“Ik stem PVV, maar loop er niet mee te koop”

screenshot_6

Wie  is de PVV-kiezer? Een bedrijfskundige. Een predikant. Een directiesecretaresse. Een lerares. Ambtenaren. Werkzoekenden. Gepensioneerden. Zij allen reageerden op het verzoek van deze krant om hun keuze voor de PVV te motiveren.

Wij ontvingen meer dan vijftig mails. Een aantal daarvan is hier volledig te lezen. Veel respondenten willen anoniem blijven, omdat zij vrezen voor negatieve gevolgen als hun politieke voorkeur bekend wordt. Alle volledige namen zijn bij de redactie van deze krant bekend.

Lees verder>>>
(h/t “Henk der Niederländer”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Nederland, PVV. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Ik stem PVV, maar loop er niet mee te koop”

 1. Mirjam zegt:

  Ik zal PVV stemmen en ik zeg dat wel. Het is mijn democratisch recht en dat van anderen ook.

  Like

 2. hslot4 zegt:

  Stem al jaren PVV en geen linkse lul regering of iemand anders die daar iets aan veranderd.
  En ik steek mijn mening ook niet onder stoelen of banken ben niet zo bang voor de reacties want ik sla ze gewoon om de oren met fijten jammer joh ! 🙂

  Like

 3. Je leeft hier in een koude oorlog waar maar weinig mensen nog te vertrouwen zijn. Dus voorzichtig zijn dat je pro Israël bent, als je in een buurt woont met veel moslims solliciteer je naar een baksteen door je ramen. weten ze dat je voor Geert en zijn PVV bent, dan wordt je gezien als racist. Er zijn te veel NSB’ ers om ons heen.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Ik ben altijd een VVD-stemmer geweest en ook aktief geweest voor de VVD in de lokale politiek. Ben na Dijkstal tot de ontdekking gekomen dat de VVD geen liberale partij meer is en teveel naar links is afgeweken en ben dan ook gestopt zowel met stemmen als politiek actief. Ben ook in mij politieke “loopbaan” door de burgemeester in zijn kamer bedreigd dat mijn politieke carriëre voorbij zou zijn als ik tégen de vestiging van een AZC zou stemmen. Die bedreiging heeft mij alleen mar gesterkt om dus juist nu toch gewoon tégen te stemmen. En ik kom er gewoon voor uit dat ik PVV stem de laatste jaren. En zo gebeurde het dus o.a. 2 weken terug dat ik door een Nederlander tijdens een discussie aan de bar werd uitgemaakt voor facist via de woorden: “alle PVV’ers zijn fascisten”. En dat door iemand zo zei hij, die rechts stemde, en wel op de PvdDieren. 2 Minuten laten riep hij zelfs “heil Hitler” en maakte dus het bewuste gebaar…… Vanaf dat moment was hij dus vriend af en negeer ik hem en wens ik ook niet meer bij hem in de buurt te zijn.

  Like

 5. BertG. zegt:

  Nooit zal ik hierover zwijgen tegenover een ander, en ik heb er elke denkbare ruzie graag voor over.
  Kom maar op.

  Like

  • BertG. zegt:

   En de aantal keren dat ik al compleet buiten gesloten werd door mijn mening is niet meer te tellen.
   Het lijken godverdomme wel gelovigen, dat linkse tuig, die doen precies hetzelfde.
   Maar nooit geen spijt van gehad, eerder blij.

   Like

 6. BertG. zegt:

  Ik plak ‘m er nog maar een keer bij, het komt een beetje op hetzelfde neer.

  https://opiniez.com/2016/11/25/pvv-stemmende-ambtenaren-het-grote-taboe/

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Wat opvalt aan de verklaringen van de meeste ik-stem-PVV-maar-ik-loop-er-niet-mee-te-koop-types: Ze hangen, om welke sociaal-economische reden dan ook, nog sterk aan het fatsoen, aan het ‘gedegen willen zijn. Vanaf dat streven is het helaas maar één stap naar het weer terugvallen op het stemmen op de VVD en zelfs op D66, die sterk aan dat streven appelleren -het zich op geen enkele manier verzetten tegen het lidmaatschap van de EU behoort er bv. ook toe. Dergelijke mensen hechten aan absolute maatschappelijke zekerheid en daar behoort het zich conformeren aan de bestaande regelingen eveneens toe.
  Op zulke momenten ben ik eigenlijk opgelucht, dat ik de meeste van die zekerheden inmiddels kwijt ben; IK hoef voor niemand in dat opzicht nog komedie te spelen, of te overwegen, een stap terug te doen. (Het is, als je er over nadenkt, bar en boos, dat de samenleving mensen daar nog steeds toe kan dwingen!)

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Laten ze bij het NRC of op Joop.nl nu nog maar eens zeggen dat mensen die PVV stemmen allemaal onopgeleide, domme en slecht geinformeerde ”Tokkies” zijn. Er zullen zeker wel mensen tussen zitten die vroeger niet zo goed konden gedijen in de schoolbanken. Maar dat heeft vaak niets te maken met intelligentie. Een goede vriend, een jongen van ”de Wieke” die ik van kind af aan al ken, is op zijn 15e van school af getrapt, maar heeft nu, een kleine 40 jaar later, een bouwbedrijf opgebouwd dat klinkt als een klok.
  Absoluut NIET dom.
  Hij stemt inderdaad PVV en zijn vrouw ook.
  Ik heb 3 zelf academische titels,waaronder een dr.-titel. Jaren achtereen CU-(RPF) en SGP gestemd, maar bij de laatste verkiezingen, zowel EP als TK, ook PVV.
  Het beslist niet eens met het abortus-standpunt van de PVV, maar de slappe houding van de SGP, waar het de islamisering en de EU betreft. En ook de koers die ook mijn krant, het RD, de laatste tijd vaart beweegt mij ertoe om PVV te stemmen.

  Het is regelrecht schandalig dat de PVV voor christelijke getuigenis-partijen de kastanjes uit het vuur moet halen waar het de islam betreft, omdat deze partijen steeds meer tegen de gevestigde macht aanschurken; een gevestigde macht die onverkort socialistisch, liberaal en seculier is. En die daarom Gods Kerk, Gods volk en Israel net zo haat als de islam dat doet.
  Vooral jongere mensen uit de reformatorische hoek keren zich, net als ik (geen jongere) van de SGP en de CU af. Maar zij lopen daar niet mee te koop en ik ook niet.
  Want dan krijgen zij, net als ik, gezeur en moeilijkheden.
  Dat is de reden waarom ik hier onder een pseudoniem schrijf en reageer.

  Like

 9. Klippie 72 zegt:

  De PVV stemmers zijn mensen die een haat hebben aan criminele buitenlanders, van welk ras dan ook. Dat is ook wat Geert bedoelde. Pim zei ooit, die hier binnen zijn zullen we goed behandelen. MAAR DE DEUR GAAT DICHT.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Geen idee waarom PVV-stemmers nog het Brabants Dagblad willen lezen.
  De redactie is er sterk anti-PVV en policor.
  Ik heb er ook een account gehad, maar ben er weer vertrokken toen bleek dat ze er schaamteloos censureren om de linxe mening dominant te houden.

  Voor de rest, heb je alleen losse contracten, kun je morgen vertrekken indien je zegt PVV-er te zijn.
  En bij de overheid kom je niet aan de slag, omdat ze doodsbang zijn dat je misschien iets naar buiten gaat brengen over corruptie, verspilling, regelzucht, incompetentie en andere PvdA-kwalen.

  Like

 11. A.J. de Koning zegt:

  Toen ik nog werkte stemde ik al op de CD van Hans Janmaat en heb daar op mijn werk nooit een geheim van gemaakt. Wel kritiek gehad natuurlijk maar ik was trouwens toen al niet de enige CD stemmer op mijn werk. Nu maak ik er ook nooit een geheim van dat ik op de PVV stem en natuurlijk krijg ik wel eens kritiek maar iedereen mag stemmen waarop hij wil, er moesten meer mensen er gewoon voor uit komen maar ik besef wel dat ik makkelijk praten heb omdat ik inmiddels met pensioen ben hoewel ik ook buren heb waar ik het ook niet voor verberg en ik reageer ook onder mijn eigen naam en heb zojuist een niet zo erg aardige mail gestuurd aan Paul Witteman omdat hij het Lagerhuis terug zou willen hebben en Marcel van Dam zo bewondert, nou dan plof ik bijna uit elkaar.

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Ik hoop op sterke groei van de PVV-stemmer die er WEL mee te koop lopen. Dat is heel hard nodig op weg naar een klinkende overwinning in maart 2017.
  Het is hoog tijd dat we de goedmenschen een poepie laten ruiken. Kom op, Nederland. Steun Geert, ook (of eigenlijk juist) als hij onverhoopt veroordeeld wordt.
  Wie de teneur van dit artikel goed op zich in laat werken begrijpt waarom Geert de PVV niet (nooit) de verenigingsvorm heeft willen geven en geen leden toe te laten. Hij heeft daarmee niet alleen infiltranten buiten gesloten maar ook aanhangers beschermd. Ledenlijsten kunnen gemakkelijk genoeg in verkeerde handen vallen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 13. Henk der Niederlander zegt:

  Klopt wat je zegt @ Leefbarbaar maar dat doet niet veel af aan het artikel.

  Like

 14. S.Breget. zegt:

  Stem van begin op PVV en ben er trots op en hou dat voor niemand verborgen.

  Like

 15. Guardiacivil zegt:

  Van mij mogen ze het ook weten, PVV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s