hebben ze goed gezien, vandaar dat ze op Trump hebben gestemd.

  Like

 12. Nemesis zegt:

  Heb nog steeds niet begrepen dat die gepigmenteerde bastaard niet allang een nekschot heeft gekregen. Zeker al wel ook vanwege de smeerlapperij die hij met het leger heeft uitgehaald en mee specifiek met de leugens over de dood van osama bin laden en het vermoorden van een flink aantal navy seals, het onwaardige ontslag van hoge officieren en ook het verschrikkelijke drama in Benghati. Ik heb de video gezien hoe ze ambassadeur Stevens door de straten sleureden en hoe ze hem vermoorden. Over de Clinton groep vind je alles terug in de al genoemde wiki leaks.

  Nog even een klein weetje, die verschrikkelijk lelijke dochter van Killary (niet van slicky willy) is getrouwd met een neefje van Soros. Het past wel bij elkaar, toch.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  En nu roepen de roden/de democraten op tot het vermoorden van Trump. Was hier in Nederland ook niet een RODE, genaamd RIESSEN die opriep tot moord op Wilders. LINKS, is geweld, moord en doodslag!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s