Dresden, eind december 2016 . . .

screenshot_103

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Duitsland, Islam, landverraad, Merkel, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Dresden, eind december 2016 . . .

  1. E.J. Bron zegt:

    “Fantastische” foto!!!

    Geliked door 3 people

  2. Inderdaad Hr. Bron beter kon het niet.

    Like

  3. Golden Girl zegt:

    de gezelligheid is volop aanwezig, vooral geen moslims kwetsen, weg verlichting,weg kerstsfeer, als wij gekwetst worden door voor hoer enz uitgemaakt worden maakt niet uit, als we maar niet op hun teentjes trappen, want ze zijn zo gauw kwaad

    Like

  4. Theresa Geissler zegt:

    Ja…..Daar sta je dan, Merkel……

    Like

  5. DonnaDolce zegt:

    Mag hopen dat het in alle kranten komt….

    Geliked door 2 people

  6. Ongelovige zegt:

    Had dit hele verhaal nu verschillend geweest als D helemaal géén politie had gehad?

    Like

    • guusvelraeds zegt:

      Natuurlijk is dat zo. De familie van Anis Amri zal ondersteund worden door IS precies zoals dat ook het geval is bij Palestijnse terreurplegers op Israëlisch grond gebied. Ook zij worden ondersteund door de Palestijnse autoriteit en via de subsidies uit de EU ook middels Uw en mijn belastingpenningen.

      Like

  7. Onno zegt:

    En “Dresden” is al zo gezellig als de opgezette kop van een everzwijn dat je met glazen ogen dwaas en ledig aankijkt. Net Rotterdam tot de tiende macht ofzo. Het levenslicht is eruit en het komt ook niet meer terug.

    Like

  8. Astrid zegt:

    De een zijn vrijheid, is een gevangenis voor de ander. Zo hebben bezitterige mensen het graag, of ze nu milieuterroristen, politieke linksgekkies, gutmenschen en elitairen, of haatmoslims heten. Alles wat leuk is, moet kapot, zo is hun motto der bekrompenheid.

    Like

    • guusvelraeds zegt:

      Niet te hard roepen want voor je weet hebben ze er een xenofobe rechtsradicaal van gespind die moslims middels deze daad in kwaad daglicht wil plaatsen.

      Like

Plaats een reactie