Westerse uitgevers onderwerpen zich aan de islam

screenshot_41

Omdat hij kritiek heeft op de islam leeft Hamed Abdel-Samad onder politiebescherming in Duitsland, en net zoals Salman Rushdie hangt hem een fatwa boven het hoofd. Na de fatwa komen de beledigingen: er wordt gecensureerd door een vrije uitgeverij.

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: W.J. Jongman en H. Sleijster)

Toen Salman Rushdie’s ‘Satanic Verses’ uitkwam in 1989 werd Viking Penguin, de Britse en Amerikaanse uitgever van het boek, onderworpen aan een dagelijkse islamitische intimidatie. Zoals Daniel Pipes schreef, leek het kantoor in Londen op “een gewapend kamp” onder politiebescherming, metaaldetectors en begeleiders voor de bezoekers. Honden besnuffelden de pakketten in Viking’s kantoren in New York, en de plek werd aangewezen als een ‘gevoelige locatie’. Veel boekwinkels werden aangevallen en velen hebben zelfs geweigerd om het boek te verkopen. Viking besteedde ongeveer 3 miljoen dollar aan veiligheidsmaatregelen in 1989, het dodelijke jaar voor de westerse vrijheid van meningsuiting.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
gatestone-institute

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Westerse uitgevers onderwerpen zich aan de islam

 1. exmarineman zegt:

  Angst, angst, bang, bang en nog eens bang. Ze sch….n allemaal inclusief AL die linkse en politiek-correcte politici – die zgn democrats/liberals – in hun broek want ze weten dat de moslims aggressief zijn en de straten gaan blokkeren en demonstreren met alle vernielingen enz enz. Niemand in de linkse hoek die ook maar 1 kritisch woord durft te uiten over de islam en diens aanhangers. Maar het is ook aan de andere kant weer niet zo vreemd, want beiden haten joden, willen Israël van de kaart vegen (zie ook wat er wat dat betreft allemaal binnen de VN gebeurt en wordt gezegd), willen wereldoverheersing en lopen aan de leiband van de Bilderbergers, de NWO/Illuminatie zoals dus o.a. de Rothschilds en Soros. Hoe kan het anders dat opeens sinds een jaar of 2 ALLE politieke leiders, regeringen en (linkse) partijen zowel in EU/EP, USA, Canada met bijna dezelfde woorden spreken als het gaat om/over de islam, ISIS, enz enz. En als er een terroristische daad of aanslag wordt gepleegd door een moslim dan is de reaktie van de overheid (politie en justitie) steevast: het was een verwarde man/vrouw of het waren geradicaiseerde moslims. En de media (msm, kranten, radio etc) nemen het klakkeloos en zonder ook maar enig commentaar of een vraag over, want die journalisten zijn net zo bang om neutrale berichtgeving te doen en kritische vragen te stellen oftewel: doorvragen.

  Like

 2. Ildiko zegt:

  alle moskeeën zijn radicaal ! gisteren op de TV in Denemarken gezien. Alle moslims willen een wereldkalifaat, integratie is mislukt en is dus 2 met elkaar bootsende cultuur en maatschappij in 1 land. Hier is ook hetzelfde. DE RECHTERS PREKEN OVER HAATZAAIEN ?????HALLO WIE ZAAIT HIER HAAT????DE ISLAM ! WIE ZAAIT VERDEELDHEID DE ISLAM !!!!

  Like

 3. Jean zegt:

  Er is maar één redding en één oplossing om onze gemeenschap, kinderen en kleinkinderen en onze westerse beschaving te beschermen voor perverse barbarij en dat is “Nu starten met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam totaal te verbieden en te verbannen uit heel Europa”, die vuiligheid hoort hier niet en nooit thuis, nooit zullen wij die tolereren, accepteren noch respecteren.

  Like

 4. Henk der Niederlander zegt:

  En de regenten proberen ons te vertellen dat de nikaab niet iets is om te provceren.

  Nijdige nikabs bij Kamerdebat

  Het debat over het boerkaverbod werd woensdag aan het zicht onttrokken door ophef over de gesluierde dames die de discussie in de Tweede Kamer wilden bijwonen.

  Even leek het erop dat de moslima’s bij de ingang van de Tweede Kamer geweigerd zouden worden, maar uiteindelijk mocht het tiental toch naar binnen, waar ze op de publieke tribune van de plenaire zaal bij elkaar hokten, tot ergernis van verscheidene Kamerleden.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27095692/__Nijdige_nikabs_bij_Kamerdebat__.html

  Like

 5. Erik zegt:

  We hebben E.J. Bron toch nog kan er niet iets hier worden gepubliceerd?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s