Zes van de daders van Parijs kwamen als “vluchtelingen” Europa binnen. De Nice-terrorist was actief bij “No Borders”

screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

Salah Abdeslam, de overlevende terrorist van de aanslagen in Parijs, hielp minstens 10 strijders van de “Islamitische Staat” om in België te komen. Zij reisden met de stroom “vluchtelingen” mee die via de Balkan-route kwam.

Van deze tien terroristen namen zes deel aan de terreuraanslag van november in Parijs, terwijl de overige vier in maart de gecoördineerde bomaanslagen in Brussel uitvoerden. Bij beide aanslagen kwamen 215 mensen om het leven, honderden anderen raakten gewond.

Volgens een tv-programma, dat vandaag werd uitgezonden door de Vlaamse zender VTM, bracht Abdeslam met een huurauto minstens 10 Jihadisten persoonlijk naar België.

Hij haalde de terroristen op in Hongarije, waar ze op het hoogtepunt van de migratiecrisis verleden jaar met de hordes “vluchtelingen” aankwamen, en reed daarna met de extremisten naar West-Europa.

De rol van Abdeslam bij de voorbereiding van beide aanslagen in november en in maart was groter dan tot nu toe werd aangenomen, wat VTM tijdens een persconferentie bekendmaakte.

Gisteren berichtte Reuters dat er, bovenop de zes bekende ISIS-strijders die door de in België geboren terrorist werden opgehaald, nog eens 90 in Syrië opgeleide Jihadisten via de vluchtelingenroute Europa binnenkwamen.

Een jaar na de aanslagen in Parijs liggen er nog steeds 20 van de slachtoffers in het ziekenhuis, terwijl 600 anderen een ambulante behandeling krijgen. Nog eens 2000 personen krijgen op grond van de aanslagen traumabegeleiding.

Dit jaar werd de Franse regering er al van beschuldigd de martelingen door de Jihadisten bij de aanslag in november in Bataclan in de doofpot gestopt te hebben. Critici beweren dat er informatie bestaat volgens welke de terroristen hun slachtoffers gecastreerd, uitgebeend, onthoofd en de ogen uitgestoken hebben. Dit werd echter onder het tapijt geschoven om de openbare woede niet nog groter te maken.

Tegen de tijdens het hoogtepunt van de migratiecrisis gedane beweringen van westerse politici en commentatoren in, volgens welke de bewaking van Europa´s buitengrenzen “precies datgene zou zijn wat ISIS wil”, gaat de politie er van uit dat de dader van Nice, Mohamed Bouhlel, meewerkte met de “No Borders”-activisten aan de Italiaans-Franse grens. Dit jaar bleek eveneens dat de radicale islamiet, die met een vrachtwagen op een mensenmenigte in raasde en daarbij 85 mensen vermoordde, regelmatig naar Italië reisde om migranten te helpen Europa binnen te komen.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Auteur: Virginia Hale

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, België, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Frankrijk, Hypocrisie, ISIS, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Zes van de daders van Parijs kwamen als “vluchtelingen” Europa binnen. De Nice-terrorist was actief bij “No Borders”

 1. Henk der Niederlander zegt:

  Verdomme toch wie had dat nou kunnen denken dat die met de “vluchtelingen stroom mee zouden komen”!!!!!!!!!!!!!!
  Dat is iets wat de politiek natuurlijk wel wil behandelen maar niet met al te veel niet policor hoernalisten erbij natuurlijk.

  En dan een paar van dat graftuig wat bij de No Border activisten actief zijn geweest.
  Waarschijnlijk een club die gesoepsidieerd word met belasting-gelden.
  Het is me niet waard om op te zoeken of dat zo is of niet maar de kans is hemelsgroot.

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Zeker ook meegekomen met de vluchtelingenstroom.

  Zweedse TV-chef-kok beestachtig in elkaar geslagen door Moslimmannen omdat hij “leek op Mr. Trump”

  Anders Vendel, een beroemde TV chef-kok en eigenaar van restaurant, “TV-ster” uit Malmö, Zweden, is beestachtig in elkaar geslagen door drie “Moslim” mannen, omdat ze vonden dat hij eruit zag als “Mr. Trump”, meldt Sydsvenskan.

  https://eunmask.wordpress.com/2016/11/13/zweedse-tv-chef-kok-beestachtig-in-elkaar-geslagen-door-moslimmannen-omdat-hij-leek-op-mr-trump/

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Gedachten over een naderende dood.
  Een grauwe sluier van een naderende dood, op gruwelijke wijze uitgevoerd door moslims die zich als beestachtige monsters op de nog levenden storten, hangt over Europa.
  Een klein deel van de bevolking is zich van dit naderende drama bewust. De overgrote meerderheid leeft zorgeloos verder. Een deel vermoedt wel dat er iets gruwelijks staat te gebeuren maar voelt niet de behoefte om zich er tegen te verzetten.
  Er zijn er die zich bewust zijn van de angst die hen zal bekruipen op het moment dat de beesten toeslaan. Meer nog sluiten bewust de ogen om toch nog maar het leventje van plezier voort te kunnen zetten.
  Een deel van de beulen is zich niet bewust van de impact van het kwaad dat ze aan gaan richten. Ze leven in de overtuiging dat dit hun plicht is tegenover Allah. Anderen zijn zich wel bewust van wat ze straks gaan doen en genieten al op voorhand van het meemaken van de doodstrijd van de slachtoffers.
  En dan jij, de lezer van dit comment en ik, de schrijver, lopen rond met deze gedachten en hopen dat het slechts een droom is. We zijn ons er van bewust dat op het moment dat het gaat gebeuren onze gedachten, met spijt, zullen gaan naar ons afwachten in plaats van het alsnog nemen van afdoende maatregelen om deze gruwelen te voorkomen.
  Zullen we ons eens in de arm knijpen en wakker worden en gaan doen wat nodig is om het leven van onszelf en onze dierbaren alsnog te proberen te redden? Sterkte en succes. Mogelijk vind je op het laatst nog medestanders.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com
  O ja, nog even dit. Het lezen van deze zwarte letters op een witte achtergrond is van voorbij gaande aard. Neem de moeite om het nog een keer te lezen en probeer dan in de geest te visualiseren wat er nu echt staat te gebeuren. Brrrrrr.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik kan enkel mensen informeren hierover, door b.v. deze site op hun computer te zetten.
   Dat het 9 van de 10x uitloopt op een ruzie heb ik er dan ook graag voor over.
   Ik heb het ze wel verteld, en dat ze het niet willen weten of geloven, dat blijft moeilijk.
   Het geeft ze wel iets om over na te denken, dat hoop ik dan maar.
   Maar of het blijft hangen?
   Met laat het ze dan maar voelen als ze het niet geloven, dan zijn ze te laat en is het over.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   M.A.L. hopen dat het een droom is, een nachtmerrie zult u bedoelen, een droom is meestal leuk en dit lijkt me vreselijk, als je ziet welke manieren om te moorden IS strijders steeds uitvoeren daar kan je met je gezonde verstand niet bij. Ik voel me al een poos niet
   zorgeloos, je voelt dat er iets aan zit te komen, we zitten op de bank en wachten af helaas.
   ik heb diverse keren al kwade blikken van de nieuwkomers gehad, ik ben blond en loop zomaar zonder mannelijke begeleiding over straat, dus ik ben een H..R =hoer in hun ogen.
   ik heb het er met kennissen over en die denken ach het zal wel meevallen.nee dus.
   wie weet wat er allemaal speelt waar de gewone man/vrouw niets van weet, ik ben bang voor de toekomst. De regeringen laten ons barsten, en komen zoals heer Rutte met uitspraken WIJ ZIJN MET MEER, ja nu nog wel. Gisteren de herdenking in Parijs met opperhoofd Hollande die zgn een traantje weg pinkt. Als de hel los breekt zijn de kaarsjes en knuffels en bloemen niet aan te slepen, dan zijn het duizenden slachtoffers

   Like

 5. louis-portugal zegt:

  En dan te bedenken dat er ook nog autochtonen zullen zijn die die mosllms gaan helpen als het zover komt.
  In 1940-45 waren ze er ook al.

  Like

 6. Zo zie je maar wat juichend wordt binnengehaald met recht de dood mer de zeis. Domme EU.

  Like

 7. Juli 2011 was ik bij een kalifaat-konferentie in Amsterdam en mij is door die slapers van de Nederlandse overheid nog nooit gevraagd wat ik gezien en of gehoord heb!!Waarschijnlijk werken er bij de overheid al zoveel moslims ,dat dit gewoon verzwegen word !

  Like

 8. Jan zegt:

  Niet even laf als voorheen, maar erger:

  Sting sings “Inshallah” at Paris’ Bataclan theater on anniversary of jihad massacre
  89 people were massacred inside the Bataclan, and the last word they heard was likely that same name, “Allah.”….. Meanwhile the dhimmis banned the band that was playing at the time of the massacre, Eagles of Death Metal, from entering. Why? Because they insulted jihad and promoted gun rights.
  http://pamelageller.com/2016/11/sting-sings-inshallah-paris-bataclan-theater-anniversary-jihad-massacre.html/

  Like

 9. Jan zegt:

  Obolo, lamstraal tot het eind

  Slacker (lamstraal) to the End: Obama Spends Weekend Golfing as Hillary Supporters Riot

  ….he went [also] golfing in August 2014 just minutes after making a statement on the beheading of American James Foley by ISIS Islamist terrorists.

  http://www.thegatewaypundit.com/2016/11/slacker-end-obama-spends-weekend-golfing-hillary-supporters-riot/

  Like

 10. Republikein zegt:

  Speciaal voor BertG.
  Hier al genoemd, 3 jaar geleden, in Hollandistan glommen ze van trots, zoveel inzicht gekoppeld aan geniale gekte, Swaab kon het ook niet verklaren.
  Tegenwoordig moeten we schenken aan de hersenstichting.
  Waarom eigenlijk, het is een aangeboren hersenafwijking.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Goed, stukkie vertaald, maakt het duidelijker.

  Ik zag het Oosten in zijn kist
  Met Maan voor vlag
  En ik meende in sommige opzichten
  Zing voor de wereld zijn glorie

  Maar toen ik zag Jeruzalem
  Kleine bloem op de rots
  Ik voelde me als een requiem
  Toen ik met hem te praten gebogen

  En terwijl u witte kerk
  Whispers vrede op aarde
  Het tranen de lucht als een sluier
  Het ontdekken van een volk huilen

  De weg leidt naar de fontein
  Wilt u uw emmer vullen
  Beter stop María Magdalena
  Vandaag de dag, je lichaam is het water niet waard

  Inch’Allah – Inch’Allah
  God het wil – Inch’Allah

  Koekel translate en geen zin in correcties, maar ’t is wel duidelijk zo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s