Oud & Nieuw in Malmö: “Jihad! Jihad!” – Arabieren veranderen de stad in een oorlogsgebied

screenshot_20

(Vertaling: E.J. Bron)

Oudejaarsnacht in Malmö werd een verschrikking. De stroom in de hele stad viel meerdere keren uit, tegelijkertijd namen Arabische clans de straten over. “Freie Zeiten” heeft met een ooggetuige gesproken.

freie-zeiten

De fotograaf Freddy Mardell bevond zich omstreeks middernacht in het centrum van de stad om de gebeurtenissen op beeld vast te leggen.

“Zweedse jongeren vormden een dichte drom om niet beroofd te worden”, zei hij.

“Overal werden vuurpijlen afgeschoten – en wel horizontaal. Mensen werden geraakt en raakten gewond. Politieagenten durfden niet meer uit hun auto´s te komen. Meerdere journalisten renden voor hun leven.”

screenshot_21

Volgens een ooggetuige durfden politieagenten hun auto´s niet uit te komen.

“Dat is het niet waard! Ik riskeer hier mijn leven niet”, hoorde Freddy een journalist van de publieke omroep roepen, hoewel deze het gedoe vanaf een veilige afstand volgde. Toen de explosies echter dichterbij kwamen, pakte hij zijn spulletjes en verdween.

Een ooggetuige vertelt van chaotische taferelen. Het verkeer kwam volledig tot stilstand en overal sprongen schreeuwende mensen rond. Malmö zou een verloren stad zijn, zei die ooggetuige.

“Een Arabier sprong op het dak van een auto rond en riep meerdere keren “Jihad! Jihad!”. Zijn vrienden vonden dat behoorlijk grappig, zegt Freddy Mardell.

screenshot_22

screenshot_23

screenshot_24

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

42 reacties op Oud & Nieuw in Malmö: “Jihad! Jihad!” – Arabieren veranderen de stad in een oorlogsgebied

 1. Flo zegt:

  Zweden , krijgt wat het verdiend.

  Like

 2. hslot4 zegt:

  Dit is op hslot4 herblogd.

  Like

 3. Karen zegt:

  Hier kan geen griezelfilm tegenop!

  Like

 4. Steven zegt:

  gewoon het leger er heen sturen en met scherp schieten. Moet je kijken hoe snel het weer rustig is. En om het dan nog eens groepsgewijs voor een tweede keer te proberen, zullen ze ze zich wel 3 keer bedenken.
  Ze weten dat niemand iets gaat doen, daarom houdt het ook niet op.

  Geliked door 1 persoon

 5. En je ziet dat zo’n licht-getinte die Arabier die op de auto staat te springen aan het filmen is. Ze vinden het leuk om de dure spullen van ‘ongelovigen’ te vernielen. “Dat is wat die christenhonden verdienen!!!”, horen ze dagelijks in de moskee, internet en op islamitische tv-zenders via schotels.

  Like

 6. Helena zegt:

  Tja, hier toch ook… Zaanstad, Culemborg, Ede ga maar door, deze groep zgn. ‘kansenpareltjes’ wordt toch ook geen strobreed in de weg gelegd? Waar zijn de èchte kerels in Nederland, Zweden is al verloren, om die ‘belhamels’ eens flink te grazen te nemen zoals dat de gewoonte is in het land van herkomst, als ze iets uitgevreten hebben? Kijk dat bedoel ik dus: slappe hap!

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   @ Helena.
   Die echte kerels zijn er volgens mij wel maar iedereen weet dat op het moment een echte kerel op gaat treden in een of ander akkefietje de dader nogal snel een slachtofferrol aangemeten krijgt en de echte kerel zich voor het gerecht mag verantwoorden.
   Trouwens hieraan is dan ook duidelijk te zien hoe verrot het rechtssysteem is.

   Like

   • Helena zegt:

    @Henk der Niederlanden, U heeft helemaal gelijk . Gelukkig zijn ze er nog de èchte kerels, ik spreek ze regelmatig op deze site 🙂 en ja dat we hier een verrot rechtssysteem hebben is bekend en daar zal verandering in moeten komen. Ik ben benieuwd welke trukendoos er nog opengetrokken gaat worden voor de verkiezingen, door slinks, om vooral te voorkomen dat de PVV gaat winnen. Ze zijn al ‘lekker’ bezig om mensen met een mening die ze niet welgevallig is de mond te snoeren, Het enige dat we kunnen doen is PVV stemmen allemaal! Dank voor uw reactie en een fijne avond toegewenst en laten we hopen op betere tijden voor òns land.

    Like

   • IkBenHet zegt:

    Wij dienen deze daders dusdanig hard en genadeloos aan te pakken;
    dat zij géén aangifte meer kúnnen doen!

    Like

 7. carthago zegt:

  De zwetende zweedjes worden langzaam maar zeker opgevreten door de kalifaatratten, dat is nog nooit in de geschiedenis van het land gebeurd, zelfs hitler lukte het niet.Het is een typisch linkse coup , het wachten is nu aleen nog op de kalifaatratten die de linksen op gaan vreten, ik kan niet wachten.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja help! Maar dan hebben ze ons eerst al opgevroten @carthago 19:21. We gaan toch liever strijdend ten onder om in ieder geval nog een aantal kalifaatratten uit te schakelen voordat we ons uiteindelijke lot ‘de eeuwige jachtvelden’ hebben bereikt??

   Like

   • carthago zegt:

    Tja, dat is ook weer zo waar.En ik strijd mee, dat staat vast.Wel triest dat de zweedjes het niet gaan redden,die hebben hun vikingschepen al heel lang terug achter zich verbrand op advies van de slinksen daar

    Like

   • Hendrik zegt:

    Ik ben bereid tot het bittere einde Europa te vededigen tegen al die islam parasieten, onze politici daarintegen geven Europa weg aan die minderwaardige levensvorm.

    Like

 8. OphEUffen zegt:

  Het Zweedse leger moet bloemen uitdelen van de politiek. Ik vraag me zelfs af of ze wapens bezitten. Helaas staan deze geburtenissen niet op zich en staat het ons ook te wachten. De geschiedenis leert dat het alleen maar erger zal worden. Er is nog niet eens het begin van een oplossing. Men durft het probleem niet eens te benoemen. Dweilen met de kraan open, tot we zijn verzopen.

  Geliked door 1 persoon

  • bigljohn zegt:

   …..Ik vraag me zelfs af of ze wapens bezitten…..Ja, ze hebben net een bezoek gebracht aan een grote speelgoedwinkel. De nieuwste modellen geweren met een kurk voorin, superieure waterpistooltjes, en niet te vergeten de zeer effectieve klapperpistooltjes. Ja, Islamieten, ik zou maar oppassen voor het Zweedse leger !

   Like

   • Steven zegt:

    Dat met die KURK is al oud joh..you are old fashion!
    tegenwoordig roepen ze PANG PANG…dat is véél effectiever! LOL

    Like

 9. ieznogoedh zegt:

  He gelukkig, ook in Zweden is de jaarswisseling rustig verlopen, net als in Duitsland, Frankrijk en ga zo maar door.
  Elke keer weer voel ik me nog meer verrijkt … of snap ik het niet?

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Ik vraag me meteen iets af, als een onhoudbare grote groep zich meester maakt van een politiebureau, die hebben een wapenkamer, dan is het leed niet te overzien. Die kans is heel erg aanwezig.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Geen medelijden met de Zweden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb gehoord dat er al reis-organisaties zijn die met Oud op Nieuw speciale geheel verzorgde busreizen met gepantserde touringcars organiseren naar Malmö.
   3 Dagen Malmö. Inclusief levensverzekering helm en kogelvrij vest 800,- Euro.

   Vanuit Zweden kwam het bericht binnen dat men in het kader van een nieuw cultureel ontwikkelings en samenwerkings-programma, speciale, geheel verzorgde busreizen met gepantserde touringcars op Oud op Nieuw wil organiseren naar het Haagse-Schilderskwartier.
   Inclusief levensverzekering, helm, kogelvrij vest, eerste hulp-pakket, vrouwelijke assistente voor mond-op-mondbeademing, 1.800 Euro.
   (Extra kosten voor vrouwelijke assistente. Inclusief boeking van 2-Persoonskamer.)

   Like

 12. boorzalf zegt:

  Ben ik blij dat ik zonnen panelen heb.

  Like

 13. Net als vroeger op het Rokin in Amsterdam door mariniers laten schoon vegen

  Like

 14. OphEUffen zegt:

  Medelijden met Zweden of niet, deze verrijking staat ook aan onze deuren te kloppen. Met het wijzen naar ‘landen’ die nog slechter af zijn gaan we de strijd niet winnen. Kom in verzet!

  Geliked door 1 persoon

 15. Wachteres zegt:

  Ik blijf het zeggen: Toch fijn, zo’n multiculturele samenleving.

  Zo beleven we nog eens wat! Vroeger gingen ze in Groningen met spullen slepen en had je kans dat je tuinbank op het platdak van iemand een straat verderop stond.

  Dit is toch spannender.

  Like

 16. Dat is nou het enigste talent wat zij kennen, oorlog voeren.

  Like

 17. Golden Girl zegt:

  Zou net bij onze vriendjes van Nieuwsuur reportage zijn over dat Weert stel van die lui naar Duitsland wil uitzetten , ik wachten mooi niets gezien, mocht zeker niet van de omroep,wel jongeren in Engeland die meer vluchtelingen willen

  Like

  • Steven zegt:

   Net als die nieuwe aanrandingen in Duitsland en overal 1000 haatkoppen in steden…geen woord over gehoord. Maar wél over Allepo waar ‘geen artsen’ operaties uitvoeren onder begeleiding van specialisten via whatsapp….Dat is véél belangrijker joh.

   Like

 18. boorzalf zegt:

  Onze regering is een voorstander van marktwerking, die uitgeprocedeerde gelukzoekers die uitgezet moet worden ook maar aan de marktwerking overlaten. Begin zo een bedrijf om die lui uit te zetten. lijkt me een lucratieve business.

  Like

 19. Gladio-B zegt:

  Brood en spelen, ga maar rustig slapen!

  Like

 20. bedonderde burger zegt:

  En net als vorig jaar doen wij NIETS, dromen van verkiezingen, die indien nodig door onze fascistische vriendjes, de in naam liberaal/christelijk/linkse keurige bestuurders ongeldig worden verklaard waarna het kwartetkabinet gewoon doorgaat….

  There’s a time for peace and there’s a time for war!
  Welke tijd denken we dat we inzitten door onze ondemocratisch zichzelf aangestelde EU bestuurders in samenwerking met oorlogshitsers Obama en Soros en uitgevoerd door eeuwige meelopers als Merkel, Hollande, May, Rutte, Asscher en aanverwanten.

  Daar komen de makelaars, de vele asieladvocaten, cateraars, failliete pretparkbezitters en veel eigen huis bezitters die hun woningwaarde weer zien stijgen, et cetera nog eens bovenop. Dus, wat denken we dat er gaat gebeuren?

  Juist ‘Allaaah ackbar’ dus, dankzij al die strategische enkel aan hun portemonnee denkende mensjes in de EU! En dat zijn die zogenaamde gutmenschen! Niets goeds aan, enkel vies eigenbelang.

  Veel te laat gaat die geldbeluste meute erachter komen dat ze op het verkeerde paard hebben gewed. De koppen rollen dan over het continent, een rivier van bloed vloeit en aan iedere lantaarnpaal hangt een tegenstander van de islam te bengelen… Welkom in Sorosland!

  Like

 21. Anneke zegt:

  De oorlog tussen de islam en de anders gelovigen is van start. Europa bezwijkt onder de politiek-correcte denkbeelden/- wetten.
  Wat Israel overkwam/meemaakt met de Palestijnse Islam-terror, overkomt Europa nu onder de ISIS-terror. De islamisering van de planeet is actief.
  Maar een mondiaal kalifaat, dat geloof ik niet!

  Like

 22. En nog zijn er linkse idioten in Zweden die vinden dat er weinig tot niets aan de hand is. De bevolking wordt al jaren vanaf de kleuterschool gehersenspoeld. Lijkt een beetje op Nederland dus.. Geen of weinig op het nieuws…

  Like

 23. Wat ons nu overkomt, is voor een gedeelte onze eigen schuld. Te veel gekwek en te weinig daadkracht. Wij hoeven ons niet te voegen naar de hersenspoelingen van de staat. Wij kunnen het heft in eigen hand nemen en de verraders van ons land ter verantwoording roepen. Het enige wat wij nodig hebben is ons te VERENIGEN, want wij zijn dan met velen meer !!!!

  Like

 24. Flo zegt:

  Ho ho, hebben wij hier ook al! Wat klein schaliger maar toch… Culemborg, Vlissingen, Amersfoort, het zijn hier nog “jongeren” volgens de fake media….
  Weg met die vuile islam en zn gore moslims….

  Like

 25. Pingback: ISLAMITISCH ZWEDEN IS GEEN EUROPEES LAND MEER! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s