Rovende ‘asielzoekers’ mogelijk onderdeel van criminele bendes

screenshot_93

De Noord-Afrikaanse “asielzoekers” die voor onrust zorgen in Groningen en Ter Apel, maken mogelijk deel uit van een grotere criminele organisatie. Ter Apel neemt extra maatregelen om de eigen bewoners te beschermen.

Het gaat om honderden mensen uit veilige landen als Marokko en Algerije die asiel hebben aangevraagd in Noord-Nederland. Ze maken geen kans op een verblijfsvergunning, maar een deel van hen begaat wel misdaden terwijl ze wachten op hun asielprocedure.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Rovende ‘asielzoekers’ mogelijk onderdeel van criminele bendes

 1. elisah zegt:

  Hebben ze die criminele hyena’s nou nog steeds het land niet uit geschopt?
  Waar wachten ze nog op, of moeten er soms eerst slachtoffers vallen?

  Like

 2. Wat is er mis mee om criminelen vogelvrij te verklaren en er kopgeld op te zetten. Goedkoper dan de organisatie die er nu over gaat en veel doeltreffender. En geen gezeik achteraf met mensenrechten en zo gaan wij niet met elkaar om. Zo moeten wij wél met welkaar omgaan dan is het geouwehoer snel afgelopen. Winkeldiefjes hoeven van mij niet meteen een kogel tussen de ogen, die kun je ook gewoon als waarschuwing beide poten breken.

  Like

 3. Mary zegt:

  Natuurlijk zijn het rovende bendes, wordt het niet eens tijd dat er geen enkele asielprocedure meer gevoerd wordt als het om uitvreters gaat uit veilige landen dus per ommekeer het land uit zetten geen enkel “tijdelijk onderkomen”, advocaat of retourticket ER UIT en wel direct!!!!

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Krijg je met ZielenPiet Prutte en zijn Handlangers; een ooit stabiel landje verkloot en afgegleden. Waar de inwoners slechte nachten hebben, met knuppels naast het bed. Waar mensen die landelijk wonen bunkers van hun huizen maken. Zit er op te wachten dat zo’n HaagseLullo het ook eens aan zijn/haar lijf mag meemaken!! Maar die hebben reeds OP ONZE KOSTEN van hun huis/auto een onneembare vesting gemaakt. QudtVolk!

  Like

 5. Ze komen niet uit oorlogslanden, flikker ze eruit dan.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  En waar zijn onze heren van Justitie? De grote helden Van der Steur en Klaas Dijkhoff? Ik vraag niet over de heren van de politie, omdat onze politie staat met de handen gebonden en kan weinig uitrichten als van Justitie en vooral van de verraderlijke EU-viezeriken niets mag worden ondernomen. Men moet voor deze gasten per direct kamp Vugt als een interneringskamp worden ingericht (men mag ook weer Westerbork gebruiken) en ze daar erin smijten totdat ze worden ergens in Afrika gedumpt. Als de koning van Marokko ze niet wil hebben dan is de Sahara groot genoeg.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Trouwens wat moet men anders verwachten van Noord Afrikanen? De Haagse politiebaas heeft al eens gezegd dat Marokkanen zijn genetisch crimineel. Ze zijn net als pitbulls; gevaarlijk voor mens en dier. Voor hen is maar een behandeling goed: DUMPEN ..Mag ook in de Noordzee.

  Like

 8. dees zegt:

  De PVV is wel heel erg stil indeze, mag toch hopen dat ze niet wachten op een escalatie van dat Islam-tuig! De oplossing die aan is gedragen door dat domme arrogante PvdA wicht is het uiterste was ze kan verzinnen.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  De grote hamvraag is waarom ze ze überhaupt de asielprocedure in laten gaan, terwijl ze weten dat ze geen kans maken. De criminaliteit stijgt, het kosten tonnen met geld en het zou, als je goed nadenkt, beter werken als je ze überhaupt ons land niet binnenlaat en dan ook vooral niet zonder geldige identificatie.De Nederlandse regering hebben wetten opgesteld die buitenlanders dienen en eigen volk de nek om draaien. Idioten!

  Like

 10. Duchesne zegt:

  roven en verkopen via helers, dan via islambank geld naar Marrokanieje….dan asieloprotpremie en volgend voorjaar weer fris en fruitig op weg naar een nieuwe asiel en roofronde.
  (en een dozijn verkrachtingkjes en misschien nog een blank laagbegaafd meisje als prostitue erbij, zo word je rijk)

  met het niet meer toelaten van het “nieuwe ras” zakt de misdaad, zakt de zorgpremie en krijgen bejaarden weer schone luiers en warm eten in het weekeinde. De lijst is langer, maar wie nog uitleg behoeft had eerder meer neiwusbronnen dan de NPO en de wegener sekte moeten raadplegen.

  Like

 11. GT zegt:

  Een paar Afrikaanse Boerboels achter de poort, eens kijken of ze iets weg roven ze zullen het niet overleven!

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Het begint natuurlijk met het feit dat m.n. Marokko die klanten niet terug wil. Hoewel ik ze daar persoonlijk geen ongelijk in kan geven, is dit natuurlijk te zot voor woorden. Een land dient de eigen inwoners gewoon terug te nemen. Hier kunnen ze ook niet blijven.

  Een ander ding wat mij zeer verwonderd is, dat ze dan in ieder geval niet vastgezet worden? Het is toch te zot voor woorden dat hele horden van dit volk hier de boel even komen plunderen! We weten allang dat de tam-tam op velerlei wijzen uitstekend werkt en dat dit dus algemeen bekend is! De volgende lading komt er alweer aan hoor!

  Is De Koepel in Breda niet al een “asielzoekers”centrum? Tijd om er weer een gevangenis van te maken!

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  De grootste criminele bende is het COA, de asielmaffia. En die is weer onderdeel van de VVD en die is weer onderdeel van het Vierde Rijk.

  Like

 14. Bas zegt:

  Stank voor dank krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s