Beieren: € 60 miljoen extra kosten voor asielzaken bij Beierse gemeentes

screenshot_16

(Vertaling: E.J. Bron)

De steden en districten in Beueren worden in het jaar 2017 met € 60 miljoen extra kosten door asielzaken belast. Op dit moment kosten de “beschermingzoekers” de Beierse belastingbetalers al ongeveer € 3,3 miljard. Door de immigratiegolf van “asielzoekers” sinds 2015 zonder nauwkeurige leeftijdsopgave zullen daar volgens de prognoses voor de gemeentes nog eens € 60 miljoen extra bij komen.

ongecensureerd-at

De meeste “asielzoekers”, die in 2015 zonder papieren waren binnengekomen, werden geregistreerd met als geboortedatum 01-01-1999. Zodoende waren ze tot eind 2016 nog minderjarig en werden de kosten via jeugdhulp van Beieren rechtstreeks afgerekend. Met de officiële volwassenheid vervallen de kosten nu op de steden en districten.

400.000 asielaanvragen stapelen zich op bij de asielautoriteiten

Maar niet alleen de Beierse gemeentes moeten zich in 2017 budgettair en personeel schrap zetten vanwege de immigratie. Ook de asielautoriteiten zelf staan voor een berg van altijd nog 400.000 niet verwerkte asielaanvragen uit de jaren 2015 en 2016.

Op dit moment zijn er in het Bundesamt für Asylwesen und Migration ongeveer 6.500 vaste medewerkers en nog eens 3.500 uit andere autoriteiten toegevoegde helpers werkzaam. De constant aanhoudende toestroom van “asielzoekers” zal het aantal personeelsleden ook in 2017 niet doen verminderen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Beieren: € 60 miljoen extra kosten voor asielzaken bij Beierse gemeentes

 1. Ze willen het graag en ze hebben ze graag. Ik vind het allemaal prima, zolang ze het maar uit hun eigen zak betalen. Ach de een houdt kanaries de ander parasieten. Ieder zijn eigen smaak.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Marian van Cranenbroek 1 januari 2017 om 12:52

   Het ellendige is, dat wij via de belastingdienst worden GEDWONGEN om andermans parasieten te (onder)houden.
   Ik wil zélf kunnen bepalen welke hobby ik erop wens na te houden.

   Geliked door 1 persoon

 2. Troubadour zegt:

  Wat zou er met dat geld en die a,btensren gedaan kunnen worde en al dat geld.en dan maar zeuren over maut.

  Like

 3. Jean zegt:

  Het misdadigste in heel Europa is de lafheid van de politiekers.
  “Eigen volk dat jaren betaald en bijgedragen heeft worden behandeld als een stuk vuil” daar tegenover worden vreemdelingen die nooit één eurocent bijdragen geleverd hebben geknuffeld en gepamperd, worden voorzien van verwarmde woningen, gedekte tafels en Iphones en ze mogen ook nog “ongestoord” ons openbaar leven verpesten….
  Het is onze doelstelling dit wanbeleid in 2017 zwaar af te straffen en al die vreemde troep te verwijderen zonder er één eurocent aan te verknoeien, wij gaan dat doen door de mensen bewust te maken voor de juiste partij te kiezen.
  Voor de PVV in Nederland.
  Voor het VB in Vlaanderen.
  Voor FN in Frankrijk.
  Voor het FPÖ in Oostenrijk
  enz. enz., dan hééééél snel die EU misdaadorganisatie droogleggen en de misdadigers de rest van hun leven te laten doorbrengen in een isoleercel op water en brood.
  Alles wat illegaal is en elke vreemdeling met een strafblad en alle vreemdelingen die niet in eigen onderhoud kunnen voorzien binnen de maand eruit ermee.
  Besparing: MILJARDEN EURO’S JAARLIJKS gekoppeld aan veiligheid, leefbaarheid en welvaart.
  Die linkse volksbedriegers zowel in de politiek als de media kunnen best uitkijken voor een ‘One Way Ticket’ naar eender welk land want hier zullen ze niet meer getolereerd worden, Europa zal totaal islamvrij geveegd worden want die zwijnerij hoort hier niet thuis.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Een advies van een “vluchteling” aan o.a. klagende internetters, zoals die op de site van E.J.Bron zijn te vinden…………

  ///////
  Aras Bacho, vluchteling, was al bekend van het feit dat hij de schuld van de slachtoffers van verkrachting, bij de slachtoffers zelf legde.
  ***********
  De “Afro-Muslims” die zich allemaal naar Duitsland haastten, maken van hun hart geen moordkuil wat hun gevoelens voor de Duitsers betreft.
  Dezelfde Duitsers, die door Merkel gedwongen worden om hen welwillend tegemoet te treden……..

  In het Blad “Freitag” (source), richt een Syriër zich onder het pseudoniem Arad Bacho, tot zijn gastheren: ….
  “”Wij, de vluchtelingen, zijn woedend op de inwoners [ van Duitsland ] die zich beklagen.
  Zij beledigen ons en reageren als idioten.
  En altijd maar die oproepen tot haat van de kant van die “werkloze-racisten”, die hun tijd op internet verdoen door te wachten op artikelen over vluchtelingen, om erop te kunnen reageren.
  “EN DAN BEGINNEN HUN COMMENTAREN ZONDER SCHAAMTE………….”

  om te vervolgen:
  “Wij, de vluchtelingen “willen niet in hetzelfde land leven als jullie.
  Ik vind dat jullie kunnen vertrekken, nee jullie moeten zelfs vertrekken.
  En neem a.u.b. die la Saxe et l’AfD avec vous.
  Als Duitsland U niet aanstaat, waarom wonen jullie dan hier ?
  Waarom ga je niet naar een ander land ?
  Als dit jullie land is, jullie de “inwoners in woede”, gedraag je dan normaal.
  Of anders, vlucht Duitsland uit en ga een ander “tehuis” zoeken.
  Ga maar naar USA, naar Donald Trump,
  die houdt erg veel van jullie.
  Maar hier maken jullie ons ziek…………!
  BRON :
  https://civilwarineurope.com/2016/12/30/un-migrant-syrien-sadresse-aux-allemands-vous-devriez-quitter-lallemagne-vous-nous-rendez-malades/

  Like

  • elisah zegt:

   En zo’n wanstaltige hyena durft zich vluchteling te noemen.

   Like

  • Golden Girl zegt:

   delamontagne, ik heb al een keer gelezen dat een vluchteling zei dat de Duitsers maar weg moesten, het is de omgedraaide wereld. als Duitsland u niet aanstaat, waarom wonen jullie dan hier? De mensen woonden voordat de compleet gestoorde invasie in Duitsland en andere landen in Europa begon naar hun zin, tot die grootbeksmoelen de sfeer goed gingen vergallen Die schreeuwerds zijn toch zelf naar Duitsland gevlucht, ze willen niet in hetzelfde land als de Duitsers wonen, wat let je om zelf dat rot Duitsland uit te gaan, niemand zit op je te wachten

   Like

  • Feniks zegt:

   En wie gaat dan de uitkering van Aras Bacho betalen?😆

   Like

 5. Johan zegt:

  Laat die domme Duitsers maar flink dokken voor hun belachelijke asielpolitiek. Hopelijk gaan ze er nog eens aan failliet.

  Like

  • jedeha zegt:

   Het blijft niet beperkt tot Duitsland, we moeten ons voorbereiden op de Eeuwigheid, hopelijk weet iedereen waar hij die zal doorbrengen!! Als u het niet weet vertel ik het vanzelfsprekend heeeel graag!

   Like

 6. elisah zegt:

  Rond de kerst was er een nieuwsbericht dat een aantal kinderen met koolmonoxidevergiftiging in het ziekenhuis waren opgenomen.
  Hun ouders waren aan het werk en de kinderen hadden het koud omdat ze vanwege afsluiting geen verwarming meer hadden. Om het toch een beetje warm te krijgen hadden ze de barbecue aangestoken in huis…
  Werkende ouders zonder genoeg geld om de energierekening te betalen en geen hond die het wat kan schelen dat er kinderen in huis zijn die creperen.

  Like

 7. williaan zegt:

  uit welke mouw schudden zo maar die bedragen?

  Like

 8. Golden Girl zegt:

  zal aardig veel salaris kosten die 10.000 medewerkers, ze zullen wel geldbomen hebben in Duitsland, eens of eens is de poen toch op

  Like

 9. Bas zegt:

  Over failliet gaan gesproken. Voor dit jaar komt men nog weg met een koopje, het jaar daarop is de koek waarschijnlijk op.
  Conclusie: Jan met de pet in de straat gaat het gelag betalen via hogere (belastingen..

  Like

 10. tippelaar zegt:

  Duitsers zijn van oudsher zeer gezagsgetrouw, zelfs tot in het absurde toe. (zie hun trouw aan Hitler , vóór en ten tijde van WOII). Na de oorlog zagen ze pas hoe ze waren misleid. Dat doet zich nu ook voor. Nu heet hun aanvoerder niet Hitler, maar Merkel. Het resultaat zal erger zijn dan na WOII. Het wachten is op het moment dat de doorsnee Duitser dat inziet en er naar handelt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s