Noord-Afrikaanse jongeren treiterden verstandelijk gehandicapte carnavalsvierders

screenshot_93

(Door: Bert Brussen)

‘Maakten kopstoot-bewegingen en balden hun vuisten naar hem’

“Zeker toen die groep ook een paar car­navalsvierders met een mentale ­beperking begonnen te provoceren en te treiteren. Zo gingen ze pal voor een van die jongens staan, maakten kopstoot-bewegingen en balden hun vuisten naar hem. Doodsbang was hij. Gelukkig kwam de bus al vrij snel aanrijden en hebben we die ­jongen met twee man bij de arm kunnen nemen.”

De papieren versie van De Limburger lezen loont (Blendle-link). Want daarin staan nog wat extra quotes over het ernstige probleem met Noord-Afrikaanse jongeren in Maastricht. Zoals bijvoorbeeld bovenstaande, waaruit maar weer blijkt wat een dappere ‘jongeren’ het zijn: in een groepje een verstandelijk gehandicapte intimideren. Goddomme, wat ben je dan een held.

Lees verder>>>
(h/t Claudia M.)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Eurabië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Noord-Afrikaanse jongeren treiterden verstandelijk gehandicapte carnavalsvierders

 1. elisah zegt:

  Natuurlijk halen ze het liefst de meest kwetsbare mensen er tussenuit, wat een laag bij de grondse gedrochten. Dat de Nederlandse mensen nog niet eens hun eigen carnavalsfeest zouden mogen vieren is een grof schandaal.
  Je zou ze eens moeten horen als het andersom zou zijn geweest, dan zou het als wereldnieuws gebracht worden.

  Like

 2. Mary zegt:

  Laf als geen ander “ras”, filmpje hier van de week op E.J. Bron over een Islamiet uit Engeland die in Belgie stond te tieren, in pyjama jurk, tegen een vrij forse Belg een vrouwelijke Belgische filmde het walgelijke gedrag van de barbaar, na enige tijd voor de forse Belg te hebben staan schreeuwen bedacht hij zich liep naar de vrouw en viel die aan, hahaha wat een ongelooflijk stuk miezer en zo zijn ze allemaal, gehandicapten, vrouwen, ouderen alles wat zwakker lijkt of beduidend minder in aantal, zwakke, laffe, labiele, agressief ongedierte.

  Geliked door 2 people

 3. 4sjun zegt:

  Minder van dergelijke individuen zou een zegen zijn voor het land. Volgens mij valt daar met goede wil en veranderende stembusverhoudingen best beleid op te maken.

  Like

 4. Hendrik zegt:

  Eruit schoppen die lui!

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  We moeten niet meteen opgewonden reageren als Afrikaanse asielzoekers in Nederland hun gebruiken van thuis meebrengen. Dat is toch wat we allemaal wilden. We moeten de authentieke nog niet door het westen besmette Afrikaanse cultuur liefdevol opnemen binnen de Nederlandse cultuur. Laat de Afrikaanse cultuur met zijn brede diversiteit, zijn kleur en zijn spontaniteit welig bloeien in Nederland en je zult zien, we worden er allemaal beter van. De Afrikanen moeten zich thuis kunnen voelen en tot slot wie zijn wij dat we de Afrikaan gaan voorschrijven wat hoort en niet hoort. De verstandelijk gehandicapten of policor gezegd “mensen met andere mogelijkheden” want inclusief, krijgen vanaf nu een cursus hoe omgaan met Afrikaanse jongeren. Je moet de dingen positief oppakken en niet meteen zoals Wilders op elk slakje zout leggen. Ziedaar iedereen wordt gelukkig, de gehandicapte met zijn cursus omgang met Afrikanen en de Afrikaan wordt gelukkig omdat hij niet uitgesloten wordt om elk akkefietje.

  https://www.plannederland.nl/actueel/nieuws/plan-bezorgd-mishandeling-van-gehandicapte-kinderen-west-afrika

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Laf is hun identiteit. Slechts met vriendjes om zich heen durven ze wat.

  Like

 7. hslot4 zegt:

  Ja maar !
  Het zal kortom niet lang meer duren voordat de gemeente Maastricht deze problemen snoeihard gaat aanpakken: met cameratoezicht, het aangaan van de dialoog en natuurlijk met een app waarmee overlast kan worden gemeld maar tegelijk etnisch profileren door de politie kan worden voorkomen.
  De app zal wel een kleurenfilter hebben die all het lichtbruin tot donkerzwart eruit filtert
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA HOE FUCKING BEDENK JE HET ?

  Like

 8. Het is nu eenmaal een laag volk wat niet anders kan.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Die ‘dieren’ zijn gewoon stom en dom. Ze hebben nooit opvoeding gehad in het goed en het kwaad. In normen en waarden en ga zo maar door. Ze reageren vanuit hun ‘dier’ zijn. Gewoon barbaren/wilden met een zeer laag IQ, onderontwikkeld. En ‘zoiets’ laten ze op de mensheid los. Ze doen nu precies wat wilde dieren doen. Ze ‘slachten’ de zwakste af en de ‘sterkste’ overleeft. Zonder emotie, zonder schuldgevoel en hersens. Eruit ermee, terug naar de wildernis, hun wildernis, terug naar hun ‘holen’ en terug naar hun ‘soort’. Ze horen hier niet, nooit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s