Wilders alleen te gast bij Nieman bij WNL

screenshot_173

AMSTERDAM – Geert Wilders is komende zondag alleen te gast in het programma WNL op Zondag. Het wordt voor de leider van de PVV zijn eerste grote televisie-interview van deze verkiezingscampagne.

de-telegraaf

In het programma van presentator Rick Nieman nemen meestal meerdere gasten plaats op de bank. Wilders zal nu alleen zo’n vijftig minuten met Nieman praten. „Wegens omstandigheden hebben we voor deze vorm gekozen. Wilders staat al lange tijd hoog in de peilingen en dit is de enige mogelijkheid om hem uitgebreid te kunnen spreken”, lichtte hoofdredacteur Bert Huisjes toe. De PVV-leider heeft permanente beveiliging.

Volgens Huisjes zullen in de aanloop naar de verkiezingen ook de andere lijsttrekkers van de grote partijen langskomen.

pvv-nieuw

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op Wilders alleen te gast bij Nieman bij WNL

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wij…van Uw WNL…mogen met Wilders pronken,
  dat is niet niks, want hij is DE PARTIJ !
  en is in Pers-bemoeienissen nooit meer ingestonken,
  dus wij zijn trots en haast als kinderen zo blij 😛
  dus jippeeh, zondag gaat het allemaal gebeuren
  wij zijn er klaar voor met de hele bups
  en gaan hem presenteren in onze vertrouwde kleuren
  als nog het meest reëel van àlle Linkse clubs !
  .
  Jasterke
  .
  .

  Geliked door 4 people

 2. Mirjam zegt:

  Zo isoleren de linksen wederom Geert. Maken een beetje een paria van hem en het zijn de daden die dit bevestigen. Nieman is meestal in zijn talkprogramma omringd door mensen die faliekant tegen de PVV zijn en hij heult daar ook vaak mee. Objectiviteit is vaak ver te zoeken in zijn programma, maar de wind die zijn jasje laat waaien is altijd aanwezig en die gaat meestal de kant van zijn gasten op. Ik heb vaak genoeg naar dit programma zitten kijken en op de een of andere manier, werd de stemming achterbaks als ze het over Geert hadden.

  Wat hij nu doet is Geert apart spreken. Dit geeft dan weer de indruk wat een asociaal iemand Geert in werkelijkheid is, maar ook tevens erg bang om de confrontatie aan te gaan met diegenen die zijn tegenstanders zijn en welke hij niet mee in een programma wil zitten. Ze zouden hem eens van de sokken kunnen praten, en wat zou hij dan in werkelijkheid tonen te zijn? Een bange muis en echt niets speciaals. Nieman wil de primeur, hij wil Geert als eerste in zijn programma vóór de verkiezingen. Hij wil dit voor zijn eigen ego en niet voor Geert, hoewel hij in niets met Geert instemt en eigenlijk tegen hem is. Dit is dé kans voor hem om Geert onderuit te praten, maar….
  Geert interesseert dat geen barst, hij gebruikt Nieman zelf, zodat hij verdwaasd achterblijft in zijn stoel, na het interview. Hij zal zoals altijd geen blad voor de mond nemen en dat is goed, hij zal zich niets aantrekken van Nieman zijn verborgen agenda, want voor Geert is die zo doorzichtig als wat. Geert zal doen waar hij het beste in is. Strijden voor zijn idealen, strijden voor de burgers van Nederland, strijden tegen de islam en al het onrecht dat er nog te bestrijden valt en Nieman zal hij pas bemerken als hij hem een hand geeft aan het einde van het interview en bedankt voor het gesprek.

  Geliked door 4 people

  • Pietersen zegt:

   Je woord achterbaks is goed gekozen. Nieman is helemaal niet pro Wilders. Ik vind het dan ook geen goed idee dat hij met Nieman gaat praten.
   Weet je dat de vrouw van Nieman (Sacha de Boer) inmiddels zich bij Brandpunt heeft binnengewerkt ?
   2 Programma’s waar ik allang niet meer naar kijk : Brandpunt en Nieman.

   Like

   • Johan zegt:

    Als Wilders een integere kerel is, dan zou hij veel meer interviews doen.
    Maar hij weet helaas dat zijn uitspraken onderuit gehaald kunnen worden en dat zou gezichtsverlies betekenen.
    Mening kritische vraag ontwijkt hij of hij perkt in als hij wordt aangesproken op onjuistheden.

    Like

   • Mirjam zegt:

    @Pietersen
    Bij alle mediazenders is het een familiebedrijf pur sang. Iedereen is wel op de een of andere manier met elkaar gelegeerd en familie of vrienden van elkaar. Ze houden elkaar de handen boven het hoofd en ze zorgen ervoor dat de beste baantjes onderling verdeeld worden. Dat is niets nieuws, zo is het altijd al gegaan. Ik kijk alleen naar Nieman als er iemand gaat spreken, zoals Geert, die ik wil horen. Brandpunt heeft hele goede documentaires gehad, altijd, maar is nu ook onder de invloed van de linkse staatspropaganda. Geen enkele zender brengt meer objectief het nieuws, omdat links bewust en subjectief alles beïnvloed. Dat is jammer en ik hoop dat dit ooit echt veranderd. Daarom is recht voor zijn raap spreken, zoals Geert doet en geen blad voor de mond nemen, een verademing.

    Like

   • Mirjam zegt:

    @Johan
    Waarom is het geven van meer interviews een teken van integriteit? Rutte, Pechtold, Assher, Roemer en vergeet vooral niet Klaverblaadje, geven constant interviews en zijn absoluut niet integer te noemen, bij lange na niet. Ze hebben altijd zoveel te verkondigen en wat ze zeggen raakt kant nog wal en dient alleen om zichzelf en hun leugens te promoten. Geert zegt alleen iets als hij iets te zeggen valt en hij staat voor wat hij zegt. Dat siert hem. We hoeven geen onzin te horen, maar de waarheid en egotrippers kunnen we missen als kiespijn.

    Geert heeft al de jaren hetzelfde verkondigd en staat tot wat hij zegt. De anderen zijn van de hak op de tak gesprongen en hebben de mensen God weet wat beloofd en ze hebben niets ervan waargemaakt. Als je niets te zeggen hebt, zeg dan ook niets, anders wordt het alleen maar ruis.

    Geert had één lijst voor de verkiezingen, waar hij bepaalde dingen had vermeld die hij wil oplossen. De rest had complete boekwerken met beloften die ze waar willen maken. Wie is er nou realistischer? Geert geeft niet veel interviews, niet omdat hij bang is om in een hoek gesteld te worden, want dat wordt hij sowieso, maar omdat hij dat niet nodig vindt en het is ook niet nodig.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Mirjam.
   ik acht die isoleringssituatie eerder gunstig voor Geert.
   Door hem te isoleren benadrukken ze juist het feit dat hij niet is zoals de rest die de noodsituatie, waarvan de kiezer duidelijk genoeg van heeft, heeft veroorzaakt.
   Het logische gevolg hierop… het stemmen op de PVV dus, moet Wilders zelf invullen.

   Like

   • D. zegt:

    De kiezer?
    De kiezer is niet 1 persoon hoor.
    Ik ben ook een kiezer en vind er niets logisch aan wat je noemt.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Is ook zo, Paul, maar ze proberen juist het tegendeel bij de kiezers hiermee te bereiken. ‘Kijk toch eens wat een narcist en nazi Geert eigenlijk is, mensen’, dat is was ze proberen, maar Geert is hier immuun voor en de slimme burgers die weten meteen waar links hiermee naar toe wil. Geert zal achterover leunen en gaan ‘misten’, hij zal precies dat zeggen, waar Nieman niet bij kan komen. Hij zal gaan ‘misten’, een communicatietechniek waar je eigenlijk constant blijft herhalen wat jouw antwoord op een vraag is en blijft. Maar hij zal tevens Nieman onder de tafel praten en gewoon de tijd gebruiken om de waarheid te zeggen zoals het is, en zoals hij het altijd heeft verkondigd.
    Bij Geert niet, zoals bij de andere partijen, twintig keer van de hak op de tak en God weet wat beloven, nee, hij blijft hetzelfde verkondigen. En dat is zoals het moet zijn, gewoonweg goed. Go Geert!

    Like

 3. Fred zegt:

  Een op een gesprek.
  Geen malloten erbij die het gesprek kunnen verkloten met domme opmerkingen.
  Ik kijk er nu al naar uit.

  Like

  • wim zegt:

   Eens. Veel beter dan afleidingstactieken, door elkaar kakelen en proberen W. te overschreeuwen. Nu kan w. tenminste zijn punt maken. Zouden ze op TV meer moeten doen.

   Like

 4. topsporter zegt:

  Het programma volgende week Zondag begint om 9.00 9.00 9.00 9.00 9.00

  Geliked door 1 persoon

 5. rakkertje zegt:

  Geert Wilders is komende zondag alleen te gast in het programma WNL op Zondag … kan ik waarschijnlijk niet zien … 😦 … woon in Belgie …. 😦 ….

  Like

 6. Johan zegt:

  Ik ben benieuwd hoe of hij A) kritische vragen voor zn kiezen krijgt en B) hoe hij daar onderuit gaat komen.

  Like

 7. D. zegt:

  Ik kan niet wachten. Ik hoop dat de vragen goed kritisch zijn.
  Als Wilders zo eerlijk is, dan komt ie er wel doorheen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s