Rechtbank ontneemt AfD-georiënteerde rechter grotendeels zijn competentie. Rechters die zich verbinden aan linkse partijen hebben geen enkel probleem

screenshot_97

En dagelijks wordt het toneelstuk opgevoerd: “Wij simuleren gerechtigheid. Voor de dommen.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Duitse justitie: Nagenoeg volledig in handen van post-68’ers

Ons land bevindt zich volledig in linkse handen. Ik heb daarover bericht in 500 artikelen. Met feiten, data, citaten. Niet alleen de partijen, niet alleen de media, maar vooral ook één der belangrijkste machtspolitieke sleutelposten van Merkel-land: Justitie. Ik weet dit uit eigen ervaring. Ik mocht meerdere rechters meemaken, die niet anders te omschrijven zijn dan als links-fascistoïde en die in mijn processen herhaaldelijk het recht verkrachtten. Eén van deze on-rechters wees alle 23 moties van mijn advocaat, deels van een hoog steekhoudend gehalte, af. Ik herhaal: Alle!

michael-mannheimer-blog

Zodoende had ik niet de kans om mijn onschuld te bewijzen. Het ging in achtereenvolgens drie absurde gerechtstheatervoorstellingen alleen nog maar om het ophouden van de schijn: De procesgang werd (bijna) correct afgehandeld, opdat mijn advocaat wat dat betreft geen gegronde reden had om beroep tegen het van tevoren al vastgestelde vonnis aan te tekenen. Bijna wil zeggen: Mijn laatste woord werd me onthouden. Het laatste woord had niet ik, zoals de procesgang dringend voorschrijft, maar de advocaat van de tegenpartij. Een zwaar vergrijp tegen de procesgang. Die echter zonder gevolgen bleef, aangezien hij in het proces-verbaal werd verzwegen. Het vonnis luidde vervolgens, zoals het van het begin af aan was gepland.

Wat er in de rechtbank van Dresden tegen een aldaar aangestelde rechter loopt, is van vergelijkbare kwaliteit. Het toont aan, dat justitie zich volkomen in handen van links bevindt. En dat – anders dan de rechtbank beweert – met de dwangmaatregel tegen de AfD-gezinde rechter de rechterlijke geremdheid niet enigszins moet worden verhinderd, maar dat deze in het justitiële systeem systematisch en bewust wordt ingebouwd. Want,wie verbaast het, linkse geremde rechters hebben niets te vrezen.

www.welt.de

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Duitsland, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Rechtbank ontneemt AfD-georiënteerde rechter grotendeels zijn competentie. Rechters die zich verbinden aan linkse partijen hebben geen enkel probleem

 1. Johan van Vught zegt:

  In Nederland van hetzelfde laken een pak. We kunnen alleen op 15 maart nog laten horen wat we daarvan vinden!

  Geliked door 1 persoon

 2. Marlies zegt:

  En nog slaapt de massa rustig verder, Ook hier in Nederland. Je wordt er zo langzamerhand opstandig van, Wat een nachtmerrie.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sjaak zegt:

  Ook hier in Münster (Een broednest vol van staatsbeamten)
  zijn morgen (zaterdag) demonstraties tegen de AfD geplant !
  En alle ratten (winkeliers/kontkruipers van de prinzipalmark)
  Antifa/verluizde Studenten hebben hun huisopgave vanuit
  Berlijn gekregen !

  Like

 4. Flo zegt:

  Niet voor niks geen reactie op Erdogan, ze doen hier precies hetzelfde.

  Geliked door 1 persoon

 5. aquarius4422 zegt:

  Nederland van hetzelfde laken een pak.
  Het vonnis in het Wildersproces was ook een verkrachting van het wetboek van strafrecht.
  Toch komen de D66 rechters er mee weg.

  Geliked door 2 people

 6. tippelaar zegt:

  Het volk in nl vindt ook linda de mol en shownieuws belangrijker dan de rechtspleging. Dan krijg je zoiets.

  Geliked door 1 persoon

 7. Erik zegt:

  Michael Mannheimer kijk goed achterom want straks gaan ze nog verder dan verkrachten van de wet. Bij Udo Ulfkotte heb ik ook zo mijn twijfels of het echt wel een hartaanval was, trouwens bij Breitbard ook.
  Deze landverraders die zich zelf rechters vinden zijn levens gevaarlijk, de moord komt altijd van links ook al kunnen we niks bewijzen daar de doofpot steeds groter wordt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Gert Jan Reitsma zegt:

  En dan loopt er in ons land nog een hoge pief rond die met een stalen gezicht loopt te oreren dat in Nederland in een rechtstaat leven. Waarschijnlijk op verzoek van vriend demmink. Laat me niet lachen want huilen doe ik al.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Maar hopen dat als het kabinet Wilders aantreedt, dat hij een grote zuivering zal gaan doorvoeren binnen de rechterlijke en justitiele macht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s