Moslimvader wil kerstspel verbieden

screenshot_73

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Een moslimvader wil het kerstspel in een groep 3 van een basisschool in Noord-Duitsland laten verbieden. Met de ongeloofwaardige motivering dat Duitsland een seculiere staat zou zijn en dat daarom het opvoeren van het kerstspel een “ontoelaatbare missionering” zou zijn. De lerares wendde zich tot de Evangelische Kerk via de Norddeutsche Rundfunk (NDR), die gelukkig niet toegaf aan de brutaal eisende moslim, maar de christelijke signatuur van Duitsland benadrukte. De NDR heeft de vraag van de lerares beantwoord en ook gepubliceerd.

pi-news

De lerares schreef:

Ik ben lerares in een groep 3. Met Kerstmis wil ik met mijn groep graag een kerstspel opvoeren. Een islamitische vader heeft zich daarover beklaagd. Hij vindt dat Duitsland een seculiere staat zou zijn en dat het inoefenen van het kerstverhaal een ontoelaatbare missionering zou zijn. Ik wil niet inbinden, maar voel me onzeker. Wat denkt u?

Het is typerend dat de blijkbaar door de mainstream propaganda doordrongen lerares onzeker is. Als niet dagelijks via alle kanalen het mantra van de tolerantie en piëteit tegenover andere culturen en religies gepredikt zou worden, dan zou ze al ter plaatse de brutale moslim het juiste antwoord hebben gegeven. Zij wendde zich echter, net als een klein meisje tot haar moeder, in dit geval tot de Evangelische Kerk via de NDR. Zijn antwoord is voor evangelische begrippen echt verbazingwekkend zelfbewust. Zulke geluiden is men vanuit deze kerk, die zoals zijn raadsvoorzitter Bedford-Strohm onmiddellijk zijn kruis afdoet als een brutale moslim dit verlangt en bij iedere denkbare gelegenheid de rode loper uitrolt voor de islam, al helemaal niet meer gewend:

De vader van uw islamitische leerling schijnt zeer zelfbewust op te treden, heeft echter verkeerde informatie. In Duitsland bestaat weliswaar een scheiding tussen kerk en staat, maar wij zijn desondanks geen seculier land, maar van christelijke signatuur.

In de preambule van onze grondwet staat: Het Duitse volk heeft dit besloten “in het bewustzijn van zijn verantwoordelijkheid tegenover God en de mensen.” De vaders van onze grondwet vonden het belangrijk om te benadrukken dat er nog een autoriteit bestaat die boven het volk staat. Ook de inhoud is gebaseerd op christelijke waarden, bijvoorbeeld Artikel 1 – De waardigheid van de mens is onaantastbaar. Ik beschouw een fundamenteel begrip van het christendom als dwingend noodzakelijk als wij hier mensen uit andere cultuurkringen willen integreren.

screenshot_74

Luitgardis Parasie, die in naam van de Evangelische Kerk via de NDR geantwoord heeft, probeerde daarna nog om met het echter compleet veranderde kerstverhaal van de koran een brug te slaan naar de moslim. Vermoedelijk zal de fundamentele moslim nu echter zijn kind weghouden bij dit deel van het onderwijs, nadat hij zijn eis naar een verbod op het kerstspel niet gehonoreerd zag worden.

Hoe groter het aantal moslims in de samenleving, des te driester zullen hun eisen zijn. Op een bepaald moment zullen ze zich ook niet meer neerleggen bij een negatief antwoord, maar proberen hun ideeën met bijzondere nadruk en geweld door te drukken. We staan pas aan het begin van een heftige twist, van de door Samuel Huntington voorspelde “Clash of Civilisations”, die bij al die naïeve multiculturalisten nog voor zware shockervaringen zal zorgen.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Christendom, christenhaat, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Moslimvader wil kerstspel verbieden

 1. Hendrik zegt:

  moslimvader:Lekker terug naar de zandbak, geitenneuker

  Geliked door 4 people

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Deze moslimvader heeft er ook nog niet veel van begrepen.
  Het land uit trappen en in zijn eigen land die flauwe kul laten verkopen is de oplossing voor zo iets.
  Van de andere kant gezien is dit het begin van de afschaffing van een katholiek feest waar feitelijk het hele christelijke geloof om draait denk Ik als Atheist.
  Dit is de aanvang en volgend jaar zijn er meerderen die met allerlei smoesjes komen om Kerstmis te verbieden, tot op de lange duur er een paar advokaten zich ermee gaan bemoeien.
  Het is zo ongeveer algemeen bekend als de een of andere minderheid maar lang genoeg loopt te drammen geven ze hier in het westen langzaamaan stukje bij beetje toe.
  Kijk naar het zwarte Piet verhaal.

  Geliked door 3 people

  • tjonge zegt:

   “Kijk naar het zwarte Piet verhaal.
   “u heeft 100% gelijk, beste Henk der Niederlander !
   .
   we kunnen tegensputteren wat we willen, sinterklaas en zwarte piet bestaat niet meer !
   het bewijs was te zien in 99.99% van de winkels, geen mkb-er die zich nog durft te branden aan z-p.

   Geliked door 2 people

 3. Mirjam zegt:

  De Duitsers waren het eerst in Duitsland, hebben het land ‘gesticht’ en het land is van hen. De moslims zijn later gekomen, moeten zich koest houden en dankbaar zijn dat ze überhaupt in Duitsland mogen komen, rondlopen en wonen. Ze hebben niets te eisen. Als ze iets willen eisen dan gaan ze maar terug naar hun ‘fantastische tolerante landen’ en eisen het daar. Gegarandeerd dat ze daarna nooit meer zullen kunnen terugkeren naar Duitsland. Good riddens.

  Geliked door 3 people

 4. Peterdm zegt:

  Ach deze mosselman wordt tijdens Feeststol al genoeg bij zijn ballen gepakt. Zijn islamitische jihad lente-vrienden in Syrië worden in stukjes gehakt en dat is niet halal conform zijn koran. Lol. Dag meneer…….volgend jaar gaan wij uw terugreis regelen.

  Geliked door 3 people

 5. Theresa Geissler zegt:

  Gisse mossel: Gooit het quasi op de seculariteit. Die twee paljassen in Den Haag zouden het waarschijnlijk nèt zó aangepakt hebben. Maar inderdaad, mein lieber Herr Stürzenberger, wáár is de tijd, dat iedere leerkracht hem zonder een spoortje van wroeging of onzekerheid zou hebben geantwoord: “Het spijt me, Mijnheer, maar van afblazen is hier hoe dan ook geen sprake, want U bent hier in Duitsland?” En dan zonder verdere uitleg of rechtvaardiging, graag!

  Geliked door 2 people

 6. Republikein zegt:

  Geliked door 2 people

 7. elisah zegt:

  Zolang de Duitse kinderen maar, desnoods aan de haren, naar de moskeet gesleept worden, jaja dan heet het ineens integratie.

  Like

 8. Eva110 zegt:

  Fijn, dus het verwachte gezeur over kerstmis is ook al begonnen, maar ik laat me mijn kerst niet afnemen door een stel rifbewoners die menen mij de wet te moeten voorschrijven.
  Volgend jaar komen er nog meer lampjes en een kerstboom in de tuin om duidelijk te maken
  dat ik kerst vier zoals het mij past,
  Wat is het volgende, dat we geen hond meer mogen hebben misschien?
  Het moet een keer afgelopen zijn met dit dwinggedrag, als je het hier niet leuk vind staat het je vrij om te vertrekken.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Gisteren een flinke pan snert gemaakt. Uiteraard met een flinke hamschijf erin.
   Nu mag het nog maar met deze voortgang is varkensvlees over niet al te lange tijd verboden want haram.
   Dat van geen honden zou ik persoonlijk geen gemis vinden maar ja, ik ben geen mislim dus gun ik een ander dat plezier wel.

   Like

 9. D.DAY zegt:

  Huntington had beter kunnen schrijven: we krijgen een clash of civilisation and barbarism. Want je kunt de islam geen beschaving noemen!

  Like

 10. hslot4 zegt:

  Mischien kan ie voor schaap of geit spelen er was ook een ezel dus keuze zat .

  Like

 11. Geen gevolg aan geven, Maar hoelang is dat vol te houden als ze als maar meer gaan afdwingen. Ze hadden ook wel eens wat strengere regels mogen hanteren.

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Een dergelijke eis van een moslimvader moet direct worden beantwoord met strafuitzetting van die vader en zijn gehele familie.

  Geliked door 1 persoon

 13. Golden Girl zegt:

  dat is al poos terug geschreven, eerst houden ze zich rustig en hoe meer er komen des te harder eisen en krijsen ze

  Like

 14. Klippie 72 zegt:

  Moeten wij, Europeanen, de ramadan maar flink de grond in trappen.

  Like

 15. Pieter zegt:

  jamaar… als je je kind op gymnasium verbied om naar moskee te gaan op schooluitje en je krijgt 300 euri boete…. wat krijgt deze booslim dan als hij zn kind weghoud hier???

  ( en nou geen opmerkingen over kerstpakketten he)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s