“Marokko waarschuwde Duitsland voor Anis Amri”

screenshot_102

De geheime dienst in Marokko (DGST) heeft de Duitse collega’s tot twee keer toe gewaarschuwd dat de Tunesiër Anis Amri bereid was een terroristische aanslag te plegen. In een persbericht van de Marokkaanse ambassade in Berlijn schrijft woordvoerder Fatima Fertat dat de DGST op 19 september en 11 oktober zijn Duitse collega’s daarvan op de hoogte heeft gebracht.

Amri is de verdachte van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, waarbij 12 mensen om het leven zijn gekomen. De 24-jarige Tunesiër is vannacht doodgeschoten bij een politiecontrole in Milaan.’

Maanden geleden al, volgens de website Mondafrique, hadden Marokkaanse agenten van de geheime dienst Anis Amri al aangeduid als aanhanger van IS. Die informatie zouden ze hebben gedeeld met Duitsland.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
nos

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Berlijn, Duitsland, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokko, Moslims, Overheid, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Marokko waarschuwde Duitsland voor Anis Amri”

 1. Maar Duitsland is nog steeds schorsblind en wil niet dat je aan hun knuffels komt.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Er is een spreekwoord “Wie niet horen wil , moet maar voelen., Echter jammer dat het dan de bevolking treft en niet de stompzinnige politici !!

   Like

 2. Open grenzen en Merkel zorgen voor steeds meer aanslagen in Europa

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Goh de censuur op youtube wordt steeds beter krijg nu al berichten en als ik na de pagina ga is mn comentaar weg dat is knap .
  Al mn acounts ondertussen shadow banned lmao
  De niet geplaatste reactie de tweet an Lutz Bachman oer de indentiteit an de dader twee uur na de aanslag :
  ist hier genau so mit die presse hast du den tweet gesehn von Lutz Bachman ? der wuste shon wer der tater war zwei stunden spater bron ein polizist ………………….ihr wert verarscht leute wach mal auf…………….. https://www.welt.de/politik/deutschland/article160511048/So-erklaert-Bachmann-seine-interne-Info-aus-der-Polizei.html

  Like

 4. Cathja zegt:

  Maar zoals gebruikelijk doen de Duitsers er niets/te weinig aan. In Nederland heerst overigens ook zo’n klimaat. Afwachten, en hopen dat het onze deur voorbij gaat.
  Het is dringend noodzakelijk dat we waarschuwingen voor mogelijke aanslagen serieus gaan nemen, en er naar handelen. Dat zou heel veel mensenlevens kunnen schelen!
  Hebben we al niet genoeg ellende gezien, zoals in Frankrijk? We weten toch dat IS dreigt met nieuwe aanslagen?

  Nou dan…!

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Waarschuwing op waarschuwing…, maar optreden, ho maar! Het wordt tijd de knuffelgeest in de fles te stoppen en te gaan handelen zoals er vanuit dit tuig gehandeld wordt! No mercy!

  Oppakken en het gevang in, net zolang tot we ze met kop en kont uit kunnen bonjouren. Daarnaast is de grensbewaking van de EU een complete farce en dus zullen we dit weer moeten gaan regelen. Goed voor de werkgelegenheid ook, hoewel ik hierbij feitelijk denk aan zeer goed gescreende, door de wol geverfde dames en heren!

  Like

 6. volksrechter zegt:

  En dan zeggen ze dat Wilders met zijn reactie “Merkel heeft bloed aan haar handen” er over is ?
  Je zou haast denken dat ze het toe lieten dat die rotzak een terroristische daad ging plegen.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Marokko een land waar nogal veel kritiek op is als het gaat over geld met name kinderbijslag dat daar naartoe verdwijnt. Echter als het er op aankomt om over hun veiligheidsdiensten te praten steken ze met pluim boven die van Europa uit, doen ze hun werk waarvan ze terecht denken dat het Europa zal helpen.
  Echter Europese diensten doen er bijna niets mee, op Frankrijk na.
  Triest maar realiteit zoals onlangs met Berlijn dus bleek.
  Heel fout als je verzaakt belangrijke tips niet serieus te nemen en er mee aan de slag te gaan.
  Afgelopen week had ik al zware kritiek over het feit dat de Berlijnse aanslagpleger zeker ongemoeid door drie landen kon reizen om daarna de trein vanuit Parijs naar Milaan te nemen.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Nieuws !!
  In Milaan is een terrorist dood geschoten.
  Geen nieuws ??
  Er lopen nog ca. 1.000.000 potentiële terroristen vrij rond.
  Zijn we gek? of zijn we gek?
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  De hoogste baas, Holger Münch, heeft daarover gezegd dat zijn medewerkers jaarlijks honderden tips krijgen, die niet allemaal kunnen worden nagegaan.

  Natuurlijk kan dat niet. Is kwestie van prioriteiten stellen. Als je miljarden moet uitgeven voor overbodige windmolenparken ter bestrijding van een op wetenschapfraude gebaseerde klimaatramp dan kun je niet nog een miljard extra stoppen in de inlichtingendienst. Wat voor gaat, gaat eenmaal voor. Dat begrijpt de familie van de slachtoffers natuurlijk ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s