Van toeristenbolwerk naar terreurland

screenshot_10

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland was ooit, dus in de periode voor Merkel, een geliefd en vooral vanwege zijn veiligheid en netheid graag bezocht land. De toerismebranche gold als banenmotor. In 2010 hadden ongeveer drie miljoen mensen een baan in het toerisme, alleen al met bijvoorbeeld vliegtuig- en treintickets of hotelboekingen droeg deze branche met bijna 100 miljard euro aan het bnp bij en is daarmee te vergelijken met de autobranche of de machinebouw.

pi-news

Nu hebben we Merkel echter en de vernietiging van Duitsland is een zaak voor de chef geworden. In plaats van een banenmotor is er nu sprake van bevorderen van geweld, in plaats van toerismereclame in het buitenland worden er terreurwaarschuwingen uitgesproken. Enkele dagen geleden nog gaf het Chinese consulaat-generaal, na de brute verkrachting van een studente in Bochum, een openbare waarschuwing voor Duitsland aan zijn burgers af. Nu waarschuwt ook het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.

Vanwege verhoogd terreurgevaar riep het ministerie de Amerikaanse staatsburgers op tot speciale voorzichtigheid bij reizen naar Europa in de kersttijd. Vooral op kerstmarkten, bij muziekevenementen en andere openbare feesten in de open lucht zou voorzichtigheid zijn geboden. Men zou plaatsen met veel mensen moeten vermijden. De reden zou “geloofwaardige informatie” zijn volgens welke de islam bij voorkeur in de kersttijd terreuraanslagen zou plannen.

Geheel afgezien van het feit dat zoiets niet echt bevorderlijk zal zijn voor de toerismebranche, is het verbazingwekkend dat ander elanden zich wel degelijk zorgen maken om hun burgers in Duitsland, maar dat de Duitse regering er de noodzaak niet van inziet haar burgers te waarschuwen. Waarom ook, via een verwoeste economie kan het nog heel lang duren tot we kapot zijn. Het is waarschijnlijk veel effectiever om het ongeliefde volk in het eigen bloed te laten verdrinken.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L. S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Islam, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Van toeristenbolwerk naar terreurland

 1. ReaGluurder zegt:

  Ben vaak in DE geweest en altijd genoten van de mooie natuur en stedenschoon. Gelukkig heb ik het oude DE nog meegemaakt. Nu wil ik er niet meer naartoe. Geen zin om tegen al dat tuig bij winkelcentra etc. aan te kijken. Las ergens dat NL-toeristen met halssnijdende “asielzoekers” werden geconfronteerd bij een winkelcentrum. Helaas, een mooi, stabiel land verkloot!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat eeuwig zonde dat zo’n mooi land als Duitsland is volledig naar de bliksem gaat! Wat kwam ik er als kind graag met mijn ouders, en later met mijn eigen gezin. Het Zwarte Woud was favoriet, maar ook vele andere mooie streken hebben we leren kennen. Heerlijke vakanties waren dat!

  Maar nu?
  Het straatbeeld in Duitsland verandert helemaal. Wat is er nog vertrouwd? Wie heeft er nog zin in een mooie rustige vakantie in de natuur, die in Duitsland zo rijk voor handen is? Door de meer dan een miljoen vreemdelingen, die lak hebben aan onze normen en waarden, vervuilt de hele omgeving waar zij zich ophouden.

  De lol gaat overal vanaf. Overal waar ‘vluchtelingen’ geparkeerd zijn is er stront aan de knikker. Voorbij is de rust van ooit. En je moet behoorlijk op je woorden letten als je over ‘vluchtelingen’ praat, want voor je het weet heb je een proces-verbaal aan je broek wegens discriminatie en racisme.

  Duitsland graaft haar eigen graf. Ik vrees dat dit niet meer te voorkomen is.

  Like

  • Golden Girl zegt:

   ze sleuren ons en de rest van Europa mee, net een artikel ergens gelezen dat ze ons haten, dat is al langer bekend en wij hun slaven moeten worden, welterusten Frau Merkel

   Like

  • elisah zegt:

   We wonen niet ver van de grens, dus komen we regelmatig in Duitsland.
   De grotere steden zijn veranderd, als je door de winkelstraten loopt is het druk, maar je ziet weinig Duitsers. Wanneer er aanslagen plaatsvinden op kerstmarkten etc zullen de toeristen wel massaal wegblijven en de stemming bij de Duitsers zal dan helemaal omslaan.

   Like

 3. Fred zegt:

  Wat wordt er nou niet verkloot door de islam?
  Zelfs de landen waar ze vandaan komen deugen niet.

  Like

 4. Ssst, het is hier nog vrij rustig. Hoelang zal dat nog duren?

  Like

 5. Vrije Nator zegt:

  Zoals in de 1e wereld oorlog Duitsland geketend was aan het lijk van Oostenrijk-Hongarije, zo is de rest van west-Europa vastgebonden aan het in verre staat van ontbinding zijnde Duitsland. L’histoire se répète.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Het wordt er allemaal niet gezelliger van als je je telkens moet afvragen of er niks gebeurt.
  Dat is nou niet echt bevorderlijk voor je gemoedsrust.

  Like

 7. elisah zegt:

  Vanavond bij Zembla (Vara) gaan ze een undercover reportage uitzenden, over wat er in Deense moskeën zoal gebeurd en verkondigd wordt….kijk en huiver.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Gezien.
   En wij hier wisten e.e.a. natuurlijk al lang.

   Kennelijk is dit voor veel mensen nog onbetreden terrein.
   De grote massa gelooft de woorden van liegende terroristen die in de eerste plaats hun eigen vrouwen onderdrukken, en ons voorliegen dat de islam een “geloof” van vrede en tolerantie is.
   Dat vrouwen gelijk zijn aan mannen en dat moslims zich in Denemarken strikt aan de westerse wetten houden…!
   Het enige wat we kunnen en MOETEN doen, om Europa overeind te houden, is AL DAT TUIG er uit te schoppen!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s