Trump en Poetin willen samen ISIS vernietigen

screenshot_91

(Door: “Xander”)

Kremlin: ‘Als Trump beloftes nakomt, zal de situatie radicaal veranderen’ – Giuliani, voormalige burgemeester New York, mogelijk nieuwe minister BuZa – Trump´s belangrijkste adviseur en strateeg in Witte Huis is grote vriend van Israël, Breitbart-redacteur Steve Bannon

Europa staat voor de keus: aansluiting bij de alliantie die Trump en Poetin willen vormen tegen de radicale islam, of juist nog meer aanhangers van de militante en haatdragende religieuze ideologie van Allah en Mohammed binnen onze grenzen halen. De Duitse bondskanselier Angela Merkel liet gisteren al weten voor het laatste te kiezen, en nog meer moslimmigranten te willen laten komen.

De aankomende Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische collega Vladimir Poetin hebben eergisteren voor het eerst sinds de verkiezingen telefonisch met elkaar gesproken. Beide leiders kwamen overeen de gespannen relaties tussen beide mogendheden, ontstaan door de jarenlange anti-Russische politiek van Barack Obama en Hillary Clinton, snel te verminderen, en weer met elkaar te gaan samenwerken. Topprioriteit is de totale vernietiging van de islamitische terreurgroep ISIS, die zoals bekend dankzij de regering Obama met massale Arabische steun werd opgericht en groter kon worden.

Geen wereldoorlog, maar samenwerking

Geen vrijwel zekere nieuwe wereldoorlog met mogelijk honderden miljoenen doden, maar ontspanning, samenwerking en vrede, en een gezamenlijke vuist tegen het islamisme. Deze nieuwe doelstelling is kort samengevat het eerste hoopgevende gevolg van de verkiezing van de pragmatische zakenman Donald Trump, in plaats van de gewenste oorlogshavik van de gevestigde orde, Hillary Clinton.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Europa, gezond realisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Poetin, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op Trump en Poetin willen samen ISIS vernietigen

 1. elisah zegt:

  Hoogste tijd, dat een paar echte kerels met ballen die klus gaan klaren.
  Waar een wil is, is een weg, maar ik geloof dat er voorheen die wil niet eens was, er werden alleen wat schijnbewegingen gemaakt om iedereen zoet te houden.

  Like

 2. Wat een goed nieuws. Prachtig dat zij die klus willen klaren, ik hoop op een goede samenwerking.

  Like

 3. Taljaard zegt:

  Eerst maar eens even afwachten, want dit schrijfsel heeft een hoog wensdenk-gehalte.
  Gezien de uitlatingen van Trump tijdens zijn verkiezingscampagne kan men een dergelijke gevolgtrekking, als in dit artikeltje beschreven, wel maken. Maar ik betwijfel of Xander nieuws de beschikking heeft over een verbatim van het laatste telefoongesprek tussen Putin en Trump.
  Dat de wind in Washington de komende tijd uit een andere, en wat Rusland aangaat meer vredelievende, hoek gaat waaien staat buiten kijf. En dat is op zich verheugend.
  Maar Xander nieuws loopt hier nogal op de feiten vooruit.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dat is niet voor het eerst: Xander nieuws loopt, naar mijn smaak, regelmatig wat ál te zeer met het hoofd in de wolken…..

   Like

  • BertG. zegt:

   Dan moet je de reacties daar eens lezen, daar zit helemaal een hoog wens gedachte bij.
   Daar zijn alle gelovige pas echt onder mekaar, en dat laten ze dan ook weten weten.
   God gaat ons redden en verder is alles de schuld van de duivel.
   Zelfs gematigde mensen van hier kom je daar tegen, die dan toch net even anders blijken te zijn dan ze zich hier voordoen.
   Daar is dan niets plots meer gematigd aan, helemaal los gaan ze met hun bijbel teksten.
   Best de moeite waard voor als je eens andere van hier echt wil leren kennen.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat neemt echter niet weg dat “Xander” regelmatig verdomd goede stukken publiceert!

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Dat klopt ook, alleen vervelend dat je daar met de bijbelse voorspellingen om je oren wordt geslagen zo als het einde der tijden enz.
    Uiteraard zal je mij daar ook niet vinden in de reacties, daar is geen beginnen meer aan, want het zijn er wel erg veel.
    En allemaal met dezelfde mening.
    Maar soms wel grappig om eens een andere hoek van iemand te zien/ lezen.

    Like

   • BertG. zegt:

    En mocht je mij eens op een andere site aantreffen bij de reacties, wat wel eens gebeurt, dan zal je nooit een andere BertG. tegen komen maar altijd dezelfde.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 16 november 2016 om 18:40

    Dat mag best weleens gezegd worden, want het ís gewoon zo.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    We spreken elkaar binnen laten we zeggen 3 maanden wel weer…
    En dan zien we wel waar al dat behoudend publiek hier, dat toch zo perfect, zogenaamd realistisch gematigd, de werkelijkheid kan verdraaien tot een fantasieloze grauwe brij…
    is gebleven…!!!

    Like

 4. delamontagne zegt:

  PRESIDENT HOLLANDE FELICITEERT TRUMP……………….

  Like

 5. Cathja zegt:

  Van deze berichten word ik echt blij. Geen wereldoorlog, maar werken aan ontspanning en samenwerking. Trump geeft ons weer hoop. Hoop dat we het kwaad kunnen verdringen en uitbannen, en dat de wereldvrede een stapje dichterbij komt, in plaats van oorlogsdreiging.

  De wereld is ontsnapt aan een ramp van ongekende omvang nu Hillary Clinton niet gekozen is als President. Al die mensen die nu hel en verdoemenis preken over hoe het straks met de wereld zal gaan onder Trump’s bewind, zullen moeten zwijgen als ze zien dat hij er is voor álle Amerikanen.

  En wat niet onbelangrijk is: Trump is een vriend van Israël en het Joodse volk! Ook de mensen die straks nauw met hem gaan samenwerken zijn vrienden van Israël.
  Alles wat er nu gebeurt beschouw ik als een wonder. Wie had dit ooit gedacht? Het zag er de laatste tijd meer dan somber uit, maar kijk nu eens hoeveel mensen weer hoop hebben gekregen!

  Donald Trump, mijn zegen heeft u!

  Geliked door 1 persoon

 6. louis-portugal zegt:

  Uiteraard precies wat Trump beloofd Heeft.
  Het gaat nog harder dan ik dacht.
  Hetzer Stoltenberg begint al over verbetering van de relatie met onze grote buur Rusland te praten. Hij ziet blijkbaar de bui al hangen.
  Obama wordt weggejoeld uit Griekenland.
  Merkel wil nog meer moslims toelaten.
  Ik ben ervan overtuigd dat ze de volgende verkiezingen in Duitsland niet meer gaat overleven als ze al meedoet hetgeen ik betwijfel.
  Allemaal goeie ontwikkelingen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Geweldig, maar Merkel denkt het alleen beslissingsrecht binnen Europa te hebben als dictator en de beslissing nog meer Islam binnen te halen anti Trump en Poetin en vooral anti eigen bevolking, dat mag ze dan beslissen voor Duitsland als de Duitsers daar voor kiezen maar zeker niet voor Nederland!!!!. Het wordt toch tijd dat de DDR miep snel van het toneel verdwijnt en hier Wilders aan de macht komt want Rutte en Co zijn EU.

  Like

 8. fleckie zegt:

  Zou Frau Merkel niet denken” aber DAS habe ich uberhaupt nicht gewollt’?!

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Hoogste tijd om de wereld te verlossen van de fascistische islam.
  Mijn zegen hebben ze, de islam terug naar Saoedi Arabië te beginnen in Rusland, Amerika en Europa. Weg met de islam, het brengt alleen tweedeling en haat.
  Weg met de islam fight ISIS!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Laten we maar even afwachten. Trump heeft voor mij zeker het voordeel van de twijfel. En als hij de dreiging van een kernoorlog op deze manier kan afwenden, zou dat mooi zijn. Enfin, we zullen zien.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Merkel stelt zich beschikbaar voor een volgende termijn als bundeskanzler. Ego, ego, ego en ego en dan ook nog plank, plank, plank. Die vrouw is niet meer te redden, ze heeft geen plank, maar een heel bos voor haar hoofd. Ze zal nooit inzien dat ze niet gewenst is en dat ze de twijfelachtige ‘eer’ aan zichzelf moet hoeden en maken dat ze wegkomt.

  Like

  • Cathja zegt:

   Inderdaad @Mirjam, deze vrouw is volledig de weg kwijt! Het wordt nooit meer wat met haar. Het allerbeste is dat ze volledig van het politieke toneel verdwijnt! Ze heeft Europa de slechtst denkbare ‘dienst’ bewezen.
   En ‘wij’ mogen de brokken opruimen die zij heeft gemaakt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s