Bij de politie bekende verkrachter kan niet uitgezet worden

screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

Zwickau. Ondanks meerdere delicten kan een 38-jarige man uit Pakistan niet uitgezet worden, omdat Pakistan weigert hem terug te nemen. De man werd donderdag door het kantongerecht Zwickau wegens verkrachting tot een gevangenisstraf van drie jaar en tien maanden veroordeeld.

junge-freiheit

De aan Hepatitis-C lijdende Quaisar S. had verleden jaar juli een 19-jarige medewerkster van een gokhal verkracht en haar daarbij meerdere keren in haar wang en lippen gebeten. “Hij wilde zijn slachtoffer aansteken”, zei de officier van justitie Cornelia Heiner tegen de “Bild”-Zeitung. Pas een half jaar later kreeg de jonge vrouw te weten dat ze niet besmet werd.

De politie kon de dader aan de hand van de beelden van de bewakingscamera´s van de gokhal identificeren. Drie maanden daarvoor had hij met een alarmpistool in de binnenstad van Zwickau om zich heen geschoten.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.D.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pakistan, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Bij de politie bekende verkrachter kan niet uitgezet worden

 1. Schiet hem dood, als je het goed doet kost het maar 1 kogel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Elena zegt:

  Kan WEL !!
  Plastic bootje op zee slepen..dan na 10 km bootje loskoppelen.
  Even zwaaien…voila probleem opgelost.
  Oh wacht…is niet humaan…nu dan maar gewoon loslaten op de burgers..dat is pas humaan.

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  Wat een “VERRIJKING””. Eigen land wil hem niet terug, drop hem dan maar in buurland India , dan kan hij te voet verder.

  Like

 4. GT zegt:

  Nu beste mensen, dan neem je het recht in eigen hand m.a.w hopelijk komt hij eens de verkeerde tegen, want deze zal weer snel genoeg vrij rondlopen en dan…….
  Verder die smerige linkse fascisten zijn met het zelfde sop overgoten, we leven in een zeer gevaarlijke tijd dat vroeg of laat tot uitbarsting komt, ik zeg het al zovele keren mensen bewapen U, want het komt altijd onverwachts van de overheid moet je niets verwachten we zijn over geleverd klip en klaar!

  Geliked door 1 persoon

 5. elisah zegt:

  Kan niet bestaat niet!
  Dit gore wilde beest krijgt maar 3 jaartjes straf, hoe is het mogelijk, zoiets mag nooit meer op vrije voeten komen.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Daarom, niets houd ze tegen, maatregelingen zijn er niet.
  Hooguit dat ze onder gebracht worden in een 3* staats hotel om van alle gemakken bediend te worden.

  Like

 7. Flo zegt:

  Dat het maar snel uitlekt in de bajes ,daar weten ze wel raad met dit soort lui . de meesten hebben ook kinderen ,en daar moet je van af blijven ,het rechtssysteem voor dit soort gevallen lossen criminelen beter op dan rechters .

  Like

 8. linda bakker zegt:

  iemand had het een over een oud boor platform, een eindje uit de kust, daar waar er een flinke stroming is, plaatsen en dan daar al deze “probleem gevallen” onderbrengen. Heeft niemand er meer last van, steken ze de boel in de brand, so what? Ook geen probleem. Ik vond het een goed idee.

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Ik denk dat het jachtseizoen maar eens geopend moet worden!

  Like

 10. Republikein zegt:

  Lossen Cor en Don wel op.

  Like

 11. Pietersen zegt:

  Niet uitzetten ? Dat is een leugen. Men wil hem niet uitzetten om politiek correct te blijven. Alweer !

  Like

 12. trol010 zegt:

  En maar naar binnenhalen die verkrachters en bar baarse respectloze honden !

  Like

 13. louis portugal zegt:

  Hij is ook nog ziek en dan mag men niet uitzetten.~Geweldig die verrijking met al die ingenieurs,tandartsen en verder gespuis.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Als die smeerlap zijn misdaad in Nederland pleegde zou hij er nog genadiger van af komen. Met een taakstraf bijvoorbeeld van een luttel aantal uren. De Nederlandse rechter is verworden tot een taakstraf rechter. Eerst een dag cel volgens de Wet, en de rest van de straf bestaat dan uit een taakstraf. En de overheid maar rondbazuinen dat jaarlijks het aantal misdaden afneemt, en daardoor steeds meer gevangenissen gesloten zullen moeten worden. Misdaad loont niet, of juist wel…..Dit leidt tot steeds meer zware misdaden, en een gouden kans voor de Islam, want zij worden ook nog eens extra bevoordeeld door de justitie. Totdat de Sharia misdadigers, zoals er eentje in het stukje hierboven beschreven werd, het hier gaan overnemen.

  Like

 15. Deamsterdamsegruwl zegt:

  Ongelooflijk. Zo zie je maar weer wat voor lui de grenzen oversteken. De rotzooi komt hier naar toe, de goede uitgezonderd, en dan vinden een hoop mensen het raar dat we daar tegen ageren??? Vooral dus onze krankzinnige linkse rakkers. Deze linkse rakkers die trouwens als ze gaan ‘demonstreren’ dan maar ook gelijk gaan rellen eigendommen van andere mensen moedwillig vernielen en ook nog maar even tussendoor winkels gaan plunderen. Voor dit soort lui kan je maar een duidelijk signaal afgeven: zwaardere en langere straffen en het zooitje ongeremde idioten die niet om kunnen gaan met onze vrijheden het land uitsmijten desnoods door zware financiële sancties te heffen op die landen. Geen zachte heelmeesters, die maken stinkende wonden.

  Like

 16. jroam zegt:

  Een beetje respect tonen, en dus religieus castreren,
  Zonder verdoving en met een roestig voorwerp uit de oudheid.
  Het zaakje in zijn bek stoppen en wachten totdat hij erin stikt.
  Misschien schrikt het af en dus worden hiermee andere idioten “geholpen”,
  dan kan dit gezien worden als een goede daad ten gunste van dit volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s