Vanavond gaan we zien of dit land nog van ons is

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Robert)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vanavond gaan we zien of dit land nog van ons is

  1. Alice zegt:

    Ja zeg dat wel.

    Nou ga ik vanavond écht niet naar die poppenkastvoorstelling kijken. 👀

    Dat is niet goed voor mijn welbevinden.

    Maar ik mag toch hopen dat er nu een enorme horde ME, waterkanonnen en busjes vol Romeo’s klaar staan. En hard op zullen treden tegen die onmensen die de orde komen verstoren. Waarom wordt dat geesteszieke tuig niet op voorhand vastgezet?

    Bij ettelijke vreedzame demo’s durfde ‘de ordetroepen’ wel op te treden. Zij weten diep van binnen dat rechts fatsoen heeft. En vreedzaam demonstreert.
    Wat een gore minne lafbekken zijn dat. Oude mensen in elkaar rossen. Met het waterkanon op standje max mensen te grazen nemen, honden loslaten op mensen die al weerloos op de grond liggen. Wat een helden.
    Maar als tot vervelens toe snelwegen geblokkeerd worden staan ze er als watjes bij.
    Het zal vanavond niet anders zijn.

    Ons land is reeds overleden. Laten wij, de wakkeren, daar vanavond daar om rouwen.

    Geliked door 4 people

    • Yvonne zegt:

      ik kijk nooit maar door de ophef er om heen wil ik toch wel zien of alles goed gaat, ik hoop dat de familie Oranje zeiknat wordt het spijt me zeer, nee het spijt me eigenlijk helemaal niet

      Geliked door 2 people

  2. Niek zegt:

    Het is vast geen toeval maar exact alle kleuren van de islam zitten in deze vlag. Wat wel vreemd is de rode toevoeging die de andere drie overlapt en de witte het meest van alle. Raar blijft ook dat geloven zeker weten schijnt te zijn en waarom noem je het dan zo? En waarom moeten we allemaal tot dezelfde God bidden, want dat “geloven” is niet vrijwillig, als je niet wilt geloven dan rammen we het er wel in! Dat heet onderdrukken en de kreet “alah is liefde” is hiermee niet waar. Zo is er wel meer niet waar aan geloven en is ook totaal niet oprecht en verdeeld ons in 2 kampen, een die erbij hoort, mag alles wat God verboden heeft en de ander hoort er niet bij en mag niets. Datzelfde zie je met Corona en het klimaat het verdeeld de mensen precies hetzelfde, de ene mag vliegen en de ander niet, of de ene mag wel naar binnen en de ander niet, facisme waar je tenen van kromtrekken. Het heeft ook met IQ te maken en zelfredzaamheid maar vooral uitsluiting van de groep is voor de meeste mensen gelijk aan de doodstraf. Het blijft mij verbazen dat mensen geschreven woorden voor waar aannemen terwijl het duidelijk is en je oprecht en eerlijk rondkijkt het moreel niet klopt. Het Moraal van de islam is totaal verdorven maar ze kunnen en willen het niet zien, omdat zij denken dat het zeker weten is.

    Geliked door 1 persoon

  3. Willem zegt:

    Kijk eens naar alle andere West-Europese landen. Overal hetzelfde beeld, heel veel, teveel islam, hiernaar toe gehaald door links die de islam zo geweldig vindt. Dit kan nooit goed blijven gaan, voor 2030 breekt de pleuris uit. Eerst komen de russen de boel verstoren en dan neemt de islam het over. Vervolgens laten de russen een bom in de Noordzee vallen en een giga tsunami wast Nederland weg. Zie Alois Irlmaier, op you-tube, hij voorspelde het al in midden in de vorige eeuw

    Geliked door 2 people

  4. JUlia zegt:

    Die algehele poppenkast wil ik niet aanschouwen kijk even wat er aan te pas moet komen daar gaat weer flink belastinggeld https://www.telegraaf.nl/nieuws/783620775/live-hekken-en-poortjes-op-de-dam-veel-politie-op-de-been. Wat een losgeslagen bende het is diep en diep treurig. Dan te bedenken wat er met uitgestreken gezichten op De Dam staat Maxima een griet uit Argentinië waar papa heel wat op zijn geweten had. Kortom afschaffen dat “konings-huis” : het is een verdwaalde Duitse familie, die ons alleen maar ellende gebracht heeft. Rutte een landverrader die miljarden stort en wapens levert om talloze levens te vernietigen.

    Geliked door 3 people

  5. de barbaar zegt:

    Het gore nazituig dat straks weer op de npo/nos/rtl/sbs te zien is zijn allen zeer goede kandidaten voor de tribunalen en meteen daarna voor de hangman!

    Geliked door 1 persoon

  6. rhgeggink zegt:

    Precies, oprotten idioten…!

    Like

Plaats een reactie