Megadrugslab stond op erf CDA-penningmeester

screenshot_138

Het grote drugslab dat is ontdekt in Leende staat op het erf van de penningmeester van de plaatselijke CDA-afdeling. Dat heeft de partij bevestigd aan Omroep Brabant. Wim van der P. is samen met zijn vrouw en zoon aangehouden.

In de loods op de boerderij zat een van de grootste drugslaboratoria die ooit in Nederland zijn gevonden. Waar Wim van der P. precies van wordt verdacht is niet duidelijk.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
nos

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in CDA, Criminaliteit, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

7 reacties op Megadrugslab stond op erf CDA-penningmeester

  1. BertG. zegt:

    Ik sta nergens meer van te kijken, het blijven de grootste schijnheiligen.
    En zondag weer vooraan in de kerk de brave Hendrik uithangen.

    Like

  2. het ontbreekt er nog maar aan die gast er met de KAS vandoor is gegaan.Misschien komt dat nog ???

    Like

  3. Dat is een leuke reclame voor het CDA. Ha ha ha.

    Like

  4. Taljaard zegt:

    Lijkt mij gewoon een domme Brabantse ex strontboer, die in de plaatselijke politiek terecht is gekomen en zijn voormalige stallen heeft verhuurd aan een paar snelle praters en louche figuren, die hem daarvoor maandelijks meer geld gaven dan gebruikelijk is.
    Tegenwoordig is de zgn. ”zolderwiet” vrij zeldzaam geworden, want sinds de crisis van 2008 zijn er veel leegstaande bedrijfspandjes op achteraf gelegen industrieterreinen en ook voormalige meststallen in the middle of nowhere beschikbaar gekomen. Die hebben vaak ook aansluiting op krachtstroom en zijn veel beter berekend op wietteelt en andere illegale maffia, waarbij deze jongens het grootschalig aanpakken en het risico op betrapping een stuk minder is.
    Die Van der P. zal wel iets hebben vermoed, maar voor ca. 400/500 euri extra in de maand wilde hij natuurlijk best de andere kant op kijken.

    Like

  5. leefbarbaar zegt:

    Wim van der Palen had de vorige keer een wietplantage op z’n erf. Daar is geen onderzoek naar gedaan, want ?? Ook voor het CDA geldt dat rotte appels alleen maar rotter worden. Je zult ze uit de mand moeten halen, want de kiezer vertrouw jullie fruit niet meer.

    Vele CDA-ers worden trouwens rijk door andere mensen zorg te ontzeggen, hoe triest dat dit niet strafbaar is.

    Like

  6. hslot4 zegt:

    Wir haben es nicht gewust !

    Geliked door 1 persoon

  7. Bas zegt:

    CDA’ ers in de zevende hemel.

    Like

Plaats een reactie