Zal Europa zonder islamitische immigratie instorten?

screenshot_4

(Door: “Fjordman” – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

Zal Europa zonder voortgaande islamitische immigratie instorten? Dat lijkt de opvatting te zijn van hoge EU-functionarissen, zoals Federica Mogherini. Mogherini, een Italiaanse voormalige communiste, is de huidige Hoge Vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de Europese Unie. Dit maakt haar in feite minister van Buitenlandse Zaken van de EU. Ze gaf begin februari 2017 een interessant interview met de grote Italiaanse krant “Corriere della Sera.

In het interview beweerde Mogherini dat het onmogelijk is om een einde te maken aan de massale immigratie. Zij deelde verder mee dat de Europese economie zonder verdere immigratie verlamd zou worden en dat Europa demografisch “zou instorten”.

Toegegeven, in dit specifieke krantenbericht gebruikte Mogherini niet met name de woorden islam, islamitisch of moslim. Bij andere gelegenheden heeft zij echter duidelijk benadrukt dat islamitische immigratie een onderdeel is van wat Europa nodig heeft om een ineenstorting te voorkomen.

Federica Mogherini maakte in juni 2015 soortgelijke opmerkingen op een conferentie over de islam in Europa. Zij verwierp toen elke veronderstelling van een botsing tussen de islam en het Westen en verklaarde dat “de islam een plaats heeft in onze westerse samenlevingen. De islam hoort thuis in Europa. Hij heeft een plaats in de geschiedenis van Europa, in onze cultuur, in ons voedsel en – wat echt belangrijk is – In het heden en de toekomst van Europa”. De Europeanen moeten de ‘diversiteit‘ vieren, waarin de islam ook een plaats heeft. Zij verklaarde verder dat “Ik niet bang ben om te zeggen dat de politieke islam een deel zou moeten zijn van het beeld dat wij van Europa hebben”.

Mogherini zei dat:

“Een aantal mensen nu probeert om ons ervan te overtuigen dat een moslim geen goede Europese burger kan zijn, dat meer moslims in Europa het einde van Europa zullen betekenen. Deze mensen vergissen zich niet alleen in moslims: deze mensen vergissen zich in Europa – dat is mijn kernboodschap – ze hebben geen idee wat Europa en de Europese identiteit inhouden. Dit is onze gezamenlijke strijd: om dit concept zowel in Europa als buiten Europa aanvaard te krijgen. Want Europa en de islam moeten een aantal gemeenschappelijke uitdagingen in de wereld van vandaag onder ogen zien. De zogenaamde Islamitische Staat doet een ongekende poging om de islam te misbruiken door een verdorven politiek en een strategisch project te rechtvaardigen”.

Honderdduizenden illegale immigranten zijn in 2015, 2016 en 2017 de Middellandse Zee overgestoken, op weg naar Europa. De manier waarop de Europese Unie omgaat met de immigratie moet door middel van samenwerking en partnerschap gestalte krijgen, niet door confrontatie. Mogherini zei dit tegen de media, voorafgaand aan een top[conferentie] op Malta in 2017. “Wij geloven niet in muren of verboden”, voegde ze eraan toe. Zij verklaarde verder dat er geen discriminatie van migranten op basis van het geloof zou moeten zijn.

Voor tientallen miljoenen Europese burgers is de massa-immigratie uitgegroeid tot een enorme sociale en economische last, evenals een grote bedreiging voor de veiligheid. De leiders van de EU zien de islamitische immigratie echter als een kans, zelfs als dé oplossing voor de Europese problemen. Voor de oligarchen van de Europese Unie is de islam  geen probleem. Islamofobie is dat wel.

In een toespraak van september 2016 verklaarde Mogherini nogmaals dat “Europa behoefte heeft aan migratie.” Bovendien “zien we een enorme mogelijkheid voor win-win-oplossingen, ook omdat wij, als we kijken naar het Middellandse Zeegebied en Afrika, een groot onbenut potentieel zien. Er is jeugd, er zijn jongeren met uitmuntende [universitaire] titels, met zeer goede opleidingen en geen kansen op toekomstig werk, er is heel veel goede wil en ze doen gewoon hun best om hun toekomstige plaats [in de maatschappij] te vinden”.

screenshot_5

Federica Mogherini

Deze hoge EU-ambtenaar ziet dus een “enorm onbenut potentieel” in de immigratie uit de Arabische wereld en uit Afrika. Een potentieel voor wat? Voor de vernietiging van Europa? Veel van de islamitische en Afrikaanse immigranten die in de afgelopen jaren naar Europa zijn gekomen, beschikken niet over de vaardigheden en de opleiding voor complexe opdrachten. Tegelijkertijd hebben sommige Europese landen reeds te lijden onder grote werkloosheid. Bovendien waarschuwen technologen en economen dat miljoenen banen in de komende decennia ten gevolge van de automatisering zullen verdwijnen. Taken die vroeger door mensen werden uitgevoerd, worden in veel gevallen overgenomen door computers en robots.

Europa importeert nu grote aantallen mensen met een heel andere cultuur, die niet of nauwelijks tewerkgesteld kunnen worden. Veel van de migranten zijn jonge mannen met een vijandige religie, van een leeftijd waarop zij in militaire dienst gaan. Dit beleid is van een misdadige stommiteit. We riskeren dat de fundamenten worden gelegd voor massale etnische spanningen en sociale onrust.

Alleen Afrika al zal naar verwachting in de komende dertig jaar met meer dan een miljard mensen groeien. Dit aantal is veel groter dan de totale bevolking van het gehele Europese continent, van de Oeral in Rusland tot aan Portugal. In het huidige tempo neemt de wereldbevolking elke tien jaar met bijna nog één Europa toe. Het omarmen van massale migratie vanuit de islamitische wereld en Afrika, zoals dat nu gaande is, zal Europa in chaos onderdompelen.

De Unie voor het Middellandse Zeegebied (UMZ) is een intergouvernementele organisatie van 43 landen uit Europa en het Middellandse Zeegebied: De 28 lidstaten van de Europese Unie en de partnerlanden uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. De Liga van Arabische Staten, of de Arabische Liga, neemt deel aan alle vergaderingen van de Unie voor het Middellandse Zeegebied. De Arabische Liga vertegenwoordigt ook Saoedi-Arabië, Koeweit, Qatar, Somalië en Jemen. Islamitische landen zoals Algerije en Egypte hebben dezelfde formele status in deze Unie als Nederland, Polen, Zweden en Duitsland. Zelfs de islamitische slavenstaat Mauritanië is een volwaardig lid.

In januari 2017 maakte de hoge vertegenwoordiger/vicevoorzitter van de Europese Commissie, Federica Mogherini, inleidende opmerkingen bij het Tweede Regionale Forum van de Unie voor het Middellandse Zeegebied. Ze betreurde het “gebrek aan integratie” tussen Europa en het door de moslims gedomineerde Noord-Afrika. Ze verzekerde echter dat de EU de Unie voor het Middellandse Zee gebied ziet als een belangrijke speler in de richting van een Euromediterrane regio, die sociaal en economisch meer geïntegreerd is.

Op de persconferentie naar aanleiding van de ministeriële bijeenkomst van de Unie voor het Middellandse Zeegebied in Barcelona in januari 2017 verklaarde Mogherini  dat “het hebben van 43 landen met een totale bevolking van 800 miljoen mensen in onze regio, ons een omvang, een belangrijkheid, en een invloed verschaft die vrij uniek is”. Volgens haar is meer Euromediterrane integratie dringend nodig:

We weten heel goed, zoals de demografische ontwikkelingen van onze regio het aangeven, dat het verstandig is om dit ook voor het heden aan te pakken en niet alleen met het oog op onze toekomst; en tevens vormt het behandelen van de kwestie hoe wij voldoende ruimte bieden aan onze jeugd, zowel in Europa als in de rest van het Middellandse Zeegebied, de sleutel tot een aantal topprioriteiten die we delen: de economische ontwikkeling, die garandeert dat onze samenlevingen open samenlevingen worden, die ruimte bieden voor iedere burger, het beheersen van de migratiestromen, maar ook het voorkomen van radicalisering en de aanpak van onze bezorgdheid over veiligheidsvraagstukken, die wij ook delen”.

De EU-elites werken op die manier onvermoeibaar aan de bevordering van een regionaal blok, dat bestaat uit Europese landen plus overwegend islamitische landen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Miljoenen Europese burgers zijn zich niet bewust dat dit proces, of van het feit dat de Unie voor het Middellandse Zeegebied zelfs bestaat. Westerse massamedia doen zelden kritisch verslag over deze kwestie.

Een dergelijke Unie zal honderden miljoenen moslims bevatten, een aantal dat snel blijft groeien. Toch wordt dit niet als een probleem ervaren door de EU-autoriteiten. Dezelfde EU-autoriteiten proberen om alle weerstand tegen de islamitische immigratie onder autochtone Europeanen te onderdrukken als “hate speech”.

In het begin van 2017 voerde Chatham House een onderzoek uit onder meer dan 10.000 mensen uit tien Europese landen. Het bleek dat de publieke oppositie tegen de islamitische immigratie zich niet beperkt tot de kiezers van president Donald Trump in de Verenigde Staten. Die is wijdverbreid in de westerse wereld.

screenshot_6

De geënquêteerden kregen de volgende stelling voorgelegd: “Alle verdere migratie uit voornamelijk islamitische landen moet worden gestopt”. Aan hen werd vervolgens gevraagd in welke mate zij het eens of oneens waren met deze stelling. Over het geheel genomen stemden in alle tien Europese landen een gemiddelde van 55% procent ermee in dat alle verdere migratie uit voornamelijk islamitische landen moet worden gestopt. 25% had geen mening. 20% was het er niet mee eens. Er was een meerderheid in alle tien staten op twee na, variërend van 71% in Polen, 65% in Oostenrijk, 53% in Duitsland en 51% in Italië,  tot 47% in het Verenigd Koninkrijk en 41% in Spanje. In geen enkel land was het percentage tegenstemmers hoger dan 32%.

Deze weerstand is volkomen begrijpelijk. Veel Europese landen leven nu met een constante dreiging van islamitisch terrorisme, maar ook van straatcriminaliteit door islamitische immigranten. Intussen willen de heersende EU-elites de islamitische immigratie voor onbepaalde tijd voortzetten.

De islamitische immigratie naar de westerse wereld is het grootste verraad uit de geschiedenis.

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: “Fjordman”

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

79 reacties op Zal Europa zonder islamitische immigratie instorten?

 1. Mirjam zegt:

  Deze vrouw is gemeen gevaarlijk en een narcist. Ze heeft denkbeelden die emotieloos zijn en zo is ook haar gezicht. We moeten oppassen voor dit ‘vrouwmens’, want je kunt haar vergelijken met Hitler: ze gaat over lijken. Het is dan ook zaak dat ze zo gauw mogelijk van haar post in de EU ontheven wordt.

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Door wie dan? Toch zeker niet door de EU-top zelf!
   Ha, die zullen gek zijn! Dit hersenloze misbaksel is precies, wat ze nodig hebben!
   Hoe denk je, dat zo’n gedrocht anders op die post terecht komt? Maar ik zeg je, ze gooien er op den duur hun eigen ruiten mee in!

   Geliked door 1 persoon

   • Ad de Koning zegt:

    Theresa, ik heb vanmorgen een mail gestuurd aan Vluchtelingenwerk Nederland toen ik las dat ze het prachtig vonden dat de rechter bepaald had dat vluchtelingen overal ter wereld asiel moeten kunnen aanvragen voor het land waar ze naar toe willen, met de mededeling dat ze landverraders zijn en dat er geen geld meer naartoe zou mogen gaan. En dat er een referendum zou moeten komen hoe de bevolking hierover denkt.
    Ik heb al eerder een mail gestuurd en ik zal ook nu wel weer geen reactie krijgen denk ik, maar ik kon het niet laten.

    Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Die gaat er ook uit, geloof het maar, als het zinkende schip verder zinkt, zal zij het ook in allerijl verlaten. Bovendien staat Italie op de rand van het faillissement. Als de rest van Europa ervan af ziet ook dit land nog te redden, en gezien de op hand zijnde verkiezingen is dit zeer zeker niet onmogelijk, dan vallen ze vanzelf uit de EU. En zij is Italiaanse, ik denk dat dat een goede reden is om op te stappen, want dan valt er voor haar niets meer te vertegenwoordigen.

    Geliked door 1 persoon

  • Ad de Koning zegt:

   Mirjam, je hebt groot gelijk, helemaal mee eens, een rotkop waar de haat vanaf straalt.

   Geliked door 2 people

 2. Pietersen zegt:

  GELUL van de hoogste orde !
  Nodig Russen uit om hier naar toe te komen. Veel Russen zijn werkloos maar goed opgeleid.
  80% Van de zogenaamde vluchtelingen heeft geen enkele opleiding !

  Geliked door 6 people

  • mahoog zegt:

   Federica, Frau Merkel, met het zelfde sop overgoten……en ja russen invoeren,vooral de vrouwtjes.Daar is niets mis mee…weet dat uit ervaring.

   Like

  • Pietersen zegt:

   Aanvulling : Waarom de islamitische cultuur binnen halen die niet matched met de Europese (bewijzen te over), dan krijgen we zeker een burgeroorlog in de EU.
   De EU was toch opgericht om o.a. oorlog te vermijden ?

   Geef mij de Russen maar. Ok ze zijn wat anders in de omgang, maar wel Europees, christelijk, ons niet vijandig gezind en beheersen een vak.

   Je kunt niet anders concluderen dan dat er inderdaad een duivelse plan bestaat om het blanke ras te vermengen met de islam uit Arabie en Afrika. Genocide. We staan erbij en kijken ernaar.

   Like

 3. Guardiacivil zegt:

  Dat wijf leeft in een andere wereld, oppleuren met haar.

  Geliked door 2 people

 4. Johan zegt:

  Ik heb het artikel maar half gelezen, toen was ik al witheet van woede. Wat is die Federica Mogherini toch een smerig varken !

  Geliked door 3 people

 5. Anna zegt:

  Die mogharini moet snel naar Saudie Arabië emigreren en al die moslims in haar kielzog met haar mee……
  Wat een vreselijke vrouw en wat een smerige onkunde braakt ze uit…. alsof wij Europeanen niet kunnen denken en alsof wij dommeriken zijn die niet zien wat er gebeurt…..hoe hautain……

  Dit is nu het prototype bestuurder van de EU WALGELIJK!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Het ergste is nog dat ze zelf de waanzin die ze uitbraakt gelooft, dan moet je toch zeer ver heen zijn. Het lijkt op een ernstige geestesziekte of zouden dit soort lui massaal gehersenspoeld zijn?

   Geliked door 1 persoon

 6. Golden Girl zegt:

  Lei e pazza !!! Is zei is gek in het Italiaans

  Geliked door 1 persoon

 7. louis-portugal zegt:

  Aangezien die lui niet uitblinken door hard werken denk ik dat we zonder moslims meer kans hebben.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Europa zal bloeien ZONDER islam & islamieten en wat die Italiaanse betreft een ‘kopvod over de rotkop trekken en dumpen in die grote zandbak in Afrika’ hoe sneller hoe beter.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. Tom zegt:

  Paulus omschreef het zo’n 2000 jaar geleden al zeer doeltreffend: “Want wij hebben den strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht.”

  Deze tekst dekt de lading.

  Geliked door 2 people

 11. ReaGluurder zegt:

  De lieden die half-EU hebben verkloot mogen van mij een bijbelse straf ondergaan; in de leeuwenkuil!!

  Geliked door 3 people

 12. scheermes zegt:

  Absoluut zullen wij zonder de ISLAM ZEKER NIET instorten !! WEL met de ISLAM!!ZIE bij deze ALEPPO en het midden oosten !!ZWEDEN E.N.Z!!

  Geliked door 1 persoon

  • scheermes zegt:

   Komt dit POKKEWIJF van een ANDERE PLANEET of zo ?? GA alle HAATCITATEN in de KORAN eens lezen achterlijke STOMMELING ; En kom dan eens terug met een GEZONDE visie !! OF zijn u linkse hersencellen al ZO VERROTdat er voor u al geen REDDING meer mogelijk is?? Inplaats van die linkse idiote E.U leiders na te papagaaien ga u eens een beetje in de islam verdiepen ,of volg de geschiedenis van deze islam MOORDENAARS!! Dan kunt u HOPELIJK zelf zien dat OVERAL waar de ISLAM met de KORAN in de hand alleen maar dood en ellende en verderf heeft gebracht!! OFbent u ook een smerige JUDAS die volksverraad pleegt voor HET SMEERGELD en ons overleverd aan de ISLAM MOORDENAARS?? U mag deze fuctie alleen maar bekleden omdat u spreekt wat de E.U misleiders u verteld hebben!!,ALLES IS AL VOORGEKOOKT ,en wordt de onnozele burger door dit soort GROTE LEUGENS BEDROGEN!!!!Aangezien u dat DONDERS goed beseft bent u een MISBAKSELen LANDVERRADER!!

   Like

  • scheermes zegt:

   Beste mensen pas A.U b op dat je NIETS verkeerd zegt over de moslims ,WAT zij ook DOEN!! Je krijgt het dan namelijk te maken met de D zeshonderd zesenzestig rechters !!Kom niet aan hun BROODWINNING!! Zij verdienen ZWAAR aan dat moslimtuig,en hebben ALLEEN maar belang bij NOG meer ISLAM !!KASSA ,voor deze SMEERLAPPEN en ADDERENGEBROED!! STEM daarom PVV zodat deze SMEERLAPPEN van schijtrechters eindelijk werkloos worden en wij van deze MISBAKSELS VERLOST worden!!

   Like

 13. Feniks zegt:

  Als ik dit zo lees ( Unie van het Middellandse Zeegebied) en de landen die het omvat..en vervolgens de stellingname van de EU bij monde van ex communiste Federiqa Mogherini dat er onderling meer geintegreerd moet worden ( zoek vooral op de landkaart welke gebieden dat omvat ..Unie van het Middellandse Zeegebied) dan is dit een duivels plan.

  Zonder mandaat ongevraagd bevolkingen met een totaal niet matchende cultuur opdringen is duivels en m.i. een vorm van hoogverraad aan allen die hier slachtoffer van zullen worden

  Geliked door 2 people

 14. Petra DeBoer zegt:

  Mogherini spoort niet, net zoals de top van de EU met hun verschrikkelijke ideologie om de “rassen” in de EU te vermengen zodat er een mens ontstaat met de huidskleur van een Egyptenaar. Ik vind het eng en is net zo kwalijk als de rassenleer van Hitler. Het gaat in deze om de von Coudenhove-Kalergi ideologie.

  http://www.coudenhove-kalergi-society.eu/

  Geliked door 3 people

  • Allemaal flankerende acties. Wat ze echt willen is de hele wereld onder het communisme brengen en wat is dan een makkelijke volk om mee te meltingpotten dan deze arme onwetende mensen die zich door elke brandende braamstruik de wet laten voorschrijven.

   Like

 15. Scarlatti Bombatti zegt:

  Dit is n enorm griezelig WIJF, iedere keer als ik haar zie en over haar lees dan bespeur ik pure kwaadaardigheid van haar vandaan komen, die hele #eucriminelen dienen berecht te worden wegens volk- en landverraad, als je haar op foto’s ziet met die smerige arabs en die catherine ashton en die smerige kerry, daar is iets heel ‘viezigs’ bij, vind ik, die verhoogde blosjes op dr wangen… bah bah bah

  Geliked door 2 people

 16. hendrikush zegt:

  Is een universiteit in een moslimland vergelijkbaar met een europese?
  Hebben die jongeren met universitaire titels iets meer in hun mars dan koran kennis?

  Geliked door 2 people

 17. elisah zegt:

  Je kan beter stellen, dat Europa mét islamitische immigratie zal instorten.

  Geliked door 2 people

 18. Wachteres zegt:

  Intussen maakt Mogherini met haar opmerkingen wel duidelijk waar de EU in werkelijkheid mee bezig is.

  Het gaat helemaal niet om ‘`zieluge’`vluchtelingen’, wat ik al een aantal keren heb geschreven – die zijn een geschenk van Allah om Europa vol te krijgen met niet- Europeanen, met name met moslims.

  Dat – en niets anders! – zijn de plannen van de EU-elite. Begrijpen we nu waarom men Turkije zo graag erbij wil?

  Onze regering is echt wel van de snode EU-plannetjes op de hoogte en zij behoort dus ook tot de vele land- en cultuurverraders, die erop uit zijn om ons mooie Europa te vernietigen.

  En een ieder die dit leest en nog op dit tuig stemt, is mede verantoordelijk voor onze ondergang en niet te vergeten de ondergang van onze kinderen en kleinkinderen!

  Stem PVV om in elk geval ons land te redden, voor het te laat is voor ons allemaal.

  Geliked door 3 people

  • Die communiste gooit er graag een argument doorheen waarvan ze denkt dat we dan als rasechte kapitalisten wel over de streep te trekken zijn. Economische groei en bevolking verdwijnt anders. En je kunt niet meer naar de Action.

   Toen met die Euro hadden ze nagenoeg dezelfde argumenten plus dat ook nog eens het licht uit zou gaan terwijl er bloedige burgeroorlogen op hun beurt in de file stonden te wachten. Dus #StemPVV in een moskee!

   Like

 19. Mee eens elisah, Europa wordt top zwaar, tot dat zij instort.

  Like

 20. boorzalf zegt:


  ‘Waarschuwing: Een boodschap ondertekend met bloed, aan het volk van het kruis – komt spoedig’, is de titel van een nieuwe video gemaakt door ISIS. Op de achtergrond van de banner zijn bloedrood gekleurde golven te zien. De jihadisten maken hiermee duidelijk dat hun massale slachtpartijen op christenen in het Midden Oosten –en daarna ook daarbuiten- verder zullen worden opgevoerd. In het Westen houdt men zich echter liever bezig met de kleinschalige aanslagen in Parijs en Kopenhagen, en zelfs die zijn voor de meeste Europeanen al nauwelijks te bevatten – laat staan de op stoom komende islamitische holocaust in het Midden Oosten en Afrika.
  ISIS voegde de daad onmiddellijk bij het woord door 21 Koptische christenen uit Egypte op een strand in Libië te onthoofden. Op de video van de gruweldaad is te horen hoe de christenen met het mes tegen hun keel gezamenlijk ‘Ya Rabbi Yasou’ (O Mijn Heer Jezus) roepen. Begeleidende tekst van ISIS: ‘ze hielden vol om ongelovig te blijven’. Met andere woorden: ze hadden de keus gekregen om zich tot de islam te bekeren en te blijven leven, maar ze kozen er allen voor om tot de dood trouw te blijven aan hun Meester. (tekst bijbels optiek)
  En de EU is horend doof en ziende blind.

  Like

  • scheermes zegt:

   Boorzalf zegt ;Scheermes zegt ; MEER MEER en nog VEEL meer van DIT soort waarschuwingen!! Ik hoop van harte dat de mensen EINDELIJK in gaan zien wat ONS ALLEMAALOOK te wachten staat als WIJ de ISLAM MASSAAL toelaten hier in ONS land!!WILDERS waarschuwt en trump en le pen enz dat dit hier ook gebeurd wat NU in het Middenoosten gebeurd omdat het de koran is die de ISLAM gehoorsamen MOETEN van allah die duivel!! Jawel popie jopie (PAUS)de duivel ZELF !! Mocht jij daaraan nog TWIJFELEN dat hun god de duivel zelf is !!KIJK naar hun DADEN!! Aan de VRUCHTEN ERKENT men de BOOM!! Dit word zelfs door JOUZELF geleerd!!Of is Allah een BROER van JOU??(DE PAUS)IK weet ZEKER dat allah een broer is van de paus !! Het zijn DEZELFDE ROTDUIVELS die de MENSHEID ten GRONDE richten !!Vinden de kerkgangers van de rkk dit NIET LEUK??Keer dan die HUIGELAARS allemaal de RUG toe !! TREED UIT voor u eigen bestwil en word NUCHTER!! Stem PVV zodat u zichzelf weer in de spiegel AAN KUNT KIJKEN!!

   Like

 21. Pingback: Zal Europa zonder islamitische immigratie instorten? | discitemoniti

 22. Tistochwat zegt:

  Dit levensgevaarlijke, communistische, kennelijk door vele demonen bezeten monster, zwetst zó krankzinnig, dat je hetgeen ze uitbraakt, onmogelijk zonder grote woede kunt lezen.
  Hulde voor Henk V. en Wachteres, die het hebben kunnen opbrengen om dit artikel over die duivelsknecht te vertalen.

  Vreselijk om te weten dat we belazerd en zwaar onderdrukt worden door vet betaalde EU-criminelen, die uit zijn op onze vernietiging, nadat zij eerst ons leven zuur en bitter hebben gemaakt.
  Wij zien dit al jaren in; waarom blijven de linkse idioten toch zo blind en doof volhouden dat het ‘socialisme’, de mohammedanenimport en de EU geweldig zijn?!

  Like

 23. Thoth zegt:

  Nee, Europa zal opbloeien!

  Maar goed, dat wijf, Mogherini, heeft gezegd dat Europa de islam klanten uit Afrika juist verdiend. Hoe dom kan je zijn… ik neem aan dat ze geen kinderen heeft.

  Geliked door 1 persoon

 24. Butterfly zegt:

  Ik veroordeel elke vorm van geweld, maar heel soms denk ik, als er weer ergens een aanslag werd gepleegd, waarom zijn het dan altijd onschuldige mensen, die nooit kwaad in de zin gehad hebben en niet dit soort gevaarlijke gekken. Want ook zij zijn de bestuurders van de moordenaars die aanslagen plegen. Zij ontvangen hen met open armen en zijn dus in mijn ogen net zo schuldig als de aanslagplegers zelf. Ik hoop van ganse harte dat er met de verkiezingen van verschillende EU-landen in het verschiet, de anti EU-partijen gaan overwinnen zodat de grenzen dicht gaan, betere controle komt en al dat gevaarlijke gespuis terug naar hun zandbak verdreven worden. Dan kunnen we echt de mouwen opstropen en de Europese landen weer economisch in de lift zetten, want nu verdwijnt er veel te veel geld in die massa immigratie, het is een bodemloze put, waar de burgers voor opdraaien.

  Geliked door 1 persoon

 25. ieznogoedh zegt:

  De zogenaamde Islamitische Staat doet een ongekende poging om de islam te misbruiken door een verdorven politiek en een strategisch project te rechtvaardigen”.

  Kennelijk bestaat die islamitsiche staat al eeuwen lang. Immers, al eeuwen lang is land na land door de islam gekoloniseerd en van al die landen is er geen enkel land waar een normaal iemand graag zou willen wonen. Dwaallichten als deze achterlijke Italiaanse, hebben kennelijk het idee dat het nu ineens anders zal gaan als je miljoenen van die ratten binnen haalt. Dat dan weer terwijl je vrijwel elke dag, zelfs uit de lügenpresse, tot je kan nemen dat het alleen maar problemen oplevert.

  Er is jeugd, er zijn jongeren met uitmuntende [universitaire] titels, met zeer goede opleidingen en geen kansen op toekomstig werk, er is heel veel goede wil en ze doen gewoon hun best om hun toekomstige plaats [in de maatschappij] te vinden”.

  Klopt, ze hebben allemaal een studie gynaecologie gevolgd en zijn zo werkwillig dat ze zelfs op straat vrouwen gaan onderzoeken. Ze zien hun toekomstige plaats vertaald met ‘hun hand in een een vrouwenslip’. Dan zeg ik nog maar niets over de uitkeringsbehoefte van die parasieten die echt niet zijn gekomen om te werken, maar om op onze kosten beter te leven dan in hun apenlanden.
  Dat wijf is echt gek.

  Geliked door 1 persoon

 26. Hans38 zegt:

  De perfide Islamisten gebruiken onze totaal verouderde wetgeving om hun Fascistische doelstellingen veilig te stellen met een beroep op de bescherming van het “Geloof” , “Godsdienst”etc.
  Het wordt tijd dat onze politici hun opportunisme even vergeten en vitale stappen ondernemen
  om onze kinderen te redden voor de chaos van de Islammaffia.

  Geliked door 1 persoon

 27. Antivenin zegt:

  De Nederlandse overheid beweert dat wij een kenniseconomie zijn. En vervolgens moeten wij geloven dat de import van tienduizenden (min of meer) analfabete moslims daar iets aan bijdraagt. Over afstand tot de arbeidsmarkt gesproken…

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Nou, vandaag gehoord dat er volgens de uitzendbureau’s tienduizenden mensen ingevoerd moeten worden (uit het zuiden en India) omdat we hier zgn te weinig technisch personeel zouden hebben.
   Zijn er niet genoeg technische opleidingen in Nederland en kan een carrière in de techniek niet beter gestimuleerd worden dan?

   Like

   • elisah zegt:

    Het zijn er 80.000 en volgens het uwv wordt het nog erger omdat er te weinig mensen worden opgeleid.
    Zorg dan dat er opleidingen zijn, ook in verschillende regio’s, want je ziet dat de jeugd naar een opleiding in de buurt wil gaan en niet naar de andere kant van het land, want dat is financieel vaak onhaalbaar.

    Like

 28. koddebeier zegt:

  Europa kan beter instorten, dan dat je moet leven onder het juk van de islam !!!
  Trouwens welke krankzinnige randdebiel heeft deze uitspraak gedaan ??
  We gaan juist ten onder aan al die islamparasieten, die alle sociale voorzieningen plunderen, vroeg afgekeurd in de WAO, werkeloos in de WW, Bijstand, Kinderbijslag (hordes kinderen),Huursubsidie, enz. enz.
  Verdomme om zich aan te passen en vormen een parallelle samenleving.
  Haten het westen en de westerlingen. (dus wat doen ze hier)
  Het zijn gewoon bezetters en de meesten Nederlanders hebben dat nog niet door !!
  Dus waar denk je dat we aan ten onder gaan ??

  Geliked door 1 persoon

 29. ildiko zegt:

  Mogherini en Musolini zijn een en hetzelfde ! vieze dictatoors !

  Geliked door 1 persoon

 30. abouneenee zegt:

  Er zijn een aantal zaken nodig om de vergrijzing op te vangen, hoe men daartoe komt zou in een referendum voorgelegd moeten worden, zoals in Zwitserland gewoon is.

  Het stichten van een gezin (inclusief mogelijkheid van één van de ouders om hun kinderen minimaal tot de leeftijd van 16 full time bij te staan met raad en daad) moet financieel aantrekkelijk worden. Dat is nog eens wat anders dan miljarden in vluchtelingenstromen stoppen. De keuzes die genomen zijn en worden geven aan dat de politiek graag de Nederlander willen vervangen, dus uitwissen. Dat is oikofobie, de tegenhanger van xenofobie. Xenofobie is kennelijk een bittere noodzaak om de balans te herstellen in Nederland. Europa volgt snel genoeg als de burgers in andere landen zien dat het ook in Nederland, Frankrijk en/of Italië kan veranderen.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   De vergrijzing opvangen kan je niet met uitkering trekkende asielparasieten !!

   Like

   • elisah zegt:

    Ze doen trouwens alsof die vergrijzing eeuwig doorgaat…
    Het is toch een kwestie van tijd en de vergrijzing is opeens weer voorbij, dan worden er wel weer nieuwe problemen verzonnen om ons de richting uit te wurgen die zij willen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Elisah, vergrijzing gaat toch ook eeuwig door.
    Of mensen moeten niet meer ouder worden.

    Like

   • elisah zegt:

    Natuurlijk gaat dat door, maar de term vergrijzing staat voor een verandering van de bevolkingssamenstelling, naar steeds meer oude mensen ipv jonge. Oude mensen hebben een kortere levensverwachting…

    Like

 31. Pingback: Zal Europa zonder islamitische immigratie instorten? – Rechtsaf doorzee

 32. Elena zegt:

  Wie is dat stuk onbenul Frederica Mogherini wel?
  Welke randdebielen luisteren naar haar?
  Wat en hoeveel schuift het vanuit de rijke olielanden naar haar en consorten?
  Waarom is dat mens niet met een mooi rond gaatje tussen haar ogen omgelegd?
  Allemaal vragen en nog eens vragen.

  In Nederland zijn geen buitenlanders nodig, immers waren er reeds 650.000 werkelozen.
  In Europa is ruim voldoende kennis aanwezig om de banen op te vullen.

  Heeft dat gedrocht Frederica al beveiliging nodig?
  Dat mens braakt al ruim één jaar onzin uit.

  Aan islam is al helemaal geen behoefte, islam zorgt alleen maar voor weerstand bij de autochtonen en onderling zijn de moslims erg verdeeld.

  Wist u dat buitenlanders o.a.uit Pakistan die hier komen werken een contract krijgen van 3 jaar?
  Ik heb het direct van mijn bloedeigen kinderen.
  Dat 3 jarige contract is vanuit onze roverheid verplicht.
  Over discriminatie gesproken !

  Like

 33. Jean zegt:

  Dat Italiaans monster is nog gevaarlijker dan dat Duits monster.
  Waarom aanvaarden wij die monsters in onze wateren?
  Nu vangen en opsluiten want die monsters zijn een bedreiging voor onze veiligheid en leefbaarheid.
  Die hele EU troep uitschakelen is uiteraard enorm efficiënt voor heel Europa, geen parasieten meer te onderhouden, geen dictators meer te onderhouden, geen geweldzaaiers meer te
  onderhouden – Besparing: miljarden euro’s en enorm veel ellende minder.

  Like

 34. Ad de Koning zegt:

  Ik heb zojuist die Federica Mogherini , emailadres: federica.mogherini@ec.europa.cu voor de mensen die ook willen mailen, de email komt dan bij haar assistentes terecht. Ik heb gezegd dat ik haar foto heb gezien en mezelf afvroeg of ze wel in orde was en dat ze door geen enkele kiezer was gekozen maar benoemd was door die dronkaard in Brussel en dat de mensen haar helemaal niet kennen en dat ik mij afvroeg welke idioot haar zoveel macht heeft gegeven en dat het helemaal fout zou aflopen en we niet zitten te wachten op moslims die zich niet willen aanpassen en alleen willen zeggen wat zij willen. En dat in Nederland het eigen volk moet kunnen bepalen wie hier binnenkomt in ons eigen land,

  Like

 35. Wachteres zegt:

  Aanvullende informatie van Lang Leve Europa

  https://langleveeuropa.nl/2017/02/eu-minbuza-europa-zou-instorten-zonder-instroom-immigranten/

  In onze landen heerst vaak de illusie dat migratie is te stuiten. Onmogelijk. Naast het feit dat door de afwezigheid van immigranten de Europese economie zou worden verlamd, onze demografie leidt tot instorting. Het zou de ineenstorting van onze samenlevingen zijn. We zouden een studie moeten uitvoeren naar de kosten van niet-migratie. Dus, door de valse overtuiging van nul-immigratie na te jagen, maken sommige landen niet de juiste keuzes om de stromen beter te beheren. Twee jaar geleden heeft de Europese Commissie dit voorstel gedaan. Maar dat advies hebben de deelnemende landen niet opgevolgd. Het echte punt is niet te stoppen, maar te beheren.”

  Aldus de ongekozen eurocommissaris van Buitenlandse Zaken, die aan geen enkele bevolking verantwoording hoeft af te leggen.

  Dat verklaart uiteraard waarom de EU Kustwacht Frontex eigenhandig immigranten ophaalt uit Libië. Het verklaart waarom de EU- en NL-politiek geen acties ondernemen om zogezegd illegale immigranten te weren uit onze samenleving. Het verklaart waarom de EU- en NL-politiek geen acties ondernemen om misdragende immigranten aan te pakken. Het verklaart waarom onze politieke leiders ons niet beschermen tegen immigratie problematiek. Het verklaart waarom alle migranten direct bij aankomst in de EU een definitieve verblijfsvergunning én de EU nationaliteit aangeboden krijgen.

  Het betreft in het geheel geen illegale immigratie, het betreffen geen vluchtelingen. Het betreft de realisatie van een ruim van te voren besproken en gepland EU beleid

  Like

  • Wachteres zegt:

   https://martienpennings.wordpress.com/2017/02/13/misdadige-mogherini-en-moslim-migratie/

   Misdadige Mogherini en moslim-migratie

   Ze is puur geil op de islam. Voor de rest waren er geen bijzondere verdiensten bekend van Federica Mogherini voordat ze Minister van Buitenlandse Zaken van de EU werd. Ik heb vaker gewezen* op de misdadige opvattingen van deze snotneus die op grond van niks anders dan islamofilie zomaar ineens omhoog schoot in de EU-burokratie.

   Ook Martien Pennings reageerde op zijn eigen, niets verbloemende manier.

   Het vertaalde artikel kregen we – who else – toegestuurd van Vederso.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 13 februari 2017 om 20:03

    (…) Ze is puur geil op de islam. (…)

    Begrijpelijk, heel begrijpelijk, want wie raakt er nu níét opgewonden bij het zien van deze beschaafde, erudiete, belezen, goddelijke mannen?

    Like

   • Wachteres zegt:

    Ik begrijp wat je bedoelt, Tistochwat.

    De menselijke/mannelijke beschaving druipt eraf. Geen wonder dat ze vrouwen alleen maar met geweld hun wil op kunnen leggen.

    Getver …..

    Like

   • elisah zegt:

    Daar zou ik spontaan a-seksueel van worden. 😉

    Like

 36. Alleen al het gezicht van deze juffrouw vertelt mij dat ze zwaar geestesziek is Haar schandelijk repertoir duidt eveneens op complete waanzin en een volkomen gebrek aan enige kennis van de Islam. Heeft zij ooit twee oorloigen , waarvan 1 islam oorlog en een concentratiekamp meegemaakt ?Zo niet,dan moet ze haar smerige mond houden. Overigens begrijp ik dat zij en haar consorten slechts uitgekozen zijn als stromannetjes en spreekbuizen van een zeer kwaadaardige groep z.g. elite achter de schermen De mensen die daarvoor gekozen zijn, zijn slechts afval ,die makkelijk om te kopen zijn en criminele trekjes vertonen Deze soort is waaschijnlijk wijs gemaakt dat als de islam de dienst gaat uitmaken, zij gespaard zullen worden door dezelfde islam.Echter niets is minder waar, zoals ikzelf heb meegemaakt. in een islam oorlog waren het juist de z.g. kopstukken die het eerst om zeep werden gebracht , aangezien de islam geen niet islamieten duldt. Wat deze zwaar gestoorde juffrouw ook niet weet, is dat de islam nooit en te nimmer zal integreren, aangezien ze al van kinds af aan gehersenspoeld zijn. Hun is daarom de ontwikkeling van een kritisch denkvermogen ontnomen. Ook het 5maal per dag knielen om te bidden is duidelijk bedoeld om hun nederig en volgzaam te houden. Door dit alles is het niet mogelijk om tot een islamiet door te dringen.. En zolang de islamknuffelaars de woorden hersendood en inteelt niet begrijpen, zullen wij ten ondergaan, want de islam kent geen genade, zoals ikzelf heb gezien en heb meegemaakt. Ons is dus de keus !!!

  Like

 37. Henk.V zegt:

  ”De islamitische immigratie naar de westerse wereld is het grootste verraad uit de geschiedenis”, zegt Fjordman en zijn oordeel is juist! .

  Mogherini moeten wij als de verpersoonlijking van het Europese beleid zien, omdat zij namens deze kwaadwillende organisatie naar buiten treedt al een soort Minister van Buitenlandse Zaken. Zij is het gezicht dat de EU aan de wereld buiten de EU toont.
  Gelijktijdig is zij ook met de handhaving van de veiligheid in de EU belast en in die hoedanigheid richt zij dus de blik naar binnen.
  Zij richt zich met haar woorden duidelijk ook tegen ons..
  Wat deze menselijke robot er allemaal uitkraamt zal de mensen die zich geen zand meer in de ogen laten strooien met razernij hebben vervuld..

  Die terechte woede moeten wij -als het even kan- omzetten in TOTALE ONVERZETTELIJKHEID met betrekking tot de organisatie die de EU nu eenmaal is en bovenal moet ons verzet tot doel krijgen dat aan deze EU HOE DAN OOK een einde wordt gemaakt.
  .
  Deze EU moet ophouden te bestaan en vervangen worden door een organisatie van bevriende zelfstandige staten die in vriendschap naast elkaar bestaan, vrijhandel met elkaar drijven en op vrijwillige basis met elkaar samenwerken op allerlei terreinen.
  Baas zijn in eigen huis is van levensbelang!

  Voor de huidige politiek correcte elite die volledig heeft heeft ingestemd met de plannen van deze misdadige EU en die graag aan de uitvoering ervan heeft meegewerkt, hoort geen plaats meer te zijn in het nieuwe Europa der Vaderlanden.

  De EU kon zich tot dusverre ongehinderd uitbreiden en de greep op de burgers vergroten,omdat de eigenlijke doelstellingen die de unie nastreefde systematisch werden verdoezeld. Deze EU is dus gebaseerd op leugens en halve waarheden.

  Ook de elites van de diverse lidstaten die aan deze politiek van verdoezeling meewerkten hebben hun volk dus nooit de volle waarheid onthuld. Ook zij dienden dus de leugen. Een overheid die via leugens het volk op het verkeerde been heeft gezet heeft geen recht van voortbestaan meer. Die overheid moet ophoepelen, ..

  Ooit traden bewindslieden die nog over enig gevoel voor rechtvaardigheid en eerbaarheid beschikten, vrijwillig af, wanneer het bleek dat zij tijdens hun ambtsuitoefening bewust de mensen hadden voorgelogen . Deze traditie is in deze periode van bestuurlijke kracht helaas verloren gegaan. Zij zullen dus door het volk moeten worden aangespoord om te vertrekken. De politici die ons hebben verkocht zouden zich eens in de Japanse kunst van het harakiri plegen moeten verdiepen….

  In zekere zin moeten wij de Italiaanse ijspegel toch ook wel dankbaar zijn, omdat door haar krankzinnige toespraken, zichtbaar voor iedereen, alle apen uit de mouw van de EU tevoorschijn kwamen.

  Wie EU zegt moet NIET aan Europa denken,. “‘Brussel” heeft de EU NIET op het oog, maar het Europese continent + het Midden Oosten + de Noordelijke landen van Afrika en eigenlijk ook al de landen daaronder!
  Marx Rutte die ons moeiteloos giechelend in deze EU wil laten oplossen noemt Mali veelzeggend ”ONZE Achtertuin”. Daarom zitten daar ook Nederlandse troepen …

  Mogherini vindt een machtsblok van 800 miljoen mensen heel interessant. De EU streeft in eerste instantie niet naar welvaart, maar naar macht.. De EU leiding is machtsgeil.

  Het wel en wee van de gezeten burgerij niet de eerste zorg van de EU!1. Hebben jullie ooit tekenen van grote compassie jegens de eigen Europese bevolkingen gehoord??
  Het binnen halen van grote aantallen migranten, voornamelijk moslims, heeft duidelijk voorrang, zoals we kunnen opmaken uit de woorden van M.

  Dus kort gezegd: de EU houdt niet van haar burgers, maar is bovenal van mening dat deze zeker moeten worden vermengd met massa’s jonge niet-westerse migranten.

  Europa is groot geworden door de Joods-christelijke en humanistische cultuur, maar daaraan blijkt Europa een afkeer te hebben . ”Brussel” wilde die laten overvleugelen door de islam.. Deze EU is VOLSLAGEN anti christelijk en anti-Joods ( Antisemitisch!!!!!)

  Wie durft na dit scenario nog het woord verrijking in de mond nemen?

  Aan deze psychopathische organisatie MOET zo snel mogelijk een einde worden gemaakt.
  Maak de PVV VERUIT de grootste partij in ons land.

  Like

 38. boorzalf zegt:


  Werkelijk gestoord dat manwijf.

  Like

  • elisah zegt:

   Die gek moet verbannen worden naar een streng islamitisch land, dan komt ze jankend, schreeuwend en misbruikt terug gekropen om haar raaskal in te trekken.

   Like

 39. Edjan zegt:

  Ik weet het, het wordt vervelend.
  Maar nog maar eens uitgerekend hoe het redden van onze demografie er precies uit gaat zien.
  Ervan uitgaande dat we nu 16 miljoen blanken en 1,3 miljoen mohammedanen in ons land hebben
  en dat de blanken met 0,5% per jaar krimpen en de mohammedanen met 5% per jaar groeien:
  Dan zijn er al in 2064 (!) evenveel mohammedanen als blanken. Over 47 jaar.

  Ga ik er van uit dat de blanken met 0,3% per jaar krimpen en de mohammedanen met 4% per jaar groeien:
  Dan zijn er in 2075 evenveel mohammedanen als blanken. Over 58 jaar.

  Hoe dan ook: vóór 2080 is onze demografie “gered”. Helaas voor ons zijn wij dan naar de sodemieter.

  Like

 40. Cale zegt:

  “….ze (Europeanen) hebben geen idee wat Europa en de Europese identiteit inhouden….” Mogherini spoort niet. Wat een waanzin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s