Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt

screenshot_148

(Door: “Xander”)

KOPP Online op Facebook geblokkeerd na kritiek op eerste homoporno scene op ‘prime time’ op publieke zender, en na noemen officiële cijfers minister van Justitie dat migranten in eerste 3 maanden al 70.000 misdrijven en misdaden pleegden

Of u het nu wilt aanvaarden of niet, de oorlog van de links-groene gevestigde Europese orde tegen de vrijheid van meningsuiting is nu echt losgebarsten. Eerste doelwit zijn de sociale media zoals Facebook en Twitter, maar ook onafhankelijke alternatieve nieuwssites zoals het Duitse KOPP Online worden inmiddels op de korrel genomen. Kortom: de links-groene ‘gutmensch’ –die inmiddels ook veel wat ‘liberaal’ en ‘christendemocraat’ is heeft ondermijnd – is actief begonnen zijn politiek-correcte meningsdictatuur op te leggen aan iedereen die zich verzet tegen zijn gedroomde globalistische, grenzen-loze Nieuwe Wereld Orde.

Het grote en bekende Duitse KOPP Online, dat wij regelmatig als bron gebruiken, werd al twee keer een etmaal op Facebook geblokkeerd, en gisteren berichtten we dat de eerste Duitse internetter een half jaar de gevangenis in moet omdat hij negatief over immigranten had geschreven.

Lees verder>>>
(h/t “Henk V.”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, EUSSR, Groenen, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Oorlog tegen vrijheid meningsuiting: Bekende ‘rechtse’ internetmedia en personen monddood gemaakt

  1. Jan Wandelaar zegt:

    Geliked door 1 persoon

  2. Sabeltant zegt:

    Vroeger was een journalist een eervol beroep, tegenwoordig ben je een hoer van een politieke partij.
    Voor doorsnee nieuws -het weer- ga je naar een krant, wil je meer weten dan speur ik al op Youtube en diverse fora.
    In de media wordt met geen woord gerept over bijvoorbeeld asielzoekers en importtuig die roven, verkrachten of stelen.
    Wie de lokale kranten bekijkt ziet een eindeloze stroom zware delicten van steekpartijen, schietpartijen, roofovervallen op klaarlichte dag en mensen die aanbellen om je vervolgens kaal te stelen. Bijna zonder uitzondering betreft het hier mensen met een migratieachtergrond.
    Of beter gezegd, buitenlands tuig van de richel.
    Wie daar over schrijft wordt geweerd.
    Maar een ding is duidelijk, we zijn wel met steeds meer, hoe meer moeite de elite doet om het volk monddood te maken, hoe meer er wegvluchten naar alternatieve nieuwsgaring.

    Like

  3. semper fi zegt:

    zolang ik adem blijf ik uitkomen voor mijn vrije mening!!!
    Snap eigenlijk niet dat men steeds de verkeerde mensen doodschiet,zoals lenno/pim/theo enz
    Als men vandaag die lelijke pratende pleeborstel (S.siemons)om gaat leggen dan vier ik een klein feestje

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Er komt een tijd dat alle landverraders opgehangen worden !!

    Like

  5. Tom Hendrix zegt:

    Links leidt altijd tot dictatuur. Zie maar wat er gebeurde met de Russische Revolutie. In 1917, kwamen de RODEN aan de macht, en voerden een 70 jaar lang schrikbewind. Onder Stalin, vonden 30 miljoen Russen de dood. De RODEN gebruiken altijd geweld als ze hun zin niet krijgen, of ze maken anderen monddood. Door de EUSSR, en de laffe huichelaars, in Nederland de liberalen en christendemocraten, wordt een ander- dan een links geluid- geweerd, en hebben wij geen democratie meer. Links regeert, met behulp van de politiek-correcte elite!

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie