Geweld explodeert: “asielzoekers” woeden in Turijn

screenshot_9

(Vertaling: E.J. Bron)

De inwoners van de Noord-Italiaanse stad Turijn worden op dit moment niet alleen geplaagd door hoogwater: in het voormalige Olympische dorp in de stad demonstreren al dagenlang “asielzoekers” uit Afrika. Volgens Italiaanse media bevinden ongeveer 1500 van hen zich op straat.

blick

“Hier is een burgeroorlog tussen buurtbewoners en immigranten begonnen”, bericht de Italiaanse krant “Libero Quotidiano”. “De vluchtelingen zijn op straat teruggekeerd: ze hebben vuilcontainers op straat gegooid en mensen met verschillende voorwerpen bekogeld. De mensen die geterroriseerd worden, zouden zich in winkels verstoppen, die gedwongen waren om te sluiten”, staat er in een bericht van de krant “La Stampa”. Straten werden voor autoverkeer geblokkeerd.

“Allah zal ons leiden bij onze wraak”

Bijzonder explosief: onder de gewelddadige “asielzoekers” bevinden zich blijkbaar radicale islamieten. Vanuit de woedende menigte werd o.a. in het Italiaans geroepen: “Allah zal ons leiden bij onze wraak”. Al sinds woensdag kwam het steeds opnieuw tot onlusten rondom het al jarenlang door “asielzoekers” illegaal bezette huis “Moi”.

“Houd jullie kinderen rustig, ook aan ons geduld zal vroeger of later een einde komen”, zou een jonge Afrikaan gedreigd hebben. “Als er iemand van ons sterft, sterft er ook iemand van jullie”. De aanslag op het theater Bataclan zou vanuit het oogpunt van een van de demonstranten “de wraak van de buitengeslotenen” geweest zijn, bericht “La Stampa”.

Oostenrijkse media zwijgen

In het kader van de onlusten ontploften er ook drie bombrieven in de buurt van het illegaal bezette huis. Of het daarbij ging om een oorlog onder de Afrikanen of om een buitenlander-vijandige aanslag is nog niet duidelijk. Nog in mei 2015 werd een geestelijk gehandicapte, 20-jarige vrouw in de wijk in Turijn bruut verkracht door drie Afrikanen. De daders woonden in het illegaal bezette huis “Moi”. In 2014 en 2015 kwam het in Turijn steeds opnieuw tot demonstraties door zich daar bevindende illegale “asielzoekers”.

Terwijl Oostenrijkse media vooral berichten over het noodweer in het noordoosten van Italië, is er niets te vinden over de etnische oorlog in Turijn. Ook het met belastinggeld gefinancierde ORF stelt duidelijk andere prioriteiten:

screenshot_10

Een speelfilm over het contact opnemen met buitenaardsen evenals de verkiezingsaanbeveling van een 89-jarige voor Van der Bellen genieten bij het ORF blijkbaar een hogere prioriteit van de op burgeroorlog gelijkende toestanden in Turijn. Bij nauwkeurig onderzoek is een opmerkelijke melding te vinden:

Zo meldt de zender dat Italië soldaten naar Milaan zou sturen. Dit zou de “openbare veiligheid” dienen. Na enkele alinea´s wordt er gezegd: “Milaan wordt ook met protesten geconfronteerd vanwege het grote aantal vluchtelingen en migranten die in de metropool verzorgd worden.”

Een inwoner nam in Turijn deze video op en legde de ergste taferelen vast:

 

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Italië, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Geweld explodeert: “asielzoekers” woeden in Turijn

 1. Dit nood tot een burgeroorlog.

  Like

 2. Mirjam zegt:

  En Rutte heet dit ‘gajes’ van harte welkom en laat de grenzen open. Waar is de politie, het leger van Italië? Waarom doet de regering niet wat ze moet doen en zet deze ‘zielige vluchtelingen’ niet op een boot terug naar ‘nowhere’?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Mirjam 26 november 2016 om 12:25

   Ik kan niets anders bedenken dan dat dat komt omdat satan (=allah) de hele wereld door zijn bezeten knechten wil laten islamiseren.
   Er is toch geen enkele andere verklaring te bedenken voor de krankzinnige, kromme dwaasheid in deze wereld?

   Like

   • BertG. zegt:

    Er is niet een satan of een allah.
    Dat zijn dingetjes die mensen een keer bedacht hebben om ze klein te houden.
    Zo iets zit tussen je oren, en jij zoekt een verklaring.
    Het zijn de mensen zelf die al die wreedheden uitvoeren, en daar kan je niemand anders de schuld van geven dan de mensen zelf.

    Like

 3. Ongelovige zegt:

  Intussen gaan ze er nog dagelijks 1000 ‘redden’ voor de Libische kust. Geen medelijden met de linkse Italianen.

  Liked by 1 persoon

 4. Geert zegt:

  Wat is er nou zo moeilijk aan, bijeen drijven oppakken en deporteren.

  Liked by 1 persoon

 5. hslot4 zegt:

  Best een mooie sniperpositie

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Militair ingrijpen en drijft het zooitje op veerboten en drop ze op de Afrikaanse kust !!!

  Like

 7. Henk der Niederlander zegt:

  Wereldwijde schuldenberg is monsterlijk en beangstigend

  Acht jaar na de financiële crisis is de wereldwijde schuldenberg hoger dan ooit. Ook in Nederland lukt het maar niet om het schuldenplafond echt omlaag te brengen. En dus is de angst voor een nieuwe implosie onverminderd aanwezig.

  Wie wil weten wat schulden kunnen doen met een mens, hoeft tegenwoordig zijn luie stoel niet meer uit. In de documentaireserie Schuldig, iedere week op NPO1, komt de rauwe realiteit rechtstreeks je huiskamer in. Een oudere vrouw die jaren geleden voor 1.200 euro een bed voor haar zoon en kleinkind kocht bij de Wehkamp, op krediet, worstelt nog steeds met de gevolgen. De rekening is inclusief rente inmiddels opgelopen tot meer dan 7.000 euro. Wie daar precies gelukkig van wordt? Goeie vraag.

  Dat er nu, acht jaar na de grootste financiële crisis sinds mensenheugenis, zoveel aandacht is voor schulden, is niet voor niets. Anders dan je misschien zou verwachten – hadden we niet geconstateerd dat de torenhoge schulden ons juist de crisis in hadden geholpen? – zijn de schulden sindsdien alleen maar gegroeid. Hoe hoog de teller inmiddels staat? Op 138 biljoen euro.

  http://www.bd.nl/algemeen/binnenland/wereldwijde-schuldenberg-is-monsterlijk-en-beangstigend-1.6682157

  Like

 8. Pingback: Italië gaat huizen burgers vorderen voor migranten; weigeraars naar gevangenis | E.J. Bron

 9. Henk der Niederlander zegt:

  Maar ook zoals je hier ziet word de politie ingeschakeld om de burgers te onderdrukken.
  Over enkele maanden hetzelfde verhaal als in Duitsland.
  Komen ze ook janken dat ze zich niet meer veilig voelen tijdens het uitoefenen van hun werk.
  Dat ze hun werk maar eens gaan doen waar het voor bedoeld is, het beschermen van de burgers en niet het beschermen van politieke gedachtenkronkels.
  Of het moet zijn dat ook de politie zo ver gehersenspoeld is dat ze zelf niet meer na kunnen (willen) denken

  Like

 10. Willie zegt:

  Cosa Nostra inschakelen , die weten wel wat ermee aan te vangen ipv van zitten te janken zoals overal gebeurt :we kunnen hier allemaal blijven zitten l*llen tot we een ons wegen , helpt NIKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Help yourself , another is not doin that

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s