Wansmakelijk: koppel uit Nice vernoemt kind naar terrorist

screenshot_157

De joodse slachtoffers van de islamitische barbaar Mohamed Merah.

Het stadsbestuur van Nice stapt naar de rechter om te kunnen vermijden dat een koppel zijn pasgeboren baby vernoemt naar een terrorist. Eerste schepen Christian Estrosi walgt van de gedachte dat inwoners van Nice, dat afgelopen zomer nog zwaar werd opgeschrikt door terrorisme, hun eigen kind willen vernoemen naar Mohamed Merah, de man die in 2012 één militair, twee parachutisten, drie kinderen en een volwassene doodde in Toulouse en Montauban en vervolgens door de politie uitgeschakeld werd: “Onze stad werd afgelopen zomer nog getroffen door een zware aanslag. Onze inwoners zijn nog steeds onder de indruk. De naamkeuze van de ouders is bijgevolg onaanvaardbaar en uitermate ongepast.” Dit vertelt Estrosi in naam van het stadsbestuur van Nice aan de Franse pers. Een procureur in Nice zal nu beslissen of de geboorteakte van baby Mohamed Nizar Merah zal moeten aangepast worden of niet.

Bron:
www.msn.com
(h/t E.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Frankrijk, gezond realisme, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wansmakelijk: koppel uit Nice vernoemt kind naar terrorist

  1. JanKorneeldeWitt zegt:

    Wat maakt het uit….als iemand mo heet gaat er bij mij al een alarmlampje aan…….

    Geliked door 1 persoon

  2. Theresa Geissler zegt:

    Moslims, zeker? Dat moet je niet bij die náám laten, die moet je het land -of minstens de stad Nice uitflikkeren!

    Like

  3. Johan zegt:

    Dat koppel zouden ze toch gelijk Frankrijk uit moeten mikken.

    Like

  4. BertG. zegt:

    Al noem je ze Kees of Piet, de haat blijft.

    Like

  5. fransdewit zegt:

    Ze krijgen in ieder geval nu wel wereldwijd aandacht en gratis reclame. Het grootste tuig op de wereld, wordt altijd onthouden en gaat kosteloos de geschiedenis boekjes in. Over goede mensen wordt praktisch nooit geschreven en als ze al benoemd worden op b.v. straatnaam bordjes dan komen er een stelletje achterlijke figuren met Nederlandse omhoog-geschopte hulpelingen, om daar weer wat tegen te gaan doen. We leven in een rare wereld. Zo is het gewoon. Niemand kan mij maar als ik morgen Rutte ombreng ben ik ineens volop in het nieuws.

    Like

  6. Fubar zegt:

    Islamitische naamgeving, het blijft een agressief dingetje.

    Het staat op elke gevelsteen, het staat in elk paspoort dat we afgeven aan een islamiet. Ze willen ons dood. Mijn kassameisje bij de Albert Heijn heet Jihad. WHAT THE FUCK denk ik dan, en ik ben niet van de caps.
    http://fubarfubar.blogspot.nl/2013/06/het-staat-op-elke-gevelsteen.html

    Over de naamgeving van islamitische scholen.

    Like

  7. Dit is wat ze voor ons voelen, minachting en haat.

    Like

  8. elisah zegt:

    Even los hiervan, ik heb zojuist een filmpje gezien uit Italië, daar werd een hoteleigenaar van 80 jaar, onder zwaar protest, letterlijk gedwongen om een groep asielzoekers uit Afrika te accepteren.
    Hotels blijken daar dus gewoon geconfisceert te worden.

    Like

  9. Pete zegt:

    Verbieden… ? Geef het weinig kans, want dan moet je elke islamitische naam gaan verbieden.
    Zelfs de naam Mo verwijst naar een roofovervaller,pedofiel, moordenaar en alles wat slecht aan een mens kan zijn. Hij stonk zelfs naar zweterige, afgedragen schoenen.

    De islamitische ouders dromen ervan dat dit jochie, Mohamed Nizar Merah, later even beroemd wordt als zijn illustere naamgenoot en martelaar.
    Zoals westerse ouders hun kindje de namen geven van beroemde popsterren.
    (Na 10 jaar weet niemand meer wie die waren, maar de naam leeft voort)

    In mijn omgeving zien gebeuren, een lief moslim jongetje met de naam Ali, verandert zijn naam in Abdul Kadier op de leeftijd van 16. (Officieel in gemeentehuis en al)
    Wilde niet vertellen wie of wat naam betekende, maar hoorde later dat dit de naam was van een famous Jihad strijder. Die eigenhandig 750 ‘ongelovige’ had onthoofd.
    Zien we vandaag de dag nog steeds.. (dat moorden.. en namen veranderen in die van beroemde moordenaars)

    In veel 3e wereld landen, worden de kinderen vaak.. 1, 2, 3, 4 enz. genoemd.. Of A, B, C, D.
    Door westerse medicijnen blijven nu alle kinderen leven, dus een volledig alfabet of 11-tal komt regelmatig voor..

    Like

    • Peter zegt:

      Julie zijn gewoon vuile racisten wat heeft die baby met die terrorist te maken. Dan moetje ook al
      Die Nederlands namen verbieden die hun eigenkinderen verkrachten en misbruiken en vermoorden die hun eigen gezin afmaken en daarna zichzelf van kant maken .dit soort mensen als julie die hier dingen lopen te schrijven hebben geen leven en een zeer ernstige psychise aandoening .

      Like

Plaats een reactie