Tweet van Geert

Geplaatst door:
E.J. Bron (via X/Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tweet van Geert

  1. karton zegt:

    Uiteraard 2 minuten stilte!
    Trouwens, mijn vlag hangt reeds te wapperen ….. halfstok !

    Geliked door 2 people

    • boorzalf zegt:

      Mijn vlag ligt gestreken en opgevouwen in de kast, en daar blijft die ook. Voor dit corrupte land hang ik geen vlag meer uit. Herdenken doe je met je hart.

      Geliked door 2 people

    • loekie zegt:

      hangt de vlag ook ondersteboven?

      die zgn bevrijding was eerder het begin van de bezetting door die (*^^%^ yanken

      Geliked door 1 persoon

    • D.G.M.Holland zegt:

      Ik huil nooit, maar nu gebruik ik onze mooie Nederlandse vlag om mijn tranen op te drogen, omdat ons mooie Nederland is kapot gemaakt.

      Moet ik respect hebben voor alle sukkels in de regering, die ons land hebben versjacheld aan Europa en vol laten lopen met vreemdelingen met andere culturen waar we helemaal niets mee hebben ?

      Dodenherdenking 2024 betekent voor mij, dat al die dappere vaderlanders voor Jan Lul zijn gestorven…

      “Dit nooit meer” zeiden we in 1945 en de Navo werd opgericht om dat te voorkomen. Nu is de Navo echter een oorlogszuchtige instelling geworden. Binnenkort wordt die geleid door de man, die Nederland in 13 jaar tijd heeft afgebroken.

      Rutte deed alles, om zelf maar niet zijn dienstplicht te hoeven vervullen en wordt hij nou écht beloond om de grote Navo-baas te worden????

      Geliked door 3 people

    • Olie bol zegt:

      VLAGPROTOCOL 4 MEI

      Op 4 mei hangen in Nederland de vlaggen halfstok als teken van eerbied en respect voor de oorlogsslachtoffers. Het Nationaal Comité 4 en 5 mei roept alle inwoners op om op 4 mei de gehele dagde vlag halfstok te hangen (van zonsopgang tot zonsondergang). De vlag die gebruikt wordt, is de Nederlandse driekleur zonder wimpel.

      velen hebben dit vast niet gelezen of begrepen.

      Like

      • de barbaar zegt:

        De nederlandse vlag heeft geen betekenis of inhoud meer…het is een vod.

        Sinds de cojonaleugens hangt die hier op zijn kop…met de tekst…nederland in nood…..en verleden jaar kwamen er 2 hoernalisten van het dagblad van het noorden op het erf….om te vragen of wij de vlag weer juist wilden hangen ivm de dodenherdenking 2023…

        Deze 2 hoernalisten duidelijk gemaakt dat zij hoernalisten zijn en dus geen aanspraak konden maken op enig journalistische inbreng bij hun kutkrant.

        Ook eventjes uitgelegd dat mijn vader tijdens de razzia in 1944 is opgepakt en versleept naar een arbeitslager in moffenland.

        ook uitgelegd dat ikzelf 15 jaar bij de landmacht had gediend met de ouderwetse 3 sporen in het zandtechniek.

        Ze waren ook zo weer weg…eentje had zo,n soort piposchoenen aan als hugo megele de doodprikkert.

        Like

    • Olie bol zegt:

      Als je veewagens met mensen richting Amersfoort heb zien gaan blijf dat altijd op je netvlies staan, zij mijn vader, vooral als 4 mei nadert.

      Geliked door 1 persoon

  2. bjvanden1 zegt:

    https://youtu.be/c9Td0WpzVmc DURF TE LUISTEREN ZO NIET ……….!!!!! Want vergeet je dit dan zal je GROOTE SPIJT KRIJGEN . STUUR WEL DOOR HIERNA ZAL JE WEL GELOVEN

    https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail Virus-free.www.avast.com https://www.avast.com/sig-email?utm_medium=email&utm_source=link&utm_campaign=sig-email&utm_content=webmail <#DAB4FAD8-2DD7-40BB-A1B8-4E2AA1F9FDF2>

    Like

  3. ronjaspers zegt:

    Ik weet niet of ik de enigste ben,maar ik neem de dodenherdenking niet serieus meer.Wij nederlanders (en europeanen) onze landen worden al sinds 2015 overspoeld met de soldaten van allah.En we worden al een paar jaar doodgespoten met die dodelijke corona vaccinazi,s (genocide)

    Geliked door 3 people

  4. Julia zegt:

    Doden herdenken doe ik met mijn hart en helaas de rood/wit/blauwe heb ik als herinnering opgeborgen ik erken Nederland niet meer en is absoluut mijn land niet meer.Het is werkelijk te triest voor woorden dat zoveel mensen hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid en dat we nu zijn beland in een fascistische communistische staat˙waar stapsgewijs alle vrijheden worden ontnomen en zelfs over niet al te lange tijd als het WHO akkoord definitief wordt ondertekend experimentele vaccinaties worden opgedrongen en wij worden gedwongen naar het social credit system ten behoeve van de algehele overheidscontrole.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie