’Veiligheidsadviseur Trump stapt op’

screenshot_3

WASHINGTON – De Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn (foto) heeft zijn ontslag ingediend. Dat meldden Amerikaanse media op basis van bronnen in het Witte Huis. Generaal Keith Kellogg zou zijn aangewezen als tijdelijk opvolger.

Ex-generaal Flynn was in opspraak geraakt omdat hij de Amerikaanse sancties tegen Moskou zou hebben besproken met de Russische ambassadeur in de VS. Dat gebeurde volgens bronnen van The Washington Post na de Amerikaanse verkiezingen, maar nog voordat Trump daadwerkelijk president was.

Lees verder>>>
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op ’Veiligheidsadviseur Trump stapt op’

 1. Pingback: ’Veiligheidsadviseur Trump stapt op’ – Rechtsaf doorzee

 2. Pete zegt:

  Hat tie moeten beseffen dat tie afgeluisterd zou worden..

  Maar geeft wel de emotie weer van ‘team Trump’ op de beslissingen van socialistische pussies…

  Like

 3. waarom mag iemand niet even bellen met Russen?

  Like

 4. Je kan de huid nog niet verkopen voor de beer nog niet geschoten is.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Niks aan de Hand ! Waar geschaaft word, vallen spanen !

  Like

 6. Er is daar nu een burgeroorlog gaande die niet met de blanke sabel wordt gevoerd maar met de vlijmscherpe pen en giftige tongen. Een verwijfde oorlog waarin de tegenstanders elkaar een zakdoekje voor de voeten gooien en zich dan met het nuffige neusje omhoog vol minachting omdraaien en de koude schouder laten zien. Het geroddel en gekrijs is niet van de lucht en Hollywood schrijft het script.

  Arm Amerika, waar je eerst de helft van je populatie moet afknallen omdat het verraders zijn en dan pas de buitenlandse agressoren. Als dit in Troje was gebeurt met die verraderij op deze schaal dan hadden ze daar met 40.000 paarden opgezadeld gezeten. Gelukkig horen wij er ook bij want hier zijn we ook zo aan de beurt.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Jammer, heel heel jammer.
  De man was een verademing na de “geslijm-politiek” t.o.v moslims van Obamba.
  Hij zei zondermeer dat het gevaar zelve in de islam zit.
  Hij deed niet aan “beat-about-the-bush” en was niet zo,n muslim-lover als die Obama.
  Maar wie weet draait alles nog ten goede../

  Like

 8. scheermes zegt:

  De linkse kerk weet het altijd maar weer zo te brengen alsof IEDEREEN TEGEN trump is!! Aangezien zij de linkse mensen praktichs ALLEEN maar in BEELD brengen en vragen stellen, en er dan OOK nog die dingen uithalen wat scoort voor de linkse kerk, word de onnozele kiezer weer belazerd door de Linkse media, en lijkt het door hun ”eenzijdige linkse inbreng dat zij het gelijk aan hun kant hebben!!Ook de npo die nog erger is dan de staatsomroep in noordkorea,aangezien zij op dezelfde wijze te werk gaan, alleen nog VEEL LISTEGER, word de ONNOZELE kiezer belazerd!! ALLE zeilen worden bijgezet om TRUMP en G.W en le pen enz te DEMONISEREN met LEUGENS en BEDROG!!Hopelijk verwijzen de bronlezers hun kennissen en vrienden enz naar deze site, zodat ze er achter komen dat ze door de regeringsleiders belazerd worden !!HOPELIJK worden deze LANDVERRADERS in het stemhokje WEGGEBLAZEN!!Stem daarom PVV!! Er zijn ECHT in dit land NIET meer SMAKEN, en absoluut zeer zeker GEEN betere!!,En zeer ZEKER niet als je van jou zo DIERBARE VRIJHEID nog langer wilt genieten!!

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s