VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over Rusland, de VS en de NAVO

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), gezond realisme, NAVO, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Dr. Nicolaus Fest over Rusland, de VS en de NAVO

  1. wim zegt:

    Immer goede opinies. Goed verwoord en goed gebracht. Aanwinst voor AfD.

    Like

  2. Benesha zegt:

    Veel sympathie voor AfD maar ik vind zijn uitspraken over Rusland getuigen van weinig kennis van dat land. We delen niet dezelfde waarden als Rusland? Als Ruslandkenner vind ik net daar waarden terug die men hier al lang vergeten is. Daar leeft het Christendom weer op, daar beschermt men zijn cultuur en taal, daar zorgt men ervoor dat mensen weer meer kinderen krijgen door hoge geboortepremies (10.000 Euro bij een tweede kind), daar houdt men vast aan het traditionele gezin, daar mogen homo’s weliswaar rustig leven maar wordt homo en transgender zijn niet als een nieuwe religie gepromoot, daar zijn mannen nog echte mannen en vrouwen zien er niet als halve mannen uit, daar hoeven de vrouwen niet persé feministisch te zijn, daar is men trots op zijn land, etc etc. Er zou geen persvrijheid zijn, maar welke bewijzen heeft men daar van? Als een journaliste wordt vermoord, is dat dan een bewijs? Als ik de geopolitiek van het Westen en Rusland bekijk, dan zie ik ook veel meer ethiek en waarden bij Rusland.

    Like

  3. Fubar zegt:

    Wat een gezeur over Gitmo. Gitmo mag van mij een stuk groter. Liefst zo groot als Antarctica. Het enige nadeel aan Gitmo is dat het kostbaar is en een kogel veel goedkoper. Maar vrijlaten moet je dat gajes zeker niet:

    Gitmo gevangene onthult dat Saoedische rehabilitatiecentra eigenlijk jihadtrainingskampen zijn
    https://fenixx.org/2016/11/30/gitmo-gevangene-onthult-dat-saoedische-rehabilitatiecentra-eigenlijk-jihadtrainingskampen-zijn/

    Like

Plaats een reactie