VIDEO – Hoofd van de Zweedse vakbond van ambulancechauffeurs: No-Go-Areas zijn een realiteit voor ons

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO – Hoofd van de Zweedse vakbond van ambulancechauffeurs: No-Go-Areas zijn een realiteit voor ons

 1. guusvelraeds zegt:

  Waarom gaan ze überhaupt nog die gebieden in om hulp te verlenen? Deze gebieden zijn opgeëist door de moslim immigranten en wordt door hun openlijk niet meer Zweden genoemd. Het zijn realistisch gezien door de islam geanexeerde gebieden die vreedzaam nooit meer afgestaan worden. Allemaal standaard stappen in het Arabiseringsproces van Europa. De Zweden gaan “hoe ironisch” voelen wat in Israël dagelijks gevoeld wordt. Joods gebied eeuwen geleden ingelijfd door islam wordt nooit meer afgestaan. In israël heb je een islam/arabisch probleem en geen Israël Palestijns probleem. Zweeds gebied ingelijfd door moslim immigranten wordt nooit meer afgestaan. In Zweden heeft het linkse policor een Zweeds Arabisch/Islamitisch probleem geschapen dat zonder wapen geweld niet meer terug gedraaid kan worden. Met miljarden subsidies het islamitisch monster afkopen zal niet helpen. Dat zal het monster alleen maar sterker maken en de Zweedse samenleving zwakker. Bedenk dat deze no go zones en de erbij horende terreur en misdaad vaste begeleiders zijn van een islamiseringsproces zodra de moslim populatie zich ontwikkeld richting de 10 % van een ontvangende samenleving. Deze processen kun je terug volgen in de hele ontstaansgeschiedenis van de islam vanaf het Arabisch schiereiland tot en met Noord Afrika en het Midden Oosten. Steeds weer dezelfde patronen. Op dit moment heben we in Nederland rond de 6% moslims dus bedenk waar je stem naar uitgaat op 15 maart. We staan op de drempel om ook in Nederland Zweedse toestanden te scheppen. Kunnen we nog terug?

  Like

  • elisah zegt:

   Waarom zouden ze die no-go gebieden überhaubt in gaan? Die immigranten/vluchtelingen zijn toch van die hoogopgeleide kansenparels, dan zitten er genoeg artsen en apothekers tussen om ze te helpen.

   Like

 2. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF

  Twijfel aan verhaal Syrisch Voice-jongetje
  1 uur geleden Jacob-Jan van de Groep

  Jean Gharibian liet met zijn auditie in The Voice Kids menigeen versteld staan. Na zijn optreden, waarbij alle coaches draaiden voor het talent, werd hij in één klap een tieneridool in de dop. Ook zijn levensverhaal deed veel kijkers beroeren.

  Jean vertelde dat hij zijn vader verloor tijdens de oorlog in Syrie, maar er bestaan nu gerede twijfels over de waarheid van het verhaal. Volgens de dertienjarige kwam zijn vader om toen hij op weg was naar de bakker, maar de term buiten de deur eten nam hij wel erg letterlijk. Zijn vader zou namelijk het gezin verlaten hebben en nu samen met zijn vriendin zijn leven leiden.

  Jean woont momenteel in het azc in Almere, samen met zijn moeder, zus en oma.
  ————————————————————————————————————-

  Het zijn een stelletje leugenaars, bedriegers en oplichters. Ik hoop dat Jean fijn met z’n moeder, zus en oma worden gezonden naar waar ze thuis horen. Gevangenis of Syrië. Weg met die lui!

  Geliked door 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  De vakbonden in Zweden zijn even schuldig aan de haattsunami als hier. Jarenlang de linxe kerk dienen en als alles kapot is, nog iets roepen, dat het niet goed gaat. Alsof ze er zelf geen schuld aan hebben.

  Like

 4. paulnielsen12345 zegt:

  Niet normaal. Toch lijken de meeste Zweden nog in een diepe slaap te zijn…

  Zweden, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, maar ook Nederland en Belgie zitten in het midden van een diep process. Dit is een stappenplan wat in onze landen geimplementeerd is de afgelopen jaren. Dit werkt als volgt:

  1. Indoctrineer de bevolking met een schuldgevoel. Dit kan een schuldgevoel zijn op basis van de Slavernij of de Holocaust. Dit verschilt per land. In het Verenigd Koninkrijk gaat het vooral om de slavernij en de British Empire. In Duitsland gaat het vooral om de Holocaust.

  2. Creer een in-groep moraliteit gebaseerd op het idee om deze schuld te compenseren door te handelen naar bepaalde universele moralen, zoals de hele wereld willen ‘redden’, ‘tolerant zijn’ en het idee dat iedere cultuur gelijk is (cultuur relativisme). Dit alles al leiden tot een morele in-group die multiculturalisme en massa migratie steunt.

  3. De media en de academische wereld moeten de in-groep moraliteit ondersteunen, zodat het net lijkt alsof de in-groep heel erg groot en machtig is.

  4. The media en de academische wereld moeten de eigen cultuur demoniseren, afkraken en rediculiseren. De eigen geschiedenis is ‘heel erg slecht’; andere culturen zijn ‘mooi, exotisch en interessant’. Dit gaat verder dan simpele cultuur relativisme. Dit is cultuur marxisme. Die documentaire van de VPRO van laatst, was een voorbeeld hiervan: de eigen geschiedenis bagatelliseren en feitelijke onjuistheden vertellen over de geschiedenis.

  5. Mensen die het niet eens zijn met de in-groep moraliteit, moeten worden gedemoniseerd. Deze mensen zijn nazi’s, racisten, domme tokkies, etc. Deze mensen moeten het gevoel krijgen sociaal afgewezen te worden van de in-groep, die heel als erg groot, intelligent, en ‘mainstream’ is neergezet in stap 3.

  Wanneer dit klimaat gecreerd is, dan moet het land langzaam maar zeker overspoeld worden met niet-Westerse migranten. Niet te snel, want dat zou leiden tot een schok-effect, waardoor mensen wakker worden en dat is niet de bedoeling. Een consistence input van niet-Westerse migranten moet worden gezien als het nieuwe ‘normaal’.

  De eigen cultuur kan het meest effectief worden kapot gemaakt door Moslims te importeren, want deze zijn niet alleen niet-Westers, zoals bijvoorbeeld Latino’s, maar dragen ook nog eens een hele vervelende en haatdragende ideologie met zich mee.

  Dit process is dus letterlijk hoe je een cultuur kapot kan maken. Dit is geen grap of een ‘complot theorie’. Dit is echt.

  Groetjes,

  Paul
  http://www.debatetheleft.com

  Like

 5. Toch zal er nog heel wat moeten gaan gebeuren voor de werkelijkheid bij sommige gaat doordringen. En wij wachten maar af.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  En overal onstaan ze en vermenigvuldigen zich razendsnel !
  Deze moslims nemen ons te grazen met hun kinderfokprogra(o)m !

  Like

 7. Dick Tees zegt:

  Ik ben er trots op een islamophobe te zijn, het bewijst dat ik het verschil kan zien tussen normale en idioten mensen kan maken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s