VIDEO: Polen wreken een 21-jarige landgenoot nadat hij vermoord werd door moslims

 

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

De eigenaren van een kebab-restaurant in de stad Elk in Polen komen uit Marokko, Turkije en Algerije. Ze staken afgelopen nacht na een ruzie een 21-jarige Pool dood. Nu hebben ze een nieuwe inboedel nodig. De politie zou opvallend terughoudend geweest zijn.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Bron oorspronkelijk artikel:
http://kibole.pl/31595/zamieszki-w-elku

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Polen. Bookmark de permalink .

27 reacties op VIDEO: Polen wreken een 21-jarige landgenoot nadat hij vermoord werd door moslims

  1. Claudia M. zegt:

    Ik kwam dit filmpje zojuist tegen: https://www.youtube.com/watch?v=VW9mOr0NHY4

    Ik betaal graag extra belasting om onze jongens op studiereis naar Rusland te laten gaan!

    Geliked door 1 persoon

  2. Zo is dat oog om oog tand om tand. zo doe je dat. En zo dwing je ook nog eens respect mee af.

    Like

  3. Pingback: Facebook-censuur! | E.J. Bron

  4. Sjaak zegt:

    En intussen in Duitsland en Europa !

    Geliked door 1 persoon

  5. Saskia Dubbeldam zegt:

    In Polen komen de mensen dus gewoon nog op voor hun eigen bevolking.

    Geliked door 2 people

  6. Willy zegt:

    Ik kan deze Polen begrijpen. Dit mag niet, maar het moet…als het daar is zoals hier moeten zij zelf het heft in handen nemen als de overheid dit gewoon laat gebeuren. Bevolking wordt niet beschermd tegen deze uitwassen en burgers worden aan hun lot over gelaten. EUROPA is de grootste splijtzwam voor de burger.

    Like

  7. Guardiacivil zegt:

    En zo zou het moeten, burgers ingrijpen waar de overheid faalt.
    Wil je je niet aanpassen, denk je je eigen shariawetten toe te kunnen passen, denk je dat dit alleen jullie wereld is? Vergeet het maar. Dan de fik erin.
    Ben het hier helemaal mee eens. Het zal nu vaker gaan gebeuren.

    Like

    • Nemesis zegt:

      De Poolse agenten faalden niet, ze hielden zich alleen terug. Want in principe zouden ze eigenlijk de aangevallen mosselmannen moeten verdedigen. Darr hadden ze dus helemaal geen trek in. Duidelijk en prima geregeld.

      Like

  8. Bas zegt:

    Als gastvrijheid wordt vertaald in moord op leden van de plaatselijke Poolse bevolking kunnen ze beter direct hun biezen pakken.

    Like

  9. Peterdm zegt:

    Zelfs als duidelijk is dat drie islamitische racisten een jonge pool doodsteken moet iedereen van de linkse mainstream media zijn bek houden.
    En omdat de links verrotte media in Nederland alles racistisch vinden heb ik een mooi stukje video vol racisme, racisme en racisme tegen Obama gevonden. Mensen laat je niet bang maken.

    Geliked door 2 people

  10. Pietersen zegt:

    Hoe zijn die 3 Arabische nationaliteiten daar in godsnaam terecht gekomen. Valt me tegen van de Polen en het filmpje had wel wat heftiger gekund dan alleen ruiten ingooien.

    Like

  11. Theresa Geissler zegt:

    Terughoudend, tja….Dat was op het filmpje al te merken.
    En in aanmerking genomen, dat die eigenaren van die kebab-tenten dus metterdáád rechtstreeks betrokken zijn bij de dood van die Pool is dat uitstekend! Volkomen gerechtvaardigd!
    Ha! Dit zijn nog eens andere acties dan bloemetjes, beertjes en dan maar weer vergeven en vergeten! Wanneer komen WEST-Europeanen eens zo voor elkaar op?!

    Geliked door 2 people

  12. Golden Girl zegt:

    ik zie er maar 3 die ruiten ingooien, de derde loopt even later weg, de rest staat aan de overkant te jubelen, dus ik vind het niet echt opkomen voor je eigen bevolking, die 3 mannen durven tenminste, daar moeten ze er meer van hebben, en ook bij ons

    Like

    • Johan zegt:

      Ja, maar als je op het filmpje kijkt, dan staat er 100 meter verderop een heel regiment ME, dus dat is wel begrijpelijk dat het niet verder komt dan ruiten ingooien. Dat laatste is op zich al een huzarenstukje in die situatie.

      In een ander filmpje wordt een politieagente geïnterviewd door journalisten. De verslaggeefster vraagt haar welke nationaliteit de aangehouden verdachten van de moord hebben. De politieagente antwoordt dan dat de procurator besloten heeft dat vooralsnog niet te onthullen. Nou, dan weet je het dus wel weer. Het is in dat kleine stadje, waar iedereen mekaar kent, echter meteen duidelijk dat het de Noord/Afrikaanse eigenaren van de kebabtent betreft.

      Like

    • Duchesne zegt:

      mijn eerste gedachte……kan ik geen wraak noemen maar eerder trieste onmacht en onvermogen. Wraak zou zijn als er tien moslims onvrijwillig aan bomen slingerden of de vloer van een varkensstal decoreerden….ruiten ingooien als wraak voor een dode, jezus..

      Geliked door 2 people

  13. Jules Vismale zegt:

    Wie weet komt er zelfs nog een tijd dat mensen zich als Zorro gaan verkleden en hierna al de desbetreffende radicale moslims en hun linkse “bondgenoten” te lijf gaan! En dan mogen deze “Zorro’s” desnoods zelfs met een meegenomen degen een Z in hun vest of broek kerven opdat ze eindelijk eens weten hoe dat precies voelt!

    Like

  14. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
    Had ze maar doodgeslagen die woestijnratten

    Like

  15. En zo hoort het nu, hier hadden de NLers direct vast gezeten.

    Like

  16. kruisridder zegt:

    Alleen maar de inboedel en de kapotte ruiten? Ik had die mossels erbij gefrituurd.

    Geliked door 1 persoon

  17. Jan zegt:

    Janusz Korwin Mikke Polish MP, MEP “Our daughters will be in harems”

    Like

Plaats een reactie